Sprou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 αξιζει η αγορα του; οσον αφορα την ''ευχαριστηση'' του game? ειναι μικρο-μεγαλο σε διαρκεια; μιλω για το main story... γτ δεν βλεπω να σπαει Φίλε τζίνι αξίζει ναι..και να σου πω κάτι απο την αλλη δεν αξίζει να πας στην αλλη οδό(βάλε τέλος σαυτο,όσο κλισέ και αν ακούγεται)......προχωρά στην αγορά..θα σου το πούνε και αλλα παιδια με περισσότερη εμπειρία εδώ μέσα απλα εχει μαλλιάσει η γλώσσα τους περί πειρατείας.. Εδώ και κανά δίχρονο εχω αρχίσει να φτιάχνω την ντανα μου με παιχνίδια στο ράφι και γουστάρω πολυ που το βλέπω.. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 μαλιστα,ενταξει ο καθενας εχει διαφορετικη ιδεολογια,δεν θα ηθελα να αναπτυξω το θεμα πειρατειας και αντιστοιχα την αγορα νομιμων προιοντων..anyway σε ευχαριστω για την συμβουλη
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 μαλιστα,ενταξει ο καθενας εχει διαφορετικη ιδεολογια,δεν θα ηθελα να αναπτυξω το θεμα πειρατειας και αντιστοιχα την αγορα νομιμων προιοντων..anyway σε ευχαριστω για την συμβουλη Αυτο πρεπει να σταματησει καποια στιγμη με τους στοχασμους.Η ασπρο ή μαυρο ειναι .Σου αρεσε το πρωτο τοτε ναι θα σου αρεσει και αυτο.Τωρα ποτε θες να το παρεις το παιχνιδι εσυ θα το κρινεις,αρκει μονο να πουμε οτι δεν εχει multiplayer οπως το 1. Τι διαφορετικες ιδεολογιες και πρασινα αλογα.
Federacion Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Καλύτερα που δεν έχει μουλτι, χάλια ήταν. Μου άρεσε το 1 περιμένω...
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Βασικα για το Multiplayer του 1(επειδη το επαιξα προσφατα)δεν καταλαβαινω γιατι τοσο κραξιμο.Οκ δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο αλλα εν μερη και τι παραπανω μπορουσαν να κανουν. Αλλωστε το κεντρικο campaign ηταν ποιοτικοτατο και χωρις Dlc(για το campaign)ενω ολως τυχαιως στο τελευταιο χωρις Multiplayer και βγαλανε και 1 Dlc.
zepper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Φίλε τζίνι αξίζει ναι..και να σου πω κάτι απο την αλλη δεν αξίζει να πας στην αλλη οδό(βάλε τέλος σαυτο,όσο κλισέ και αν ακούγεται)......προχωρά στην αγορά..θα σου το πούνε και αλλα παιδια με περισσότερη εμπειρία εδώ μέσα απλα εχει μαλλιάσει η γλώσσα τους περί πειρατείας.. Εδώ και κανά δίχρονο εχω αρχίσει να φτιάχνω την ντανα μου με παιχνίδια στο ράφι και γουστάρω πολυ που το βλέπω.. Συμφωνω απόλυτα,δεν κρυβω οτι εχω κατεβασει αρκετες φορες διαφορα παιχνιδια,αλλα σαν το κουτακι να τα βλεπεις ολα μαζεμενα ειναι άλλη αισθηση ρε παιδι μου,ειδικα για τετοια παιχνιδια αξιζει με χίλια η αγορα τους. 3
naruto14 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Βασικα για το Multiplayer του 1(επειδη το επαιξα προσφατα)δεν καταλαβαινω γιατι τοσο κραξιμο.Οκ δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο αλλα εν μερη και τι παραπανω μπορουσαν να κανουν. Αλλωστε το κεντρικο campaign ηταν ποιοτικοτατο και χωρις Dlc(για το campaign)ενω ολως τυχαιως στο τελευταιο χωρις Multiplayer και βγαλανε και 1 Dlc. Είχε πάρα πολλά προβλήματα. Πάρα πολλά όμως. Δεν ξέρω πότε το έπαιξες, αλλά όταν βγήκε που το δοκίμασα εγώ ήταν τίγκα στα bugs. Μετά δεν ξέρω αν το σώσαν κάπως, αλλά είχαν αδειάσει ήδη αρκετά οι servers...
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Είχε πάρα πολλά προβλήματα. Πάρα πολλά όμως. Δεν ξέρω πότε το έπαιξες, αλλά όταν βγήκε που το δοκίμασα εγώ ήταν τίγκα στα bugs. Μετά δεν ξέρω αν το σώσαν κάπως, αλλά είχαν αδειάσει ήδη αρκετά οι servers... Αλλο να μου πεις αθλιο λογω τεχνικων προβληματων που προφανως και θα συμφωνησω,και αλλο που μου γραφουνε απλα ενα ξερο''αθλιο'',''πολυ generic'' κλπ.Αυτο εννοω.
zepper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Αρκει το κουτακι να μην ειναι αδειο Xα! χα! Φανταζομαι αγγελια ''Ζητηση αδειο κουτακι RISE OF THE TOMB RAIDER"
kazantzidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Σημερα παρατηρησα (μετα απο αναβαθμιση των οδηγων) πως οταν ξεκιναω να παιξω το παιχνιδι, πισω απο το περιβαλλον, υπαρχει θολο ενα αλλο περιβαλλον σταθερο. Οπως κανεις στο photoshop opacity στο 5-10%. Καμια ιδεα;
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Περιμενω εντυπωσεις απο VXAO, αλλα δεν δουλευει μαζι με το DX12 για την ωρα.
Spartan117 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Έχω πιο χαμηλά min frames με Dx12, αρκετά περίεργο. Αλλα γενικά φαίνεται πως έχουν κάνει optimize κάποια πράματα στο GV, 60 fps είναι εφικτά με high shadows/textures στην 970 στα 1080p. Το VXAO δεν δουλεύει γενικά φαίνεται, ίδιο με το HBAO+ είναι.
Fulgore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Έχω πιο χαμηλά min frames με Dx12, αρκετά περίεργο. Αλλα γενικά φαίνεται πως έχουν κάνει optimize κάποια πράματα στο GV, 60 fps είναι εφικτά με high shadows/textures στην 970 στα 1080p. Το VXAO δεν δουλεύει γενικά φαίνεται, ίδιο με το HBAO+ είναι. 60fps ηταν εφικα στο Geothermal απο day one του παιχνιδιου με οτι patch ειχαν βγει συνολικα(υπηρχαν βεβαια 2-3βουτες της στιγμης στην αρχη και μετα σε αλλο ενα σημειο δεν θυμαμαι)αλλα πανω κατω βρισκώταν στο 60ρι,σε High settings παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα