cliobaccarra Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μπράβο μια χαρά τώρα μπορείς να την κάνεις και oc, δεν καταλαβαίνει και πολλά αυτή η ψυχτρα. Δοκίμασε αν μπορείς το cpu με Prime καλά δες θερμοκρασία 1
condemned Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Prime stress test δοκιμασε, αυτο ειναι benchmark που εχεις τρεξει. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 JohnTheo29, μια απορία, πως τα αγοράζεις όλα τόσο γρήγορα ; Ρωτάω γιατί οι παραγγελίες θέλουν κάποιο χρόνο μέχρι να φτάσουν είτε σε ένα eshop point αλλά είτε με courier στην πόρτα σου. 1
Occultist Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ουτε καν φιλε μου, 9370 εχω με r9 290, το προβλημα του ειναι θερμοκρασιες στην καρτα και ισως θερμοκρασιες στον cpu, ο fx διχνει λαθος θερμοκρασιες σε idle αλλα σε load ειναι οκ. Για την reference ειναι φυσιολογικο 70 βαθμους σε ιdle, τοσο ειχε και σε εναν φιλο που το κοιτουσαμε, Η καρτα κανει throtle λογο ζεστης σε πυρινα και vrm, δοκιμασε να βαλεις τα fans 100% FPS εννοούσα...Είναι πολύ λίγα για 290. Σε κρατάει πίσω το cpu της AMD... 1
panos2171 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ultraex2003 ty για τα φανάκια και την βοήθεια. Panos2171 θα μπορούσες απλά να αλλάξες το σύστημα ψύξης της reference με ένα aftermarket και να μην δαπανήσεις χρήματα για άλλη κάρτα, βέβαια οι tri x κάρτες είναι αλλού, όλο το pcb είναι custom με καλύτερης ποιότητας υλικά και φοβερό σύστημα ψύξης, αλλά δεν βαριέσαι αφού έτσι έχουν τα πράγματα και είσαι ικανοποιημένος όλα τα άλλα περιττά. Πουλώντας την παλιά μτχ και παίρνοντας trix μτχ με διαφορά 40€ πιο πολύ με συνέφερε. Είχα σκεφτεί βέβαια και την αλλαγή ψύκτρας αλλά νομίζω έτσι έκανα καλύτερα, άσε που η trix νομίζω έχει υψηλότερους χρονισμούς συν ότι είναι o/c edition. Τι 30-35, τι 45-60, με 290 πάλι λίγα φαίνονται - εκτός και αν τερματίζετε το ΑΑ. Βασικά, το σημαντικότερο αιτιολογικό είναι, για μία ακόμη φορά, οι ψόφιοι πυρήνες των AMD CPU...Sad but true Ήταν θείου χωρίς κάποιο update, όπως βγήκε όταν πρωτοκυκλοφόρησε που νομίζω είχε κάτι θεματάκια. Και ναι απ ότι θυμάμαι όλα τα χα στο ultra πλην του MSAA ή FSAA δε θυμάμαι καλά. 1
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Παιδες αυτα πρεπει να συγκριθουν ιδια και ομοια,δεν μπορει να λεμε οτι τον κραταει πισω ο Amd αν δεν δουμε κανα bench σε κανα παιχνιδι με την καρτα του και αντιστοιχα να βρουμε ποσο βγαζουν και οι υπολοιποι με την ιδια καρτα.. Ts εβαλες κανα παιχνιδι? 3
JohnTheo29 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Με watch dogs παιζει στα 31 - 40 fps Project Cars ολα στο full εκτος motion blur δεν επεσε κατω απο 55 με ανωτερο 60 Στο prime stress test στα 15 λεπτα ο CPU στους 38 και η GPU στους 40 Ειναι αποδεκτοι οι αριθμοι?! Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2015 από JohnTheo29
Occultist Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Παιδες αυτα πρεπει να συγκριθουν ιδια και ομοια,δεν μπορει να λεμε οτι τον κραταει πισω ο Amd αν δεν δουμε κανα bench σε κανα παιχνιδι με την καρτα του και αντιστοιχα να βρουμε ποσο βγαζουν και οι υπολοιποι με την ιδια καρτα.. Ts εβαλες κανα παιχνιδι? Ε, δεν ανακαλύπτουμε και τον τροχό...σε οτιδήποτε CPU intensive, κάθεται πολύ η βάρκα - Google is your friend 1
cliobaccarra Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Με watch dogs παιζει στα 31 - 40 fps Project Cars ολα στο full εκτος motion blur δεν επεσε κατω απο 55 με ανωτερο 60 Στο prime stress test στα 15 λεπτα ο CPU στους 38 και η GPU στους 40 Ειναι αποδεκτοι οι αριθμοι?! Τι ψυξη εχεις για τον cpu, μου φαινονται αρκετα χαμηλα νουμερα σε σημειο που αμφιβαλλω Ε, δεν ανακαλύπτουμε και τον τροχό...σε οτιδήποτε CPU intensive, κάθεται πολύ η βάρκα - Google is your friend Σε οποιαδηποτε σοβαρο παιχνιδι χρησιμοποιουνται πανω απο 2 πυρινες δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Τα παιχνίδια τείνουν να αποδίδουν καλύτερα στους λίγους και δυνατούς πυρήνες παρά στους πολλούς και τους αδύναμους. Για αυτό και μόνο τον λόγο υπερτερούν οι intel εκεί, καθαρά λόγω αρχιτεκτονικής. Ακόμη και σε παιχνίδια που χρησιμοποιούνται όλοι οι πυρήνες ενός fx, πάλι οι i5 μπροστά είναι έστω και με μικρή διαφορά λόγω του μεγαλύτερου ipc που φέρουν. 2
cliobaccarra Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Τα παιχνίδια τείνουν να αποδίδουν καλύτερα στους λίγους και δυνατούς πυρήνες παρά στους πολλούς και τους αδύναμους. Για αυτό και μόνο τον λόγο υπερτερούν οι intel εκεί, καθαρά λόγω αρχιτεκτονικής. Ακόμη και σε παιχνίδια που χρησιμοποιούνται όλοι οι πυρήνες ενός fx, πάλι οι i5 μπροστά είναι έστω και με μικρή διαφορά λόγω του μεγαλύτερου ipc που φέρουν. Οι i5 σε μερικα παιχνιδια αποδιδουν και καλυτερα απο i7 αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Θα τρεξω ενα τεστ στον δικο μου στο metro 2033 στα 5ghz και σε εναν 2600k στα 5ghz και οι 2 με r9 290 στα ιδια ρολογια και θα δουμε αποτελεσματα. 1
JohnTheo29 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Αλλο ενα test.Nομιζω οτι για AIO υδροψυξη ειναι αρκετα καλα η κανω λαθος
alldaynews Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αφού τα διάβασα όλα απ`οτι έχω καταλάβει είναι καθαρά ρυθμίσεις στην μητρική Στα 4,7 μου φαίνεται πολύ 51 βαθμοί αν και βέβαια έχουμε καλοκαίρι θα μου πεις Φαντάζομαι έχεις κλείσει τούρμπο και λοιπούς συγγενείς εεε.Μου φαίνεται θα τραβήσω photos από τις ρυθμίσεις μου να τις δεις Δοκίμασε και πές μας.Αυτά είναι για 5ghz 2
JohnTheo29 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Πριν δοκιμασω την βοηθεια του alldaynews (1000+ευχαριστω και παλι) να πω οτι flash με κανουρια bios την καρτα.Σε Project Cars - Far Cry 4 τα fps επαιζαν 58-60 σταθερα.Πολυ καλυτερο απο πριν στα 35- !!! Το Watch Dogs που επαιζε στα 27-30 παιζει στα 33-37 τωρα.Noμιζω οτι εκανα μια μικρη προοδο. Θα δοκιμασω και την βοηθεια του φιλου θα googlαρω και λιγο και θα επανελθω. P.S Χρησιμοποιω το FRAPS...υπαρχει κατι καλυτερο!? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα