JohnVani18 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Το 'λεγα πόσο καιρό οτι θα καεί μια τελευταία φορά το Χ360. Σίγουρα θα το τιμήσω και στο PC οταν βγεί με το καλό, και θα προσπαθήσω και αυτό να το 100αρίσω. 2
aekoupoli Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Το 'λεγα πόσο καιρό οτι θα καεί μια τελευταία φορά το Χ360. Σίγουρα θα το τιμήσω και στο PC οταν βγεί με το καλό, και θα προσπαθήσω και αυτό να το 100αρίσω. και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω :P
Oroku Saki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Πως το παιζεται στο 360 αφου το παιχνιδι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα? Την Τριτη βγαινει.
JohnVani18 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 ^Είναι που στις κονσόλες δεν υπάρχει πειρατεία.. 4
JohnVani18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τέλος απο 'μένα μετά απο περίπου 18 ώρες (δεν μετρούσα, αλλά κάπου τόσο υπολογίζω απο τα sessions) με ποσοστό ολοκλήρωσης 80%. Άνετα day-one οταν βγεί στο PC! 3
Dreyar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τέλος απο 'μένα μετά απο περίπου 18 ώρες (δεν μετρούσα, αλλά κάπου τόσο υπολογίζω απο τα sessions) με ποσοστό ολοκλήρωσης 80%. Άνετα day-one οταν βγεί στο PC! Είναι καλύτερο από το πρώτο ή πολύ καλύτερο;
JohnVani18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Mixed feelings. Προσωπικά μου άρεσε που στο προηγούμενο ήσουν μόνος σου και πετύχαινες τους φίλους σου μια στο τόσο (έτσι λίγο για να χαρείς) και γενικά ήσουν ολομόναχος. Τώρα πάς σε κατοικημένο χωριό, σου δίνουνε side quests.. Σίγουρα έχει αρκετά παραπάνω να κάνεις απο το προηγούμενο και γίνεται χαμός απο δράση, περισσότερο crafting, καινούργια όπλα. Αλλά δεν μου έδωσε το feeling που ένιωσα στο προηγούμενο, που έβλεπες ένα κοριτσάκι να γίνεται survivor (να το πώ έτσι), πλέον είναι ήδη bad-ass. Πραγματικά δεν μπορώ να πώ οτι κάποιο είναι καλύτερο, και τα δύο είναι φοβερά. Το τέλος αφήνει υπονοούμενο.. 1
Dreyar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Mixed feelings. Προσωπικά μου άρεσε που στο προηγούμενο ήσουν μόνος σου και πετύχαινες τους φίλους σου μια στο τόσο (έτσι λίγο για να χαρείς) και γενικά ήσουν ολομόναχος. Τώρα πας σε κατοικημένο χωριό, σου δίνουνε side quests.. Σίγουρα έχει αρκετά παραπάνω να κάνεις από το προηγούμενο και γίνεται χαμός από δράση, περισσότερο crafting, καινούργια όπλα. Αλλά δεν μου έδωσε το feeling που ένιωσα στο προηγούμενο, που έβλεπες ένα κοριτσάκι να γίνεται survivor (να το πω έτσι), πλέον είναι ήδη bad-ass. Πραγματικά δεν μπορώ να πω ότι κάποιο είναι καλύτερο, και τα δύο είναι φοβερά. Κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Είναι γεγονός πως το αίσθημα της επιβίωσης ήταν πάρα πολύ έντονο στο πρώτο. Το μόνο που δεν άντεχα δυστυχώς και με είχε χαλάσει, σε μικρό βαθμό, ήταν η κλάψα. Με το παραμικρό νιαούριζε, ελπίζω πλέον που είναι bad-ass να μην το ξαναζήσω.
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Mixed feelings. Προσωπικά μου άρεσε που στο προηγούμενο ήσουν μόνος σου και πετύχαινες τους φίλους σου μια στο τόσο (έτσι λίγο για να χαρείς) και γενικά ήσουν ολομόναχος. Τώρα πάς σε κατοικημένο χωριό, σου δίνουνε side quests.. Σίγουρα έχει αρκετά παραπάνω να κάνεις απο το προηγούμενο και γίνεται χαμός απο δράση, περισσότερο crafting, καινούργια όπλα. Αλλά δεν μου έδωσε το feeling που ένιωσα στο προηγούμενο, που έβλεπες ένα κοριτσάκι να γίνεται survivor (να το πώ έτσι), πλέον είναι ήδη bad-ass. Πραγματικά δεν μπορώ να πώ οτι κάποιο είναι καλύτερο, και τα δύο είναι φοβερά. Το τέλος αφήνει υπονοούμενο.. Νομιζω οτι μας καλυψες με το παραπανω
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Κάτι μου λέει ότι θα μου αρέσει λιγότερο απ' το προηγούμενο.
gkalas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Νομιζω οτι μας καλυψες με το παραπανω Δε θα το παιξεις δηλαδη???? :-D 1
JohnVani18 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Tombs?!Έχει, 9. Κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Είναι γεγονός πως το αίσθημα της επιβίωσης ήταν πάρα πολύ έντονο στο πρώτο. Το μόνο που δεν άντεχα δυστυχώς και με είχε χαλάσει, σε μικρό βαθμό, ήταν η κλάψα. Με το παραμικρό νιαούριζε, ελπίζω πλέον που είναι bad-ass να μην το ξαναζήσω. Κλάψα δεν έχει, αλλά έχει daddy issues.. Νομιζω οτι μας καλυψες με το παραπανωΜην κάνεις το λάθος να το προσπεράσεις, trust me.
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δε θα το παιξεις δηλαδη???? :-D Γιατι να μην το παιξω??? Το πρωτο Tomb raider το επαιξα στο ps3 και στο pc αρα προφανως και θα τιμηθει απλα λογικα στο Pc εκτως αν το ενοικιασω στο ps4 για trophies Θετικο για μενα η διαρκεια αν ισχυει των 18ωρων περιπου που διαβαζω παραπανω τωρα που δεν εχει και Multiplayer πολυ καλο αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα