Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Καλησπερα, εχω 24 αρα συνδεση ΟΤΕ αλλα τωρα που θα μετακομισω κατα κρητη μερια λεω να κοιταξω αλλο παροχο και να βαλω vdsl γιατι ειναι αρκετα ακριβη η vdsl του ΟΤΕ. Ειδα οτι η forthnet ειναι φθηνη αλλα αναρωτιεμαι αν ειναι αξιοπιστη, μπορειτε να μου πειτε εντυπωσεις; Ευχαριστω
drhistory Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 εξαρτάται από την περιοχή που θα πας και την απόσταση από το dslam και άλλους παράγοντες. Άλλοι έχουν προβλήματα, άλλοι δεν έχουν.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 εξαρτάται από την περιοχή που θα πας και την απόσταση από το dslam και άλλους παράγοντες. Άλλοι έχουν προβλήματα, άλλοι δεν έχουν. Το καταλαβαινω, δεν περιμενω καποιον να μου πει οτι αν βαλεις 50 θα πιανεις 44, απλα προσπαθω να μαθω αν εχουν καλες εντυπωσεις γενικα για να παρω την αποφαση μου. Και ο ΟΤΕ αλλου εχει αλλου δεν εχει προβληματα
duneka Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Κοιτα, δεν νομιζω πως αξιζει να βαλεις forthnet. Εγω θελω εδω και μερες να φυγω και ψαχνω τις εταιρειες. Το θεμα ειναι οτι η αλλαγη παροχου απο forthnet σε καποια αλλη απο 3play(internet-τηλεφωνο-nova) ειναι 130ε και ειναι καπως υπερβολικοι με τους λογαριασμους τους. Μου ειχαν κοψει το τηλεφωνο για καθυστερηση 2 ημερων ενος ποσου 6 ευρω απο υπολοιπο προηγουμενου λογαριασμου. Μακρια απο δαυτους η γνωμη μου
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Κοιτα, δεν νομιζω πως αξιζει να βαλεις forthnet. Εγω θελω εδω και μερες να φυγω και ψαχνω τις εταιρειες. Το θεμα ειναι οτι η αλλαγη παροχου απο forthnet σε καποια αλλη απο 3play(internet-τηλεφωνο-nova) ειναι 130ε και ειναι καπως υπερβολικοι με τους λογαριασμους τους. Μου ειχαν κοψει το τηλεφωνο για καθυστερηση 2 ημερων ενος ποσου 6 ευρω απο υπολοιπο προηγουμενου λογαριασμου. Μακρια απο δαυτους η γνωμη μου Μονο γιαυτο θες να αλλαξεις; Απο σταθεροτητα πως ειναι; Επεφτε το internet;
duneka Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δεν επεφτε αλλα υπαηρχαν μερες που απλα σερνοταν
SPANK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Εγώ παλι χρόνια συνδρομητής της forthnet ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος τοσο με το support οσο και με τις ταχύτητες βέβαια ειμαι κοντά στο αστικό κέντρο αλλα και πάλι δεν μπορώ να μην πω καλα λόγια εφόσον δεν εχω προβλήματα , οπως ειπαν και τα παιδιά όμως ολα εξαρτώνται κατα ποσο εισαι μακριά ή οχι απο το αστικό κέντρο 1
SETH-X Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 και εγώ πάντως με forthnet δεν είχα προβλήματα ποτέ.. οπότε απο μεριάς μου πάρε forthnet
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μαλλον forthnet τελικα, ειναι πολυ καλη η τιμη του vdsl, ακομα και κατω απο 40 να πιανει δεν υπαρχει κατι που να το περναει σε αυτα τα χρηματα
Rod@X Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Και εγω Forthnet, κεντρο ειμαι, ευχαριστημενος γενικα εκτος απο 1- 2 διακοπες ημερων φετος. Θα δοκιμασω την τυχη μου στον ΟΤΕ φετος, για το πακετο TV.
Rod@X Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ενημερωτικά: Σήμερα άλλαξα , η ταχύτητα είναι ακριβώς ίδια με την Fothnet , καμία διαφορά.
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ενημερωτικά: Σήμερα άλλαξα , η ταχύτητα είναι ακριβώς ίδια με την Fothnet , καμία διαφορά. Λογικο αφου ιδιο χαλκο πηρες. για τον τοπικ σταρτερ επειδη θα παρει vdsl απο το αστικο κεντο αν ειναι κοντα στο αστικο κεντρο να διαβασει και αυτο αν θελει να παρει τα μεγιστα. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα