krav maga Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 γεια σε ολους ... θελω να βαλω τους ανεμιστηρες υου υπολογιστη στην μητρικη και οχι στο τροφοδοτικο...υπαρχεις καλωδιο που να μπαινει στην μητρικη και απο εκει να μου βγαζει 3 η 4 υποδοχες για τους ανεμιστηρες..αν ναι απο που τα περνω και πως τα ζηταω ευχαριστω εκ των προτερων ακομα μαθαινω ειμαι μικρος ακομα ετων 35 υγεια μονο!
mitsus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Με μια πρώτη αναζήτηση, μάλλον κάτι τέτοιο θέλεις: http://www.e-shop.gr/nzxt-sentry-mesh-fan-controller-p-PER.640759 Μπορεί να βρεις και φθηνότερα 1
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εσένα είχανε στο μυαλό όταν γράφανε "δια βίου μάθηση" Προτείνω αυτό ή αυτό 1
WalkerSW Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δυο παρατηρησεις για να προλαβω τα χειροτερα. Στη συντριπτικη πλοιοψηφια μητρικων τα fan headers μπορουν να αντεξουν ανετα μεχρι δυο ανεμηστηρες .. Απο εκει και περα αν σε καθε header θελουμε να βαλουμε πανω απο δυο πρεπει να ειμαστε 10000% σιγουροι οτι ο header της μητρικης μπορει να βγαλει τα απαραιτητα βατ που απαιτουνται απο 3+ ανεμηστηρες για να αποφυγουμε πιθανη στον header και κατεπεκταση στην μητρικη. Τιπ νουμερο 2 Σε καθε header βαζουμε ιδιους μεταξυ τους ανεμηστηρες ωστε να περνουμε σωστη ενδειξη στροφων σε περιπτωση διαφορετικων ανεμηστηρων η ενδειξη που θα περνουμε θα ειναι λαθος! 2
krav maga Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 σας ευχαριστω πολυ !!! και οχι μονο δια βιου μαθηση φιλε sheogorath!!!!!!!! και τα δυο που εστειλες το ενα ειναι για την μητρικη και το αλλο για το τροφοδοτικο σωστα!!!!! και που τα βρησκω αυτα η πως τα ζηταω!!!!!! Δυο παρατηρησεις για να προλαβω τα χειροτερα.Στη συντριπτικη πλοιοψηφια μητρικων τα fan headers μπορουν να αντεξουν ανετα μεχρι δυο ανεμηστηρες ..Απο εκει και περα αν σε καθε header θελουμε να βαλουμε πανω απο δυο πρεπει να ειμαστε 10000% σιγουροι οτι ο header της μητρικης μπορει να βγαλει τα απαραιτητα βατ που απαιτουνται απο 3+ ανεμηστηρες για να αποφυγουμε πιθανη στον header και κατεπεκταση στην μητρικη.Τιπ νουμερο 2Σε καθε header βαζουμε ιδιους μεταξυ τους ανεμηστηρες ωστε να περνουμε σωστη ενδειξη στροφων σε περιπτωση διαφορετικων ανεμηστηρων η ενδειξη που θα περνουμε θα ειναι λαθος! εγω θελω να βαλω σε καθε υποδοχη απο 2 ανεμιστηρες οχι παραπανω!!!!!για τον λογο μονο που δεν εχω μεγαλο κουτι και γηνει πανικος μεσα..οσο γιοα τα τεχνικα που ειπες σε ευχαριστω πολυ ουτε καν μου περασε απο το μιαλο οτι ισως εχω θεμα!σε ευχαριστω και παλι φιλε μου
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εδώ είσαι http://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?keyphrase=3+pin+y+cable Ανέβασε και φωτό του κουτιού μετά στο "Δείξτε το κουτί σας"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα