ADHD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 κοιταξε φιλε μου,ισως εχεις δικιο ο μεσος gamer δεν εχει 960-970 αλλα εκεινοι που κλαιγονται στο insomnia εχουν τουλαχιστον 970 και γραφουν 90 σελιδες οχι για το παιχνιδι αλλα για το πως παιζει το παιχνιδι,οτι εχουν τυφλωθει απο το stutter,οτι θα το ξαναπεξουν οταν κανουν αναβαθμισει σε i7 skylake και ddr4 3000mhz και παει λεγοντας... Εαν εσυ αυτο το λες η χαρα του gamer, που εχει pc αξιας 1000ευρω+ και σκεφτεται να αναβαθμισει σε 1 χρονο για να σταξει αλλα τοσα και να παιξει περσινα games σε max settings εχεις δικιο... Και εγω φανατικος pcakias ειμαι τα εχω σταξει χοντρα,θα συνεχιζω να τα σταζω αλλα απαιτω απο μια εταιρια που βγαζει port απο consola να σεβαστει τον πελατης της,και να βγαλει port της προκοπης. Επιμενω να πιστευω οτι εαν οι κονσολες ειχαν παρομοιο hardware(i5,970 κ.τ.λ) θα εβλεπες καρφωτο 60αρι οχι σε 1080p αλλα ακομη και σε 1440p Παντα οι δυσαρεστημενοι και οι υπερβολικοι "ακουγονται" περισσοτερο.. 2
BigBOSS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Σταθερό 60άρι δεν έχεις ούτε με 980Ti σε 1080P δηλαδή πιο ξεφτίλα δεν γίνεται θα βγάλει η nvidia καμιά pascal GTX 1070 το ιδιο γρήγορη ή και ταχυτερη, με περισσότερη vram στη μισή ισως τιμή την έχουμε ξαναδεί την παράσταση. για αυτο λέμε δεν αξιζουν τοσο ΑΚΡΙΒΕΣ κάρτες γραφικών (700+ ευρώ) ουτε ένα Tomb Raider καρφωτο 60fps 1080p/maxed δεν τρέχουν, ξεπεσμός
Sprou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ή 980ti δεν έχει σταθερό 60αρι-σε λίγες όμως περιοχες- απλά δεν έχεις αυτή τη μίξη high/very high..παίζεις με very high στα πάντα..αυτή είναι η μόνη διάφορα στο game..
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 δηλαδή πιο ξεφτίλα δεν γίνεται θα βγάλει η nvidia καμιά pascal GTX 1070 το ιδιο γρήγορη ή και ταχυτερη, με περισσότερη vram στη μισή ισως τιμή την έχουμε ξαναδεί την παράσταση. για αυτο λέμε δεν αξιζουν τοσο ΑΚΡΙΒΕΣ κάρτες γραφικών (700+ ευρώ) ουτε ένα Tomb Raider καρφωτο 60fps 1080p/maxed δεν τρέχουν, ξεπεσμός Η ιστορία επαναλαμβάνεται, ότι έγινε με την 970 και την 780Ti θα ξαναγίνει, μόνο που τώρα υπάρχει και η μετάβαση στα 16nm οπότε η διαφορά στις επιδόσεις θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αλλά αυτή τη φορά θα τις χρυσοπληρώσουμε..Ξεχάστε από τώρα τα 329$ MSRP της 970 σε μια 1070. Πέραν αυτού, το RoTR έχει πολύ δυνατά γραφικά, είναι άλλα που δείχνουν σάπια και τρέχουν και χειρότερα.. Η γνώμη μου για το παιχνίδι σαν παιχνίδι, υπάρχει στην σελίδα 86 ποστ #1276(Για όσους λένε ότι μιλάμε μόνο για το performance του). Μια ερώτηση μόνο, το DLC του το έπαιξε κανείς ; Αξίζει ;
Sprou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εαν εσυ αυτο το λες η χαρα του gamer, που εχει pc αξιας 1000ευρω+ και σκεφτεται να αναβαθμισει σε 1 χρονο για να σταξει αλλα τοσα και να παιξει περσινα games σε max settings εχεις δικιο.. Η παύλα φίλε toli για μένα μπορεί να κι αυτή..να τα σκαω σε κάθε αναβαθμιση που κάνω βλέποντας αποτελέσματα.. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2016 από Sprou 1
Alex21121988 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 δηλαδή πιο ξεφτίλα δεν γίνεται θα βγάλει η nvidia καμιά pascal GTX 1070 το ιδιο γρήγορη ή και ταχυτερη, με περισσότερη vram στη μισή ισως τιμή την έχουμε ξαναδεί την παράσταση. για αυτο λέμε δεν αξιζουν τοσο ΑΚΡΙΒΕΣ κάρτες γραφικών (700+ ευρώ) ουτε ένα Tomb Raider καρφωτο 60fps 1080p/maxed δεν τρέχουν, ξεπεσμός Δεν νομίζω να είναι αυτή η φάση με τις Pascal, μάλλον δεν θα δούμε μια ανάλογη περίπτωση της 970 και πάλι. Με αυτά τα ports που μας πετάνε με μερικά extra(nvidia) features, δεν αξίζει να τα σκας γενικά χοντρά γιατί προκοπή δεν βλέπεις. Αυτή την στιγμή βέβαια όποιος είναι σε φάση μετάβασης από τα 1080 στα 1440p ή είναι ήδη εκεί, είναι ''αναγκασμένος'': 1. Να πάει για ti 2. Να περιμένει τις Pascal 3. Να αρχίσει να ρίχνει settings στα games. Όπως και να έχει και εγώ της ίδιας άποψης είμαι, τα έχω πει εξάλλου περί ti και το τι σφαλιάρα πέφτει στους αγοραστές από την ίδια την nvidia, όπου τις περισσότερες φορές όταν βγαίνει καινούρια σειρά σου δίνει τα ίδια ή σχεδόν τα ίδια σε καλύτερη(μισή) τιμή. Γνωστό εδώ και χρόνια.
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Η παύλα φίλε toli για μένα μπορεί να κι αυτή..να τα σκαω σε κάθε αναβαθμισαρα που κάνω βλέποντας αποτελέσματα.. Το ξαναλεω για αλλη μια φορα για την περιπτωση σου(980ti για 1080p).Την πρωτη φορα λες ''δεν το ξερα'' οτι δηλαδη θα συμπεριφερονται ετσι τα παιχνιδια ακομα και σε τοσο ακριβες καρτες.Την δευτερη φορα ομως οτι και να πεις θα σου απαντησουν/ουμε οτι ''τα θελες και τα παθες'' οσο πιο φιλικα μπορω να το θεσω.
Sprou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Και γω θα στο ξαναπω για άλλη μια φορά ότι ο καθένας το βλέπει διαφορετικά..δε μετανιώνω σε καμία στιγμή για την ti στα 1080p αν σε πιασα σωστά σε αυτό που λες.. Επίσης fulgore πρέπει να κρατάς αρχείο..
bedazzled Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ θα συμφωνήσω με τον tolisrx8 ότι πέφτει κοροϊδία... αυτό ίσως αλλάξει αν το DX12 γίνει mainstream API (δηλαδή να το υποστηρίζουν το 90% των παιχνιδιών), αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε. Με το DX11 δεν αξιοποιούνται όπως πρέπει τα PC.Το ότι κάρτα των €700 δεν μπορεί να τρέξει με όλα στο full 1080p60 σταθερό είναι τραγικό... βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι αν η Naughty Dog προγραμμάτιζε την 980 Ti σε low-level επίπεδο θα τρίβαμε τα μάτια μας και το Uncharted 4 θα έμοιαζε για last-gen game. Είναι μεγάλη υπόθεση να προγραμματίζεις ένα συγκεκριμένο hardware χωρίς περιορισμούς... 3
Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Και γω θα στο ξαναπω για άλλη μια φορά ότι ο καθένας το βλέπει διαφορετικά..δε μετανιώνω σε καμία στιγμή για την ti στα 1080p αν σε πιασα σωστά σε αυτό που λες.. Επίσης fulgore πρέπει να κρατάς αρχείο.. Ο καθενας το βλεπει διαφορετικα αλλα μερικα πραγματα ειναι σιγουρα και αποδεκτα,ειδικα για οσους ψιλο ασχολουνται εστω.Για 1080p μεχρι και σημερα θεωρειται υπερβολη(κυριως για οσους ξερουν τι θα πει console port και την κατασταση τον τελευταιο καιρο στο Pc αλλα και ποια καρτα αποδιδει τα μεγιστα σε 1080p). Gtx 980,gtx 980ti,και Sli gtx 970(εν μερη και οι ακριβες υλοποιησεις της 970 αλλα και αντιστοιχες Amd) και πανω για 1080p θεωρειται υπερβολη. Το sweet spot για 1080p κανονικα ειναι κατι μεταξυ Gtx 960 και Gtx 970.Και αυτο γιατι πολυ απλα οσο περισσοτερα χρηματα δινει καποιος(ακομα και 400ευρω για Gtx 970)παιρνει λιγοτερα για αυτα που πληρωνει σε σχεση με μια R9 380 και R9 380x ή ακομα καλυτερα την R9 290 4gb που πριν καταργηθει απο την αγορα ειχε φτασει τα 270ευρω(δεν ξερω απο eshop αν εφτασε και χαμηλοτερα). Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι απαγορευεται να αγορασει καποιος τις παραπανω καρτες/συνδυασμους ή οτι θα πρεπει να το μετανιωσει και να τρεξει να πουλησει την καρτα του να αγορασει gtx 960 πχ,αλλα οτι γνωριζει οτι πολυ απλα δεν παιρνει τα πολλα παραπανω χρηματα που πληρωνει απο καποιο που θα αγορασει πχ την 960 ή την R9 380x. Φυσικα τα παραπανω για 1080p 60hz monitor, γιατι προφανως αν καποιος μπορει να διαθεσει πχ 300+ευρω ειτε για 144Hz monitor,ειτε για gsync/freesync ειναι λογικο να πρεπει να δωσει και παραπανω για καρτα. Οσο για το Tomb raider και το performance του που αναφερθηκε σε αυτες τις 90+σελιδες,δεν θυμαμαι να ακουσα παραπανω μεχρι και High settings.Το οτι εχει θεματακια σε very high οκ δεκτο και καλο θα ηταν να φτιαχτει συντομα.Αλλα απο την στιγμη που στους περισσοτερους(μεταξυ αυτως και εγω)σε high settings και το 60ρι fps ειναι ευκολο να το πετυχει καποιος και το αποτελεσμα ειναι σιγουρα πανω απο xbox δεν το θεωρω τοσο χαλια οσο το παρουσιαζουν μερικοι.
Sprou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Οσο για το Tomb raider και το performance του που αναφερθηκε σε αυτες τις 90+σελιδες,δεν θυμαμαι να ακουσα παραπανω μεχρι και High settings.Το οτι εχει θεματακια σε very high οκ δεκτο και καλο θα ηταν να φτιαχτει συντομα.Αλλα απο την στιγμη που στους περισσοτερους(μεταξυ αυτως και εγω)σε high settings και το 60ρι fps ειναι ευκολο να το πετυχει καποιος και το αποτελεσμα ειναι σιγουρα πανω απο xbox δεν το θεωρω τοσο χαλια οσο το παρουσιαζουν μερικοι. Ok ρε man δεκτό για 1080 60 αλλα πάνω στο ανωτέρω βασίζω τη σκέψη μου περί ti..θελω το κωλο60αρι να καρφωθεί με very high και οχι να αρχίζω να ρίχνω settings ,ειναι θέμα δικο μου ψειρας καθαρά και δεύτερον μου χαλαει η εικόνα άκομη και εάν οι διάφορες ειναι ελάχιστες στο συγκεκριμένο παιχνίδι..(άσχετα που εχει μερικά σκαμπανεβάσματα fps σε ορισμένες περιοχές που έκει πιστευω ειναι θέμα εταιρείας)..αυτο κάνει λοιπον η ti και ΠΙΣΤΕΥΩ και σε αρκετούς μελλοντικούς τίτλους αργότερα όπου η 970 δεν θα ειναι αρκετή..
Alex21121988 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ακόμα δεν είναι ready το game αυτό για 60αρι τερματισμένα τα settings και μπορεί να μην γίνει και ποτέ. Στο Gta V επίσης με ti και αν τα κουμπώσεις όλα στο τέρμα (χωρίς ΑΑ) σε 1080p μπάλες και πάλι, ούτε καν stable 60αρι, καλό μέσο όρο fps μεν αλλά ποτέ σταθερό. Όταν η 970 δεν θα τραβάει σε 1080p και πχ θα πρέπει να ρίξεις πολλά settings ούτε η ti θα παίζει με τερματισμένα όλα. Οκ θα σε κρατήσει παραπάνω, αυτό εξυπακούεται. Το μόνο limitation που παίζει να υπάρξει στο μέλλον και εκεί θα τον πιει η 970 είναι η vram αλλά όχι σε 1080p, εξαιρετικά απίθανο. Εγώ είμαι της άποψης να χαρείς την καρτούλα σου, δες που φτάνει στην χειρότερη το game σε min fps και lock-αρε για να τελειώνεις. Για σταθερό 60αρι το ξεχνάς για την ώρα ακόμα και με την ti. Ιt sucks i know αλλά τι να κάνουμε, αυτά μας δίνουν αυτά παίζουμε. Όποιος έχει υπομονή συνήθως κερδίζει, όπως δεν είχα ακουμπήσει το AK μέχρι να στρώσει, έτσι δεν θα αγγίξω και το TR μέχρι να πάρει/αν πάρει dx12 σε μελλοντικό patch, μην το έχετε και σίγουρο, για να τα λέμε και όλα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Κάτσε να δούμε αν θα βγει το DX12/VXAO στο TR γιατί και στο Unity περιμέναμε να δούμε tessellation patch και τελικά δεν έχει ούτε το Syndicate..Κατά τα άλλα μια 980Ti είναι αρκετά πιο δυνατή από μια 970, ειδικά με O/C ξεφεύγει. Όσον αφορά στα περισσότερα παιχνίδια που δεν έχει 60άρι σταθερό έστω και σε 1080P, πρώτον σκεφτείτε να μην έπεφτε downgrade(Το Divsion θα ήθελε άνετα SLI 980Ti για 1080P παρακαλώ) και έχω παρατηρήσει πως όταν οι devs δεν μπορούν να πετύχουν στις κονσόλες 1080P με σταθερό σχετικά frame-rate, τότε το παιχνίδι τρέχει σκατά και στο PC. Άρα την τεμπελιά του dev την πληρώνουν όλοι δυστυχώς. 1
panther_512 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ακόμα δεν είναι ready το game αυτό για 60αρι τερματισμένα τα settings και μπορεί να μην γίνει και ποτέ. Στο Gta V επίσης με ti και αν τα κουμπώσεις όλα στο τέρμα (χωρίς ΑΑ) σε 1080p μπάλες και πάλι, ούτε καν stable 60αρι, καλό μέσο όρο fps μεν αλλά ποτέ σταθερό. Στο GTA V αν τα βάλεις όλα τέρμα, και ειδικά τα extended graphic settings, το παιχνίδι γίνεται CPU bound και όχι GPU. Δεν φταίει η κάρτα γραφικών και δεν υπάρχει επεξεργαστής αυτή τη στιγμή που να μην γονατίζει. Από κεί και πέρα καμία enthusiast level κάρτα γραφικών δεν είναι στάνταρ ότι θα τρέχει butter-smooth όλα τα games που θα βγούν παράλληλα με αυτήν. Ποτέ δεν έγινε κάτι τέτοιο και ούτε θα γίνει. Γι'αυτό και κατ'εμέ δεν υπάρχει overkill όταν μιλάμε για κάρτες γραφικών και παιχνίδια που κυκλοφορούν την ίδια εποχή. Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο βαθιά είναι η τσέπη του καθενός μας για να ταίζουμε το χόμπι μας. Τα υπόλοιπα είναι θέμα ψυχολογίας. Και η ψυχολογία του καθενός μας είναι διαφορετική. 5
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο όταν είχε βγει το G80(8800GTX) τα ξεφτίλιζε όλα, εκτός του Crysis που ήταν περίπτωση για χρόνια. Κατά τα άλλα, το DLC αξίζει ; Το έπαιξε κανείς ; Ρώτησα και πιο πάνω αλλά δεν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα