Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο τελος παντων, SSAA.Σορρυ ηταν 4 το πρωι :P

Επισης, δεν κολλαει, εννοω πως παιζω με σταθερα 28-35 fps playable.Τα 15 οπως ολοι ξερουμε δεν ειναι playable.

post-265521-0-20792000-1455972570_thumb.jpg

post-265521-0-26061200-1455972680_thumb.jpg

post-265521-0-42271800-1455972697_thumb.jpg

Στο προηγουμενο σημειο στο ναο δεν επεφταν κατω απο 25.Το οποιο ειναι playable αλλα το προβλημα ειναι πως οταν κανει reload τα textures απο αλλα σημεια τρωει hang για αρκετα δευτερολεπτα οποτε θα ριξω το SSAA, εφοσον ειναι για περισσοτερο απο 2gb ram οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, το οποιο δεν το γνωριζα :)

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά για μένα οτιδήποτε κάτω από 30 δεν είναι playable και γενικά προτιμώ να θυσιάσω κάποιες ρυθμίσεις που δεν έχουν τρομακτικές διαφορές (πχ textures high με very high) και να αποκτήσω υψηλότερο framerate παρά να τερματίσω τις ρυθμίσεις. Φυσικά αυτά είναι γούστα και όπως θέλει ο καθένας επιλέγει τις ρυθμίσεις του :)

Δημοσ.

Έφερες ως παράδειγμα το μοναδικό setting που δεν έχει performance hit(Εφόσον έχεις αρκετή Vram μιλάμε για 1-2FPS hit).

Ε με την 970 δεν νομίζω να περισσεύει και πολύ VRAM στα 1080p και τα άλλα τέρμα. Επίσης από ότι είδα και το HBAO+ δεν πολυαξίζει που ενώ κάνει καλή δουλειά, έχει κάποια μειονεκτήματα (δεν ξέρω αν το έφτιαξαν, κοιτούσα τον οδηγό της nvidia).

Επίσης από περιέργεια τα Soft Shadows τα ενεργοποιείτε ή όχι? Στα high δεν μου αρέσει πχ τόσο το αποτέλεσμα και βλέπω ότι απαιτεί και περισσότερη δύναμη από ότι να τα ενεργοποιήσεις.

Δημοσ.

Εγώ με όλα στο max το έπαιξα το παιχνίδι, μόνο τα textures ήταν στο High γιατί αλλιώς είχα τρελό λόξιγκα στο παιχνίδι, τώρα που έβαλα 16GB Ram δεν έχω δοκιμάσει να δω τι παίζει με τα Very High γιατί το παίζει ένας φίλος από share.

Δημοσ.

Εγώ με όλα στο max το έπαιξα το παιχνίδι, μόνο τα textures ήταν στο High γιατί αλλιώς είχα τρελό λόξιγκα στο παιχνίδι, τώρα που έβαλα 16GB Ram δεν έχω δοκιμάσει να δω τι παίζει με τα Very High γιατί το παίζει ένας φίλος από share.

Όταν μπορέσεις κάνε μια δοκιμή και με 16GB RAM. Έχω περιέργεια να δω διαφορές γιατί σκέφτομαι και εγώ να πάρω 2 ακόμη 4αρες τώρα που έχουν πέσει τόσο οι τιμές και βλέποντας τις απαιτήσεις των νέων παιχνιδιών (RoTR και Quantum Break).

Δημοσ.

Και εγω σκεφτομαι να βαλω 16 GB μνημη το καλοκαιρι οταν αλλαξω επεξεργαστη και μητρικη Αλλα θα παρω DDR4 οχι 3. Με 120 ευρω μονο παιρνεις 16 GB DDR4 2400 MHZ.

Δημοσ.

Σιγα-σιγα για τα παιχνιδια θα αρχισει να γινεται must η 16αρα πιστευω.Την 8αρα μου την εχει ηδη στο 81% το Τοmb, μαζι με ενα firefox ανοιχτο.

Δημοσ.

Και εγω σκεφτομαι να βαλω 16 GB μνημη το καλοκαιρι οταν αλλαξω επεξεργαστη και μητρικη Αλλα θα παρω DDR4 οχι 3. Με 120 ευρω μονο παιρνεις 16 GB DDR4 2400 MHZ.

Το μόνο που το είδες? Όταν με κάτι περισσότερο από τα μισά παίρνεις 16GB DDR3. Που στο gaming οι διαφορές είναι πρακτικά ανύπαρκτες.

• Like 1
Δημοσ.

Αν πας για καινούριο mobo+cpu τώρα ε δεν θα αγοαρασεις ddr3 ram και γενικά παλιότερο cpu. Εδώ δεν λέει μλκιες ο Oroku xD

Η ταχύτητα της ram μπορεί να μην επηρεαζει σχεδόν καθόλου το performance στα games αλλά καλό είναι να μην σε αφήνει και πίσω σε σχέση με το υπόλοιπο build.

Δημοσ.

υπαρχουν πολλα βιντεο τα οποια συγκρινουν διαφορες ταχυτητες στην ραμ . στα περισσοτερα δεν υπαρχει καμια διαφορα και αν υπαρξει ειναι της ταξης 1-2 fps στην καλυτερη . Για gaming δεν αξιζει να δωσει καποιος χρηματα για ddr4 αυτην την στιγμη

Δημοσ.

Αν πας για καινούριο mobo+cpu τώρα ε δεν θα αγοαρασεις ddr3 ram και γενικά παλιότερο cpu. Εδώ δεν λέει μλκιες ο Oroku xD

Η ταχύτητα της ram μπορεί να μην επηρεαζει σχεδόν καθόλου το performance στα games αλλά καλό είναι να μην σε αφήνει και πίσω σε σχέση με το υπόλοιπο build.

Φυσικά και δεν θα πας σε DDR3 αν αγοράζεις καινούργιο. Το "μόνο" που είπε σχολίασα :P

Δημοσ.

υπαρχουν πολλα βιντεο τα οποια συγκρινουν διαφορες ταχυτητες στην ραμ . στα περισσοτερα δεν υπαρχει καμια διαφορα και αν υπαρξει ειναι της ταξης 1-2 fps στην καλυτερη . Για gaming δεν αξιζει να δωσει καποιος χρηματα για ddr4 αυτην την στιγμη

Εγώ εδώ βλέπω διαφορές 8-10FPS σε κάποιες περιπτώσεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...