dialer1453 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ναι συγγνωμη που δεν απαντησα με ευγενεια στα 4 ερωτηματικα του! το οτι παραθεσα τα τεχνικα χαρακτηριστηκα των κινητων απο το σκρουτζ τι σχεσει εχει με αυτο που λεει ο dialer?δλδ δεν κτλβ τα τεχνικα χαρακτηριστηκα συγκρινουμε και τα λογισμικα!τι συκγρινουμε?αν το ενα φτιαχτηκε στο εργοστασιο της Κινας που εινα διευθυντης ο Mao Zin και το αλλο φτιαχτηκε στην Ταιβαν απο ασχετους οποτε ειναι αχρηστο και ας εχει καλυτερα φαινομενικα χαρακτηριστηκα? Aς γίνει μια προσπάθεια λοιπόν, αν και ο ts αποφάσισε και αποφάσισε -κατά τη γνώμη μου- σωστά: Στο σκρουτζ βλέπεις μνήμη, επεξεργαστή, ανάλυση οθόνης και κάμερα. Οκ μέχρι εδώ. Η μνήμη και ο επεξεργαστής αποδίδουν ανάλογα με τη διαχείριση που θα τους γίνει από το λειτουργικό, οπότε μεταξύ διαφορετικών λειτουργικών (android, ios, win) δεν μπορεί να γίνει άμεση σύγκριση. Άσε τα win για λίγο και σκέψουν τα iphone. Δες τα specs τους στο σκρουτζ. Έχεις πιάσει ποτέ κάποιο (ακόμα και πολύ παλιό) για να δεις πώς πάει; Στην οθόνη τώρα τα πράγματα επισης είναι περίπλοκα. Όπως και στα pc, έτσι και στα κινητά, η ανάλυση και η τεχνολογία του panel (ips, amoled) από μόνα τους δεν λένε κάτι. Αν ήταν έτσι, όλες οι ips π.χ θα ήταν ίδιες. Είναι; Στην κάμερα τώρα, τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει ο φακός. Τα megapixels δεν είναι μονάδα μέτρησης ποιότητας αλλά μεγέθους και μόνο. Οπότε δεν λένε απολύτως τίποτα. Και όλα αυτά -που δεν είναι πάντα όπως φαίνονται- αφορούν μετρήσιμα χαρακτηριστικά. Φαντάσου τι γίνεται σε αυτά που δεν μετριούνται όπως η ποιότητα κατασκευής και συναρμογής και η συνολική εμπειρία χρήσης. ΥΓ. Προσωπικά θα πήγαινα στο Lumia 735, καθώς δεν θεωρώ ότι το 830 αξίζει τη διαφορά τιμής.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 συμφωνω μαζι σου και δεν εχω καταλαβει που διαφωνεις μαζι μου...ειπα εγω οτι το zenfone ειναι κινητο ωδη στην τεχνολογια σε σχεση με το 830?ειπα οτι το 830 στα 280 που παιζει εδω περα δεν ειναι vfm!και επισης το 1gb ram οπως και το store των win ειναι καπως αρνητικα! κατα τ αλλα συμφωνω απολυτως σε οσα λες!και ναι εχω για την ακριβεια το iphone 6 οποτε καταλαβαινω ακριβως τι θες να πεις.
Tragic! Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 συμφωνω μαζι σου και δεν εχω καταλαβει που διαφωνεις μαζι μου...ειπα εγω οτι το zenfone ειναι κινητο ωδη στην τεχνολογια σε σχεση με το 830?ειπα οτι το 830 στα 280 που παιζει εδω περα δεν ειναι vfm!και επισης το 1gb ram οπως και το store των win ειναι καπως αρνητικα! κατα τ αλλα συμφωνω απολυτως σε οσα λες!και ναι εχω για την ακριβεια το iphone 6 οποτε καταλαβαινω ακριβως τι θες να πεις. Μια χαρούλα θετικότατο είναι το 1GΒ RAM, το 930 μου έχει 2 και αχρειάστα είναι. Εδώ το 520 τρέχει νεράκι και το store των Windows δεν έχει και πληθώρα αλλά δεν είναι τόσο χάλια όσο θέλουν μερικοί. Άμα στρώσει και με τα 10άρια είμαστε κομπλέ. 1
dialer1453 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 συμφωνω μαζι σου και δεν εχω καταλαβει που διαφωνεις μαζι μου...ειπα εγω οτι το zenfone ειναι κινητο ωδη στην τεχνολογια σε σχεση με το 830?ειπα οτι το 830 στα 280 που παιζει εδω περα δεν ειναι vfm!και επισης το 1gb ram οπως και το store των win ειναι καπως αρνητικα! κατα τ αλλα συμφωνω απολυτως σε οσα λες!και ναι εχω για την ακριβεια το iphone 6 οποτε καταλαβαινω ακριβως τι θες να πεις. Δεν κατάλαβες τι έγραψα για να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις μαζί μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα