degrelle Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Με απλά λόγια! BackTrack 5R3 σε VMare δεν βλέπει για κανένα λόγο το usb wifi modem. Είμαι ασχετος με linux και παρόλο που έχω τα drivers σε cd Δεν μπορ'ω να το κανω να λειτουργήσει με τίποτα. Όποιος καλός άνθρωπος με βοηθήσει....του χρωστάω χάρη!
Oxygene Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Κάτι δεν μου κολλάει εδώ... USB και Wifi στην ίδια συσκευή;
degrelle Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/asirmates-kartes/Turbo-X-Wireless-USB-Adapter-N300-with-Antenna.htm Και δουλευει μια χαρα σε win7 64bit
akisgd Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Φαντάζομαι ότι διαλέγεις από τα εικονίδια κάτω δεξιά, η συγκεκριμένη συσκευή usb να είναι ενεργή στο guest os και όχι στο host.
jim_p Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μερικα σημαντικα πραγματα που πρεπει να ξερεις πριν ψαχτεις με drivers κλπ. - To bt5r3 ειναι εποχης 2012, παλιο δηλαδη για τα σημερινα δεδομενα. Κατεβασε καλυτερα το τελευταιο kali, το οποιο ειναι η συνεχεια του bt, που ειναι νεοτερο, αρα εχει νεοτερο πυρηνα αρα και καλυτερη υποστηριξη συσκευων, ειδικα ασυρματων. - Για να συνδεσεις μια usb συσκευη σε virtual machine πρεπει πριν απο ολα να κανεις forward την ταδε usb port για να τη βλεπει το virtual machine. Αν δεν το κανεις, το virtual machine καταλαβαινει πως εχει μονο ενσυρματη συνδεση, αυτη που το συνδεει με τον υπολογιστη που το φιλοξενει. Οταν λυσεις αυτα τα 2 θεματα, μπορουμε να παμε παρακατω. 1
bilakos10 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Επίσης για να μπορείς να κάνεις αυτά που λέει ο jim_p θα πρέπει να εγκαταστήσεις το Virtualbox extension pack (και μάλλον και το guest additions). Υ.Γ Γεμίσαμε hackers που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το google...! 2
degrelle Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μα δεν ειμαι hacker!!!!!!!! Και ναι προσπάθησα να το κανω Link με το virtual αλλα πεταει λαθος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα