Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πιο σωστό πλύσιμο για να μην γρατσουνιουνται, είναι με υγρό πιατων/χεριών κάτω από τη βρύση και παράλληλα με ένα δάχτυλο να τα τριβεις ελαφρά. Αν είναι καλά, δεν θέλουν ουτε σκουπισμα. Με ένα φυσημα έχουν φύγει οι σταγόνες

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα μου δωσανε αυτο το μπουκαλακι υγρο και με λεει με αυτο θα τα καθαριζεις, τωρα γιατι γινονται ετσι δεν ξερω απλα αφηνει στιγματα επανω το πανακι

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδιά τελικά πήγα σε έναν άλλον οπτικά τα νούμερα είναι εντάξει που έγραψε ο γιατρός γιατί και ο οπτικός με εξέτασε, το πρόβλημα λέει ότι  δεν έχει κέντρο ο ένας ο φακός τι είναι αυτό; και γι αυτό λέει σε ξουζει τα μάτια και στο άλλο λέει πάλι με δυσκολία βλέπει το κέντρο, οπότε είναι σκέτα γυαλιά εγώ τώρα θα έχω πρόβλημα; θα μου χαλάσει κι άλλο τα μάτια;  εχω αστιγματισμο 3,5 και 2,5 και στο ενα το ματι υπερμετρωπία

να πω οτι ο πρωτος οπτικος δεν το παραδεχεται το σφαλμα του, και το θεμα ειναι οτι πεταξα 115Ε τζαμπα σε μια περιοδο δυσκολη

Δημοσ.

παιδιά τελικά πήγα σε έναν άλλον οπτικά τα νούμερα είναι εντάξει που έγραψε ο γιατρός γιατί και ο οπτικός με εξέτασε, το πρόβλημα λέει ότι  δεν έχει κέντρο ο ένας ο φακός τι είναι αυτό; και γι αυτό λέει σε ξουζει τα μάτια και στο άλλο λέει πάλι με δυσκολία βλέπει το κέντρο, οπότε είναι σκέτα γυαλιά εγώ τώρα θα έχω πρόβλημα; θα μου χαλάσει κι άλλο τα μάτια;  εχω αστιγματισμο 3,5 και 2,5 και στο ενα το ματι υπερμετρωπία

να πω οτι ο πρωτος οπτικος δεν το παραδεχεται το σφαλμα του, και το θεμα ειναι οτι πεταξα 115Ε τζαμπα σε μια περιοδο δυσκολη

Εδωσες συνταγη στον οπτικο; Σου μετρησε διακορικη αποσταση; Αν ναι τοτε δε πταιει ο οπτικος αλλα το εργοστασιο/εργαστηριο που τους εφτιαξε. Πρεπει να σταλουν πισω στο εργοστασιο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ενα update. Εν τελει αλλαξα σκελετο και ελυθη το προβλημα.

Ο παλαιος ηταν πολυ στραβος και καταπονημενος αν και καθοταν ισια πανω μου. Ισως αυτο να ητο το αιτιο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Ύστερα από εξέταση στον οφθαλμιατρο είχα -1.50 αστιγματισμό και +0.75 μυωπία..πηγα στον οπτικό μου έφτιαξε τα γυαλιά .Απο χθες που τα πήρα μεχρι σημερα βλέπω πολύ θολά και με ζαλίζουν..θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου πει αν είναι φυσιολογικό επειδή δν τα έχω συνηθίσει ή έχουν κάνει κάποιο λάθος στα γυαλιά? Να πω ότι δν είναι η πρώτη φορά που φοράω γυαλιά είχα και παλαιότερα με λιγότερο αστιγματισμό 0,75..θα πάω βέβαια και στον οφθαλμιατρο να τα δει και να μου πει αλλά ρωτάω και δω μιας και με έχει φάει η περιέργεια και το άγχος..

Δημοσ.

Μάλλον στο φακό θα εχει γίνει το λάθος τοτε.. Η κάρτα που μου έδωσε ο οπτικός που γραφει ποση μυωπια αστιγματισμό εχουν τα γυαλια που πηρα εχει τον αστιγματισμό και την μυωπία με διαφορετικα προσημα + αντί για - στον αντιγματισμο και - αντί + στην μυωπία.Δν ξέρω ίσως να φταίει αυτο..Σε ευχαριστώ για την βοηθεια!

Δημοσ.

Σιγουρα σου εχουν φτιαξει λαθος γυαλια. Πανε τη συνταγη σε αλλο οπτικο μαζι με τα γυαλια να τα ελεγξει

• Moderators
Δημοσ.

Σιγουρα σου εχουν φτιαξει λαθος γυαλια. Πανε τη συνταγη σε αλλο οπτικο μαζι με τα γυαλια να τα ελεγξει

στο μγαζι που πηρε τα γυαλια θα παει. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,  τελικά τα γυαλιά εκείνα που είχα φτιάξει μέσω ΙΚΑ, δεν είχαν κεντραριστεί σωστά και ήταν και σάπια η ποιότητα πήγα σε έναν άλλον οπτικά με έστειλε σε δικό του οφθαλμίατρο με λέει έχεις 2,5  και 1,5 αστιγματομυωπια  αστιγματισμό και λίγη μυωπία τέλος πάντων, τον πληρώνω ένα 20Ε κανονικά επερνε 40  πάω στον οπτικό γιατί ήταν δικός του με φτιάχνει τα γυιαλια πληρώνω άλλα 60Ε με δικά μου λεφτά γιατί δεν δικαιουμε από ΙΚΑ επιστροφή μιας και τα προηγούμενα τα είχα 2 μήνες μόνο και πήρα την επιδότηση, όλα καλά με τα καινούρια γυαλιά για 2 μήνες.  Τώρα όμως  θέλει κάθε τόσο να τα καθαρίζω πιάνουνε απίστευτη βρομιά και όσο τα καθαρίζω δεν καθαρίζουν αφήνει στίγματα επάνω, νομίζω ότι με ξεγελασανε για 2 φορά ο οπτικός παρόλο που πήγα σε άλλον δηλαδή αυτά δεν γίνονται νομίζω με έβαλε σάπια φίλτρα τι να κάνω τώρα; πως μπορώ να το κοιτάξω; γυαλιά θα δικαιουμε με επιδότηση το 2019 τρέχα γύρευε να ξανά πληρώσω και 3 φορά για καινούρια; πάλι από την τσέπη μου;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,  τελικά τα γυαλιά εκείνα που είχα φτιάξει μέσω ΙΚΑ, δεν είχαν κεντραριστεί σωστά και ήταν και σάπια η ποιότητα πήγα σε έναν άλλον οπτικά με έστειλε σε δικό του οφθαλμίατρο με λέει έχεις 2,5  και 1,5 αστιγματομυωπια  αστιγματισμό και λίγη μυωπία τέλος πάντων, τον πληρώνω ένα 20Ε κανονικά επερνε 40  πάω στον οπτικό γιατί ήταν δικός του με φτιάχνει τα γυιαλια πληρώνω άλλα 60Ε με δικά μου λεφτά γιατί δεν δικαιουμε από ΙΚΑ επιστροφή μιας και τα προηγούμενα τα είχα 2 μήνες μόνο και πήρα την επιδότηση, όλα καλά με τα καινούρια γυαλιά για 2 μήνες.  Τώρα όμως  θέλει κάθε τόσο να τα καθαρίζω πιάνουνε απίστευτη βρομιά και όσο τα καθαρίζω δεν καθαρίζουν αφήνει στίγματα επάνω, νομίζω ότι με ξεγελασανε για 2 φορά ο οπτικός παρόλο που πήγα σε άλλον δηλαδή αυτά δεν γίνονται νομίζω με έβαλε σάπια φίλτρα τι να κάνω τώρα; πως μπορώ να το κοιτάξω; γυαλιά θα δικαιουμε με επιδότηση το 2019 τρέχα γύρευε να ξανά πληρώσω και 3 φορά για καινούρια; πάλι από την τσέπη μου;

Συνηθως δινουν χαμηλης ποιοτητος φιλτρα αν δε ζητησεις πριμιουμ το οποιο κοστιζει περισσοτερο προφανως. Δε σε γελασανε. Δοκιμασε να τα πλενεις και με οινοπνευμα.

Δημοσ.

με οτι και να τα καθάρισα γίνονται χειρότερα όχι καλύτερα,  και φοράω γυαλιά από τα 10 μου τότε με τα ίδια λεφτά έβαζαν ποιότητα  γυαλί τώρα γιατί δεν το κάνουν;  ακομα και με αβα τα πλενω που με ειπε αυτος παλι τιποτα πρεπει να χαλασαν τα φιλτρα τι να πω, κρατησαν μονο ενα μηνα μαλον

Δημοσ.

με οτι και να τα καθάρισα γίνονται χειρότερα όχι καλύτερα,  και φοράω γυαλιά από τα 10 μου τότε με τα ίδια λεφτά έβαζαν ποιότητα  γυαλί τώρα γιατί δεν το κάνουν;  ακομα και με αβα τα πλενω που με ειπε αυτος παλι τιποτα πρεπει να χαλασαν τα φιλτρα τι να πω, κρατησαν μονο ενα μηνα μαλον

Μηπως χρησιμοποιησες καθαριστικο τζαμιων τυπου αζαξ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...