Spartan117 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Με Very High textures πάντως η κατανάλωση της Ram ανεβαίνει πολύ για όσους έχουν λιγότερη Vram από την απαιτούμενη(Που είναι τα 6GB) και γι' αυτό το λόγο υπάρχει σημαντική πτώση στα frames μεταξύ High και Very High. Spartan117 κάνεις μια δοκιμή μεταξύ των δύο ρυθμίσεων να μας πεις λίγο την διαφορά στο frame-rate ; Στο Guru3D ο άλλος με 780/16GB ram λέει ότι είναι 5-7FPS η διαφορά. 2 fps διαφορα στο πιο απαιτητικό μέρος για τα setting που τρέχω. High: http://abload.de/img/riseofthetombraider02k1ul6.png Very High: http://abload.de/img/riseofthetombraider02p3u31.png 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις ενεργοποιημένο το Vignette blur ; Τι θολούρα είναι αυτή στις γωνίες, omg Η κατανάλωση της Ram εκτοξεύεται πάντως.
Spartan117 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις ενεργοποιημένο το Vignette blur ; Τι θολούρα είναι αυτή στις γωνίες, omg Η κατανάλωση της Ram εκτοξεύεται πάντως. Η πλακα είναι ότι το έχω κλειστό αλλα το παιχνίδι το ανοίγει και το κλείνει μονο του. Όπως και το motion blur. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Λολ, δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Και η πλάκα είναι δεν βλέπω καμιά διαφορά ανάμεσα στα 2 settings. Προβλέπω να μας εγκαταλείπουν πρώτα τα 4GB Vram της 970 (ή 3.5GB για να είμαστε ακριβείς) παρά η δύναμη της κάρτας...
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Έχει διαφορές(Μικρές βέβαια), μπες στο Guide της NVIDIA και δες. Σίγουρα δεν δικαιολογεί την τόσο μεγάλη κατανάλωση μνήμης.
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή το πρόβλημα του ασταθές framerate αν δεν οφείλεται στο θέμα με την VRAM ή RAM αντίστοιχα έχει κάποια πηγή? Ή έχει να κάνει με τον κώδικα και το port?
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή το πρόβλημα του ασταθές framerate αν δεν οφείλεται στο θέμα με την VRAM ή RAM αντίστοιχα έχει κάποια πηγή? Ή έχει να κάνει με τον κώδικα και το port? Προφανως και το δευτερο.Δεν γινεται να θελεις 980ti για να παιζεις full σε 1080p.
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ας ελπίσουμε τότε να φτιαχτεί με κάποιο patch σύντομα. Αν και δεν βλέπω να κρατιέμαι πολύ ακόμα
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ας ελπίσουμε τότε να φτιαχτεί με κάποιο patch σύντομα. Αν και δεν βλέπω να κρατιέμαι πολύ ακόμα Παιζει ικανοποιητικοτατα σε high settings σε 1080p αυτο εχει σημασια και δειχνει σε γενικες γραμμες και αρκετα ωραια σαν συνολο.
Spartan117 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ναι άμα θες να το παίξεις είναι playable άνετα, ειδικά με την 970. Απλά έχει θέματα τα οποια μπορούν να φτιαχτούν.
sakks80 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 την τερμαρει την μνημη 4gb στην 970 αν τα εχεις ολα στο τερμα.ωραιο παιχνιδακι παντως αν και εχω σκαλωσει τωρα σε ενα σημειο και θελει ψαξιμο
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το ανεβοκατέβασμα στα fps προσωπικά το μάτι μου το παρατηρεί πολύ εύκολα και φοβάμαι μην με ενοχλήσει. Γενικά θέλω να τρέχει 50-60 fps σε 1080p χωρίς να κάνω μεγάλους υποβιβασμούς στα settings. Είναι αυτό εφικτό?
Spartan117 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το ανεβοκατέβασμα στα fps προσωπικά το μάτι μου το παρατηρεί πολύ εύκολα και φοβάμαι μην με ενοχλήσει. Γενικά θέλω να τρέχει 50-60 fps σε 1080p χωρίς να κάνω μεγάλους υποβιβασμούς στα settings. Είναι αυτό εφικτό? Με μίξη high/very high ναι γίνεται εκτος από κάποια σημεία τα οποια μπορεί να πέσεις στα ~40. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα