naruto14 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Έχει στο μεταξύ κάποια σημεία το παιχνίδι που μου φαίνεται πως δεν έχω ξαναδεί ομορφότερα γραφικά και κάποια άλλα που νομίζεις ότι παίζεις σε PS2, ιδιαίτερα στο Geothermal Valley. Έπρεπε να προσέξει περισσότερο αυτήν την περιοχή η Crystal Dynamics...
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 οκ,το πήρα το παιχνίδι. Αλλά σε dx12 μου κρασάρει συνέχεια με το καλημέρα με την r9 280x.Φορώ τους τελευταιούς drivers,χτες τους πέρασα.Χάνω τίποτα που δε θα δω το dx12;
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ξέρουμε αν συνήθως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα παίζουν προσφορές σε τέτοιου είδους παιχνιδια, και αν ναι, μετά από πόσο καιρό;
Spartan117 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 οκ,το πήρα το παιχνίδι. Αλλά σε dx12 μου κρασάρει συνέχεια με το καλημέρα με την r9 280x.Φορώ τους τελευταιούς drivers,χτες τους πέρασα.Χάνω τίποτα που δε θα δω το dx12; Κλείσε steam overlay
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ξέρουμε αν συνήθως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα παίζουν προσφορές σε τέτοιου είδους παιχνιδια, και αν ναι, μετά από πόσο καιρό; Δεν νομίζω ότι υπάρχει standard και δύσκολα πολύ πρόσφατα games σε steam sale αλλα ποτε δεν ξες, ήδη το βρίσκεις σχεδόν 50% off στα 25 euro οποτε λογικά καλοκαίρι θα έχει πέσει κοντά στα 15 φαντάζομαι.
phanispal Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μακάρι, γιατί πρόσφατα τερμάτισα το προηγούμενο στο 100% και «είμαι ζεστός».
garrett156 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 αμα εκανες το πρωτο 100% μην το πιασεις αμεσως το rise γιατι θα το καψεις πιστευω
Tzini_Gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 μολις τσιμπησα και εγω το παιχνιδι,ελπιζω να το απολαυσω οπως και το 1ο
Tzini_Gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 εχει κανεις κολληματα ειδικα στα βιντεο και μετα; σε καθε βιντεο σκαλωνει το game καθως και μετα απο το βιντεο...
seithan Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 εχει κανεις κολληματα ειδικα στα βιντεο και μετα; σε καθε βιντεο σκαλωνει το game καθως και μετα απο το βιντεο...Μήπως γεμίζει η vram ;
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 δεν ξερω,δεν υποστιριζεται και κανενα απο τα προγραμματα για να το κοιταξω...εσενα τρεχει κομπλε και στα βιντεο;
Fulgore Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 δεν ξερω,δεν υποστιριζεται και κανενα απο τα προγραμματα για να το κοιταξω...εσενα τρεχει κομπλε και στα βιντεο; Στο windows store το πηρες??
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Στο windows store το πηρες?? οχι κανονικο cd το πηρα και εβαλα τον κωδικο στο steam,και με το cd εκανα την εγκατασταση και μετα εκανε καποια gb update
Fulgore Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ε τοτε γιατι γραφεις οτι δεν ξερω,δεν υποστιριζεται και κανενα απο τα προγραμματα για να το κοιταξω...εσενα τρεχει κομπλε και στα βιντεο; https://www.reddit.com/r/TombRaider/comments/4a4sq4/msi_afterburner_not_showing_onscreen_display/ Αυτο οφειλεται οπως μπορεις να δεις στο DX12. Με dx 11(που ηταν φυσικα οταν πρωτοβγηκε το παιχνιδι)ολα λειτουργουν κανονικα. Εγω τουλαχιστον με fraps ανοιχτο επαιζα και δεν ειχα θεμα.
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ε τοτε γιατι γραφεις οτι https://www.reddit.com/r/TombRaider/comments/4a4sq4/msi_afterburner_not_showing_onscreen_display/ Αυτο οφειλεται οπως μπορεις να δεις στο DX12. Με dx 11(που ηταν φυσικα οταν πρωτοβγηκε το παιχνιδι)ολα λειτουργουν κανονικα. Εγω τουλαχιστον με fraps ανοιχτο επαιζα και δεν ειχα θεμα. ναι το ξερω οτι οφειλεται στο dx12 που δεν εμφανιζεται το msi afterburner...παντως αυτο με τα κολληματα μου το κανει και σε direct11 και σε 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα