panos0100 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 οχι τι δουλεια εχω να βαλω τετοιο πραγμα, ο προηγουμενος οπτικας δεν τα ειχε κεντραρει σωστα αυτος εβαλε σαπια φιλτρα το κακο ειναι οτι πληρωσα την 2 φορα πανε 80Ε για πεταμα σε μια εποχη που ειμαι ανεργος και με δυσκολια βρηκα τα λεφτα
dimyok Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μου έχει τύχει σε "επώνυμο" κατάστημα να έχουν κόψει 3 ! φόρες λάθος στα κέντρα - απλοί φακοί μυωπίας premium photobrown τίποτα το εξεζητημένο απλώς έχει πέσει πολύ ασχετοσύνη .
panos0100 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 δεν ξέρω φίλε μου, πάντως τα συγκεκριμένα μαγαζιά ενώ κάποτε ήταν καλά τώρα είναι μάπες, και όποιος είναι από θεσσαλονικη δεν ντρέπομαι να τα αναφέρω για να αποτρέψω και κόσμο να πάει όχι τίποτα άλλο (ταρμπακος οπτικα και optic store μανολοπουλος), λεω να δοκιμάσω για 3 φορά να ξανά κάνω γυαλιά παλι με δικα μου λεφτα στο grande optical εχω τέτοιο κατάστημα μήπως και εκεί με τα κάνουν καλά
livefreeordie Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Κι εμενα αυτα που μου εβγαλαν τωρα ψιλοσαπια ειναι και τα ακριβοπληρωσα κιολας. Βρωμιζουν ευκολα τα τζαμια και δεν εστιαζουν τελεια,δηλαδη δεν μπορω να πω πως βλεπω στο 100% καθαρα οταν τα φοραω. Δεν ασχοληθηκα με το θεμα γιατι ενταξει δεν ειναι και κατι τραγικο και γιατι ξερω πως θα βρω τον μπελα μου και θα τρεχω παλι και δεν εχω ορεξη (και πιθανως χωρις αποτελεσμα) Εχει πεσει η ποιοτητα κι εχει ανεβει το επιπεδο της ασχετοσυνης των υπαλληλων,αυτο ειναι το προβλημα κι οχι οτι σε ξεγελασαν.
γροσερισοπ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 για θεσσ έχω καλο φίλο που κάνει άψογη δουλειά με συνεννοήσιμες τιμές οποιος ενδιαφέρεται ΠΜ
panos0100 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 το grande optical εχω βρει αλλα δεν ξερω και αυτο σαν μαγαζι αν αξιζει ή ειναι παλι το ιδιο
pokemonhunter Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Παιδια καλησπερα, εβαλα καινουργιους φακους (+0.25 μυωπια σε καθε φακο) και αλαξαν οι μοιρες αστιγματισμου (αποτι μου ειπε ο γιατρος). Απλα 1η μερα που τα φοραω με ψιλοζαλιζουν(βλεπω ομως πεντακαθαρα). Παιζει να ειναι θεμα συνηθειας ή να απευθηνθω για αλλαγη εχει ξαναπερασει κανεις τιποτα παρομοιο ?
panos0100 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Παιδια καλησπερα, εβαλα καινουργιους φακους (+0.25 μυωπια σε καθε φακο) και αλαξαν οι μοιρες αστιγματισμου (αποτι μου ειπε ο γιατρος). Απλα 1η μερα που τα φοραω με ψιλοζαλιζουν(βλεπω ομως πεντακαθαρα). Παιζει να ειναι θεμα συνηθειας ή να απευθηνθω για αλλαγη εχει ξαναπερασει κανεις τιποτα παρομοιο ? Θα τα συνηθίσεις με τον καιρό, δεν είναι κατι. Τώρα όσο για έμενα θα κάνω και 3 ζευγάρι γυαλιά άλλα μονο το γυαλί πάλι θα αλλάξω, ελπίζω να ειναι αξιοπιστος αυτος που θα τα κάνω βαρέθηκα να τρεχω απο εδω και απο εκει, την πρωτη φορα με τα πλήρωσε το ικα, την 2 πλήρωσα 80Ε μαζί με οφθαλμίατρο γιατί δεν είχε ραντεβού διαθέσιμα, και τώρα παλι θα δώσω απο την τσεπη μου αλλα 130Ε το καταστημα ειναι το grande optical
Kingedward Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα! Είδα αυτό το νήμα και είπα να γράψω και 'γω με την σειρά μου. Χθες πήρα γυαλιά μετά από πολύ καιρό και νιώθω μια θολούρα κάποιες φορές. Την ίδια θολούρα ένιωθα και με τους φακούς αλλά υποχωρούσε. Γνωρίζετε καθόλου από τι μπορεί να είναι; Να σημειωθεί ότι έχω πολλά χρόνια να βάλω γυαλιά για αρκετή ώρα και έκανα χρήση φακών επαφής για πολλές ώρες. Οι φακοί επαφής ήταν 4 μιση βαθμών μυωπίας και τα νέα μου γυαλιά μετά από μέτρηση στο μαγαζί οπτικών: Sph Cyl 4,75 -150 3,75 -1,75 Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) @Kingedward, τα γυαλιά με τους φακούς έχουν πάντοτε μια διαφορά στους βαθμούς τους. Μια θολούρα/ζαλάδα νιώθεις και όταν βγάζεις τους φακούς και φοράς τα γυαλιά σου. Φαντάσου, όταν μιλάμε για ανανέωση συνταγής στα γυαλιά σου. Εγώ, στην τελευταία αλλαγή, δεν μπόρεσα καν να τα φορέσω και να πάω σπίτι. Είχα τόση ζαλάδα και δεν μπορούσα να περπατήσω και να κεντράρω γύρω μου, που κόντεψα να ρίξω ένα σταματημένο ποδήλατο. 😛 Δώσε χρόνο και φόρα τα συνεχώς. Μη τα βάζεις για λίγο και μετά τα βγάζεις. Οι πρώτες μέρες είναι. Μετά θα 'σαι μια χαρά. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από Mrs. Hyde
Kingedward Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε @Kingedward, τα γυαλιά με τους φακούς έχουν πάντοτε μια διαφορά στους βαθμούς τους. Μια θολούρα/ζαλάδα νιώθεις και όταν βγάζεις τους φακούς και φοράς τα γυαλιά σου. Φαντάσου, όταν μιλάμε για ανανέωση συνταγής στα γυαλιά σου. Εγώ, στην τελευταία αλλαγή, δεν μπόρεσα καν να τα φορέσω και να πάω σπίτι. Είχα τόση ζαλάδα και δεν μπορούσα να περπατήσω και να κεντράρω γύρω μου, που κόντεψα να ρίξω ένα σταματημένο ποδήλατο. 😛 Δώσε χρόνο και φόρα τα συνεχώς. Μη τα βάζεις για λίγο και μετά τα βγάζεις. Οι πρώτες μέρες είναι. Μετά θα 'σαι μια χαρά. Χθες, επειδή μένουμε σε μονοκατοικία, κοίταζα τα σκαλιά βγάζοντας βόλτα τον σκύλο και πρόσεχα πολύ για να μην σκοντάψω που τελικά δεν το απέφυγα! Αυτό που λέω για την θολούρα είναι σαν να βλέπω μεν καθαρά αλλά επικρατεί μια μικρή θολούρα σαν να είναι θαμπά τα γυαλιά από ατμό πχ ενώ δεν είναι! Μπορεί να οφείλεται και στην ξηροφθαλμία βέβαια. Το άλλο για την ζαλάδα, ενοχλητικό αρκετά και σε συνδυασμό με την θολούρα είμαι ένα ΚΛΙΚ από το να βάλω τους φακούς αλλά θα κάνω υπομονή! Να 'σαι καλά φίλε μου! Θα δώσω λίγο χρόνο.
PLACEBO_89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Kingedward είπε Καλησπέρα! Είδα αυτό το νήμα και είπα να γράψω και 'γω με την σειρά μου. Χθες πήρα γυαλιά μετά από πολύ καιρό και νιώθω μια θολούρα κάποιες φορές. Την ίδια θολούρα ένιωθα και με τους φακούς αλλά υποχωρούσε. Γνωρίζετε καθόλου από τι μπορεί να είναι; Να σημειωθεί ότι έχω πολλά χρόνια να βάλω γυαλιά για αρκετή ώρα και έκανα χρήση φακών επαφής για πολλές ώρες. Οι φακοί επαφής ήταν 4 μιση βαθμών μυωπίας και τα νέα μου γυαλιά μετά από μέτρηση στο μαγαζί οπτικών: Sph Cyl 4,75 -150 3,75 -1,75 Ευχαριστώ υπερμετρωπία ή μυωπια εχεις???
xsterg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 αγαπητε φιλε, επειδη εχω μυωπια απο πιτσιρικας (και οχι απο ημιπιτσιρικας) θα προσθεσω και τα εξης: πηγες σε οφθαλμιατρο πριν παραγγειλεις τα γυαλια σου? υπαρχει περιπτωση να εχει διαφοροποιηθει η μυωπια η να εχει εμφανιστει και κατι αλλο περαν της απλης μυωπιας. μετα υπαρχει η περιπτωση να εχει γινει καποιο λαθος με την συνταγη που πηρε ο οπτικος. να μην εχει κατασκευασει σωστα τα γυαλια. και τελος εχω να πω το εξης. να εχει τοποθετησει για μειωση κοστους οχι κρυσταλλινους φακους αλλα πλαστικους η πολυκαρβονικους νομιζω. αυτο ειχα παθει μια φορα με ενα ζευγαρι γυαλια που πανω στον μηνα απο οταν τα πηρα αρχισα να μην βλεπω καλα. βρε τι επαθα, βρε τα ματια μου, και τσεκαρω στο τελος αφου ειχα απογοητευτει και ειχα νομισει οτι επαθα κατι αλλο στα ματια μου. ωσπου μια μερα τα κοιταξα προσεκτικα στο φως του ηλιου και ειδα μικρες γρατζουνιες, σχεδον αορατες. ε βαζω ενα αλλο παλιο ζευγαρι γυαλια και ως δια μαγειας εβλεπα κανονικα. αλλαζω στα νεα, χαλια. πηγα στο καταστημα και τους το ειπα οτι πανω στον μηνα γρατζουνιστηκαν αλλα δεν παραδεχτηκαν τιποτα. τελικα πηγα σε αλλο καταστημα οπου αλλαξα με δικο μου κοστος σε κρυσταλλα και απο τοτε ολα καλα.
PLACEBO_89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, xsterg είπε αγαπητε φιλε, επειδη εχω μυωπια απο πιτσιρικας (και οχι απο ημιπιτσιρικας) θα προσθεσω και τα εξης: πηγες σε οφθαλμιατρο πριν παραγγειλεις τα γυαλια σου? υπαρχει περιπτωση να εχει διαφοροποιηθει η μυωπια η να εχει εμφανιστει και κατι αλλο περαν της απλης μυωπιας. μετα υπαρχει η περιπτωση να εχει γινει καποιο λαθος με την συνταγη που πηρε ο οπτικος. να μην εχει κατασκευασει σωστα τα γυαλια. και τελος εχω να πω το εξης. να εχει τοποθετησει για μειωση κοστους οχι κρυσταλλινους φακους αλλα πλαστικους η πολυκαρβονικους νομιζω. αυτο ειχα παθει μια φορα με ενα ζευγαρι γυαλια που πανω στον μηνα απο οταν τα πηρα αρχισα να μην βλεπω καλα. βρε τι επαθα, βρε τα ματια μου, και τσεκαρω στο τελος αφου ειχα απογοητευτει και ειχα νομισει οτι επαθα κατι αλλο στα ματια μου. ωσπου μια μερα τα κοιταξα προσεκτικα στο φως του ηλιου και ειδα μικρες γρατζουνιες, σχεδον αορατες. ε βαζω ενα αλλο παλιο ζευγαρι γυαλια και ως δια μαγειας εβλεπα κανονικα. αλλαζω στα νεα, χαλια. πηγα στο καταστημα και τους το ειπα οτι πανω στον μηνα γρατζουνιστηκαν αλλα δεν παραδεχτηκαν τιποτα. τελικα πηγα σε αλλο καταστημα οπου αλλαξα με δικο μου κοστος σε κρυσταλλα και απο τοτε ολα καλα. Εσενα ειναι αλλη περιπτωση.. Αθελα σου τον προσανατολιζεις αλλου.. 4 ώρες πριν, Kingedward είπε Καλησπέρα! Είδα αυτό το νήμα και είπα να γράψω και 'γω με την σειρά μου. Χθες πήρα γυαλιά μετά από πολύ καιρό και νιώθω μια θολούρα κάποιες φορές. Την ίδια θολούρα ένιωθα και με τους φακούς αλλά υποχωρούσε. Γνωρίζετε καθόλου από τι μπορεί να είναι; Να σημειωθεί ότι έχω πολλά χρόνια να βάλω γυαλιά για αρκετή ώρα και έκανα χρήση φακών επαφής για πολλές ώρες. Οι φακοί επαφής ήταν 4 μιση βαθμών μυωπίας και τα νέα μου γυαλιά μετά από μέτρηση στο μαγαζί οπτικών: Sph Cyl 4,75 -150 3,75 -1,75 Ευχαριστώ Το εβαλες και συ στον αυτοματο σε σχεση με τους πραγματικους βαθμους που ειχες..!!! Κατι πολυ σημαντικο αυτο αυτο που λες εδω ''Να σημειωθεί ότι έχω πολλά χρόνια να βάλω γυαλιά για αρκετή ώρα και έκανα χρήση φακών επαφής για πολλές ώρες.'' Το ειπες στον οφθαλμιατρο και το ηξερε και ο οπτικος???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα