Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι έχει Battlefield 4 και Crysis 3, και στα δυο υπάρχουν λίγες διαφορες όμως. Βεβαια αυτό αλλάζει από game σε game και από engine σε engine. Απλά καλο είναι να έχεις πια minimum 2133mhz mem αν είσαι με dual channel.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Fallout 4 και Witcher 3 που είναι και τα δύο RPG βλέπεις +10-12FPS πάνω με γρηγορότερες Ram, γενικά τα 1600Mhz είναι πολύ λίγα πλέον και όπως είπα και πριν δεν υπάρχει λόγος να μην πάρει κάποιος κορυφαίες μνήμες με τις τωρινές τιμές.

Δημοσ.

90 σελιδες για το tomb raider(και οποιαδηποτε τιτλο) και αυτο που εχω καταλαβει ειναι το εξης

1.για very high ultra σε 1080p θελεις 980ti για να εχεις σταθερο 60αρι...(μην μου πειτε οτι υπερβαλλω,ακομη και με 980 εχεις stutter,εαν βαλλεις και sssa τοτε θα πρεπει να περιμενεις το πασχαλη...)

2.επισης θελεις 16gb ram και αυτα τουλαχιστον 2400 Mhz...(Αυτο με τις ταχυτητες στις μνημες ειναι τελειως ανυκουστο...μπορει στα max frames να δινουν κατι,αλλα στα minimum αμφιβαλλω κατα πολυ...)

3.να με θυμηθειτε οτι θα βγουν ξαφνικα αλλοι που θα πουν τουλαχιστον Ι7(μην πω 6core και πανω....)

Αποτελεσμα:

Μια κονσολα των 350 ευρω παιζει μια χαρα ενα παιχνιδι που για να το χαρεις στα max settings στο pc θελεις ενα διχιλιαρο...και εντωμεταξυ οι διαφορες απο medium σε max θελουν μικροσκοπιο για να φανουν...(εαν υπηρχαν μεγαλες αλλαγες παω πασο,αλλα πλεον οι διαφορες ειναι μικρες...)

Τελικα τους pc gamers μας εχουν τελειως κοροιδα...Επρεπε με το hardware που κουβαλαει ο μεσος gamer(i5,970 η 960 η 380,8gb K.T.Λ ,να τριβουμε τα ματια μας απο τις γραφικαρες σε σχεση με τις consoles και οχι να ψαχνουμε να βρουμε που ειναι το προβλημα.

Το χε...μο και το αρμεγμα παει συννεφο απο παντου...

Εαν αυτο ειναι η χαρα του pc gamer,να ψαχνει οτι μεχρι και απο μνημες θα κερδισουμε Frames χαθηκαμε....

Προσωπικα το εχω ξαναπει...Καντε υπομονη κανα 6μηνο και παραπανω και μετα εφοσον τα πραγματα εχουν φτιαξει(με διαφορα patches), αγοραστε το,με τα χρηματα που θα γλιτωσετε πατε καφεδακια με την κοπελα σας,τους φιλους σας κ.ο.κ

• Like 8
Δημοσ.

90 σελιδες για το tomb raider(και οποιαδηποτε τιτλο) και αυτο που εχω καταλαβει ειναι το εξης

1.για very high ultra σε 1080p θελεις 980ti για να εχεις σταθερο 60αρι...(μην μου πειτε οτι υπερβαλλω,ακομη και με 980 εχεις stutter,εαν βαλλεις και sssa τοτε θα πρεπει να περιμενεις το πασχαλη...)

2.επισης θελεις 16gb ram και αυτα τουλαχιστον 2400 Mhz...(Αυτο με τις ταχυτητες στις μνημες ειναι τελειως ανυκουστο...μπορει στα max frames να δινουν κατι,αλλα στα minimum αμφιβαλλω κατα πολυ...)

3.να με θυμηθειτε οτι θα βγουν ξαφνικα αλλοι που θα πουν τουλαχιστον Ι7(μην πω 6core και πανω....)

Αποτελεσμα:

Μια κονσολα των 350 ευρω παιζει μια χαρα ενα παιχνιδι που για να το χαρεις στα max settings στο pc θελεις ενα διχιλιαρο...και εντωμεταξυ οι διαφορες απο medium σε max θελουν μικροσκοπιο για να φανουν...(εαν υπηρχαν μεγαλες αλλαγες παω πασο,αλλα πλεον οι διαφορες ειναι μικρες...)

Τελικα τους pc gamers μας εχουν τελειως κοροιδα...Επρεπε με το hardware που κουβαλαει ο μεσος gamer(i5,970 η 960 η 380,8gb K.T.Λ ,να τριβουμε τα ματια μας απο τις γραφικαρες σε σχεση με τις consoles και οχι να ψαχνουμε να βρουμε που ειναι το προβλημα.

Εαν αυτο ειναι η χαρα του pc gamer,να ψαχνει οτι μεχρι και απο μνημες θα κερδισουμε Frames χαθηκαμε....

Προσωπικα το εχω ξαναπει...Καντε υπομονη κανα 6μηνο και παραπανω και μετα εφοσον τα πραγματα εχουν φτιαξει(με διαφορα patches), αγοραστε το,με τα χρηματα που θα γλιτωσετε πατε καφεδακια με την κοπελα σας,τους φιλους σας κ.ο.κ

Και στον υπολογιστη μπορεις να το παιξεις με γραφικα κονσολας με πολυ λιγοτερα χρηματα και 60 fps.Αλλωστε, ο κανονας στην τεχνολογια ειναι οτι αν θελεις cutting edge θα πρεπει να τα σταξεις αδρα.Οπως και αν θελεις το τελευταιο iphone/samsung θα πρεπει να πληρωσεις 800 ευρω και παει λεγοντας..

• Like 1
Δημοσ.

εχεις δικιο φιλε μου,αλλα εδω μιλαμε για παιδια που κανουν παραπονα με gpu τουλαχιστον 970gtx,και i5-i7 με  8gb ram(μην πω 12gb) και σε αναλυση 1080p...

Eαν υπηρχαν κονσολες με αντιστοιχο hardware πιστεψε με θα σου επεφτε το σαγονι απο την οπτικη πανδαισια...

• Like 2
Δημοσ.

Ναι κανουν παραπονα για stable 60αρι με ολα maxed out οχι για unstable 30αρι και με τα μισα φιλτρα οπως στην κονσολα, επισης το optimization παιζει πολυ μεγαλο ρολο.

Εγω το επαιξα με 90-100 frames με τα settings που θεωρω οτι εκαναν τι διαφορα χωρις καθολου stuttering, στην κονσολα θα επαιζα με τα settings που θελουν αυτοι σε unstable 30αρι αυτη ειναι η διαφορα.

Δημοσ.

Σταθερό 60άρι δεν έχεις ούτε με 980Ti σε 1080P, το 'χουμε πει τόσες φορές. Το παιχνίδι δεν βγήκε σε καλή κατάσταση όσον αφορά το performance του, όσοι έχετε υπομονή περιμένετε να βγει το DX12 patch.

Δημοσ.

εχεις δικιο φιλε μου,αλλα εδω μιλαμε για παιδια που κανουν παραπονα με gpu τουλαχιστον 970gtx,και i5-i7 με  8gb ram(μην πω 12gb) και σε αναλυση 1080p...

Eαν υπηρχαν κονσολες με αντιστοιχο hardware πιστεψε με θα σου επεφτε το σαγονι απο την οπτικη πανδαισια...

Μην φας εχουμε γλαροσουπα με τα ΑΝ και ποτε. Αλλωστε εδω οι κονσολες τα πρωτα τους παιχνιδια δεν μπορουσαν να τα παιξουν 1080p 60fps(βλεπε Tomb raider το πρωτο στο XboxOne)περιμενετε εσεις τα θαυματα.

Και ναι οταν εχεις ενα απο τα κορυφαια συστηματα(για 1080p παντα εννοειται)και παιζεις και στο pc,και φυσικα το πληρωνεις και κανονικα το παιχνιδι λογικο ειναι να εχεις και υψηλες απαιτησεις.

Αποτελεσμα:

Καταρχας το κειμενο σου πραγματικα οτι να ναι.Ο μεσος gamer i5 και gtx 970????

Το 4% των κατοχων 970 θεωρειται ο μεσος gamer???Θα τρελαθουμε τελειως??

http://store.steampowered.com/hwsurvey

Οσο για τα max settings σε μερικα παιχνιδια ισχυει αλλα το παιχνιδι το παιζεις ουτως ή αλλως day one με μιξη high/very high και το 60ρι ειναι παραπανω απο σιγουρο με 970 κλπ

Οσο για τα 16gb ram,γιατι και το Quantum δεν ζηταει 16gb???Και να ταν οι τιμες πριν 1-2χρονια να το καταλαβω(115+ευρω).Τωρα που βρισκεις 16gb 1866 με μολις 70ευρω υπαρχει δικαιολογια ή λογος οσοι εχουν ddr3 μητρικες και εστω καποιους αξιολογους i5 socket 1155 και πανω να μην αναβαθμισουν.

Παλι καλα που οι κονσολες ειναι καλυτερες που και τα frame drops πανε συννεφο,και day one patch εχουμε τωρα και φυσικα η μεγαλη κοροιδια της συνδρομης των 50ευρω που ολως τυχαιως ποτε δεν αναφερεται.... Ολα ψιλο γραμματα παντα.

• Like 1
Δημοσ.

Αποτελεσμα:

1. Το SSAA είναι downsampling, ουσιαστικά ανεβάζει την ανάλυση οπότε προσωπικά δεν το μετράω καν σαν setting σε ένα παιχνίδι, να μου πεις για MSAA/TXAA κλπ να σου πω ναι.

2. Τα 16GB Ram γίνονται όλο και πιο αναγκαία με τους τελευταίους τίτλους(CoD BO3, Dying Light, RoTR) και έρχονται κι' άλλα στην πορεία(Quantum Break etc), οι τιμές των Ram όμως είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα πλέον(Ακόμα και για κορυφαίες DDR3 2133/2400Mhz) και δεν υπάρχει λόγος για γκρίνια.

3. Αυτό με τους 6core κλπ θα γίνει όταν βγουν οι επόμενες κονσόλες λογικά ή όταν σκάσουν οι Zen που θα ΄χουν κάμποσους πυρήνες και αρχίσουν και τα παιχνίδια να χρησιμοποιούν περισσότερους από 4 πυρήνες(Αν και εδώ δυσκολεύονται να τα φτιάξουν να χρησιμοποιούν σωστά έναν 4πύρηνο..)

Μια κονσόλα έχει ~350 ευρώ, αλλά χρειάζεται και μια TV με τουλάχιστον άλλα τόσα για να παίξεις, δεν είναι σκέτα 350 ευρώ και παίζω. Εκτός αυτού τα παιχνίδια είναι πιο ακριβά από ότι στο PC σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις και ακόμα και 'κει πέφτει downgrade, έχουν πτώση στα frames, πασχίζουν να τρέξουν τα παιχνίδια με 1080P@30FPS(Χωρίς να 'χουν πτώση στα 18-20 όπως στα περισσότερα ΑΑΑ παιχνίδια) κλπ κλπ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι εταιρείες βιάζονται να βγάλουν ένα παιχνίδι στην αγορά για να τα αρπάξουν και μετά πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 3-4 patches για να παίζει σωστά(Στο 90% των περιπτώσεων έτσι είναι τουλάχιστον), το θέμα είναι ότι την πληρώνουν και οι κονσόλες(Τα 18άρια και τα 20άρια που γράφω πιο πάνω). Το σημαντικότερο είναι πως αν ο developer δεν δουλέψει σωστά κάτι, όσο ακριβό hardware και να έχεις, δεν θα έχεις σωστές επιδόσεις. Οι ακριβές GPU πλέον είναι για μεγάλες αναλύσεις με ΑΑ, features που να κάνουν μεγάλη διαφορά στο PC σε σχέση με τις κονσόλες δεν υπάρχουν πλέον, οι μεγάλες διαφορές υπήρχαν παλιότερα όπου όταν άλλαζε το API βλέπαμε άλλα γραφικά(Dx8 > Dx9 etc).

Και όχι, ο μέσος gamer δεν έχει 970/i5/8GB Ram, αυτά τα συστήματα τα βλέπεις μόνο στα forums και επειδή βλέπεις κάμποσους στα forums, νομίζεις πως η πλειοψηφία έχει και τέτοιο PC, λάθος. Αν κοιτάξεις στο Steam ο μέσος όρος δεν παίζει καν σε 1080P monitor και φυσικά μια 970 για τους περισσότερους είναι άπιαστο όνειρο.

Δημοσ.

Σταθερό 60άρι δεν έχεις ούτε με 980Ti σε 1080P, το 'χουμε πει τόσες φορές. Το παιχνίδι δεν βγήκε σε καλή κατάσταση όσον αφορά το performance του, όσοι έχετε υπομονή περιμένετε να βγει το DX12 patch.

Αυτο ειπα, οτι κανουν παραπονα επειδη δεν εχουν 60αρι stable ολα maxed, αν κοψεις καποια φιλτρα ομως εχεις μια χαρα. Απο κει και περα παλι καλυτερο αποτελεσμα θα εχω απο την κονσολα και καλυτερο frame rate οποτε δεν με ενδιαφερει αν ειναι τελεια optimized για ολα maxed.

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοείται, δεν το συζητάμε. Ο πιο αδικημένος σχεδόν πάντα είναι αυτός που έχει σκάσει 6-7 πράσινα για GPU γιατί δεν βλέπει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από μια κονσόλα ακόμα και αν παίξει σε 4Κ.

Δημοσ.

Ετσι να συνεχιζει η μουρμουρα για τα 16gb ram.Κλαψτε και αλλο μπορειτε https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/m/26659/HyperX/f/46394_46403_583121/DDR3-Desktop-16GB.html?keyphrase=16gb+ram

Ναι αυτό εννοείται, δεν το συζητάμε. Ο πιο αδικημένος σχεδόν πάντα είναι αυτός που έχει σκάσει 6-7 πράσινα για GPU γιατί δεν βλέπει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από μια κονσόλα ακόμα και αν παίξει σε 4Κ.

Αδικημενος εισαι την πρωτη φορα που το παθαινεις αυτο.Την επομενη και γενικα τις επομενες φορες που ξερεις τι παιζει ξερεις τι εισαι και αρχιζει απο Μ.. :)

Δες εδω να σου πεσει το σαγονι

και βεβαια για την γουνα του XboxOne παιχνιδι του 2013 

Επισης για τις τιμες που μιλησε πιο πισω ο Psycho

https://www.skroutz.gr/s/7213247/Street-Fighter-V-PC.html?from=catspan

https://www.skroutz.gr/s/7213295/Street-Fighter-V-PS4.html?from=catspan

Μιλαμε σε αρκετες περιπτωσεις για τετοια διαφορα τιμων.Κοινως στα 2 παιχνιδια σου βγαινουν τσαμπα τα extra 8gb ram. Και η κλαψα για τα 16Gb ram θα συνεχιστει και με το Quantum Break.

Δημοσ.

Μην φας εχουμε γλαροσουπα με τα ΑΝ και ποτε. Αλλωστε εδω οι κονσολες τα πρωτα τους παιχνιδια δεν μπορουσαν να τα παιξουν 1080p 60fps(βλεπε Tomb raider το πρωτο στο XboxOne)περιμενετε εσεις τα θαυματα.

Και ναι οταν εχεις ενα απο τα κορυφαια συστηματα(για 1080p παντα εννοειται)και παιζεις και στο pc,και φυσικα το πληρωνεις και κανονικα το παιχνιδι λογικο ειναι να εχεις και υψηλες απαιτησεις.

Καταρχας το κειμενο σου πραγματικα οτι να ναι.Ο μεσος gamer i5 και gtx 970????

Το 4% των κατοχων 970 θεωρειται ο μεσος gamer???Θα τρελαθουμε τελειως??

http://store.steampowered.com/hwsurvey

Οσο για τα max settings σε μερικα παιχνιδια ισχυει αλλα το παιχνιδι το παιζεις ουτως ή αλλως day one με μιξη high/very high και το 60ρι ειναι παραπανω απο σιγουρο με 970 κλπ

Οσο για τα 16gb ram,γιατι και το Quantum δεν ζηταει 16gb???Και να ταν οι τιμες πριν 1-2χρονια να το καταλαβω(115+ευρω).Τωρα που βρισκεις 16gb 1866 με μολις 70ευρω υπαρχει δικαιολογια ή λογος οσοι εχουν ddr3 μητρικες και εστω καποιους αξιολογους i5 socket 1155 και πανω να μην αναβαθμισουν.

Παλι καλα που οι κονσολες ειναι καλυτερες που και τα frame drops πανε συννεφο,και day one patch εχουμε τωρα και φυσικα η μεγαλη κοροιδια της συνδρομης των 50ευρω που ολως τυχαιως ποτε δεν αναφερεται.... Ολα ψιλο γραμματα παντα.

κοιταξε φιλε μου,ισως εχεις δικιο ο μεσος gamer δεν εχει 960-970 αλλα εκεινοι που κλαιγονται στο insomnia εχουν τουλαχιστον 970 και γραφουν 90 σελιδες οχι για το παιχνιδι αλλα για το πως παιζει το παιχνιδι,οτι εχουν τυφλωθει απο το stutter,οτι θα το ξαναπεξουν οταν κανουν αναβαθμισει σε i7 skylake και ddr4 3000mhz και παει λεγοντας...

Εαν εσυ αυτο το λες η χαρα του gamer, που εχει pc αξιας 1000ευρω+ και σκεφτεται να αναβαθμισει σε 1 χρονο για να σταξει αλλα τοσα και να παιξει περσινα games σε max settings εχεις δικιο...

Και εγω φανατικος pcakias ειμαι τα εχω σταξει χοντρα,θα συνεχιζω να τα σταζω αλλα απαιτω απο μια εταιρια που βγαζει port απο consola να σεβαστει τον πελατης της,και να βγαλει port της προκοπης.

Επιμενω να πιστευω οτι εαν οι κονσολες ειχαν παρομοιο hardware(i5,970 κ.τ.λ) θα εβλεπες καρφωτο 60αρι οχι σε 1080p αλλα ακομη και σε 1440p

• Like 1
Δημοσ.

κοιταξε φιλε μου,ισως εχεις δικιο ο μεσος gamer δεν εχει 960-970 αλλα εκεινοι που κλαιγονται στο insomnia εχουν τουλαχιστον 970 και γραφουν 90 σελιδες οχι για το παιχνιδι αλλα για το πως παιζει το παιχνιδι,οτι εχουν τυφλωθει απο το stutter,οτι θα το ξαναπεξουν οταν κανουν αναβαθμισει σε i7 skylake και ddr4 3000mhz και παει λεγοντας...

Εαν εσυ αυτο το λες η χαρα του gamer, που εχει pc αξιας 1000ευρω+ και σκεφτεται να αναβαθμισει σε 1 χρονο για να σταξει αλλα τοσα και να παιξει περσινα games σε max settings εχεις δικιο...

Και εγω φανατικος pcakias ειμαι τα εχω σταξει χοντρα,θα συνεχιζω να τα σταζω αλλα απαιτω απο μια εταιρια που βγαζει port απο consola να σεβαστει τον πελατης της,και να βγαλει port της προκοπης.

Επιμενω να πιστευω οτι εαν οι κονσολες ειχαν παρομοιο hardware(i5,970 κ.τ.λ) θα εβλεπες καρφωτο 60αρι οχι σε 1080p αλλα ακομη και σε 1440p

Σε τεχνολογικο forum εισαι γιατι σου φενεται περιεργο αυτο???Επισης το παιχνιδι απο πλευρας ιστοριας(ακομα και για μενα που ειμαι απο τους λιγους που ψιλο χωνεψαν το story)δεν εχει πολλα να πεις το παιχνιδι αυτο καθαυτο κακα τα ψεματα.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ WITCHER να το πω οσο πιο απλα μπορω.

Επισης γιαυτο το λογο και καθομαστε μερικοι και αναλυουμε(γινομαστε beta testers ενα πραγμα)στα forums οσοι αγοραζουμε τα παιχνιδια νωρις για να ενημερωσουμε και τους αλλους ενδιαφερομενους τι παιζει πανω κατω και να πραξουν αναλογα. Εγω πχ το εχω δηλωσει ανοιχτα και στο pc και στο Ps4 οτι πχ το Dark Souls 3 δεν προκειται να το αγορασω(εξ αρχης).Κοινως ή απο θειο θα το παιξω ή ενοικιαση στο Play μεχρι να βγει η complete edition. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...