naruto14 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Το προηγούμενο είχε σημαντικό πρόβλημα στο character development όλων των δευτερευόντων χαρακτήρων (συμπεριλαμβανομένου και villains). Και από ότι διαβάζω αυτό δεν πάει πολύ καλύτερα... 1
Spartan117 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Το προηγούμενο είχε σημαντικό πρόβλημα στο character development όλων των δευτερευόντων χαρακτήρων (συμπεριλαμβανομένου και villains). Και από ότι διαβάζω αυτό δεν πάει πολύ καλύτερα... Ρε δεν βγάζει καν νόημα στο RotTR. Στο reboot είχαν μια λογική πίσω από αυτά που κάνανε. Και ένα shameless quote για visibility το μέρος περί ιστορίας Reboot vs RotTR Edit: Και γιατί θεωρώ την ιστορία του reboot καλύτερη από το RotTR θα μου πεις. Η Lara στο reboot είχε ένα πιστευτό και καλο character arc (αρχίζει από κοριτσάκι και γίνεται survivor) το οποιο φαινόταν και στην ενδυμασία της που γέμιζε αίματα και γρατζουνιές αλλα και στο πως μιλούσε και το τι έκανε στο παιχνίδι. Οι main antagonists είχαν ένα σκοπό και λογική για ότι κάνανε, οι απλοί κακοί απλά θέλαν να βρούν ένα τρόπο να φύγουν από το νησί, ο Mathias ήθελε το ίδιο βοηθώντας την Sun Queen η οποια είχε και αυτή motivation γιατί ήταν παγιδευμένη σε ένα κουφάρι. Η φάση με τον ιστορικό που τους την γύριζε βγάζει νόημα γιατί και αυτός τον κώλο του έβλεπε και πίστευε ότι άμα βοηθούσε τον Mathias θα την έβγαζε πιο εύκολα απ' ότι άμα έκανε το ίδιο με την Lara. Τα set-piece συνήθως τραυμάτιζαν την Lara και μπορούσε να κάνει περιορισμένα πράματα που έβγαζε νόημα. Όλα εκτος του διαλογου που ήταν 90% cringe worthy είχαν μια λογική ροή και αιτιολόγηση. Σίγουρα δεν θα την έλεγα καλή ιστορία αλλα είναι serviceable για αυτό που ήθελε να κάνει (build up για τα επόμενα). Το RotTR από την άλλη, η Lara όταν αρχίζει το game είναι η ίδια Lara όταν τελειώνει (λέει ακριβώς το ίδιο πράμα στο τέλος του reboot ΚΑΙ στο τέλος του RotTR "muh secrets" "muh must find them"), το arc της είναι ένα 0. Οι main κακοί του παιχνιδιού (πάμε σε spoiler) Είναι κακοί απλά για να είναι κακοί και γιατί θέλουν να κυριαρχήσουν τον κόσμο. Ο Jacob όχι μονο δεν οδηγεί την Lara κατευθείαν εκεί που έπρεπε να τελειώνουν και γρήγορα αλλα της λέει ψέματα στην αρχή μέχρι που πεθαίνει το μισό χωριο και της λέει ΑΚΟΜΑ ψέματα ενώ ξέρει που είναι η πόλη και ξέρει ότι άμα δεν της πει θα πεθάνουν κι' άλλοι(!?). Ο Jonah ένας χαλβάς και μισος σχεδόν σκοτώνει τον εαυτό του σε μια dropping spaghetti στιγμή και γενικά το ποιος κάνει τι και γιατί δεν έχει ούτε λογική ροή αλλα ούτε και με ενδιαφέρει γιατί κανεις δεν είναι σε κίνδυνο πραγματικά. Το sub plot με τον πατέρα της Lara απλά μια δικαιολογία για να κάνουν transition στις περιοχές και να κάνουν load τα asset. Το κερασάκι στην τούρτα, η ΟΛΗ φάση στο τέλος με τους "αθανατους" είναι COPY-PASTE από τους samurai του reboot, ακόμα και οι φάση που κρύβεσαι και περπατάνε. Οι οποιο "αθάνατοι" είναι 5 φορες πιο εύκολοι να πεθάνουν από τους κανονικούς εχθρούς. Και αυτό που με αποτέλειωσε, ο ΜΟΝΟΣ λόγος που η Lara ήθελε να βρει το "source" είναι για να διαψεύσει τις φήμες για τον πατέρα της. Και όταν επιτέλους το βρίσκει ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ το καταστρέφει. Σαν να λέει NVM LOL WRONG CITY. Συνολικά αυτό που μου βγάζει το RotTR είναι ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτα ούτε για την Lara, ούτε για τους φίλους της, ούτε για τους εχθρούς, κάτι το οποιο δεν έγινε στο reboot για τους λόγους που εξήγησα. 2
naruto14 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Με κάλυψες. Τουλάχιστον τώρα δεν θα έχω μεγάλες προσδοκίες όταν το ξεκινήσω. Εξακολουθώ όμως να θέλω να το πάρω άμεσα μιας και το reboot το γούσταρα πολύ.
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ρε δεν βγάζει καν νόημα στο RotTR. Στο reboot είχαν μια λογική πίσω από αυτά που κάνανε. Και ένα shameless quote για visibility το μέρος περί ιστορίας Reboot vs RotTR Στο μονο που θα συμφωνησω πολυ ειναι κυριως με τον Jonah για τον οποιο για καποιο περιεργο λογο εμφανησιακα μου εμοιαζε με καποιους κακους και στην αρχη νομιζα οτι πηγε μαζι τους βεβαια καμια σχεση Οσο για τα παραπανω που γραφεις ειναι και ο λογος που ειπα πρωτον οτι βιαστηκαν να το βγαλουν το παιχνιδι ισως λογω timed exclusive by microsoft(γιαυτο και αυτο το τελος).Οσο για τον jacob δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν ηθελα να ειναι αυτος που ειναι εξ αρχης. Οσο για το reboot δυστηχως εχει μεινει στην ιστορια κυριως για το κεντρικο σημειο με τον δισταγμο μετα το πρωτο kill και πως γινεται μετα η lara μια ομολογουμενως κακη σκηνη που καλυτερα ή να μην την εδειχναν καθολου ή σε καποιο flashback cutscene ξερω γω. Spoiler δεν βαζω για τα παραπανω του reboot γιατι αν καποιος δεν το εχει παιξει,κοστιζει 5ευρω στο steam και περιπου 6.5ευρω κουτατο αρα καμια δικαιολογια Α και να σου πω την αληθεια στο reboot δεν εδωσα και πολυ μεγαλη σημασια μιας και ειδα οτι ηταν ψιλο οτι να ναι σε σχεση με uncharted,κυριως λογω και του Bioshock που ειχε βγει την ιδια χρονια που σιγουρα ειχε πιο ενδιαφερουσα(κατα γενικη γνωμη παντα)ιστορια
Oroku Saki Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Νεο gameplay video οπου σφαζω τους στρατιωτες του Trinity
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Απο μενα τελος και στο Survival mode που αν το ηξερα θα επαιξα εξ αρχης σε αυτη την δυσκολια αφου ειναι και η καλυτερη του παιχνιδιου σε σχεση με το normal. Συνολο το κοντερ εγραψε 37ωρες.Εν αναμονη για το Uncharted 4 τωρα.
darksoho33 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 ειναι καποιος που παιζει σε 4k αναλυσεις να μου πει με τι καρτες γραφικων ειναι?
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ο daydream με 980ti sli αν θυμαμαι καλα/σωστα.
Spartan117 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 4k30 φαντάζομαι είναι εφικτό με μια OCed 980ti πάντως. Η αγαπημένη μου περιοχή σε όλο το game πρέπει να είναι τα flooded archives. Πολύ ωραίο design layout, το καλύτερο environmental puzzle σε όλο το game και ωραίο platforming. Ήταν σίγουρα το πιο ευχάριστο μέρος σε όλο το campaign για εμενα.
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μετά από 28 ώρες played time, έκανα το τελευταίο update των windows και το game τώρα δεν λέει να ξεκινήσει με τίποτα. Πετάει μήνυμα "stopperd working" με το που πατάω το εικονίδιο. Καμιά ιδέα κανείς;
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ο daydream με 980ti sli αν θυμαμαι καλα/σωστα. Ναι σωστα. 4k30 φαντάζομαι είναι εφικτό με μια OCed 980ti πάντως. Η αγαπημένη μου περιοχή σε όλο το game πρέπει να είναι τα flooded archives. Πολύ ωραίο design layout, το καλύτερο environmental puzzle σε όλο το game και ωραίο platforming. Ήταν σίγουρα το πιο ευχάριστο μέρος σε όλο το campaign για εμενα. Καπου εκει και λιγο πιο πανω ειναι με o/c.. Με SLi o/ced ειμαι κοντα στα 60fps που το εχω capped την περισσοτερη ωρα αλλα τρωω dips στα 35-45 οταν ξεκιναει το θεμα με την μνημη και στα transitions σε καποιες περιοχες.. Δεν εχει τo SLi performance του reboot αλλα δεν ειναι και ασχημο το community profile..
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μετά από 28 ώρες played time, έκανα το τελευταίο update των windows και το game τώρα δεν λέει να ξεκινήσει με τίποτα. Πετάει μήνυμα "stopperd working" με το που πατάω το εικονίδιο. Καμιά ιδέα κανείς; Για την ιστορία, αν κάποιος συναντήσει το ίδιο πρόβλημα, απλά διέγραψα το dxgi.dll από το φάκελο του παιχνιδιού και τώρα alles gut.
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικα να πω επισης οτι συναντησα 2 crash ολα κιολα στο παιχνιδι.1 φορα στο πρωτο playthrough περιπου στις 28ωρες συνολο και την δευτερη φορα στο δευτερο playthrough μεσα στις 2 πρωτες ωρες που ξεκινησα στο survivor.
Heatspreader Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Το τελείωσα και εγώ προχθές...Ωραίο!Το Uncharted των PCs. Σε γενικές γραμμές περισσότερο με είχε εντυπωσιάσει το πρώτο.Αν στο πρώτο έβαζα 9/10, σε αυτό θα έβαζα 7/10.Καταρχάς το Story ήταν αρκετά πιο αδιάφορο. Στο πρώτο είχαμε μια αγωνία για το τι συμβαίνει και δεν μπορούν να φύγουν από το νησί. Τώρα αυτό δεν ξέρω. Τα έμπλεξε εκεί με Χριστιανισμό, Έλληνες, Ρώσους, Μογγόλους. Δεν μου άρεσε αισθητικά που υπήρχαν στοιχεία από αρχαίους. Δεν μου άρεσαν οι χωριανοί επίσης που ήταν σαν Ιθαγενείς. Επίσης απουσίαζε όπως ήταν λογικό η εξέλιξη του χαρακτήρα της Lara. Δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, μιας και ο χαρακτήρας της διαμορφώθηκε στο πρώτο. Ok.Ας είχαμε τέτοιους τίτλους πιο συχνά και όλα θα ήταν φοβερά! Από τεχνικής πλευράς το παιχνίδι σίγουρα έχει θέματα. Είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι από θέμα γραφικών. Θα ήθελα λίγο καλύτερα animation στα στόματα των χαρακτήρων όταν μιλάνε βέβαια.
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Εγω προσωπικα αν ηταν να το βαθμολογησω το παιχνιδι σαν συνολο(βαζοντας μεσα σε αυτο και την διαρκεια)θα του εβαζα ενα 7.8 που λενε και στο Ign σαν παιχνιδι(δηλαδη πανω απο 7.5 αλλα κατω απο 8)αλλα σαν Multiplatform Uncharted θα του εβαζα γυρω στο 8-8.3. Προσωπικα με καλυψε σε ολα εκτως του story γιατι πολυ απλα ειναι το κομματι που δεν ειχα και απαιτησεις πριν το παιξω το παιχνιδι λογω του πρωτου.Θα ηθελα το story να ηταν καλυτερο/βελτιωμενο??Προφανως οπως ολοι αλλα σαν συνολο το παιχνιδι ειναι καλο και αυτο ειναι που προσωπικα με ενδιαφερει. Επισης σαν διαρκεια 100% με ολα τα collectibles και 2 playthrough το πρωτο σε Normal difficulty για να κανω ευκολοτερα και 100% και ενα δευτερο playthrough στο πολυ very hard του παιχνιδιου και ουτε που περιμενα οτι θα εγραφε το κοντερ συνολο 37περιπου ωρες. Παραπανω απο ικανοποιημενος γενικα για το παιχνιδι. παρολα αυτα θα συμφωνησω και με τον Spartan,με τον Heat και τους αλλους που το εχουν βγαλει ως τωρα οτι το παιχνιδι ηθελε περισσοτερη δουλεια κυριως στο story και εν μερη σε αυτο οπως εχω ξαναπει πιστευω οτι φταινε 2 πραγματα. 1)Το ολο θεμα του timed exclusive και το κραξιμο που επεσε(κοινως υπηρχε πιθανως πιεση απο την Ms να το βγαλουν το παιχνιδι πιο γρηγορα απο οσο επρεπε,γιαυτο και στο ps4 θα βγει μετα το U4 καθαρα λογω πωλησεων) και 2)λογω του hype που ειχαν δημιουργησει οι ιδιοι οι gamers πανω στο ολο DX12 και στα γραφικα. Και αν θελετε να βαλουμε και ενα θεωρητικο στοιχημα απο τωρα,χωρις καν να εχει βγει και να εχω παιξει το U4 θα ειναι σαφως καλυτερο του Rise σαν παιχνιδι χωρις το MP. Ελπιζω παρολα αυτα να βγει και 3ο μερος(σαν τριλογια που λενε και πολλοι)και αυτη τη φορα να δωσουν βαση σε αυτο που θελει πραγματικα βελτιωση δηλαδη στην ιστορια/χαρακτηρες,αντε και λιγο στα οπλα εκτως του τοξου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα