Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σου δίνουν μετρητά, σου πιστώνουν το ποσό για να αγοράσεις ότι θέλεις μέσα από τα Public.

Που στην πραξη μεταφραζεται σαν μετρητα ή καλυτερα πιστωτικο απλα ειναι καλυτερο σαν ιδεα γιατι μπορεις να αγορασεις καινουργιο παιχνιδι,ενω αρκετα μαγαζια σου λενε μονο''δινεις μεταχειρισμενο??Μονο μεταχειρισμενο μπορεις να αγορασεις'''

Βεβαια στην πραξη ειναι *** γιατι οι τιμες του Public ειναι στα υψη./

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αυτοκόλλητο υπαρχει παντου. Έχω παρει καμια 50ρια games για 360/ps3/wii u οταν βγάζουν σε εξευτελιστικές τιμές και ποτε δε μου εχει κατσει bundled. Ισως δεν ετυχε βέβαια ή ισως να τα προσπερνάει το ματι μου, αλλα γενικα δε μου ετυχε ποτέ ουτε bundle, ουτε promo, ουτε κακη συσκευασία.

Δημοσ.

Κακάσχημο εξώφυλλο (κιτρινο??? for real???), ασημένια/πλατινένια θήκη, και σε μερικά και τα δισκάκια έχουνε διαφορετικά χρώματα.

Σοβαρά τώρα, φαντάζεσαι να υπήρχε ένα platinum? Πόσο άσχημα θα χτυπoύσε στο μάτι? Τρία είχα και τα έστειλα το συντομότερο δυνατόν!

25fr2fd.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κακάσχημο εξώφυλλο (κιτρινο??? for real???), ασημένια/πλατινένια θήκη, και σε μερικά και τα δισκάκια έχουνε διαφορετικά χρώματα.

Σοβαρά τώρα, φαντάζεσαι να υπήρχε ένα platinum? Πόσο άσχημα θα χτυπoύσε στο μάτι? Τρία είχα και τα έστειλα το συντομότερο δυνατόν!

25fr2fd.jpg

First world problems  :-(

• Like 2
Δημοσ.

Σωστό, άρα ακόμα καλά είμαστε. Προσωπικά δεν τα γουστάρω αλλά δεν θα σκίσω και τα ρούχα μου αν αγοράσω ένα και είναι τέτοιο. Εμένα το περιεχόμενο με ενδιαφέρει. 

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια δεν εχεις και αδικο εν μερη,βεβαια αν η χρηματικη διαφορα δεν ειναι μεγαλη μεταξυ Used και New τοτε γιατι οχι

Σωστό, άρα ακόμα καλά είμαστε. Προσωπικά δεν τα γουστάρω αλλά δεν θα σκίσω και τα ρούχα μου αν αγοράσω ένα και είναι τέτοιο. Εμένα το περιεχόμενο με ενδιαφέρει. 

Και εγω εν μερη καπως ετσι ειμαι,βεβαια στα περισσοτερα παιχνιδια ολως τυχαιως αποφευγω πλεον τις Essential/platinum εκδοσεις αν γινεται :P

Δημοσ.

Δεν σου δίνουν μετρητά, σου πιστώνουν το ποσό για να αγοράσεις ότι θέλεις μέσα από τα Public.

Στην Θεσσαλονίκη είχα πάει να δώσω το dead island (ps3). Μιά εβδομάδα πριν μου είχε πει 10 ευρώ. Τώρα μου λέει 5. Άντε καλά λέω, θα πάρω κάνα βιβλίο. Πάλι καλά που ρώτησα. Μου είπε πως μόνο σε παιχνίδι μπορώ να τα εξαργυρώσω. Και τελικά το μετάνιωσα και δεν θα ξαναδώσω. Σίγουρα θα το πωλούσαν 15 - 20 ευρώ.

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω ενα προβληματακι, πηγα σημερα σε ενα βιντεο κλαμπ να παρω ενα game του ps2 για ενοισιαση αλλα το παλικαρι εκει δεν μου εδινε αποδειδη ακομη και οταν του το ζητησα..ετσι αφησα το game και εφυγα.Τι να κανω? το θελω το game..να παω παλι πισω και να το ζητησω και αν μου αρνηθει παλι το παρω μαζι μου χωρις να πληρωσω τιποτα? ;/

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω ενα προβληματακι, πηγα σημερα σε ενα βιντεο κλαμπ να παρω ενα game του ps2 για ενοισιαση αλλα το παλικαρι εκει δεν μου εδινε αποδειδη ακομη και οταν του το ζητησα..ετσι αφησα το game και εφυγα.Τι να κανω? το θελω το game..να παω παλι πισω και να το ζητησω και αν μου αρνηθει παλι το παρω μαζι μου χωρις να πληρωσω τιποτα? ;/

Αν δεν σου δώσει απόδειξη, δεν είσαι υποχρεωμένος από τον νόμο να πληρώσεις. Ποιο παιχνίδι είναι;

Δημοσ.

Αν δεν σου δώσει απόδειξη, δεν είσαι υποχρεωμένος από τον νόμο να πληρώσεις. Ποιο παιχνίδι είναι;

Δεν θυμαμαι ακριβως το name αλλα ειναι καποιο απο τα crash.

Δηλαδη απλα το περνω μαζι μου χωρις να πληρωσω τιποτα? Και αν καλεσει την αστυνομια και τους πει και καλα το εκλεψα?πως θα αποδειξω οτι δεν μου εδινε αποδειξη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...