Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει στο μεταξύ κάποια σημεία το παιχνίδι που μου φαίνεται πως δεν έχω ξαναδεί ομορφότερα γραφικά και κάποια άλλα που νομίζεις ότι παίζεις σε PS2, ιδιαίτερα στο Geothermal Valley. Έπρεπε να προσέξει περισσότερο αυτήν την περιοχή η Crystal Dynamics...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ,το πήρα το παιχνίδι.

Αλλά σε dx12 μου κρασάρει συνέχεια με το καλημέρα με την r9 280x.Φορώ τους τελευταιούς drivers,χτες τους πέρασα.Χάνω τίποτα που δε θα δω το dx12;

Δημοσ.

Ξέρουμε αν συνήθως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα παίζουν προσφορές σε τέτοιου είδους παιχνιδια, και αν ναι, μετά από πόσο καιρό;

Δημοσ.

οκ,το πήρα το παιχνίδι.

Αλλά σε dx12 μου κρασάρει συνέχεια με το καλημέρα με την r9 280x.Φορώ τους τελευταιούς drivers,χτες τους πέρασα.Χάνω τίποτα που δε θα δω το dx12;

Κλείσε steam overlay

Δημοσ.

Ξέρουμε αν συνήθως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα παίζουν προσφορές σε τέτοιου είδους παιχνιδια, και αν ναι, μετά από πόσο καιρό;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει standard και δύσκολα πολύ πρόσφατα games σε steam sale αλλα ποτε δεν ξες, ήδη το βρίσκεις σχεδόν 50% off στα 25 euro οποτε λογικά καλοκαίρι θα έχει πέσει κοντά στα 15 φαντάζομαι.

Δημοσ.

εχει κανεις κολληματα ειδικα στα βιντεο και μετα; σε καθε βιντεο σκαλωνει το game καθως και μετα απο το βιντεο...

Δημοσ.

εχει κανεις κολληματα ειδικα στα βιντεο και μετα; σε καθε βιντεο σκαλωνει το game καθως και μετα απο το βιντεο...

Μήπως γεμίζει η vram ;
Δημοσ.

δεν ξερω,δεν υποστιριζεται και κανενα απο τα προγραμματα για να το κοιταξω...εσενα τρεχει κομπλε και στα βιντεο;

Δημοσ.

δεν ξερω,δεν υποστιριζεται και κανενα απο τα προγραμματα για να το κοιταξω...εσενα τρεχει κομπλε και στα βιντεο;

Στο windows store το πηρες??

Δημοσ.

Στο windows store το πηρες??

οχι κανονικο cd το πηρα και εβαλα τον κωδικο στο steam,και με το cd εκανα την εγκατασταση και μετα εκανε καποια gb update

Δημοσ.

Ε τοτε γιατι γραφεις οτι 

https://www.reddit.com/r/TombRaider/comments/4a4sq4/msi_afterburner_not_showing_onscreen_display/

Αυτο οφειλεται οπως μπορεις να δεις στο DX12. Με dx 11(που ηταν φυσικα οταν πρωτοβγηκε το παιχνιδι)ολα λειτουργουν κανονικα. Εγω τουλαχιστον με fraps ανοιχτο επαιζα και δεν ειχα θεμα.

Δημοσ.

Ε τοτε γιατι γραφεις οτι 

https://www.reddit.com/r/TombRaider/comments/4a4sq4/msi_afterburner_not_showing_onscreen_display/

Αυτο οφειλεται οπως μπορεις να δεις στο DX12. Με dx 11(που ηταν φυσικα οταν πρωτοβγηκε το παιχνιδι)ολα λειτουργουν κανονικα. Εγω τουλαχιστον με fraps ανοιχτο επαιζα και δεν ειχα θεμα.

ναι το ξερω οτι οφειλεται στο dx12 που δεν εμφανιζεται το msi afterburner...παντως αυτο με τα κολληματα μου το κανει και σε direct11 και σε 12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...