Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα την 980ti έκανα φυςικα αναβάθμιση στα 10 και μετά ειχα μπλε οθόνη..αφου δοκίμασα λοιπον σχεδόν Τα παντα..αποφανθεί τελικά οτι ειναι θέμα λειτουργικού..έτσι κατέληξα για λιγο καιρό να μείνω στα 8 για δικούς μου λόγους..

Η Ερώτηση που θα έπρεπε λοιπον να κανείς ειναι γτ εισαι ακομα στα 8 και οχι τη την ανωτέρω εξυπνάδα για να τη χαρακτηρίσω όσο πιο κόσμια μπορω..

Μα εδω δεν ειναι topic που αφορα τα windows και οτι προβληματα ή θεματα μπορει να εχει καποιος.

Οταν λοιπον καθεσαι και γραφεις απο το πουθενα το παρακατω post

''Εμένα με ψήσατε για win10.'''

Γιατι σου κανει εντυπωση η απαντηση που πηρες??? Τα windows 10 σε ψησανε απο την παραπανω εικονα με τις μικροδιαφορες μεταξυ VXAO και HBAO(που της παρατηρεις ουτως ή αλλως κυριως αν εισαι ακινητος καλη ωρα στο παιχνιδι,γιατι οταν παιζεις μονο μεγαλες διαφορες που κανουν μπαμ οπτικα να παρατηρεις),και οχι πχ που ολα τα καινουργια παιχνιδια λογω DX12 θα ειναι μονο W10?

Για την ιστορια αν δεις στο αντιστοιχο θεμα των Windows και εγω ειχα θεμα με τα 10ρια οταν τα πρωτοεβαλα και ξαναγυρισα στα 8ρια για λιγο(το γνωστο θεμα στα 10ρια με το Internet που ετρωγε συνδεση στα 10ρια)αλλα εδω και λιγες εβδομαδες εβαλα παλι τα 10ρια γιατι δυστηχως ή ευτυχως,ηδη εχουμε τα gears of war και σε λιγο και Quantum break για windows 10 και store.

Το Tomb raider μια χαρα επαιζε(σε High settings παντα)απο day one το παιχνιδι,και πολυ ομορφο ηταν τεχνικα,αλλου ειχε τα προβληματα.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το " δεν ειναι topic που αφορά τα windows" που γράφεις δεν υφιςταται γτ πολυ απλα ΕΣΥ με ρώτησες κ εγω με τη σειρά μου σου απάντησα..δε θέτω αν εχεις καταλάβει κάποιο προβληματισμό για τα win10..μην πλατειάσεις άλλο..άστο εδώ..

Δημοσ.

Το " δεν ειναι topic που αφορά τα windows" που γράφεις δεν υφιςταται γτ πολυ απλα ΕΣΥ με ρώτησες κ εγω με τη σειρά μου σου απάντησα..δε θέτω αν εχεις καταλάβει κάποιο προβληματισμό για τα win10..μην πλατειάσεις άλλο..άστο εδώ..

Ωραια να το ξαναγραψω λοιπον για αλλη μια φορα και για αλλα παρομοια σχολια αν πεσουν περι Windows 10. Οποιος θελει σε οτι pc και να εχει μετα το καλοκαιρι που θα σταματησει και η δωρεαν αναβαθμιση,ας μεινει σε Windows xp,7,8 κλπ για παιχνιδια. Καλως ή κακως τα Windows 10 με οτι προβληματα και θεματα εχουν σε gaming pc ειναι αναγκαια.

Ουτε τραβαω τιποτα ουτε μου αρεσει το ολο σκηνικο με τα 10ρια οπως τα λεγαμε και πιο παλια και με το Psycho ακριβως για το Rise οταν πρωτοβγηκε σε Direct X11 τοτε.

Αλήθεια; :P

vxaodvoj4.gif

Για την ακρίβεια στην σκηνή που παρέθεσα υπάρχουν μεγαλύτερες διαφορες με το VXAO και γενικά σε όσα μέρη δεν φωτίζονται άμεσα (direct lighting).

Στο gaf πάντως όσοι έχουν AMD βλέπουν τρελες διαφορες στα min frames όταν πάνε από Dx11 σε Dx12 στο benchmark. Αυτό κρατάω εγώ από το Dx12, πολύ πιο σταθερό frame pacing!

Αυτο ακριβως ειναι και το ζουμι της υποθεσης.Οχι τα παραπανω που in game ουτε που τα πολυ καταλαβαινεις αν κινεισαι συνεχεια αλλα τα frames να μην ανεβοκατεβαινουν συνεχεια.

Δημοσ.

Για τα ανωτέρω λοιπον και γω το ξανασυζηταω για 10 (αν και εχω φάει απανωτές bsod)..και γι'αυτο και το σχόλιο περί ψησίματος..ολα τα αλλα ηταν περιττά κάτι που εσυ άρχισες με την 980ti που μου την εχεις βγάλει ξινη..αστειεύομαι..

Δημοσ.

Για τα ανωτέρω λοιπον και γω το ξανασυζηταω για 10 (αν και εχω φάει απανωτές bsod)..και γι'αυτο και το σχόλιο περί ψησίματος..ολα τα αλλα ηταν περιττά κάτι που εσυ άρχισες με την 980ti που μου την εχεις βγάλει ξινη..αστειεύομαι..

Βασικα για την 980ti που ανεφερες ισα ισα που δεν τα εχω με εσενα που εδωσες και αυτο το γενναιο ποσο αλλα με τις εταιριες που απο αποδοση ειναι ενα χαλι και μισο. Και πιο συγκεκριμενα αν θυμαμαι καλα και στο Rise στις αρχεις το 60ρι fps με 980ti σε 1080p δεν ηταν σταθερο αλλα υπηρχαν και βουτες.Παρε παραδειγμα και με το Gears of war και παει λεγοντας. ΕΚει μετα πες μου ποιος ξενερωνει περισσοτερο εγω με αυτα που βλεπω απο πλευρας εταιριων ή εσυ που τα εχεις δωσει ο ιδιος και τα φραγκα.

Δημοσ.

Βασικα για την 980ti που ανεφερες ισα ισα που δεν τα εχω με εσενα που εδωσες και αυτο το γενναιο ποσο αλλα με τις εταιριες που απο αποδοση ειναι ενα χαλι και μισο. Και πιο συγκεκριμενα αν θυμαμαι καλα και στο Rise στις αρχεις το 60ρι fps με 980ti σε 1080p δεν ηταν σταθερο αλλα υπηρχαν και βουτες.Παρε παραδειγμα και με το Gears of war και παει λεγοντας. ΕΚει μετα πες μου ποιος ξενερωνει περισσοτερο εγω με αυτα που βλεπω απο πλευρας εταιριων ή εσυ που τα εχεις δωσει ο ιδιος και τα φραγκα.

εγω προσωπικα σαν nvidia θα ντρεπομουν να βγαλω perfomance guide με τετοια νουμερα....980ti 47 frames 1080p...rise-of-the-tomb-raider-nvidia-geforce-g

• Like 1
Δημοσ.

Εμ ετσι μπραβο. Οταν απο την μια εχεις ενα παιχνιδι που τρεχει μεχρι και στο τραγικο Xbox360 μια χαρα(για τα specs της κονσολας)και στο Pc δεν μπορεις να το μαξαρεις και να εχεις πανω απο 60fps(γιατι υπαρχει και αρκετος κοσμος με monitor ανω των 60Hz)σε 1080p με 980ti ε τοτε κατι αλλο φταιει δυστηχως.

Δημοσ.

Το προφανές δηλαδή..

Καθόλου ενθαρρυντικο ότι εχουμε δει αρχικά με το dx12. Αλλά μας έλεγαν, αλλά περιμέναμε, αλλά βλέπουμε και η κατρακύλα συνεχίζεται.. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει με τις καινούριες σειρές gpu και πως θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να πουλήσουν dx12/Win10, Windows Store φάση etc..

Να έχουμε και τροφή για συζήτηση βρε παιδί μου..

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα ανεβαζω μερικες φωτογραφιες με 3χ r9 280x με 2K αναλυση {2560Χ1440} δουλευει αψογα στο Bench αλλα οταν διχνει ενα κτηριο και οι τρεις καρτες μου δουλευαν στο 38% καθε μια.Τα εχω ολα Ultra εκτος το Texture Quality που το εβαλα στο High γιατι ζηταει 4Gb και το Anti-Alising στο FXAA,θα το δοκιμασω και στο DX12.Παρτε μια γευση.δεν το δοκιμασα στο κανονικο παιχνιδι μονο λιγο στην αρχη αλλα δεν ειναι τοσο απαιτιτικο οσο το bench. Θα ηθελα να πω πως δεν ειμαι φαν του Tomb Raider.Οι καρτες ειναι στα 1100Mhz

post-235268-0-02618100-1457852495_thumb.jpg

post-235268-0-87626400-1457852496_thumb.jpg

post-235268-0-23350800-1457852511_thumb.png

post-235268-0-71192200-1457852517_thumb.png

post-235268-0-07464700-1457852534_thumb.png

Δημοσ.

εγω προσωπικα σαν nvidia θα ντρεπομουν να βγαλω perfomance guide με τετοια νουμερα....980ti 47 frames 1080p...rise-of-the-tomb-raider-nvidia-geforce-g

πολύ κακές επιδοσεις

Δημοσ.

Καθόλου ενθαρρυντικο ότι εχουμε δει αρχικά με το dx12. Αλλά μας έλεγαν, αλλά περιμέναμε, αλλά βλέπουμε και η κατρακύλα συνεχίζεται.. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει με τις καινούριες σειρές gpu και πως θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να πουλήσουν dx12/Win10, Windows Store φάση etc..

Να έχουμε και τροφή για συζήτηση βρε παιδί μου..

Τι έλεγαν δηλαδή ; Ότι με το DX12 θα έχεις 50% boost σε όλα τα παιχνίδια ; Αυτό το πίστευαν κάποιοι που δεν κατάλαβαν ότι το μεγάλο boost αφορά κυρίως όσους έχουν παλιούς CPU και παιχνίδια CPU Limited κυρίως(Όπως ένα RTS ή ένα MMO σε Raid). Αν σε ένα DX11 παιχνίδι μια 980Ti χτυπάει 99% GPU Usage, το DX12 δεν θα κάνει σχεδόν τίποτα(Το πολύ 4-5 frames διαφορά), γιατί ήδη εκμεταλλεύεται στο έπακρο η κάρτα. Για μεγαλύτερες διαφορές θα πρέπει να βγουν καθαρά DX12 παιχνίδια που θα αργήσει αρκετά να γίνει κάτι τέτοιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...