Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με Very High textures πάντως η κατανάλωση της Ram ανεβαίνει πολύ για όσους έχουν λιγότερη Vram από την απαιτούμενη(Που είναι τα 6GB) και γι' αυτό το λόγο υπάρχει σημαντική πτώση στα frames μεταξύ High και Very High. Spartan117 κάνεις μια δοκιμή μεταξύ των δύο ρυθμίσεων να μας πεις λίγο την διαφορά στο frame-rate ; Στο Guru3D ο άλλος με 780/16GB ram λέει ότι είναι 5-7FPS η διαφορά.

2 fps διαφορα στο πιο απαιτητικό μέρος για τα setting που τρέχω.

High: http://abload.de/img/riseofthetombraider02k1ul6.png

Very High: http://abload.de/img/riseofthetombraider02p3u31.png

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις ενεργοποιημένο το Vignette blur ; Τι θολούρα είναι αυτή στις γωνίες, omg :D Η κατανάλωση της Ram εκτοξεύεται πάντως.

Η πλακα είναι ότι το έχω κλειστό αλλα το παιχνίδι το ανοίγει και το κλείνει μονο του. Όπως και το motion blur.

• Like 1
Δημοσ.

Και η πλάκα είναι δεν βλέπω καμιά διαφορά ανάμεσα στα 2 settings. Προβλέπω να μας εγκαταλείπουν πρώτα τα 4GB Vram της 970 (ή 3.5GB για να είμαστε ακριβείς) παρά η δύναμη της κάρτας...

Δημοσ.

Δηλαδή το πρόβλημα του ασταθές framerate αν δεν οφείλεται στο θέμα με την VRAM ή RAM αντίστοιχα έχει κάποια πηγή? Ή έχει να κάνει με τον κώδικα και το port?

Δημοσ.

Δηλαδή το πρόβλημα του ασταθές framerate αν δεν οφείλεται στο θέμα με την VRAM ή RAM αντίστοιχα έχει κάποια πηγή? Ή έχει να κάνει με τον κώδικα και το port?

Προφανως και το δευτερο.Δεν γινεται να θελεις 980ti για να παιζεις full σε 1080p.

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε τότε να φτιαχτεί με κάποιο patch σύντομα. Αν και δεν βλέπω να κρατιέμαι πολύ ακόμα :P

Παιζει ικανοποιητικοτατα σε high settings σε 1080p αυτο εχει σημασια και δειχνει σε γενικες γραμμες και αρκετα ωραια σαν συνολο.

Δημοσ.

την τερμαρει την μνημη 4gb στην 970 αν τα εχεις ολα στο τερμα.ωραιο παιχνιδακι παντως αν και εχω σκαλωσει τωρα σε ενα σημειο και θελει ψαξιμο

Δημοσ.

Το ανεβοκατέβασμα στα fps προσωπικά το μάτι μου το παρατηρεί πολύ εύκολα και φοβάμαι μην με ενοχλήσει. Γενικά θέλω να τρέχει 50-60 fps σε 1080p χωρίς να κάνω μεγάλους υποβιβασμούς στα settings. Είναι αυτό εφικτό?

Δημοσ.

Το ανεβοκατέβασμα στα fps προσωπικά το μάτι μου το παρατηρεί πολύ εύκολα και φοβάμαι μην με ενοχλήσει. Γενικά θέλω να τρέχει 50-60 fps σε 1080p χωρίς να κάνω μεγάλους υποβιβασμούς στα settings. Είναι αυτό εφικτό?

Με μίξη high/very high ναι γίνεται εκτος από κάποια σημεία τα οποια μπορεί να πέσεις στα ~40.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...