Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι γρατζουνισμένα; Τι πρόβλημα έχουν;

συγκεκριμενα το ενα μου κολλησε ενω το ειχα φτασει σχεδον στη μεση κ δεν συνεχιζει με τπτ και τα αλλα δυο ειναι γρατσουνισμενα κ κολαει το ενα...δε ξερω τι να πω οχι οτι τα πηρα ακριβα αλλα ελεος

Δημοσ.

Δεν ξερω τι να πω παντως....Τα πιο πολλα used που εχω δει απο Public,ειδικα για Ps4/xboxOne και πχ παιχνιδια τυπου GTA V για Ps3 ηταν πανακριβα σαν Used.

Κλασσικο παραδειγμα Bloodborne

http://www.skroutz.gr/s/6591920/Bloodborne-PS4.html?keyphrase=bloodborne+used Used

http://www.skroutz.gr/s/5478845/Bloodborne-PS4.html?keyphrase=bloodborneNew

Μια απο τα ιδια και στο Witcher 3 

Και ακομα γελαω με το παρακατω

http://www.public.gr/product/gaming/used-games/ps4-used/ps4-used-game:-grand-theft-auto-v/prod6350050pp/

50ευρω για Used....

Δημοσ.

παιδια επειδη εχω φαει 2 βδομαδες ban για το συγκεκριμενο θεμα, θα το πω πολιτισμενα... Δεν σας βαζει κανεις να αγορασετε απο τα public και φυσικα μεταχειρισμενα προιοντα.Επισης μια λυση ειναι εφοσον αμαν και πως θελετε ν παρετε μεταχειρισμενο απο κει μπειτε στον κοπο να πατε σε κανα seven spot που εχουν μηχανημα που καθαριζει γρατζουνιες....Επισης μπορειτε να ζητησετε να το δειτε πριν το παρετε...Δικαιολογιες τυπου εκαψα βενζινη και ηταν φθηνο δε νομιζω οτι πιανουν τοπο απο την στιγμη που πατε με την δικη σας βουληση....Στο κατω κατω , στο καταστημα θα πας για επιστροφη προβληματικου προιοντος.Εντελως φιλικα γιατι το παρων θεμα ειναι ψιλο περιεργο, Εγω προσωπικα εχω παρει απειρα used απο public και σε κανενα δεν ειχα θεμα....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ μόνο σε ένα είχα θέμα στο god of war 1 για ps3 στο τελευταίο boss κολλαγε και έκανε reboot το ps3 αλλά αργησα να το δω οπότε δεν το γυρισα.

Α και σε ένα άλλο στο ps4 το κουτί ήταν λίγο χτυπημένο.

Αλλά Συμφωνώ με τον vag.patrick

Δημοσ.

Είναι γρατζουνισμένα; Τι πρόβλημα έχουν;

Μου εχει τυχει δισκακι με ραγισμα μεσα στο δαχτυλίδι να λειπει κομματι. Συνηθως ποδοσφαιρακια και αλλα παιδικα μπορει να ειναι σε τραγικη κατασταση . Γι αυτο ΠΑΝΤΑ  να ζητησετε να το δειτε πριν το παρετε.

Δημοσ.

Έτσι όπως τα λες δεν είναι να εμπιστεύεσαι παιχνίδια από οικογενειάρχες ή όσους έχουν κατοικίδια (μπορεί π.χ. να του το δάγκωσε ο σκύλος του)...

Ε μ' αυτή την λογική δεν μπορούν να έχουν όλα τα μεταχειρισμένα την ίδια τιμή. Άλλος τα έχει στην πένα με χειρουργική προσήλωση και άλλος αφήνει το παιδί του ή το σκυλί του να παίζει frisbie με τα δισκάκια...  :blink:

Υποτίθεται πάντως ότι στα Public τα ελέγχουν εξονυχιστικά πρώτα, αλλά άντε βγάλε άκρη τώρα.

Δημοσ.

Εγώ όσες φορές έχω πάρει δεν είχα θέμα, όπως έγραψα και νωρίτερα. Μιλάμε για κάποιες δεκάδες παιχνίδια. Για τον έλεγχο που κάνουν κατά την αγορά μόνο με το μάτι μου έχει τύχει να ελέγχουν τα δισκάκια πριν τα παρουν. Μια φορά ένα που πήγα για να το δώσω είχε κάμποσες γρατσουνιές και ψιλοκολλησε ο υπάλληλος. Τον διαβεβαιωσα ότι παίζει κανονικά και το πήρε, αλλά με ψιλοήξερε κιόλας :)

Επίσης, γι'αυτό που αναφέρθηκε για τις τιμές, το public εννοείται ότι πουλάει κι αγοράζει σύμφωνα με τις δικές του τιμές, όχι με βάση τη φτηνότερη τιμή της αγοράς!

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γιατί αν τύχει και λάβεις κάποιο που πχ κολλάει στη μέση του παιχνιδιού και έχουν περάσει οι μέρες και δεν μπορείς να το γυρίσεις; 

Δημοσ.
Στις 2/8/2019 στις 9:20 ΜΜ, petecj101 είπε

Εγω εχω παρει 2-3 κι ειναι αψογα. Αν θυμαμαι καλα εδιναν κι εγγυηση 3 ή 6 μηνες.

Ειμαι πολυ περιεργος τι μπουρδες εγγυηση δινουν οταν τη μοναδικη φορα που πηγα να γυρισω ενα MMO με used code ΑΧΡΗΣΤΟ δηλαδη  εκαναν και κολπακια οτι δε γυριζουν τιποτα μετα απο 2 μερες . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/8/2015 στις 4:12 ΜΜ, gherudos είπε

τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, απαγορεύεται να πωλούνται τα παιχνίδια που φέρουν την ένδειξη NOT TO BE SOLD SEPERATELY

...έχεις κάποιο source που να λέει ότι αυτό ισχύει για τα μεταχειρισμένα; Δεν απαγορεύεται. Το ότι είναι «παράνομη» που λες με τοση βεβαιότητα, το λες εσυ ή καποιος νομος; Αν ναι, ποιος; Για πες; 

Αυτό το «σήμα» μπαίνει για να αποφεύγουν την περίπτωση όπου πάει το bundle (έστω ps4 & bloodborne πχ 300€) και ο έμπορας το χωρίζει πχ το game απο την κονσόλα και πουλάει την κονσόλα 280 κ το game 60€. Η πχ οι 6 κόκα κολες πακέτο 2€ σαν προσφορά και τις χωρίζει ο ψιλικατζης και πουλάει την κάθε μια 1€. Γι αυτό το λόγο και μόνο μπαίνει. Επίσης αν θυμάμαι καλά (με μια επιφύλαξη) δεν εχει καμία νομική ισχύ παρα μόνο στη σχέση του εμπόρου με τον προμηθευτή. 

Τώρα, το άλλο που λες «πως είναι δυνατόν να στηρίζει καποιος τα μαγαζιά», νομίζω δείχνει ότι έχεις άλλα απωθημένα και απλά αποδυναμωνει τη  άποψη σου (κατ’ εμε). 

Για το θέμα βέβαια ότι το game που ειδες στην αγγελία δεν έλεγε «not to be sold separately» οπως και για το γυφτολεο με την τοποθέτηση του αυτοκόλλητου πάνω του, έχεις δίκιο. Και εμένα μια φορά που μου ήρθε ένα «σελεκτς», το γύρισα πίσω. Απλά να ξερεις ότι στο παμπλικ δεν είναι eBay και δεν βάζουν την φωτό του εκάστοτε μεταχειρισμένου αλλά μια generic photo. 

Επισης, άλλο το «selects» (που δεν εχει αξία για συλλέκτες) και άλλο το «not to be sold seperately», οπως βέβαια και άλλο τα games, άλλο τα αρώματα, άλλο οι κρέπες, άλλο οι μηχανές γκαζόν κλπ.

***εκανα edit εδώ επειδή δε ήθελα να ανοίξω «ματια» και χαλάσω πιάτσες. Σορρυ***

Ομως,

Spoiler

έχω βρει σπάνια (και άγνωστα στο ευρύ κοινό) games σε παμφτηνες τιμες... 

Προσωπικα, απο παμπλικ δεν παραγγέλνω ποτε online μεταχείρες, για τον λόγο που προανέφερα. Επίσης, το τελευταίο 6 μηνο δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο για κάποιο λόγο... Παλιά γινόταν γλέντι και έβρισκα καλες προσφορες. (Δες πρακατω πως, ομως)...

Στις 4/9/2015 στις 12:37 ΜΜ, zio10 είπε

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα κι έχω πάρει 10άδες

Παρομοιως...

Στις 4/9/2015 στις 10:57 ΜΜ, Fulgore είπε

Δεν ξερω τι να πω παντως....Τα πιο πολλα used που εχω δει απο Public,ειδικα για Ps4/xboxOne και πχ παιχνιδια τυπου GTA V για Ps3 ηταν πανακριβα σαν Used.

Κλασσικο παραδειγμα Bloodborne

http://www.skroutz.gr/s/6591920/Bloodborne-PS4.html?keyphrase=bloodborne+used Used

http://www.skroutz.gr/s/5478845/Bloodborne-PS4.html?keyphrase=bloodborneNew

Μια απο τα ιδια και στο Witcher 3 

Και ακομα γελαω με το παρακατω

http://www.public.gr/product/gaming/used-games/ps4-used/ps4-used-game:-grand-theft-auto-v/prod6350050pp/

50ευρω για Used....

Το bloodborne το είχα βρει στο παμπλικ Νεας Ερυθραίας 9.99 (goty). Ένα μήνα μετα το βρηκα στο παμπλικ Καβάλας 29.99 (όχι το goty 🤣). 

Βασικά ένα μυστικό: IMO τα παμπλικ δεν αξίζουν για αγορα games ον-λάιν. Για 3 λόγους: 

1. Στο κάθε καταστημα συνηθως υπάρχουν used που δεν αναφέρονται στις ιστοσελίδες.

2. Οι τιμες είναι αλλά ντ’ άλλον. Εννοώ: μπορεί στην ιστοσελίδα να λέει ξέρω γω ένα game 40€ κ στο μαγαζι να βρεις το ίδιο game πχ  9.99 (μιλαω για μεταχειρισμένα games πάντα). 

3. Οι φωτό των games στο online είναι generic & βέβαια δεν αναφέρεται αν έχουν manual, σε τι κατάσταση είναι κλπ...

Μη παρεξηγηθώ ομως: Αξίζουν και παρα αξίζουν για αγορες μεταχειρισμένων, επι τόπου. Προσωπικα όποτε βρεθώ κοντα σε παμπλικ ανά την επικράτεια, μπαινω κ ρίχνω μια ματια. Έχω βρει καλες ευκαιρίες έτσι, που στο Ίντερνετ δεν υπηρχαν καν (όχι μόνο στα παμπλικ, γενικως). 

Στις 22/8/2015 στις 2:39 ΠΜ, bedazzled είπε

Έχω δει ελληνικό μαγαζί να διαφημίζει ότι πουλάει promo copy. Νομίζεις ότι επιτρέπεται αυτό ή ότι αποκτάει ελαφρυντικό επειδή το γράφει;

Επίσης, bundled copies πουλάει και το κιτρινομάγαζο μερικές φορές, αλλά δεν το γράφει στο site... το καταλαβαίνεις αφού το αγοράσεις.

Κάποια promo copy θεωρούνται συλλεκτικά. Ισως γι αυτό..

Στις 4/9/2015 στις 3:10 ΜΜ, nikosdms1 είπε

συγκεκριμενα το ενα μου κολλησε ενω το ειχα φτασει σχεδον στη μεση κ δεν συνεχιζει με τπτ και τα αλλα δυο ειναι γρατσουνισμενα κ κολαει το ενα...δε ξερω τι να πω οχι οτι τα πηρα ακριβα αλλα ελεος

Αν τα ειδες γρατζουνισμενο, δεν επρεπε να τα πάρεις εξαρχής...

7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Ειμαι πολυ περιεργος τι μπουρδες εγγυηση δινουν οταν τη μοναδικη φορα που πηγα να γυρισω ενα MMO με used code ΑΧΡΗΣΤΟ δηλαδη  εκαναν και κολπακια οτι δε γυριζουν τιποτα μετα απο 2 μερες . 

Μπορει πράγματι να τύχει να είναι used οι κωδικοι όποτε το επιστρέφεις. Μια βδομάδα περιθώριο είναι οκ. Εγω λέω ότι το πηρα για δώρο σε φιλο και το είχε και πως γι αυτό το επιστρέφω. Δεν αναφέρω καν το θέμα με τα codes. Δίνουν πιστωτικό.

Αν «κλωτσήσει» ο υπαλληλος, επιμένεις. Του ξεκαθαρίζεις επίσης ότι το πήρες μεταχειρισμένο εξαρχής γιατί καποιοι «νομίζουν» ότι το πήρες καινούργιο και το άνοιξες. Έχω φτάσει στο σημείο να τους  λέω ότι έχω μεγάλη συλλογη και δεν θυμάμαι τι έχω κ το περνω κ ελέγχω στο σπιτι αν το έχω η όχι κ πως γι αυτό αγοράζω απο παμπλικ επειδή δέχονται επιστροφές μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.  (Κάτι που ισχύει βασικά όταν έχω μείνει απο μπαταρία στο κινητό & δεν μπορώ να δω το database μου 😊). 

Μου εχει τύχει βέβαια και να έχω αγοράσει απο άλλου φτηνά ένα game με used codes & να το βρω στο παμπλικ χωρίς να είναι used οι κωδικοι όποτε... U get it.. :-) 

(Πρώην marketing manager -το αναφέρω για το θέμα την γνώσης περί bundles- & συλλέκτης περίπου 4000+ games...) -Σορρυ για το «τσαλακωμένο» σεντόνι αλλά 3:33 η ώρα...😊

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...