Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά το έχει φέρει ο θείος ή όχι ακόμα;

Σε καθε windows game παιχνιδι θα καθεσαι να ρωτας(μιας και εγραψες το ιδιο και στο Gears of war) αν το εχει φερει ο θειος??Ειδικα σε windows store και παιχνιδια με denuvo αν δεν πληρωσεις δεν παιζεις.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Μαλιστα...

Το παιχνίδι το έχω (deluxe edition)! Αποκλείεται δηλαδη να ρωτάω για φίλο που το είδε, τρελάθηκε αλλα ΔΕΝ θελει να το έχει original;
Εξυπναδες και ειρωνίες δεν ταιριάζουν στο forum που είμαστε πάνω από 13 χρόνια!

ΥΓ όταν το post μας είναι το επόμενο από αυτού που θέλουμε να απαντήσουμε δεν κάνουμε quote

Συνεχίστε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας πουμε απλα οτι οχι ακομα μονο μεσω αγορας παιζει το παιχνιδι.

''Για φίλο που το είδε, τρελάθηκε αλλα ΔΕΝ θελει να το έχει original; '''. Λογικη μηδεν που λεμε :D

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Ακριβως αυτό. Δεν έχουν όλοι την άνεση/εξοικίωση/όρεξη να γράφουν και να ρωτάνε σε forum και είμαστε και εμείς που κάνουμε την εξυπηρέτηση.

Δημοσ.

25 ευρα κάνει ρε παιδιά σε κλειδαδικο(27 το πήρα εγώ)...αμα έχεις λεφτά για pc που τρέχει tomb rider θα έχεις και 25 για το παιχνίδι...

Δημοσ.

Έτσι και αλλιώς, η συζήτηση για ''θείους'' απαγορεύεται. Το google είναι ελεύθερο και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει αν ψάξει.

Δημοσ.

παιδιά είναι βάρη το παιχνίδι? έχει κανεις εμπειρία με 960 GTX πως τρέχει?

Με very high στην 970 σε 1080p έχω σχεδόν πάντα κολλημένο 60αρι αλλά όταν υπάρχουν μεγάλα τοπία και τέτοια πέφτει μέχρι τα 40. Με 960 πιστεύω στα high έχεις άνετα 30 fps.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν βελτιώσει το performance με τα τελευταία patches να φανταστώ, γιατί 40FPS δεν είχα για κανένα λόγο με την 970(OC'ed) στο Geothermal Valley.

• Like 2
Δημοσ.

Με very high στην 970 σε 1080p έχω σχεδόν πάντα κολλημένο 60αρι αλλά όταν υπάρχουν μεγάλα τοπία και τέτοια πέφτει μέχρι τα 40. Με 960 πιστεύω στα high έχεις άνετα 30 fps.

ευχαριστώ απλά ανήσυχο γιατί ο ι3 ο κακόμοιρος δεν την παλεύει και πολύ στα βαριά παιχνίδια, άκουσα ότι είναι φανταστικό παιχνίδι , θα το κάνω install :)

Δημοσ.

Σε ολα high παντως εγω σταθερα επαιζα στα 60fps σε ολες τις περιοχες. Στα very high ειχα βουτες στα 40ρια οπως παραπανω.

Για Gtx 960 υποθετω οτι μερικα settings medium και μερικα high και το παιχνιδι θα τρεχει σε 40-60fps.

Δημοσ.

παιδιά είναι βάρη το παιχνίδι? έχει κανεις εμπειρία με 960 GTX πως τρέχει?

Έχω δει να τρέχει στο ίδιο ύψος με ATI, με μερικές υποχωρήσεις τρέχει άνετα 60 fps εκτος από μερικά levels, δεν ξέρω μετά από τα patches φυσικά.

Επίσης οι προσωπικές "επιθέσεις" είναι ανούσιες σε ένα forum που κανένας δεν ξέρει κανέναν και seriously who gives a fuck, θυμίζω για ακόμα μια φορα υπάρχει το ignore list, use it!

• Like 3
Δημοσ.

Σε ολα high παντως εγω σταθερα επαιζα στα 60fps σε ολες τις περιοχες. Στα very high ειχα βουτες στα 40ρια οπως παραπανω.

Για Gtx 960 υποθετω οτι μερικα settings medium και μερικα high και το παιχνιδι θα τρεχει σε 40-60fps.

Δημοσ.

25 ευρα κάνει ρε παιδιά σε κλειδαδικο(27 το πήρα εγώ)...αμα έχεις λεφτά για pc που τρέχει tomb rider θα έχεις και 25 για το παιχνίδι...

θα ειχε πεσει στα 20ευρω(ή και πιο κατω) αν δεν ειχε denuvo αυτο ειναι σιγουρο,μιας και ουτε online δεν εχει.30περιπου ευρω θυμαμαι ειχε τις πρωτες μερες κυκλοφοριας του παιχνιδιου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...