Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

18 ώρες με ψάξιμο, αρκετά tombs και όλα τα side quests, όχι μόνο το main story.

και μετά εξηγεις πως τα reboot Τοmb Raider δεν έχουν σε καμια περίπτωση το auto pilot των Uncharted

Δημοσ.

@Fulgore

Πάνω κάτω ναί, σαν το παλιό.

@Boss

18 ώρες στα Uncharted παίρνεις platinum που θέλει δύο play through και όλα τα collectible, όχι σε ένα play through.

Κανένας δεν σε αναγκάζει να πάς απο main mission σε main mission. Μπορείς κάλιστα να ψάχνεσαι στον χάρτη.

Δημοσ.

Ε εντάξει, ψιλοαγγαρίες είναι (πάνε εκεί, κάνε αυτό, μάζεψε εκείνο).

Δίνουν όμως πολύ χρήσιμα πράγματα και ΧΡ, αξίζει να τα κάνεις και δεν είναι πολλά.

Δημοσ.

Ο Καρπάς είπε αυτό στο review:
Η νέα περιπέτεια της Lara Croft, δυστυχώς, δε στέκεται επάξια στο ύψος των περιστάσεων και θεωρώ πως κινείται στα πολύ ασφαλή μονοπάτια. Δεν ρισκάρει καθόλου, δεν εξελίσσει ούτε στο ελάχιστο τη συνταγή, ενώ μοιάζει τρομακτικά στο σύνολό της με το πρώτο reboot του 2013. Προσωπικά δε θεωρώ ότι πέρασα εκπληκτικά μαζί του, αλλά νομίζω πως σε αυτούς που άρεσε πολύ το πρώτο παιχνίδι, σε ένα μεγάλο βαθμό θα ευχαριστηθούν και το δεύτερο. Το χειρότερο είναι ότι μου δόθηκε η εντύπωση πως το στούντιο ασχολήθηκε περισσότερο με τον τεχνικό τομέα, ο οποίος είναι συγκλονιστικός, παρά με την ουσία.

JohnVani18 έχοντας παίξει το game τίποτα από αυτά ισχύει; Και εγώ απ' ότι είδα αυτό κατάλαβα αλλα περιμένω για την έκδοση στο PC για να κρίνω.
Δημοσ.

Τιποτα το νεο για το παρανω. Κλασσικα παιχνιδι που θα μπει και αυτο στα Benchmark games που λεω και εγω και τιποτα αλλο. Επισης το φοβομουν οτι θα ηταν το παιχνιδι κοντα σε αυτο του 2013 αν σκεφτει κανεις οτι το προηγουμενο βγηκε μολις πριν 2-2.5χρονια(δηλαδη δεν τους πηρε πολυ καιρο για να το βγαλουν)καταλαβαινει οτι ναι θα ηταν σε τετοια επιπεδα.

Κοινως μιλαμε για την εννοια του παιχνιδιου σε μειωμενη τιμη/ενοικιαση το 3ημερο(Σαββατο εως Δευτερα απο τα κοντινα Seven :P), και στο Pc το γνωστο eye candy για να χαιρονται ορισμενοι τα χρηματα που εδωσαν για την πανακριβη καρτα τους αλλα και για τις κλασσικες διαφωνιες PC vs consoles(master race και λοιπες μπουρδες) και μετα απο λιγο καιρο ο κοσμος θα το χρησιμοποιει,οπως και το πρωτο της σειρας,για benchmarks στα διαφορα γνωστα site για τις νεες καρτες γραφικων κλπ(γιατι χλωμο το κοβω οπως και το πρωτο TR να αξιοποιει τον επεξεργαστη περισσοτερο απο οτι την καρτα γραφικων).

Κοινως με αυτα που εχω δει ως τωρα,και ειπε και ο John παραπανω μοιαζει με παιχνιδι οπως ειπα του 7.5-8/10 ας πουμε, που φυσικα και πρεπει να το παιξουν μεν ολοι οσοι τους αρεσουν τετοια παιχνιδια οπως το πρωτο αλλα και τα Uncharted,αλλα να μην περιμενουν τιποτα το παραπανω περα απο τα ωραια γραφικα.

Μακαρι οταν βγει το τελικο παιχνιδι τελικα να πεσω εξω σε αυτα που λεω αν και ψιλο χλωμο το βλεπω απο αυτα που κυκλοφορουν  ως τωρα.

Δημοσ.

Αντάξιο του 2013 να 'ναι και είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος.

Τι εννοεις ανταξιο του 2013??? Αν εννοεις στα γραφικα απο οτι φενεται ειναι και με το παραπανω. Σε ολα τα αλλα δεν νομιζω οτι το φτανει.

Δημοσ.

JohnVani18 έχοντας παίξει το game τίποτα από αυτά ισχύει; Και εγώ απ' ότι είδα αυτό κατάλαβα αλλα περιμένω για την έκδοση στο PC για να κρίνω.

Παίδες εγώ είπα την άποψή μου. Δύο άτομα γράψαμε το review στο site που είμαι, και στους δύο μας άρεσε πολύ.

Και με άλλο ένα παλικάρι που έγραψε review και μίλησα μαζί του επίσης του άρεσε πολύ και το ευχαριστήθηκε.

Τώρα για το "δεν εξελίσσει ούτε στο ελάχιστο τη συνταγή", το crafting έχει ξεφύγει σε άλλο επίπεδο, έχεις πολύ μεγαλύτερη επιλογή προσέγγισης στις μάχες, περισσότερα εργαλεία, περισσότερα skills, περισσότερα όπλα..

Τι να πώ.. Απόψεις.

edit: Απο το γραπτό review του:

διαβάζετε την άποψη κάποιου που την Lara μόνο τατουάζ δεν την έχει στο σώμα του και που έχει αγαπήσει τη σειρά από τα γεννοφάσκια της. Και δεύτερον, είμαι από αυτούς που θεωρούν το reboot της Lara του 2013 ένα ιδιαίτερα αποπροσανατολισμένο παιχνίδι, που προσπαθεί να πετύχει πολλαπλούς στόχους, με μία σφαίρα. Το πρώτο παιχνίδι (έτσι θα αναφέρομαι στο reboot του 2013 και όχι, φυσικά στο πρώτο Tomb Raider των 90s) νοίκιασε μηχανισμούς από το Uncharted, το οποίο είχε νοικιάσει μηχανισμούς από τα παλαιότερα, σωστά, Tomb Raider. Βέβαια, στα νοικιάσματα μπήκαν στοιχεία που άλλαξαν ριζικά την εικόνα των παιχνιδιών, τόσο της Naughty Dog, όσο και της Crystal Dynamics. Στο Uncharted, αυτά τα στοιχεία δε με χάλασαν και θεωρώ ότι του ταίριαζαν πολύ. Αναφέρομαι στο ανάλαφρο ύφος, στο αισθητά πιο Hollywood σκηνικό, στην πολύ απλοϊκή γραμμική δομή και γενικά στο πιο «ποπ κορν» του πράγματος. Στο Tomb Raider όμως μου έκατσαν στο λαιμό.

Όπως είπα, απόψεις. :)

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά τα πάει στο Metacritic, 87/100

Fulgore

Κοινως μιλαμε για την εννοια του παιχνιδιου σε μειωμενη τιμη/ενοικιαση το 3ημερο(Σαββατο εως Δευτερα απο τα κοντινα Seven :P), και στο Pc το γνωστο eye candy για να χαιρονται ορισμενοι τα χρηματα που εδωσαν για την πανακριβη καρτα τους αλλα και για τις κλασσικες διαφωνιες PC vs consoles(master race και λοιπες μπουρδες) και μετα απο λιγο καιρο ο κοσμος θα το χρησιμοποιει,οπως και το πρωτο της σειρας,για benchmarks στα διαφορα γνωστα site για τις νεες καρτες γραφικων κλπ(γιατι χλωμο το κοβω οπως και το πρωτο TR να αξιοποιει τον επεξεργαστη περισσοτερο απο οτι την καρτα γραφικων).

Μακαρι οταν βγει το τελικο παιχνιδι τελικα να πεσω εξω σε αυτα που λεω αν και ψιλο χλωμο το βλεπω απο αυτα που κυκλοφορουν  ως τωρα.

τι δηλαδη κυκλοφορει ως τώρα; με βάση τα reviews το παιχνιδι ειναι πολύ καλό και αγγιζει το 90/100.

οπόπε για ποιο λογο να ειναι αποκλειστικά beanchmark game (σιγα το beanchmark οταν υπάρχει πχ Witcher 3) οταν ολα δειχνουν οτι ειναι πολύ καλό;

ειπε ο Κάρπας την προσωπική του άποψη, που μάλλον περίμενε κατι άλλο (κλασσικη περίπτωση, έχω πολυ μεγάλες προσδοκιες για κάτι και αν δεν τις εκπλήρώσει στο βαθμό που φανταζομουν, απογοητεύομαι, ακομη και προκειται για πολύ καλο game)

μην τα παιρνουμε τοις μετρητοις, μη κρέμεστε απο υποκοιμενικές μεμονωμένες αποψεις γιατι ειναι λογικοτατο ένα προιον να μην αρέσει στους πάντες, πάντα υπάρχουν και κάποιοι που θα γκρινιάξουν.

pc master race δεν ειναι μπουρδα, σε αυτην ανηκουν οσοι γενικά θεωρουν το pc την καλυτερη πλατφορμα για gaming, δεν χρειάζεται καν να έχεις pc ποσο μάλλον GPU 700 ευρώ και CPU 600 ευρώ.

Δημοσ.

Μερικοί περίμεναν το παιχνίδι της χρονιάς απ' ότι φαίνεται.

Το παν ειναι τι standar θετεις με το προηγουμενο παιχνιδι,και απο την στιγμη που το προηγουμενο ηταν οσο καλο ηταν καταλαβαινεις μετα γιατι οι περισσοτεροι να εχουν τις απαιτησεις που εχουν.

Μια χαρά τα πάει στο Metacritic, 87/100

100ρια,95ρια και 90ρια βλεπω μαζεμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...