stevengreeceGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ο ξάδελφος μου χρειάζεται ένα smartphone. Δεν μένει στην Ελλάδα για αυτό μην ρωτήσετε μεχρι πόσο μπορει να δωσει. Εσείς ποιο θα επιλέγατε; Μου λέει να έχει όσο καλυτερη κάμερα γίνεται, να μην κολλάει και να ειναι γρήγορο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 φιλε πρεπει να μας πεις ενα Budget η ποσα λεφτα εχει βρει τα κινητα γτ εδω ελλαδα το 830 εχει 280 ευρο και δεν πιστευω οτι αξιζει οταν με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις lg g3 η αλλα παρομοια κινητα! το zenfone στα 220 που το βλεπω αποτελει καλυτερο value for money,εχει και 2gb ram εναντι στο 1 του 830 οποτε ισως να ειναι καλυτερο και πιο γρηγορο.Βεβαια μεγαλο ρολο παιζει και το λειτουργικο!Οσο για την καμερα το lumia εχει καλυτερη 100%.
dialer1453 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 το zenfone στα 220 που το βλεπω αποτελει καλυτερο value for money,εχει και 2gb ram εναντι στο 1 του 830 οποτε ισως να ειναι καλυτερο και πιο γρηγορο. ????
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ???? επειδη εισαι περιγραφικοτατος θα απαντησω και εγω με πολλες λεπτομερειες... ???? https://www.skroutz.gr/s/5135926/Asus-ZenFone-5-Z2580-2GB-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/5535986/Nokia-Lumia-830.html?keyphrase=830 παραπανω απο οσες θα αξιζε το post σου! 1
stevengreeceGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 φιλε πρεπει να μας πεις ενα Budget η ποσα λεφτα εχει βρει τα κινητα γτ εδω ελλαδα το 830 εχει 280 ευρο και δεν πιστευω οτι αξιζει οταν με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις lg g3 η αλλα παρομοια κινητα! το zenfone στα 220 που το βλεπω αποτελει καλυτερο value for money,εχει και 2gb ram εναντι στο 1 του 830 οποτε ισως να ειναι καλυτερο και πιο γρηγορο.Βεβαια μεγαλο ρολο παιζει και το λειτουργικο!Οσο για την καμερα το lumia εχει καλυτερη 100%. Στην χωρα που κατοικει το zenfone 5 εχει 200€, ενω γο lumia 830 250€. Σκεφτεται προς το 830.
SIP1995 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Το 830 λόγο κάμερας, απλότητας λειτουργικού και updates...
dialer1453 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 επειδη εισαι περιγραφικοτατος θα απαντησω και εγω με πολλες λεπτομερειες... ???? https://www.skroutz.gr/s/5135926/Asus-ZenFone-5-Z2580-2GB-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/5535986/Nokia-Lumia-830.html?keyphrase=830 παραπανω απο οσες θα αξιζε το post σου! Δλδ βλέπεις χαρακτηριστικά στο σκρουτζ και προτείνεις κινητά; Δεν είναι αγγούρια και ντομάτες τα κινητά, πρέπει να καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις. 1
Tragic! Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 επειδη εισαι περιγραφικοτατος θα απαντησω και εγω με πολλες λεπτομερειες... ???? https://www.skroutz.gr/s/5135926/Asus-ZenFone-5-Z2580-2GB-16GB.html https://www.skroutz.gr/s/5535986/Nokia-Lumia-830.html?keyphrase=830 παραπανω απο οσες θα αξιζε το post σου! Καταρχήν ας μην συκγρίνουμε τις τωρινές τιμές, καθώς αυτές έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Και επειδή μιλάμε για διαφορετικές εντελώς μα εντελώς όμως συσκευές και επειδής (sic) είσαι καυστικός/εριστικός παρ'όλο που έχεις άδικο, θεωρώ ότι ο dialer1453 σε κάλυψε πλήρως.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ναι συγγνωμη που δεν απαντησα με ευγενεια στα 4 ερωτηματικα του! το οτι παραθεσα τα τεχνικα χαρακτηριστηκα των κινητων απο το σκρουτζ τι σχεσει εχει με αυτο που λεει ο dialer?δλδ δεν κτλβ τα τεχνικα χαρακτηριστηκα συγκρινουμε και τα λογισμικα!τι συκγρινουμε?αν το ενα φτιαχτηκε στο εργοστασιο της Κινας που εινα διευθυντης ο Mao Zin και το αλλο φτιαχτηκε στην Ταιβαν απο ασχετους οποτε ειναι αχρηστο και ας εχει καλυτερα φαινομενικα χαρακτηριστηκα?
Tragic! Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ναι συγγνωμη που δεν απαντησα με ευγενεια στα 4 ερωτηματικα του! το οτι παραθεσα τα τεχνικα χαρακτηριστηκα των κινητων απο το σκρουτζ τι σχεσει εχει με αυτο που λεει ο dialer?δλδ δεν κτλβ τα τεχνικα χαρακτηριστηκα συγκρινουμε και τα λογισμικα!τι συκγρινουμε?αν το ενα φτιαχτηκε στο εργοστασιο της Κινας που εινα διευθυντης ο Mao Zin και το αλλο φτιαχτηκε στην Ταιβαν απο ασχετους οποτε ειναι αχρηστο και ας εχει καλυτερα φαινομενικα χαρακτηριστηκα? Κοίταξε να δείς, πιστεύω ότι τα 4 ερωτηματικά μια χαρά άρμοζαν σε αυτό που είπες, διοτι όχι απλά δεν βοήθησες τον TS - αντιθέτως δημιούργησες μια διαστρεβλωμένη άποψη σχετικά με το τί να επιλέξει. Οπότε αν δεν ξέρουμε δεν μιλάμε και όλα καλά-αυτό ήταν όλο. Τα specs και τα antutu είναι για τους άσχετους ειδικά όταν μιλάμε για εντελώς διαφορετικές συσκευές μεταξύ τους. Το τελευταίο πίστεψε με θέλει πολλά ερωτηματικά και θαυμαστικά μαζί. Μα τι λες;!;!;!;! Ποιός είναι ο Μάο Ζην και ποιοι οι άσχετοι της Ταιβάν; 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ηταν και τα 2 τυχαια παραδειγματα χαχαχαχα νμζ θα φανει ηθελα να δειξω την υπερβολη!οκ ας βρασουμε τα χαρακτηριστηκα και τα antutu τι θελουμε?κινητο για ν μιλαμε?οκ back to basics Nokia 3330
stevengreeceGR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μια επιλογη ηθελα μονο. L830 ή Zenfone 5.
SIP1995 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μια επιλογη ηθελα μονο. L830 ή Zenfone 5. Aν δεν έχει απαιτήσεις από εφαρμογές, τότε Lumia 830.... 1
cabdik Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 κατ' αρχην, να πω οτι η συγκριση των 2 συσκευων ειναι εντελως ΛΑΘΟΣ. δεν συγκρινεις συσκευες με διαφορετικο λειτουργικο...!! πρωτα πρεπει να αποφασισει, ποιο λειτουργικο τον βολευει. το ANDROID ειναι πλεον πολυ πιο πληρες, απο την αποψη οτι υπαρχουν χιλιαδες εφαρμογες, για οτιδηποτε χρειαστει...! αντιθετα τα WIN ειναι για πιο βασικες χρησεις, τουλαχιστον ακομα..!! επειδη τυγχανει να εχω στην κατοχη μου το ZENFONE 5 εδω και σχεδον ενα χρονο, και εχει περασει απο ολες τις αναβαθμισεις Android (4.2-4.4.2- 5.0) θα σας πω οτι η πιο σταθερη εκδοση ηταν η.. 4.4.2..!! η 5.0 εχει ακομα καποια θεματακια συμβατοτητων με εφαρμογες και μαλλον χρειαζονται update. αλλα αυτο ειναι θεμα προγραμματιστων των συγκεκριμενων εφαρμογων, που αυτο θα παρει λιγο χρονο..!! σαν συσκευη ειναι απο τα κορυφαιες VFM που εχω πιασει στα χερια μου..! και μιλαω ακομα καi σε σχεση με GALAXY S5, OnePlusOne, κ.α κορυφαιες συσκευες..! ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν λεω καλυτερη σε τεχνικα χαρακτηριστικα, αλλα σε VFM. δλδ τα τεχνικα του χαρακτηριστικα, ειναι ποιοτικα, και οχι απλα για να τα λεει, οπως τα περισσοτερα "κινεζικα"..!! πχ, εχει διαφορα οταν εχεις μια 8MP camera με παμπολες ρυθμισεις και δυνατοτητες, απο μια αλλη 8ΜΡ που απλα βγαζει φωτο. αλλα αυτο που μου εχει κανει μεγαλυτερη εντυπωση, εκτος του support της ASUS, που του εχει δωσει ολες τις εκδοσεις ANDROID, μεχρι στιγμης, ειναι οτι το κινητο δεν μπορεις να το κολλησεις...!!!! δλδ πρεπει να το προσπαθησεις πολυυυ, και ...αν......!!! αυτο το βρισκεις μονο σε πολυ ακριβοτερες συσκευες..! το συγκεκριμενο μοντελο που εχω εγω εχει INTEL ATOM Z2560 επεξεργαστη με 2gb RAM..! κι αλλο ενα που μου ηρθε τωρα στο μυαλο, ειναι οτι στο ANDROID παιζει αρκετο ρολο η μεγαλη μνημη (..1+), ενω τα WINDOWS τρεχουν ανετα με 512ΜΒ - 1gb μνημης...!! τα LUMIA μου αρεσουν σαν χαρακτηριστικα, αλλα δεν ξερω ποιοτικα τι γινεται σε βαθος χρονου.!!
stevengreeceGR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Οκ. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Τελικα θα αγορασει το Lumia 830.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα