Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχει επιβεβαιωσει και ο Linus ρε παιδιά για την ταχύτητα στην ram. Οι διαφορές ειναι αστείες έως ανύπαρκτες, δεν μου αρκούν δυο τρεις περιπτώσεις που μπορείς να πάρεις κάτι. Αν πήγαινα για να χτίσω τώρα νέο σύστημα φυσικά και θα έβαζα ότι καλύτερο υπάρχει για τα δικά μου θέλω, αλλά τώρα δεν μπορείς να πεις σε κάποιον που χάνει σε fps ότι πήγαινε πάρε drr4 ram γιατί σε χαλάνε οι drr3 και θα φτιάξουν όλα. Αν πάρει CPU, mobo, gpu(το κυριότερο) εκεί ναι.

Τώρα γιατί ασχολούμαστε με τις ταχύτητες των ram δεν έχω καταλάβει. Εντάξει με την χωρητικότητα αφού τα περισσότερα games του 2016 θα ζητάνε από 12gb ram, με την ταχύτητα γιατί και γιατί στο συγκεκριμένο game που απλά υπάρχει memory leak ή όντως χρειάζεται τον *ωλο του από ram.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ στο παραπάνω βίντεο δεν βλέπω καμία προώθηση των νέων CPU/Ram μιας και υπάρχουν σημεία που ο i5 2500K με 2133Mhz DDR3 είναι πάνω από i5 6500 με 2666Mhz DDR4(Αυτό συνέβη πρώτον γιατί οι διαφορές μεταξύ 2500 και 6500 είναι για γέλια και δεύτερον γιατί κάποιες φορές οι DDR3 είναι πιο γρήγορες από τις DDR4 λόγω των αρκετά χαμηλότερων timings). Δεν βλέπω τον λόγο να ψεύδεται το DF και απ' ότι είδα θες τουλάχιστον 2133Mhz DDR3 για να μην έχεις χασούρα της τάξης των 8-10FPS σε κάποια παιχνίδια.

Δημοσ.

Αν ειναι τα Max fps στις μπάλες μας, τα mins μου να μην επηρεάζονται. Όσο περνάνε τα χρόνια όπως και της CPU και του υπόλοιπου συστήματος, λογικό είναι να υπάρχει μια χασούρα εδώ και εκεί. Όταν μου γίνει αντιληπτή εκεί αρχίζει η αναβάθμιση.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια αλλα εδω βλεπουμε για χασουρα της ταξης των 10fps....Εγω εχω 2Χ8 DDR3 στα 1600MHZ και σκεφτομαι να παω σε 2400MHZ για αυτον το λογο...Αν ηταν 1-2 fps θα ελεγα οκ αλλα εδω ειναι σχετικα μεγαλη η διαφορα

Δημοσ.

Αν ειναι να αλλάξω ram θα φύγει μαζί με τα υπόλοιπα για να μπουν αυτά που πρέπει.

Σε ποια games έχετε τόση χασούρα και θέλετε ram τώρα;

Δημοσ.

Αν ειναι να αλλάξω ram θα φύγει μαζί με τα υπόλοιπα για να μπουν αυτά που πρέπει.

Σε ποια games έχετε τόση χασούρα και θέλετε ram τώρα;

Στα περισσότερα current gen παιχνίδια απ' ότι φαίνεται. Και αυτό που επηρεάζει συνήθως η CPU και η RAM είναι τα min fps και όχι τα max.

Δημοσ.

Ελπιζω καποια στιγμη να το καταλαβει ο κοσμος απο τα παραπανω video περι αναβαθμισης οτι τα πραγματα ειναι πολυ απλα.Οταν ο i5 2500k δεν θα μπορει να τρεχει ενα παιχνιδι και θα ειναι οτι οι intel q για παραδειγμα,τοτε ουτε ο i5 6500 και 6600k θα μπορει να το τρεξει.Το ιδιο και σε i7 6700k σε σχεση πχ με i7 3770k .

Επισης με την λογικη αυτη με τις ram τοτε επρεπε συστηματα με Gtx 970 και με υψηλα χρονισμενες ram να χτυπανε στο rise of the tomb raider 60ρια σε very high settings αλλα δυστηχως δεν ισχυει κατι τετοιο.

Και για τα περι Ram Και Linus

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ μιλάμε για διαφορες του 10-15% ανά μέσο όρο και ανάλογα το game.

Εγώ ειμαι με το σύστημα που είμαι, τι να τις κάνω τις 2400; Αφού την διαφορά και όποια χασούρα έχω μου την καλύπτει η gpu και το CPU σε OC για μην τρώω μπουκάλι.

No point να ασχοληθώ με τις ram και ας λέει ότι θέλει το df. Δηλαδή αν παίξω το Witcher τερματισμένο στα settings στα 60fps κλειδωμένα θα με πειράξει; Θέλω 90+fps; Έχετε όλοι(ανα μέσο όρο και αυτό) 144hz monitors και θελετε τέτοια fps;

Τώρα τι; προσπαθούν να σπρώξουν τις drr4; Anw, ας φτιάξουν τα games τους πρώτα εγω λέω..

• Like 2
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι στο video του 2013 οι 1600αρες με cas 8 οπως οι δικες μου πανε το ιδιο ή καλυτερα απο τις 2400ΜΗΖ με cas 11

Αρα τι ισχυει τελικα; Μηπως τα προσφατα video υπερβαλλουν λιγο;

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι στο video του 2013 οι 1600αρες με cas 8 οπως οι δικες μου πανε το ιδιο ή καλυτερα απο τις 2400ΜΗΖ με cas 11

Αρα τι ισχυει τελικα; Μηπως τα προσφατα video υπερβαλλουν λιγο;

Δεν υπερβάλλουν, το 2013 οι μηχανές γραφικών ήταν διαφορετικές από τις τωρινές. Για να το πω πιο απλά οι απαιτήσεις σε CPU/MEM/GPU αλλάξανε από την στιγμή που βγήκε το Ps4/X1 και αλλάξανε τις μηχανές γραφικών για αυτά τα spec. Απ' ότι φαίνεται σε πιο παλιά games βλέπεις λιγότερες διαφορες απ' ότι στα τωρινά. Αλλα και πάλι χτυπάς bandwidth limit, απλά είναι πιο ψηλά. Επίσης, ο Linus δείχνει μονο average framerate, κάτι που μπορεί να κρύψει αρκετά θέματα με framepacing και micro stuttering.

Witcher 3 1600->2133 +10-12 fps σε CPU heavy σκηνή

capture3hofr.png

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπερβάλλουν, το 2013 οι μηχανές γραφικών ήταν διαφορετικές από τις τωρινές. Για να το πω πιο απλά οι απαιτήσεις σε CPU/MEM/GPU αλλάξανε από την στιγμή που βγήκε το Ps4/X1 και αλλάξανε τις μηχανές γραφικών για αυτά τα spec. Απ' ότι φαίνεται σε πιο παλιά games βλέπεις λιγότερες διαφορες απ' ότι στα τωρινά. Αλλα και πάλι χτυπάς bandwidth limit, απλά είναι πιο ψηλά. Επίσης, ο Linus δείχνει μονο average framerate, κάτι που μπορεί να κρύψει αρκετά θέματα με framepacing και micro stuttering.

Witcher 3 1600->2133 +10-12 fps σε CPU heavy σκηνή

capture3hofr.png

Στο εν λογω video του DF εχει μεσα και τα Crysis 3 και BF4...Τι περιεργο που στο Crysis κυριως δεν ειχε παρατηρηθει κατι τοτε στις μνημες και ξαφνικα απο το πουθενα παρουσιαστηκε με τους τελευταιους skylake :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...