Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα high textures και ανέβασα την ανάλυση ξανά στα 1440p έτσι για να τεστάρω και η διαφορα στο allocation μνήμης είναι απλά αστεία. Από εκεί που κρατούσε 12-14gb ram και maxed όλη την ώρα η 970 τώρα είναι έτσι:

captureraup4.png

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έχω καταλήξει να κλειδώσω στα 40 με Όλα τέρμα εκτός από textures σε 2Κ dsr. με 970 σε very high textures ενώ διατηρεί το framerate εμφανίζεται stuttering.

αν με patch αργότερα μπορεί να διατηρήσει 60αρι σε 1080 τότε θα το γυρίσω Αλλά για την ώρα προτιμώ να απολαύσω τις γραφικαρες του.

Δημοσ.

Και 'κει που νόμιζα ότι το frame-rate στο Soviet Installation δεν ήταν καλό, έφτασα στο Geothermal Valley και κατάλαβα τι σημαίνει unoptimized scenes :D

Τουλάχιστον έφυγες από το Soviet Camp :-D

Δημοσ.

Που ειναι αυτο το κωλοπουλο..;

locate the bird λέει ο άλλος..

Τωρα το ψάχνω,θα παίξει YouTube μάλλον

Δημοσ.

Τελος και απο μενα απο το παρα πολυ καλο Rise 100% με σχεδον 28ωρες και 43% στα achievements. Ξεκινησα και στο Survivor το παιχνιδι αν και το σιγουρο ειναι οτι το χορτασα σε γενικες γραμμες ειδικα προς το τελος που οι μαχες ηταν περισσοτερες.

Δημοσ.

Ολα στα τέρμα, δεν μου κανει κανενα κολλημα. 7.6GB RAM χρησιμοποιει (μαζι με το λειτουργικο) και ο επεργαστης ειναι πολυ χαμηλα (περιπου 20%). Ολο το ζορι το τρωει η καρτα γραφικων. 

Τι να διαλεξω για Anti-aliasing? Πιο ειναι καλυτερο; ΤΟ εχω στο SSAA 2x

Δημοσ.

Το SSAA έχει ακόμα θέμα νομίζω, βάλε SweetFX και πιο συγκεκριμένα το preset του K-Putt'e που έχει FXAA και απενεργοποίησε εντελώς το AA στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Τελος και απο μενα απο το παρα πολυ καλο Rise 100% με σχεδον 28ωρες και 43% στα achievements. Ξεκινησα και στο Survivor το παιχνιδι αν και το σιγουρο ειναι οτι το χορτασα σε γενικες γραμμες ειδικα προς το τελος που οι μαχες ηταν περισσοτερες.

Τωρα μπορείς να μου πεις πιο θα ειναι το επόμενο που θα παίξουμε γιατι το εχω φτάσει 88% μη θέλοντας να τελειώσει γρήγορα,αλλά νισάφι πια... :P :)

Δημοσ.

Τωρα μπορείς να μου πεις πιο θα ειναι το επόμενο που θα παίξουμε γιατι το εχω φτάσει 88% μη θέλοντας να τελειώσει γρήγορα,αλλά νισάφι πια... :P :)

Εγω προσωπικα ειμαι οκ.Ξανααγορασα και το reboot να παιξω(μιας και το ειχα παιξει στο ps3)+το Starcraft Legacy of the void απο το Γερμανο αρα ειμαι καλα μεχρι να βγει το Dark Souls 3 :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...