Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίζοντας, όλο και πιο πόρωση γίνεται το παιχνίδι. 

Εκπληκτική δουλειά στα μοντέλα χαρακτήρων, ειδικά της Lara.

Εχω μείνει από το πόσο καλοσχεδιασμένα είναι τα cinematics και τα περιβάλλοντα σε αυτά.

Επίσης έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο voice acting....

post-376588-0-84211200-1454567954_thumb.jpg

post-376588-0-97640100-1454567972_thumb.jpg

post-376588-0-01561200-1454567994_thumb.jpg

11FCBACD248263BFA0AC18A91CE8FE87CCD725D7

3B7E1D8ADA71F05A07F0C37318813C28F69896C7

Δημοσ.

540mhz στην GPU? you wot

Τώρα το είδα, δε ξέρω τι παίχτηκε στη φώτο. Καρφωμένα 1241mhz είναι πάντως. 

Χμμ περίεργο, τώρα που βλέπω και τα άλλα screens που έβγαλα φαίνεται το 540.. 

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=615507142

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως είναι πρόβλημα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. Anyway, το τερμάτισα και εγώ στις 21 ώρες. Στα γρήγορα θετικά αρνητικά

+

• Γραφικά, ειδικά στα cutscenes, πολύ καλο workout για όσους έχουν high-end GPU και θέλουν να τεστάρουν OC και λοιπά
  • Ενδιαφέροντα tombs, ωραίες περιοχές μέσα στις σπηλιές
  • Το bow που για ακόμα μια φορα κλέβει την παράσταση, τώρα έχεις ακόμα περισσότερα να κανεις με το bow και ότι κάνανε μου φάνηκε ενδιαφέρον/ωραίο
  • Οι environmental γρίφοι και στα tombs και στα μέρη που βρίσκεις στην ιστορία, όσοι έχουν παίξει Tomb Raider ξέρουν ότι εκεί βρίσκεται το ζουμί και το RoTR σε αυτόν το τομέα είναι αρκετά καλύτερο από το reboot
  • Exploration, ειδικά επειδή τα μέρη που ψάχνεις για να βρείς είναι συνήθως τα πιο όμορφα και έχουν τους πιο σοβαρούς γρίφους είναι αρκετά ευχάριστη εμπειρία το απλά να ψάχνεις να τα βρείς

-

• Γραφικά, ο τεχνικός του τομέας ποτε είναι πολύ καλός, ποτε σκέφτεσαι μα τι στο καλο σκεφτόταν όταν το κάνανε αυτό. Shimmering σε thin geometry(δέντρα, vegetation, όπλα, τόξα, βράχια) παντού, τάχα μου δήθεν PBR που ποτε δουλεύει ποτε όχι, με το specular να είναι στο 150% (γυαλιστερές επιφάνειες που κυριολεκτικά σε τυφλώνουν) και άλλες λεπτομέρειες όπως το ότι τα cutscene κάνουν transition σε κάτι τελείως διαφορετικό έτσι ώστε υπάρχει ένα μεγάλο disconnect μεταξύ cutscene->gameplay
  • Προθήκη gameplay elements στο παιχνίδι καθαρά για checklist ticking λόγους. Το παιχνίδι είναι open world rpg crafting surviving card trading third person shooter puzzle game το οποιο προσπαθεί να κάνει τα πάντα και δεν πετυχαίνει σε τίποτε να είναι πραγματικά καλο imo
  • Τα όπλα, ειδικά όταν το τόξο είναι τόσο καλο τα όπλα πέρα από ότι είναι περίεργα στον χειρισμό, είναι και παντελώς άχρηστα αφού το bow είναι και πιο εύκολο στο aiming, και πιο γρήγορο και πιο versatile
  • Τα encounters με εχθρούς και το ai. Παντελώς anti-fun encounters που απλά μπαίνεις σε ένα "arena" και σου στέλνει το game waves με εχθρούς, οι οποιοι είναι και παντελώς ηλίθιοι και σκαλώνουν πολλές φορες στο τι θέλουν να κάνουν, είτε stealth πας είτε guns blazing το reaction από εχθρούς είναι συνήθως απλά αστείο
  • Το pacing, το οποιο πέρα από τις δυο πρώτες ώρες που είναι σχεδόν αψεγάδιαστες, είναι all over the place
  • Και τέλος η ιστορία που είναι για γέλια και για κλάματα, με χαρακτήρες και σκηνικά που τα έχω ήδη ξεχάσει. Και παίρνει τον ευατό της σοβαρά κιόλας και γίνεται ακόμα χειρότερη. Δεν με πειράζει να έχεις κακή ιστορία με κακούς χαρακτήρες, απλά να ξέρεις τι ιστορία είσαι όταν το κανεις αυτό.

Γενικά, δεν θα συμφωνήσω με το 6 του Καρπά αλλα επίσης δεν πιστεύω ότι αξίζει τίποτα πάνω από 7.5 σαν βαθμολογία. Έχει αρκετά προβλήματα και συνολικά είναι χειρότερο του reboot imo, διότι το reboot είχε:

• Καλύτερη ιστορία
  • Καλύτερο pacing
  • Λιγότερο bloat σε gameplay elements (open world/rpg/crafting/quests). Πιστεύω το crafting system του reboot ήταν όσο deep έπρεπε και ότι rpg στοιχεια είχε ήταν αρκετά
  • Τεχνικά ήταν πιο ισορροπημένο με λιγότερα highs/lows και μικρότερη διαφορα από gameplay σε cutscene

Σίγουρα ένα ευχάριστο gaming experience που δεν πρέπει να χάσουν οι fans του Tomb Raider (ήταν και η σειρά που με έβαλε στο gaming :D ) αλλα σίγουρα έχει ΠΟΛΥ χώρο για βελτίωση.

Edit: Ανέβασα και μερικά screenshot στο flickr τώρα που τελειωσα, προσοχή όμως μερικά environment spoilers: https://www.flickr.com/photos/128836441@N08/albums/72157663592268749

Μερικά από αυτά

24716708041_b39ee49103_o.jpg
24442537089_210c0f1de9_o.jpg
24716742071_f027dc668b_o.jpg

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 6
Δημοσ.

Δειτε εδω ενα gameplay video που ανεβασα

Ειναι απο προχτες τωρα κοντευω να το τερματισω. Ερχονταικ αι αλλα 2 συντομα.

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά, ωραία γραφικά και χειρισμός χωρίς lag στο pc , άλλα open world ?? Από το σημείο Α πας στο Β γραμμικά  πέφτοντας πάνω σε όλες τις παγίδες αναγκαστικά  :P Δε λέω ότι είναι άσχημο , άλλα θα μπορούσε να λέγεται uncharted η κάτι άλλο κινηματογραφικο χωρίς TR .

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά, ωραία γραφικά και χειρισμός χωρίς lag στο pc , άλλα open world ?? Από το σημείο Α πας στο Β γραμμικά  πέφτοντας πάνω σε όλες τις παγίδες αναγκαστικά  :P Δε λέω ότι είναι άσχημο , άλλα θα μπορούσε να λέγεται uncharted η κάτι άλλο κινηματογραφικο χωρίς TR .

Έχει δυο open world hub, Soviet camp/Geothermal valley και linear part ενδιάμεσα. Στα μέρη που θέλει να είναι open world μπορεί να θεωρηθεί open world, μέχρι και sidequest έχει.

Οι περιοχές που μου άρεσαν από το game (spoilers):

Το μοναστήρι που πας να βρείς τον χάρτη για την πόλη, η πόλη του Kitezh, σχεδόν όλα τα tombs (δεν τα είδα ολα ακόμα αλλα 6-7) και όλο το map στην Συρία

A, και ένα encounter προς το τέλος μου θύμισε κάτι από το TLOU

Η μάχη της Lara με τον Kostantine μου θύμισε την Ellie με τον David στο εστιατόριο :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε λέω ότι είναι άσχημο , άλλα θα μπορούσε να λέγεται uncharted η κάτι άλλο κινηματογραφικο χωρίς TR .

καλή φάση θα ήταν να βγει κάτι στο Kickstarter με σύγχρονα γραφικά και animation σαν τα παλιά καλά Tomb Raider όπου κάθε περιοχή ήταν ένας μικρός λαβυρινθος, υπολόγιζες τα άλματα, έψαχνες απο που θα γατζωθείς κτλ

τα πρώτα Tomb Raider αν και πέρασαν χρόνια απο την κυκλοφορια τους διατητηρούν ακόμη ατμοσφαιρα και παιζονται ουσιαστικά μια χαρά με 360 χειριστήριο αν ρυθμίσεις τα πληκτρα απο το μενού.

θα επιχειρήσω κάποια στιγμή να τερματήσω το τριτο που δεν τερμάτησα ποτέ, ενώ το Last Revelation (που τερμάτησα στο playstation) ισως ειναι το δυσκολοτερο μαζι με το τρία.

τα παλιά μέχρι ισως και το Chronicles ειχαν προκληση μέσα, όπως και να το κάνουμε.

Επεξ/σία από BigBOSS
  • Like 1
Δημοσ.

Παίζοντας, όλο και πιο πόρωση γίνεται το παιχνίδι. 

Εκπληκτική δουλειά στα μοντέλα χαρακτήρων, ειδικά της Lara.

Εχω μείνει από το πόσο καλοσχεδιασμένα είναι τα cinematics και τα περιβάλλοντα σε αυτά.

Επίσης έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στο voice acting....

11FCBACD248263BFA0AC18A91CE8FE87CCD725D7

3B7E1D8ADA71F05A07F0C37318813C28F69896C7

Φίλε, ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να σου δείχνει in game θερμοκρασίες κλπ ;;

Δημοσ.

οχι ειμαι με τους 15.11 γιατι ειχαν θεματα οι crimson..Θα τους βαλω!

Δεν αλλαξε κατι..Αλλα νομιζω πως δουλευει λιγο χαμηλα ο επεξεργαστης?

Ο cpu ειναι φισιολογικος που δουλευει τοσο χαμηλα..?23%

Δημοσ.

To τελειωσα μαζι με sidequests γυρω στις 20κατι ωρες, καλο ηταν μερικα πραγματα με χαλασαν οπως πχ να ψαξω bow parts σε 4 crypts και τελικα να μη ειναι το καλυτερο στο game, οπως και τα outfits εδωσα ποσα coins για ενα με το ιδιο effect ενω νομιζα οτι θα ειναι κατι διαφορετικο. Το bow κλασικα op απλα εκανες lock in στα κεφαλια με τα perks, αν βαριοσουν εριχνες poison arrows τα οποια ηταν τερμα OP και εκαναν one shot τα παντα. Γενικα μου αρεσε αρκετα, ισως το πρωτο να ειχε καλυτερο story και pacing αλλα αυτο ειχε περισσοτερο ψαξιμο και ελευθερια, αν εβαζαν καλυτερο loot λιγα περισσοτερα side missions κτλπ θα ηταν ακομα καλυτερο γενικα ομως θα το ελεγα improvement και στη σωστη κατεύθυνση.

Η αποδοση επισης ηταν μια χαρα, 80-90fps με καλο αποτελεσμα σε 1080p χωρις stuttering.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται πως και το SSAA είναι bugged (εικόνες από το gaf, απλά έκανα gif) http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=194295198&postcount=2310

2016-02-04_00003alu74evsnr.gif

Και σήμερα που το έβαλα να τσεκάρω κάτι έφτασε 14.5 gb στην ram συνολικά το σύστημα. lol

capture4ms08.png

Επεξ/σία από Spartan117

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...