Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα στην ενοικίαση στην επιστροφή δεν πληρώνεις? Τότε θα πάρεις απόδειξη. Και τι σχέση έχει αυτό με το παρόν thread?  :P

• Like 1
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα στην ενοικίαση στην επιστροφή δεν πληρώνεις? Τότε θα πάρεις απόδειξη. Και τι σχέση έχει αυτό με το παρόν thread?  :P

Ναι στην επιστροφή πληρώνεις αλλά απόδειξη σου κόβει όταν το νοικιάζεις. Τώρα αν το καθυστερήσεις δεν ξέρω τι γίνεται.

Ρε παιδια εχω ενα προβληματακι, πηγα σημερα σε ενα βιντεο κλαμπ να παρω ενα game του ps2 για ενοισιαση αλλα το παλικαρι εκει δεν μου εδινε αποδειδη ακομη και οταν του το ζητησα..ετσι αφησα το game και εφυγα.Τι να κανω? το θελω το game..να παω παλι πισω και να το ζητησω και αν μου αρνηθει παλι το παρω μαζι μου χωρις να πληρωσω τιποτα? ;/

Όπως λέει και ο νόμος δεν υποχρεούσαι να πληρώσεις. Και αν θες κάνε και μια καταγγελία. 2,20 και αν το κρατήσεις και 2 μέρες παραπάνω, άσε, και δεν κόβει και απόδειξη.

Δημοσ.

Απλα για να απαντησω στο παραπανω και καλυτερα να μην το συνεχισουμε γιατι βγαινουμε Off topic.

Οντως εχω πετυχει σε ενοικιαση απο το γνωστο Seven αλλες φορες να μου κοβουν αποδειξη οταν το πρωτοπαιρνω το παιχνιδι αλλες φορες οχι(χωρις καν να ρωτανε ξερω γω απλα αναλογα σε τι ατομο θα κατσεις φανταζομαι :P)

Εν μερη ισχυει το οτι εσυ μπορει να το κρατησεις 5 μερες πχ και να ειναι παιχνιδι 1ημερας ή 3ημερου αλλα και παλι μπορει να σου κοπει αρχικα αποδειξη με την εννοια οτι θα το κρατησεις στο διαστημα που το ενοικιασες το παιχνιδι και αν το κρατησεις παραπανω πληρωνεις τα extra οταν το γυρισεις(και τοτε πρεπει κανονικα να κοπει αποδειξη αλλα τις περισσοτερες φορες δεν κοβουν καν).

Τελος πριν 2 εβδομαδες που πηγα στα seven μετα απο διαστημα περιπου 1.5χρονου(ισως και παραπανω)και μου ζητησαν για ενοικιαση παιχνιδιου ημερας 2.40(ξενερωσα ασχημα).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συμβαίνουν και στας Ευρώπας:

http://www.thegamecollection.net/catalog/product/view/id/12699/s/knack-bundle-copy-ps4/category/59/

Θεωρητικά μπορεί να μην επιτρέπεται, πρακτικά ουδείς ασχολείται.

Συμβαίνουν και στας Ευρώπας αλλά με μια τεράστια διαφορά, στον τίτλο γράφει ότι πρόκειται για Bundled Copy. Στο Public δεν το αναφέρουν πουθενά και ούτε η εικόνα αλλά ούτε ο τίτλος αντιπροσωπεύει αυτό που πουλάνε.

Δημοσ.

Συμβαίνουν και στας Ευρώπας αλλά με μια τεράστια διαφορά, στον τίτλο γράφει ότι πρόκειται για Bundled Copy. Στο Public δεν το αναφέρουν πουθενά και ούτε η εικόνα αλλά ούτε ο τίτλος αντιπροσωπεύει αυτό που πουλάνε.

Έχω δει ελληνικό μαγαζί να διαφημίζει ότι πουλάει promo copy. Νομίζεις ότι επιτρέπεται αυτό ή ότι αποκτάει ελαφρυντικό επειδή το γράφει;

Επίσης, bundled copies πουλάει και το κιτρινομάγαζο μερικές φορές, αλλά δεν το γράφει στο site... το καταλαβαίνεις αφού το αγοράσεις.

Δημοσ.

Εγω παντως ειχα αγορασει το Dying Light μεταχειρισμενο απο τα Public και το region ηταν απο Νοτια Αμερικη με αποτελεσμα να μην μου αναγνωριζει τα save αλλα ουτε και να μπορει να συνδεθει online,ευτυχως αναγνωρισαν το λαθος τους και ειχαν και αποθεμα οποτε μετα απο 3 μερες μου εφεραν το Ευρωπαικο και ηταν και σε πολυ καλη κατασταση.Απλα οι τυποι εκμεταλευονται την ''σιγουρια'' ενος trade σε καταστημα αλλα πραγματικα μπορεις να κανεις καλυτερες ανταλλαγες απο τις αγγελιες του Insomnia αν δεν πεσεις σε τιποτα περιεργους :P

Δημοσ.

Το eshop λεει παντως δεν ειχα ποτε θεμα απο εκει εχω παρει αρκετα πχ Bloodborne , Lords of Fallen Collectors  και Final Fantasy 0 ηταν επισημα EU.

Δημοσ.

τι ειναι το bundle copy?

Που είναι συνήθως bundled (μαζί) με κονσόλα.

Δημοσ.

Ποιό είναι το κιτρινομάγαζο; Τουλάχιστον ας το γράφουν στην περιγραφή για να μην τ αγοράζουμε.

Καλά αυτό εννοείται όμως αυτό απέχει πολύ από το θέμα της παρανομίας που ειπώθηκε σε προηγούμενα ποστ. Παραπληροφόρηση και αδιαφορία/ κουτοπονηριά ναι είναι, παράνομο όμως όχι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι απλά να κατεβάσεις μερικές καντήλες και να μην ξανασχοληθείς, τίποτα παραπάνω. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Και εμένα με ενοχλεί αφάνταστα αυτό. Πήρα το Retribution για το PSP και η συσκευασία δεν έκλεινε! + το manual ήταν φθαρμένο το επέστρεψα μετά αγόρασα ένα DMC4 essentials και το manual ήταν μισό! Ναι είχαν κόψει τις σελίδες και είχε μόνο εξώφυλλο - οπισθόφυλλο πίσω και αυτό. Φυσικά μετά αγόρασα καινούργια παιχνίδια και μεταχειρισμένα αφού ζήτησα να ανοίξουν το κουτί για να δω το δίσκο και το manual. Ειδικά τώρα για PS3 που έχει τα games του με 15-20 ευρώ δεν νομίζω υπάρχει λόγος να πας σε μεταχειρισμένο εκτός και αν είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο π.χ. βρήκα 10 ευρώ limited edition Bioshock 2 άριστη κατάσταση και το κουτί και το manual και ο δίσκος και το έξτρα βιβλίο εννοείται το πήρα απλά ήταν σπάνιο που το πέτυχα 

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα παιδια!εχω παρει τρια παιχνιδια για ps απο τα public και τα τρια βγηκαν προβληματικα δε θα σας το συνιστουσα...βεβαια λεει οτι μπορεις να τα αλλαξεις σε ενα ευλογο διαστημα με την αποδειξη αλλα μονο την βενζινη κ το χρονο που θα δωσω δε μου βγαινει!!!!!!εχει καποιος αλλος αναλογη εμπειρια?????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...