Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω καταλήξει ότι το πιο βολικό για άμεσο «search» είναι excellόφυλλα και φωτος της συλλογής τύπου:

6E2FA0C2-AB3D-49BC-93E0-8CAD265F6F4B.jpeg.82a92ed016525c008cfd2a4cde6ad898.jpeg

Επίσης έχω περάσει μερικά στην σελίδα VGCollect (όσα είχα σε 360 μέχρι κάποια στιγμή), μέχρι που κατάλαβα ότι δεν βολεύει καθόλου για quick search δυστυχως...

Μιας και το έφερε η κουβέντα πιστεύω οτι το iOS δεν εχει κάποια βολική εφαρμογή για το database των games, κυριως επειδή δεν έχω βρει κάποια που να σε αφήνει να «εισάγεις» με βολικό τρόπο ένα game που δεν υπάρχει ήδη στο database της εφαρμογής. (Αν καποιος εχει κάποια κατα νου, θα με ενδιέφερε...)

Στο Android απο ότι έχω δει υπάρχει μια πολύ βολική αλλά δεν θυμάμαι το όνομα...Αν σε ενδιαφέρει, να το ψάξω απο το φιλο που μου την είχε δείξει κάποια στιγμη μήπως την βρω...

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εκεί στα public σε πια δεκαετία έμειναν, πήγα να δώσω μεταχειρισμένα games και με ζητούν το βιβλιαράκι με τις οδηγίες για το παιχνίδι αλλιώς λέει δε το παίρνουν

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/9/2019 στις 11:10 ΜΜ, darksider13 είπε

Εκεί στα public σε πια δεκαετία έμειναν, πήγα να δώσω μεταχειρισμένα games και με ζητούν το βιβλιαράκι με τις οδηγίες για το παιχνίδι αλλιώς λέει δε το παίρνουν

φυσικα ολα εχουν ενα σχετικο manual. αν το πεταξες, τελος μονο σε κανα insomnia και αν το πουλησεις.

Δημοσ.
Στις 22/9/2019 στις 11:10 ΜΜ, darksider13 είπε

Εσυ σε ποια δεκαετία εχεις μείνει κ πηγες να πουλησεις/χαρισεις παιχνιδι στα public?! 

• Like 1
Δημοσ.

λογικό το βρίσκω. ακόμα κ το υποτυπώδες manual ειναι τμημα του retail, αλλιως λογικό ειναι να μη το δέχονται.

ως εχει, ebay/αγγελίες κ έτσι, δυσκολα να τα δώσεις σε μαγαζι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από πότε έχετε να πάρει retail , πολύ σπάνια έως καθόλου δεν έχουν τα παιχνίδια 2018 - 2019 κάποια ελάχιστα έχουν μια σελίδα ( χαρτάκι ) (του ποσοστού π.χ. 1/ 10) με κάποιο διαφημιστικό. Έχω πάρει τουλάχιστον 20 παιχνίδια του 2018 και άλλα τόσα του 2019 σε switch και ps4. Και αλλού αυτού του τύπου οι εξυπνάδες.

17 ώρες πριν, xxatziva είπε

φυσικα ολα εχουν ενα σχετικο manual. αν το πεταξες, τελος μονο σε κανα insomnia και αν το πουλησεις.

Από πότε έχει να πάρεις physical game έξυπνο πουλί μου?

Επεξ/σία από darksider13
Δημοσ.

εχω καμια δεκαρια τα τελευταία 2 χρόνια. τωρα που τα κοιταω, εχουν κάτι, εστω κ 2-3 σελίδες. αχρηστα πλήρως μεν σχεδον ολα αλλά ειναι τμήμα του πακετου. μονο του switch εχω καποια που δεν ειχαν τιποτα μεσα πλην διαφήμισης.

Προσωπικα θα ηθελα να εχω εστω κ το 2φυλλο αν το ειχε εξ αρχης. αν δεν εχει τιποτα, οκ αυτο νομιζω το ξεκαθαριζεις ευκολα. Το public από την πλευρά του λεφτά θελει να βγαλει οποτε λογικο να θελει να τα εχει ολα. Αλλα γενικα κ εγω δε θα εδινα κατι εκει, πιο πολλα θα παρεις απο ebay/αγγελιες.

η μονη φορα που εδωσα public ήταν οταν για καποιο λογο έδιναν 20Ε για αντιτυπο του Defiance. Ειχα βρει μια ντουζινα σε ενα CEX στην Αγγλια με 3 λιρες το ενα κ τα κατέβασα κ εβγαλα τα xmas shopping μου :P

Το συστημα τους δεν ανανεώνεται αυτόματα οταν πάρουν τίτλους, γίνεται αργότερα, οπότε μπορείς να τους φορτώσεις έτσι γερό πράγμα αν πετύχεις κάνα τέτοιο κόλπο :)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, darksider13 είπε

Από πότε έχετε να πάρει retail , πολύ σπάνια έως καθόλου δεν έχουν τα παιχνίδια 2018 - 2019 κάποια ελάχιστα έχουν μια σελίδα ( χαρτάκι ) (του ποσοστού π.χ. 1/ 10) με κάποιο διαφημιστικό. Έχω πάρει τουλάχιστον 20 παιχνίδια του 2018 και άλλα τόσα του 2019 σε switch και ps4. Και αλλού αυτού του τύπου οι εξυπνάδες.

Από πότε έχει να πάρεις physical game έξυπνο πουλί μου?

xbox rdr2 ειχε μεσα manual-extra code εμφανισης και χάρτη του παιχνιδου. μεταχειρισμενο το πηρα απο public.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν θα πω κάποια από τα παιχνίδια που δεν είχαν τίποτα μέσα σκέτο κουτί σίγουρα, spyro reignited trilogy ps4, crash bandicoot n sane trilogy ps4 και switch, darksiders 1 και 2 στο switch, darksiders 3 ps4, asterix & obelix xxl2, bloodstained switch, Vampyr ps4. Τις Rockstar πάντα έχουν κάτι μέσα και χαρτι αν θυμάμαι καλά, επίσης όλα τα assassin's creed έχουν manual ακόμα. Αυτά.

Επεξ/σία από darksider13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...