Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη θα λεμε ολοι τα ιδια και τα ιδια απ οτι φαινεται, ναι ισχυει αυτο που λεει ο ultrobyr  θεωρω.... Τωρα εχει τυχει να δωσω και γω στo public συγκεκριμενα 2 παιχνιδια απο special editions τα οποια φεραν το συγκεκριμενο logo (not to be sold seperately)  και τα πηραν κανονικα. Την αλλα φορα που το κανα , δεν τα πηραν....Ειναι θεμα υπαλληλου...Αλλα και παλι , το προβλημα που ειναι δε μπορεσα να καταλαβω.....Αν το παιχνιδι παιζει κανονικα και ειναι απο bundle , δειχνει οτι ειναι δουλεμενο (και δικο τους να ταν απο bundle , χαμπαρι δε θα παιρναμε) και το πηρες σε καλη τιμη δε νομιζω οτι θα πρεπε να υπαρχει θεμα....Θελω να πω, στην τελικη πηρες ενα προιον σε καλυτερη τιμη , μεταχειρισμενο...αν δηλαδη δεν ειχε μεσα manual(Πλεον δεν εχουν) , παλι θα ταν προβλημα??αυτη δεν ειναι η εννοια του μεταχειρισμενου γενικοτερα???

• Like 1
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν το πήρα σε καλή τιμή από τη στιγμή που το Seven το έχει καινούριο στα 17.90 κι εγώ πλήρωσα 19.90 για μεταχειρισμένο. Δεν μπορείς να καταλάβεις το πρόβλημα επειδή δεν συλλέγεις παιχνίδια.

οταν παραγγέλνεις κάτι από το Ίντερνετ δεν μπορείς να πιάσεις το προϊόν στα χέρια σου πριν το παραλάβεις, έτσι βασίζεσαι στην εικόνα του αντικειμένου η οποία πρέπει να αντικατοπτρίζει το τελικό προϊόν και φυσικά στην περιγραφή. Ούτε η εικόνα ήταν ίδια με αυτό που παρέλαβα εγώ αλλά ούτε η περιγραφή έγραφε ότι είναι δισκάκι promo/bundled.

Πριν μερικές εβδομάδες μια φίλη μου αγόρασε από το Hondos center ένα επώνυμο άρωμα σφραγισμένο. Όταν πήγε στο σπίτι το άνοιξε και στο μπουκαλάκι επάνω έγραφε tester. Φυσικά και το πήγε πίσω κι έκανε φασαρία για να της το αλλάξουνε. Είναι παρόμοιο περιστατικό, αν ΕΣΥ πλήρωνες για ένα άρωμα 100€ θα σου άρεσε να γράφει τεστερ επάνω; Κάτι που πήραν δωρεάν και δεν έπρεπε να πωλείται τελικά το πούλησαν; Θέλω να παίρνω αυτό που πληρώνω, δεν είναι παράλογο νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου, έχεις π'αρα πολύ ελεύθερο χρόνο.

Αν το πιάσουμε από τα μαλιά, δεν πρέπει κάποιος να πουλάει καν μεταχειριμσένα, τόσο σε καταστημάτα όσο και σε ιδιώτες. 

Απόλαυσε το παιχνίδι και άσε τα αυτοκόλλητα.

Το επιχείρημα με το καινούριο άρωμα, είναι εντελώς άσχετο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όχι δεν είναι καθόλου άσχετο, τόσο το άρωμα όσο και το παιχνίδι φέρουν μια ένδειξη επάνω τους ότι δεν πρέπει να πωλούνται.

• Like 1
Δημοσ.

Ολα τα ψιλικατζιδικα στην ελλαδα πουλανε κοκα κολες που λενε οτι ειναι μερος προσφορας και δεν πωλουντε ξεχωριστα πολυ απλα διοτι αγοραζουν τις πολυσυσκευασιες και πουλανε μεμονομενα για να αυξησουν το κερδος τους.

Ετσι ειναι η ελευθερη αγορα, στο κατω κατω και απο τι στιγμη που σου κοβει αποδειξη ειναι καλυμμενος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ολα τα ψιλικατζιδικα στην ελλαδα πουλανε κοκα κολες που λενε οτι ειναι μερος προσφορας και δεν πωλουντε ξεχωριστα πολυ απλα διοτι αγοραζουν τις πολυσυσκευασιες και πουλανε μεμονομενα για να αυξησουν το κερδος τους.

Ετσι ειναι η ελευθερη αγορα, στο κατω κατω και απο τι στιγμη που σου κοβει αποδειξη ειναι καλυμμενος.

Επειδή το κάνουν είναι και σωστό;

Δημοσ.

Επειδή το κάνουν είναι και σωστό;

Αυτό ακριβώς. Ούτε σωστό είναι, ούτε έτσι πρέπει να το αφήσουμε. Καλό είναι να επιστρέφουμε το προιόν αν παίζει καμιά τέτοια απατεωνιά από πίσω.

Σε αυτό που λέει ο gherudos σχετικά με την εικόνα στο ηλεκτρονικό κατάστημα και το τελικό προιον έχει μεγάλο δίκιο. Και εγώ είχα παραγγείλει το UC2 καθαρά για συλλεκτικούς λόγους. Μεταχειρισμένο είχε 7 ευρώ στο public και στο site έδειχνε την εικόνα του κανονικού αντιτύπου. Στα χέρια μου όμως ήρθε η Platinum έκδοση που σε πολλούς από εμάς δεν θέλουμε καν να τις βλέπουμε. Δεν παρήγγειλα την Platinum έκδοση, αλλά το παιχνίδι με την μορφή που είχε όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Φυσικά το έστειλα πίσω και μου έστειλαν το σωστό αντίτυπο. Με εξυπηρέτησαν στην τελική μετά από πολλά τηλέφωνα, αλλά πραγματικά είναι τραγικό που χρειάστηκε να μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία από δικό τους λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν το πήρα σε καλή τιμή από τη στιγμή που το Seven το έχει καινούριο στα 17.90 κι εγώ πλήρωσα 19.90 για μεταχειρισμένο. Δεν μπορείς να καταλάβεις το πρόβλημα επειδή δεν συλλέγεις παιχνίδια.

οταν παραγγέλνεις κάτι από το Ίντερνετ δεν μπορείς να πιάσεις το προϊόν στα χέρια σου πριν το παραλάβεις, έτσι βασίζεσαι στην εικόνα του αντικειμένου η οποία πρέπει να αντικατοπτρίζει το τελικό προϊόν και φυσικά στην περιγραφή. Ούτε η εικόνα ήταν ίδια με αυτό που παρέλαβα εγώ αλλά ούτε η περιγραφή έγραφε ότι είναι δισκάκι promo/bundled.

Την τιμή την ξέρεις από πριν.

Δεν νομίζω να σε εμπόδισε κανείς να το πάρεις από το άλλο κατάστημα.

Η περιγραφή όντως θα πρέπει να είναι σωστή.

Μπορείς όμως να επιστρέψεις το παιχνίδι και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Δημοσ.

Ναι μου είπαν να το επιστρέψω στο κατάστημα, γιατί όμως εγώ να χάσω το χρόνο μου στα τηλέφωνα και να τρέχω να τους πηγαίνω πίσω το παιχνίδι; Δεν έχω άλλες δουλειές; Εγώ θα τρέχω για να διορθώνω τα δικά τους λάθη; Μου είπαν αν θέλω να το στείλω με courier και να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά, αυτό δεν είναι θράσος;

Δημοσ.

Το μόνο λάθος των public ή των υπαλλήλων τους είναι ότι κολλάνε τα αυτοκόλλητα πάνω στην ένδειξη με σκοπό να την αποκρύψουν. Αυτό μου έχει τύχει κι εμένα αλλά δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.

Δημοσ.

Αφηστε τις αλυσιδες και τις απατεωνιες τους και τα αυτοκολλητα σε εντελως ''τυχαια'' σημεια της συσκευασιας. Υπαρχουν πολλα καταστηματα που πουλανε μονο video games, τα μεταχειρισμενα τους ειναι πολυ προσεγμενα και τα καινουργια ειναι σε τιμες που το public πουλαει μεταχειρισμενα...

• Like 1
Δημοσ.

και κατα κυριο λογο προφανως δουλευουν με εισαγωγες και οχι επισημες αντιπροσωπειες οι οποιες σε βαζουν ντε και καλα να βαζεις ενα πλαφον...Ονοματα δε λεμε....Ολα τα σκρουτζομαγαζα δουλευουν με εισαγωγες...τα περισσοτερα...Τεσπα εμας μας νοιαζει η τιμη...

Gherudos σε ξερω (αν εισαι εσυ-που εισαι δηλαδη)  απο pspgr 2004-5 τις ωραιες εποχες, οχι προσωπικα , μεσα απο φορουμ...Αν μη τι αλλο , εδω μεσα με θεωρω ενεργο μελος και συλλεκτη...Οποτε ετσι τυπικα , ναι ξερω πως ειναι να πληρωνεις τα παιχνιδια....ακομα και τα 69.90€ που εχω δωσει πολλες φορες...Οπως και να χει...εγω προσωπικα δε το βλεπω σαν λαθος ρε αδερφε...Αν ειναι πανε και στο σουβλατζιδικο της γειτονιας σου η την πιτσαρια και καντους καταγγελια και απαιτησε να φας τσαμπα την επομενη μεριδα κουτρα γιατι η 1μιση ml coca cola εχει στην ταινια της ¨Δεν πωλειται ξεχωριστα-προιον προωθητικης προσφορας" , το Point ειναι το εξης...εμεις επειδη ειμαστε ιδιωτες μπορουμε να τα πουλαμε τα προ-bundled παιχνιδια ενω οι Α.Ε που εχουν παρε-δωσε με μεταχειρισμενα οχι..Αλλα το βασικο σπασιμο -και σε νιωθω σε αυτο, αν και δεν θα το κανα θεμα...Ειναι η βλαχο εξυπναδα τους να βαλουν εκει το αυτοκολλητο...απο την στιγμη ομως που το δεχονται πισω και παλι δεν θα πρεπε να ταν θεμα προς συζητηση...

• Like 1
Δημοσ.

Όταν 1 παιχνίδι που έχει στο Public καινούριο 60€ τους το πας μεταχειρισμένο θα το αγοράσουν 25-30€ και θα το πουλήσουν 40-45€.Ή 2η τιμή είναι αυτή που μπορεί να πιάσει το παιχνίδι πουλώντας το σε αγγελία.

Είναι καλύτερα να το πουλήσεις σε ιδιώτη από αγγελία.

Είχα αγοράσει από Σκρουτζομάγαζο παιχνίδι καινούριο 47€ το οποίο στο Public το είχαν 60€.Μου το αγόρασαν ως μεταχειρισμένο 26€.Έχασα δηλαδή 21€.Αν το είχα αγοράσει 60€ θα εχανα 34€.Αν το εβαζα σε αγγελία θα έπιανε παραπάνω αλλα βιαζόμουν.

Δημοσ.

Ναι μου είπαν να το επιστρέψω στο κατάστημα, γιατί όμως εγώ να χάσω το χρόνο μου στα τηλέφωνα και να τρέχω να τους πηγαίνω πίσω το παιχνίδι; Δεν έχω άλλες δουλειές; Εγώ θα τρέχω για να διορθώνω τα δικά τους λάθη; Μου είπαν αν θέλω να το στείλω με courier και να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά, αυτό δεν είναι θράσος;

Υπάρχει το εξής πρόβλημα...ότι δεν είναι λάθος. Στα μεταχειρισμένα σου πουλάει ότι θέλει και όσο θέλει. Βέβαια να λέμε και το δίκιο ότι το γεγονός ότι επέλεξαν να βάλουν το ταμπελάκι τους σε εκείνο το σημείο είναι βλαχοκουτοπονηριά ή απλά "λογική" υπαλλήλου που κολλάει τις ταμπέλες σαν το πιο "λογικό" σημείο πάνω στο κουτί. Επίσης κακώς που δεν αναγράφουν επακριβώς την έκδοση και την κατάσταση του εμπορεύματος. Σε αυτό σίγουρα πάσο. 

Νομικά όμως όσο και ηθικά δεν υπάρχει πουθενά πρόβλημα. Ελλειψη σωστών πληροφοριών ναι αλλά πουθενά λάθος ως πώληση. Οπως σου είπα θα μπορούσαν να το πουλήσουν 150 ευρώ με σπασμένο κουτί, ξεθωριασμένο και σβησμένο μέρος του artwork και γενικά σε άθλια κατάσταση ΧΩΡΙΣ να μπορείς να κάνεις τίποτα. Απλά δεν θα αγόραζες, τόσο απλά. Μην το ψάχνεις πολύ, έτσι πάει παντού για τα μεταχειρισμένα και ισχύει σε ΟΛΑ και όχι μόνο στα παιχνίδια.  

Δημοσ.

Eγω δεν μπορω να καταλαβω τι σε πειραζει τι εχει πανω του το κουτακι του παιχνιδιου αν το παιχνιδι παιζει κανονικα και ειναι οκ.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...