ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Eγω δεν μπορω να καταλαβω τι σε πειραζει τι εχει πανω του το κουτακι του παιχνιδιου αν το παιχνιδι παιζει κανονικα και ειναι οκ..... Είναι συλλέκτης και θέλει στο ράφι του να τα έχει όπως πρωτοκυκλοφόρησαν. Ομοια δεν γουστάρει κουτιά τύπου essentials (εδώ που τα λέμε κανείς δεν τα γουστάρει). 1
suffocater Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Πριν μερικές εβδομάδες μια φίλη μου αγόρασε από το Hondos center ένα επώνυμο άρωμα σφραγισμένο. Όταν πήγε στο σπίτι το άνοιξε και στο μπουκαλάκι επάνω έγραφε tester. Φυσικά και το πήγε πίσω κι έκανε φασαρία για να της το αλλάξουνε. Είναι παρόμοιο περιστατικό, αν ΕΣΥ πλήρωνες για ένα άρωμα 100€ θα σου άρεσε να γράφει τεστερ επάνω; Κάτι που πήραν δωρεάν και δεν έπρεπε να πωλείται τελικά το πούλησαν; Θέλω να παίρνω αυτό που πληρώνω, δεν είναι παράλογο νομίζω. Προφανώς και δεν ειναι παρομοιο περιστατικο. Απ την στιγμή που ειναι μεταχειρισμένο,σημαινει οτι το αγόρασαν απο καποιον.Αρα δεν το πηραν δωρεάν. Νομίζω αδικα ασχολείσαι στην συγκεκριμένη περιπτωση,χλωμό να εχεις δικιο νομικά.
Sosa Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δηλαδη αν το παιχνιδι ειναι απο bundle τι σε πειραζει; Τους ειχα δωσει το GTA V που ηταν απο bundle και ΕΥΤΥΧΩΣ μου το πηραν.
dimyok Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Θελει γενικα πολυ προσοχη να βλεπεις παντα το δισκακι πριν το παρεις σε τι κατασταση ειναι ,ειχα δει ακομα και ραγισμενο να λειπει κομματι. το GTA V που λες ποσο στο πήραν ?
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Όχι φίλε μου δεν το πήρα σε καλή τιμή από τη στιγμή που το Seven το έχει καινούριο στα 17.90 κι εγώ πλήρωσα 19.90 για μεταχειρισμένο. Δεν μπορείς να καταλάβεις το πρόβλημα επειδή δεν συλλέγεις παιχνίδια. οταν παραγγέλνεις κάτι από το Ίντερνετ δεν μπορείς να πιάσεις το προϊόν στα χέρια σου πριν το παραλάβεις, έτσι βασίζεσαι στην εικόνα του αντικειμένου η οποία πρέπει να αντικατοπτρίζει το τελικό προϊόν και φυσικά στην περιγραφή. Ούτε η εικόνα ήταν ίδια με αυτό που παρέλαβα εγώ αλλά ούτε η περιγραφή έγραφε ότι είναι δισκάκι promo/bundled. Πριν μερικές εβδομάδες μια φίλη μου αγόρασε από το Hondos center ένα επώνυμο άρωμα σφραγισμένο. Όταν πήγε στο σπίτι το άνοιξε και στο μπουκαλάκι επάνω έγραφε tester. Φυσικά και το πήγε πίσω κι έκανε φασαρία για να της το αλλάξουνε. Είναι παρόμοιο περιστατικό, αν ΕΣΥ πλήρωνες για ένα άρωμα 100€ θα σου άρεσε να γράφει τεστερ επάνω; Κάτι που πήραν δωρεάν και δεν έπρεπε να πωλείται τελικά το πούλησαν; Θέλω να παίρνω αυτό που πληρώνω, δεν είναι παράλογο νομίζω. Και ποιος σου φταιει για το παραπανω το Public ή ο εαυτος σου που δεν αφιερωσες 1 λεπτο να δεις τιμες μαγαζιων πριν την αγορα..... Τωρα θα ειχες αγορασει εξ αρχης και καινουργιο παιχνιδι και φθηνοτερα. http://www.skroutz.gr/s/6591920/Bloodborne-PS4.html?keyphrase=bloodborneUsed http://www.skroutz.gr/s/5478845/Bloodborne-PS4.html?keyphrase=bloodborne Οπως βλεπεις δεν ειναι μονο το public αλλα και αλλα καταστηματα με αυτη την πολιτικη και βλεπεις την διαφορα Used και New. Ναι μου είπαν να το επιστρέψω στο κατάστημα, γιατί όμως εγώ να χάσω το χρόνο μου στα τηλέφωνα και να τρέχω να τους πηγαίνω πίσω το παιχνίδι; Δεν έχω άλλες δουλειές; Εγώ θα τρέχω για να διορθώνω τα δικά τους λάθη; Μου είπαν αν θέλω να το στείλω με courier και να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά, αυτό δεν είναι θράσος; Αν δεν ειχες οντως χρονο για αυτα ουτε καν το θεμα δεν θα ανοιγες στο insomnia,και επισης αν δεν εχεις καν χρονο να αφιερωσεις μερικα λεπτα να κανεις μια ερευνα αγορας τοτε δεν εχεις καν χρονο να παιξεις και τα παιχνιδια που αγοραζεις. Κοινως εμενα πιο πολυ μου μοιαζει το παραπανω σαν εκνευρισμος επειδη αγορασες κατι μεταχειρισμενο σε υψηλοτερη τιμη παρα καινουργιο και προσπαθεις καπως να νιωσεις καλυτερα γιαυτο.... http://www.gamefaqs.com/boards/930752-nintendo-wii/66552071 http://www.reddit.com/r/PS4/comments/2hin4q/question_about_trading_in_destiny_from_the/ Με μια προχειρη αναζητηση του λεπτου βλεπω οτι η σταμπα πιο πολυ προοριζεται για πωληση του παιχνιδιου μονο σαν καινουργιο επειδη ακριβως βγαινει σαν μερος του Bundle οχι σαν Used... Είναι συλλέκτης και θέλει στο ράφι του να τα έχει όπως πρωτοκυκλοφόρησαν. Ομοια δεν γουστάρει κουτιά τύπου essentials (εδώ που τα λέμε κανείς δεν τα γουστάρει). Οταν μιλαμε για ψυχολογικο θεμα δεν ειναι de facto τα πραγματα. Εγω πχ αγορασα το Mario Galaxy 2 nintendo selects επειδη ειχε 5 ευρω φθηνοτερα. Αυτα τα 5ευρω ειναι 20%ακριβοτερα μονο και μονο για το εξωφυλλο. Προτιμαω λοιπον να αγορασω το παιχνιδι 20% φθηνοτερα και να το εχω και παλι στην συλλογη μου παρα να το επαιρνα ακριβοτερα γιατι ουτως ή αλλως σκονη και τα δυο θα πιασουν αρα
Bourdoulas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Fulgore στους συλλέκτες λειτουργεί διαφορετικά. Δεν υπάρχει περίπτωση για 5 ευρώ να επιλέξουν τη σειρά Selects. Επίσης ο συλλέκτης το παιχνίδι μπορεί και να μην το παίξει καθόλου!
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Fulgore στους συλλέκτες λειτουργεί διαφορετικά. Δεν υπάρχει περίπτωση για 5 ευρώ να επιλέξουν τη σειρά Selects. Επίσης ο συλλέκτης το παιχνίδι μπορεί και να μην το παίξει καθόλου! Αυτο ακριβως ανεφερα οτι ειναι κυριως ψυχολογικο το θεμα και ανεφερα την περιπτωση μου σαν την αλλη μερια. πχ αγορασα το Splatoon μαζι με την φιγουρα Amiibo αλλα την φιγουρα δεν την εχω βγαλει απο την συσκευασια της
NickTG Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Αν απλά θες να παίξεις το παιχνίδι και τα selects/platinum μια χαρά είναι. Απλά δεν έχουν καμία συλλεκτική αξία.
gherudos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ω καλά απορώ πως παίρνετε μερικοί μερικοί το μέρος των καταστημάτων και όχι το μέρος των καταναλωτών, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, απαγορεύεται να πωλούνται τα παιχνίδια που φέρουν την ένδειξη NOT TO BE SOLD SEPERATELY, εφόσον το public αγοράζει τέτοια παιχνίδια η πράξη από μόνη της είναι παράνομη, θα μπορούσαν να το αγοράσουν μόνο αν ο καταναλωτής πουλούσε και την κονσόλα του μαζί και στη συνέχεια να το πουλούσαν ως πακέτο μεταχειρισμένων. Επίσης εσείς που προτιμάτε τα essentials και τα platinum όλα οκ απλά μην απαντάτε στο θέμα γιατί προφανώς και δεν σας ενδιαφέρει και review disks να σας πουλούσαν θα τα αγοράζατε προκειμένου να παίξετε το παιχνίδι. Υπάρχουμε όμως κι εμείς οι υπόλοιποι που θέλουμε την αυθεντική θήκη, το αυθεντικό παιχνίδι και όχι παραλλαγές του και φυσικά όταν πληρώνουμε ένα παιχνίδι για Retail και παραλαμβάνουμε PROMO ε φυσικά και μας χαλάει γιατί είναι απατεωνιά. Και πιο πολύ μας πειράζει που μας περνάνε για μαλάκες κολλώντας αυτοκόλλητα στα σημεία που γράφει NOT TO BE SOLD SEPERATELY. Φανταστείτε να είχατε παραγγείλει ένα αυτοκίνητο πχ σε κόκκινο χρώμα, να το περιμένατε πόσες ημέρες και μετά να σας παίρνουν τηλέφωνο να πάτε να το παραλάβετε και αντί για κόκκινο να είναι ΡΟΖ και να προσπαθεί ο πωλητής να σας πείσει ότι είναι το ίδιο αμάξι αλλά σε άλλο χρώμα. Θα το παραλαμβάνατε; Εγώ δεν θα το παραλάμβανα, αλλά στο αμάξι δεν μπορείς να κολλήσεις αυτοκόλλητα για να το καλύψεις... 2
NickTG Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Να θυμίσω εδώ πως τα παιχνίδια γράφουν επίσης πάνω και πως απαγορεύεται η μεταπώληση χωρίς άδεια.... 1
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ω καλά απορώ πως παίρνετε μερικοί μερικοί το μέρος των καταστημάτων και όχι το μέρος των καταναλωτών, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, απαγορεύεται να πωλούνται τα παιχνίδια που φέρουν την ένδειξη NOT TO BE SOLD SEPERATELY, εφόσον το public αγοράζει τέτοια παιχνίδια η πράξη από μόνη της είναι παράνομη, θα μπορούσαν να το αγοράσουν μόνο αν ο καταναλωτής πουλούσε και την κονσόλα του μαζί και στη συνέχεια να το πουλούσαν ως πακέτο μεταχειρισμένων. Επίσης εσείς που προτιμάτε τα essentials και τα platinum όλα οκ απλά μην απαντάτε στο θέμα γιατί προφανώς και δεν σας ενδιαφέρει και review disks να σας πουλούσαν θα τα αγοράζατε προκειμένου να παίξετε το παιχνίδι. Υπάρχουμε όμως κι εμείς οι υπόλοιποι που θέλουμε την αυθεντική θήκη, το αυθεντικό παιχνίδι και όχι παραλλαγές του και φυσικά όταν πληρώνουμε ένα παιχνίδι για Retail και παραλαμβάνουμε PROMO ε φυσικά και μας χαλάει γιατί είναι απατεωνιά. Και πιο πολύ μας πειράζει που μας περνάνε για μαλάκες κολλώντας αυτοκόλλητα στα σημεία που γράφει NOT TO BE SOLD SEPERATELY. Φανταστείτε να είχατε παραγγείλει ένα αυτοκίνητο πχ σε κόκκινο χρώμα, να το περιμένατε πόσες ημέρες και μετά να σας παίρνουν τηλέφωνο να πάτε να το παραλάβετε και αντί για κόκκινο να είναι ΡΟΖ και να προσπαθεί ο πωλητής να σας πείσει ότι είναι το ίδιο αμάξι αλλά σε άλλο χρώμα. Θα το παραλαμβάνατε; Εγώ δεν θα το παραλάμβανα, αλλά στο αμάξι δεν μπορείς να κολλήσεις αυτοκόλλητα για να το καλύψεις... Ποιος σου ειπε εσενα οτι προτιμαω γενικα τα Selects,classics κλπ στα κουτια. Απο εποχες Atari ασχολουμαι με παιχνιδια απλα πλεον δεν εχω ουτε τον χρονο,ουτε την διαθεση,ουτε την ορεξη κυριως λογω δουλειας να ασχολουμαι με αυτα. Και στην τελικη σου εστειλα και τα παραπανω Link που και στο εξωτερικο τα ιδια γινονται,και εκει να ξερεις οι καταναλωτες δεν ειναι σαν και μας αλλα πολλες φορες αν χρειαστει τους κανουν ρομπες στα καταστηματα και για να τα πουλανε και τα μεγαλα καταστηματα του εξωτερικου δεν νομιζω τελικα να παιζει κατι. Οσο για το Public νομιζω οτι το εχω κραξει ουκ ολιγες φορες για τις τιμες του στα παιχνιδια αλλα και πολλα αλλα οπως εγγυησεις κλπ. Στην τελικη πουλα το παιχνιδι στις αγγελιες σαν Promo παιχνιδι κανα 10ρικο πχ και αγορασε το απο το Seven Καινουργιο. Γιατι οι ανθρωποι σου προτεινανε να γυρισεις το παιχνιδι πισω να παρεις τα χρηματα σου(να το αγοραζες γνησιο απο το Seven που ειπες)αλλα εσυ αρνηθηκες αρα ποιος φταιει τελικα??? Εδω σε λιγο καιρο δεν ξερουμε το μελλον της χωρα και θα καθομαστε να ασχολουμαστε με το τι γραφει το μπροστα μερος του κουτιου ενος video παιχνιδιου τρομαρα μας......
Luxxord09 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Είναι λίγο κλέφτες γενικα, αλλα απο θέμα ποιότητας, αν το μεταχειρισμένο game που πάρεις δεν παιζει τελικα ή κολλάει, πας πίσω με την αποδειξουλα σου και ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΕΤΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑΓΗ. Απλα τα πράγματα. Το αλλο θεμα που πουλας το game σου και να στο κραταει 30 ευρω το public και μετα στα μεταχειρισμενα να βλεπεις το ιδιο το cd να το πουλαει 60 ευρω?!?! 100% κερδος θέλουν? Α γαμήσου και δεν ξαναψωνίζω απο τα public. Μονο και μονο γιατι νομιζουν οτι ο κοσμος ειναι χαζος.
dimyok Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Public Ηρακλειου ειχα δει μια ασχετη στο ταμειο να μην δεχεται επιστροφη με αποδειξη σε μεταχειρισμενο οποτε προσοχή.Παντα τα δισκακια τα βαζω παραλαβη καταστημα για ελεγχο και εβγαζα και καρτα επιστροφης , δεν εχει τυχει να γυρισω κανενα απλως να υπαρχει.
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Το Public αυτη την στιγμη ειναι απο τα λιγα(αν οχι το μονο)καταστηματα που σου δινουν μετρητα για παιχνιδι που πουλας. Πολλα καταστηματα ειτε απλα δεχονται ανταλλαγη μεταχειρισμενου για μεταχειρισμενο ή πωληση παιχνιδι και το πιστωτικο για αγορα απο το ιδιο καταστημα(βλεπε Seven αλλα οι τιμες του στα περισσοτερα παιχνιδια ειναι στο θεο). 1
gherudos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δεν σου δίνουν μετρητά, σου πιστώνουν το ποσό για να αγοράσεις ότι θέλεις μέσα από τα Public.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα