mkp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Γενικός έμενα μου αρέσουν πολύ τα TR games άλλα τα πιο παλιά, ιδικά το tomb raider the last revelation(του 1999) είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια ever!Tο προηγούμενο Tomb Raider που είχε βγει το 2013 δεν μου άρεσε καθόλου, γενικός πολύ άθλιο game. Το καινούργιο είναι καθόλου σαν το προηγούμενο? οπότε να μην ασχοληθώ καθόλου τι λέτε? 1
Oroku Saki Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το τερματισα , Εκανα και τα περισσοτερα sides 36 ωρες συνολικα. Προκειται για ενα απο τα καλυτερα action adventures!!!! 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Και σήμερα που το έβαλα να τσεκάρω κάτι έφτασε 14.5 gb στην ram συνολικά το σύστημα. lol Και ελεγα οτι ειμαι ο μονος που το παρατηρησε Γενικός έμενα μου αρέσουν πολύ τα TR games άλλα τα πιο παλιά, ιδικά το tomb raider the last revelation(του 1999) είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια ever! Tο προηγούμενο Tomb Raider που είχε βγει το 2013 δεν μου άρεσε καθόλου, γενικός πολύ άθλιο game. Το καινούργιο είναι καθόλου σαν το προηγούμενο? οπότε να μην ασχοληθώ καθόλου τι λέτε? Οποτε μην ασχοληθεις καν λεμε
bluesattack Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Γενικός έμενα μου αρέσουν πολύ τα TR games άλλα τα πιο παλιά, ιδικά το tomb raider the last revelation(του 1999) είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια ever! Eτσι παικταρα μου ! Αλλα στου κουφου την πορτα , η νεα γενια ασχολειται μονο με μπλιμπικια ,fx,dx ,mx ,τοση ram,τοσοι cpu cores 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Eτσι παικταρα μου ! Αλλα στου κουφου την πορτα , η νεα γενια ασχολειται μονο με μπλιμπικια ,fx,dx ,mx ,τοση ram,τοσοι cpu cores Καλα και εμεις παλια γενια ειμαστε ισως και μεγαλυτερη απο εσας αλλα παιζουμε και με τα νεα μπλιμπλικια οπως παιζαμε και με τα παλια.. Εξελιξη του gaming ειδους λεγεται 2
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Eτσι παικταρα μου ! Αλλα στου κουφου την πορτα , η νεα γενια ασχολειται μονο με μπλιμπικια ,fx,dx ,mx ,τοση ram,τοσοι cpu cores Ε ναι μωρε πες τα.Γιαυτο και το προηγουμενο tomb raider του 2013 ειναι το tomb raider με τις περισσοτερες πωλησεις..... Και εγω πχ αγαπαω πολυ τα old school jrpg αλλα συμβιβαζομαι και με τα καινουργια.
D.Luffy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μα τι λέτε ρε παιδιά, ο Ορόκου είπε ότι "πρόκειται για ένα από τα καλύτερα action adventures". Μήπως παίξατε άλλο παιχνίδι?
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Super ευχαριστημένος.. "ΤΗΕ ΕΝD" με ωραία υπόσχεση για το επόμενο. 1
aekoupoli Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το ssaa φταιει τελικα??Σε καποια σημεια ηταν λες και ειχα πυγολαμπιδες επανω μου και γυρω απο κατι πορτες παραθυρα κτλ
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Σύμφωνα μ' αυτό που παρέθεσε ο Spartan, είναι bugged ΚΑΙ το SSAA.. [02-05-2016] PC Patch notes for patch 1.0.610.1 We have just released the first PC patch for Rise of the Tomb Raider, build 1.0.610.1. This patch focusses on critical issues users ran into immediately following release, as well as minor updates based on user feedback which we could get in quickly.This patch will be applied by Steam or Windows automatically when you next start the game. If your game does not update, please restart the Steam client or manually look for updates in the Windows Store.Startup issues (Steam Only):Fixed C++ runtime error showing up on startup preventing some users from running the game.Provided work-around for issue where the VC++ redist would not properly get installed, stopping the game from starting at all.Solved problem where the game would crash on startup when tools like Bins Taskbar organizer or Spacedesk are installed. Updated options screen with among other things:Independent mouse sensitivity control for aim and regular navigation.Mouse and Gamepad X axis inversionOption to disable keyboard button prompts.Option to disable mouse smoothing (very light mouse smoothing is present otherwise) Other fixes included in this patch:A variety of fixes and improvements to UI including map, basecamps, and Remnant Resistance mode.New graphics option 'Specular Reflection Quality' to enhance resolution and reduce aliasing of specular reflections, at some performance cost.New graphics option to disable film-grain independently from 'Screen Effects'.Improved HBAO+ quality, including better occlusion for distant objects.Improved NVIDIA SLI performance. (Steam only)Fixed SLI glitches during water/snow effects. (Steam only)Resolution Modifier option that allows you to use a lower rendering resolution independent from window size when running in windowed mode.Performance optimization for situations where Razer Chroma features are enabled. (Steam Only)Improvements to Razer Chroma effects. (Steam Only)Fixed an issue that could rarely lead to an error on machines with 16 hardware threads or more.Fixed mouse cursor not always being hidden when using gamepad.Fixed major stuttering in Endurance mode.Fixes for Endurance leaderboards.Fixed Remnant Resistance missions occasionally not starting.Fixed rendering glitches on some objects on NVIDIA 6x0 and 7x0 hardware. Some issue do still happen and we are working with NVIDIA to resolve those in future patches or drivers.Warning messages for users turning textures to Very High or enabling SSAA to indicate high-end hardware is required.A variety of other smaller optimizations, bug-fixes, and tweaks. While we expect this patch to be an improvement for everyone, if you do have trouble with this patch and prefer to stay on the old version we have made a Beta available on Steam, Build 604.2, that can be used to switch back to the previous version.We will keep monitoring for feedback and will release further patches as it seems required. We always welcome your feedback! To ''Specular Reflection Quality'' που έβαλαν τώρα ίσως να βοηθάει με το shimmering. 2
Spartan117 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ καλο patch, το HBAO+ φαίνεται να είναι viable τώρα. Χωρίς το film grain είναι καλύτερο το game επίσης. Θα δω άμα φτιάχτηκε το SSAA και το shimmering. Gif που έκανα για τα specular reflections, σίγουρα βοηθανε στο low res blur που είχε το game. Ανοίξτε fullscreen για να δείτε την διαφορα: Eτσι παικταρα μου ! Αλλα στου κουφου την πορτα , η νεα γενια ασχολειται μονο με μπλιμπικια ,fx,dx ,mx ,τοση ram,τοσοι cpu cores "My way is the only way" Go back to bed grandpa
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Eτσι παικταρα μου ! Αλλα στου κουφου την πορτα , η νεα γενια ασχολειται μονο με μπλιμπικια ,fx,dx ,mx ,τοση ram,τοσοι cpu cores Το ερωτημα βεβαια ειναι αφου δεν σου αρεσουν αυτα και αρα και το παιχνιδι γιατι μπαινεις στο topic του και διαβαζεις σχολια
bluesattack Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το ερωτημα βεβαια ειναι αφου δεν σου αρεσουν αυτα και αρα και το παιχνιδι γιατι μπαινεις στο topic του και διαβαζεις σχολια Γιατι μετα το tomb raider το χαος Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει ..συγκρουση γενεων.Εσεις μπορει το Λαουρακι να το θελετε .. sniper , πρεπει να ..υπερισχυσει η δικια σας η φωνη δηλαδη ?
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι μετα το tomb raider το χαος Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει ..συγκρουση γενεων.Εσεις μπορει το Λαουρακι να το θελετε .. sniper , πρεπει να ..υπερισχυσει η δικια σας η φωνη δηλαδη ? Σε topic που αφορα το νεο παιχνιδι ναι πρεπει. Κοινως οποιου δεν του αρεσει ή δεν θελει/θα παιξει το παιχνιδι για ποιο λογο να μπει στο αντιστοιχο θεμα για να διαβασει γνωμες ατομων που θα το παιξουν? Α και προφανως και στους περισσοτερους(αν οχι ολους)που σχολιαζουμε για να πηραμε το παιχνιδι σχεδον day one(αρα να το πληρωσαμε και ακριβοτερα εκτως απο αυτους που το πηραν δωρο με την καρτα γραφικων)σημαινει οτι και το προηγουμενο μας αρεσει πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα