Προς το περιεχόμενο

Θα στρώσει;

Fault

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας Παιδάκια. Αγόρασα μέσω internet ena jet κράνος της agv στα 140 ευρώ μεγέθους Large. Μόλις ήρθε το φόρεσα ένιωσα ένα σφίξιμο στο μέτωπο αφήνοντας μια κοκκινίλα βγάζοντας το αλλά επειδή μου άρεσε πολύ πάνω στον ενθουσιασμό μου, λέω θα στρώσει με τον καιρό και έκοψα το καρτελάκι.  Το θέμα είναι ότι τρίτη μέρα συνεχίζει να σφίγγει και να μου αφήνει κοκκινίλες στο μέτωπο όταν το βγάζω. Όλα τα προηγούμενα κράνοι που είχα ήταν αυτού του νούμερου. Το ερώτημά μου είναι εάν υπάρχει περίπτωση να στρώσει με τον καιρό ή αν πρέπει να ξεκινήσω  να μιλάω με το customer service του site που το πήρα για επιστροφή με κομμένο ταμπελάκι....

Ευχαριστώ Πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν αγοραζουμε ποτε κρανος που δεν εχουμε δοκιμασει στο κεφαλι μας.Το κεφαλι του καθενος ειναι διαφορετικο και τα προτυπα της καθε εταιριας δεν ειναι ιδια, ακομα και σε κρανη της ιδιας εταιριας απο μοντελο σε μοντελο το μεγεθος μπορει να παιζει στο κεφαλι.Γιαυτο παντα ενδελεχη δοκιμη πριν την αγορα......

Δεν αγοραζουμε ποτε κρανος που δεν εχουμε δοκιμασει στο κεφαλι μας.Το κεφαλι του καθενος ειναι διαφορετικο και τα προτυπα της καθε εταιριας δεν ειναι ιδια, ακομα και σε κρανη της ιδιας εταιριας απο μοντελο σε μοντελο το μεγεθος μπορει να παιζει στο κεφαλι.Γιαυτο παντα ενδελεχη δοκιμη πριν την αγορα......

Lakisss το συγκεκριμένο κράνος είχε κόψει παραγωγή και δεν μπορούσα να το βρω Eλλάδα πουθενά. Είναι πολύ ιδιαίτερο και είπα αν το βρω στο internet θα το ρισκάρω. Τώρα επειδή δεν έχω και μεγάλη εμπειρία από κράνη δεν μπορώ να αποφασίσω αν μου κάνει ή όχι. Πια είναι η γνώμη σου μπροστά δεν παίρνει καθόλου; Όταν βάζω τα χέρια μου από πίσω και το σπρώχνω προς τα μπροστά βλέπω ότι έχει τζόγο... Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν το υλικό του μπροστά ή πίσω "μπαίνει". Γενικά είναι απορριπτέο να κοκκινίζει το μέτωπο έστω και λίγο από ένα κράνος;

Να βελτιωθεί ναι, να στρώσει δεν υπάρχει περίπτωση.

Φίλε μου εσένα δεν κοκκινίζει καθόλου το μέτωπό σου με καινούργια κράνοι; Μιλάμε για jet κράνος που σκάει πιο χαμηλά στο μέτωπο 

Και εγω το δικο μου κρανος μαρκας agv επισης το αγορασα απο εξω, το δοκιμασα βεβαια πρωτα ημουν αναμεσα σε M και L τελικα πηρα το Large διοτι μετα απο μερικα λεπτα με φορεμενο κρανος το Μ το μετωπο μου κοκκινησε και μου αφησε και σημαδια το L μου ηρθε ιδανικα...Τωρα ολα τα κρανη με την χρηση ανοιγουν λιγο παιρνουν την φορμα του κεφαλιου τωρα ομως κατα ποσο θα σου ειναι ανετο ειναι ενα θεμα καθαρα προσωπικο.....

Φίλε μου εσένα δεν κοκκινίζει καθόλου το μέτωπό σου με καινούργια κράνοι; Μιλάμε για jet κράνος που σκάει πιο χαμηλά στο μέτωπο

Όχι, έχω ανθεκτικό δέρμα.

Και εγω το δικο μου κρανος μαρκας agv επισης το αγορασα απο εξω, το δοκιμασα βεβαια πρωτα ημουν αναμεσα σε M και L τελικα πηρα το Large διοτι μετα απο μερικα λεπτα με φορεμενο κρανος το Μ το μετωπο μου κοκκινησε και μου αφησε και σημαδια το L μου ηρθε ιδανικα...Τωρα ολα τα κρανη με την χρηση ανοιγουν λιγο παιρνουν την φορμα του κεφαλιου τωρα ομως κατα ποσο θα σου ειναι ανετο ειναι ενα θεμα καθαρα προσωπικο.....

Πφφ, Δεν ξέρω τι να κάνω... αν καταφέρω και μου το κάνουν αλλαγή μπορεί το XL να κολυμπάει στο κεφάλι μου. Υπάλληλος σε μαγαζί με κράνοι μου είχε πει ότι όλα τα κράνοι έχουν μπόσικα πολύ στο πλάι αλλά παίρνουν και ένα λίγο στο μέτωπο άλλοι λένε δεν παίρνουν καθόλου στο μέτωπο... Εσένα το κράνος σου δεν σε κοκκινίζει καθόλου στο μέτωπο;

Άλλαξέ το αν μπορείς.

Κι εμένα μου φέρανε δώρο ένα κράνος πέρσι, και ακόμα όταν το φοράω πάνω απο 10 λεπτά, με πονάει όλο το μέτωπο.

Ανάθεμα, θα πάω να πάρω άλλο!

Άλλαξέ το αν μπορείς.

Κι εμένα μου φέρανε δώρο ένα κράνος πέρσι, και ακόμα όταν το φοράω πάνω απο 10 λεπτά, με πονάει όλο το μέτωπο.

Ανάθεμα, θα πάω να πάρω άλλο!

Ρε συ δεν είναι ότι με πονάει. Με σφίγγει με ενοχλεί και όταν το βγάζω είναι κόκκινο το μέτωπο μου. Το δικό σου δηλαδή το φοράς συνέχεια για ένα χρόνο και δεν έχει μπει καθόλου;

Πφφ, Δεν ξέρω τι να κάνω... αν καταφέρω και μου το κάνουν αλλαγή μπορεί το XL να κολυμπάει στο κεφάλι μου. Υπάλληλος σε μαγαζί με κράνοι μου είχε πει ότι όλα τα κράνοι έχουν μπόσικα πολύ στο πλάι αλλά παίρνουν και ένα λίγο στο μέτωπο άλλοι λένε δεν παίρνουν καθόλου στο μέτωπο... Εσένα το κράνος σου δεν σε κοκκινίζει καθόλου στο μέτωπο;

Η αληθεια ειναι οτι τον πρωτο καιρο οταν το φορουσα για αρκετη ωρα ειχα μια ελαφρια κοκκινιλα στο μετωπο τωρα πια οχι ομως, το ζητημα ειναι ομως οτι ουτε με σφιγγει υπερβολικα γιατι πρεπει το κρανος να ειναι και λιγο σφικτο και πανω απο ολα εγω προσωπικα αισθανομαι πολυ ανετα μεσα σε αυτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...