Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Πόσο δηλαδή «χρυσοπλήρωσες» τους φακούς σου;

Γιατί τους καλύτερης ποιότητας φακούς με ένα σορό φίλτρα και ικανοποιητική λέπτυνση να αγοράσεις δεν πρόκριτε να τους «χρυσοπληρώσεις»…

Εκτός και αν ήθελες σουπερ ντουπερ λέπτυνση για να μην φαίνονται ματομπουκαλα…

400 ευρώ μετά από πολύ ψάξιμο, 1.72 λέπτυνση

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω εχω φτιαξει καλα γυαλια απο μακρια γιατι οι εδω οπτικοι εκαναν λαθος

https://www.alensa.gr/skeletoi-gyalion.html?gad=1&gclid=CjwKCAjw69moBhBgEiwAUFCx2Az_CkN7cGumWFueVJgvacRW06ulE_vHRn4vV8YYUbATmGHBy100NxoCjFgQAvD_BwE

Και σε ενα αλλο Βρετανικο πριν το brexit καταπληκτικα παμφθηνα γυαλια ηλιου με συνταγη

Αυτος που θα κανει τη μετρηση ομως πρεπει να ειναι ακριβεστατος

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 30/7/2015 στις 9:52 ΠΜ, idomeneas7 είπε

Eγώ όταν έκανα τη μετάβαση και φόραγα τα γυαλιά περπατώντας, ένιωθα ότι με κάθε βήμα κονταίνω. Μετά από 2-3 τετράγωνα, νόμιζα ότι είχα φτάσει το ύψος νηπίου.

Στο θέμα, στον οπτικό που πήγες δεν σου είπε κάτι για την διαφορά υλικού? Μήπως δηλαδή και εκεί θέλει κάποιο διάστημα να συνηθίσει το μάτι?

Το ίδιο έχω και εγω.τα φοράω εδώ και δυο εβδομάδες και τα βλέπω όλα μικρά λες και το έδαφος έχει φτάσει στην κοιλια μου.το συνήθισες εσυ η ακόμα έτσι τα βλέπεις;

Δημοσ.
Στις 30/7/2015 στις 9:52 ΠΜ, idomeneas7 είπε

Eγώ όταν έκανα τη μετάβαση και φόραγα τα γυαλιά περπατώντας, ένιωθα ότι με κάθε βήμα κονταίνω. Μετά από 2-3 τετράγωνα, νόμιζα ότι είχα φτάσει το ύψος νηπίου.

Στο θέμα, στον οπτικό που πήγες δεν σου είπε κάτι για την διαφορά υλικού? Μήπως δηλαδή και εκεί θέλει κάποιο διάστημα να συνηθίσει το μάτι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...