Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Memory leak είναι, patch και τέλος, σιγά μην αγοράσουμε RAM για το Tomb Raider :D

Δεν είναι μόνο το TR, γενικά τα 8GB είναι οριακά πλέον αφού σχεδόν όλα τα τελευταία games έχουν memory leak(Dying Light).

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το TR, γενικά τα 8GB είναι οριακά πλέον αφού σχεδόν όλα τα games έχουν memory leak(Dying Light).

8GB είναι πάρα πολύ οριακά για Games πλέον...

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το TR, γενικά τα 8GB είναι οριακά πλέον αφού σχεδόν όλα τα τελευταία games έχουν memory leak(Dying Light).

Dude sorry αλλα δεν ισχύει, το μοναδικό game που είχα πρόβλημα με 4GB ddr2 ήταν το W3 στο Novigrad και πάλι παλευοταν, μην ρίχνουμε blame στο h/w για κακογραμμένα games, τα 8gb είναι υπεραρκετά, και η RAM ποτε δεν ήταν κάτι must στο gaming.

edit: nvm τώρα είδα ξανά πόσταρες.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω 16 και πάλι τρώω τρελά frame drops και σε αρκετά σημεία, ειδικά στο SI τρώω και προσωρινά παγώματα, συνεπώς, όχι, δεν φταίει η μνήμη, ο κώδικας φταίει και το γεγονός ότι είναι κλασικά ένα σκατένιο port.

πάνε στα 32gb ram μαλλον θα φτιάξει :-D

Δημοσ.

Αν παίζεις αυστηρά μόνο παιχνίδια στο PC και στο παρασκήνιο δεν τρέχει τίποτα, ναι, αρκούν τα 8GB RAM.

Όταν τρέχω ένα παιχνίδι δεν κλείνω τίποτα από πίσω. Τρέχουν όλα. Chrome (15-20 καρτέλες), Origin, Steam, Skype, Viber, Dropbox, κλπ.

Επίσης με περισσότερη RAM το λειτουργικό τρέχει γενικά καλύτερα γιατί "απλώνει" περισσότερο.

Δημοσ.

Εγώ όταν είμαι σε game, μόνο το skype αν θα είναι ανοιχτό, αλλιώς δεν τρέχει τίποτα απολύτως..Και πάλι βλέπω ότι στα τελευταία παιχνίδια υπάρχει θέμα. Επίσης τα Win10 τρώνε λίγο περισσότερη Ram από τα 7/8.1 γι' αυτό και έλεγαν ότι για 7/8.1 το recommended στα παιχνίδια είναι τα 8GB, ενώ για Win10 θες 12GB..Βέβαια έλεγαν ότι αυτό οφείλεται σε ένα bug το οποίο δεν ξέρω αν έχει φτιαχτεί στην 10586.

Δημοσ.

Αν παίζεις αυστηρά μόνο παιχνίδια στο PC και στο παρασκήνιο δεν τρέχει τίποτα, ναι, αρκούν τα 8GB RAM.

Όταν τρέχω ένα παιχνίδι δεν κλείνω τίποτα από πίσω. Τρέχουν όλα. Chrome (15-20 καρτέλες), Origin, Steam, Skype, Viber, Dropbox, κλπ.

Mtyb0sm.gif

p.s. εγώ πάλι δεν είχα ποτε κανένα πρόβλημα με RAM. Τελευταία μου συμβουλή είναι να σταματήσετε να χαλιέστε με ports που δεν τρέχουν καλά στα τέρατα pc σας. Στην άκρη και άμα. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας σιγά. Εγώ πάντως δεν το αγοράζω μου την είχαν σπάσει αρχικά όπως και ένα έχει με το time exclusive. Ενοικίαση και άμα.

• Like 3
Δημοσ.

Την 970 εχω γενικα μεχρι να μπεις σε αυτην την Σιοβετικη βαση ηταν κομπλε σχεδον σε στα ultra ετκος απο gameworks με fxaa.Σε αυτην την βαση παει 100% το cpu και ζοριζεται το pc.Δεν εχω κανει oc καθως ουτε μητρικη για oc εχω ουτε ο 4460 ειναι ξεκλειδωτος.

Επισης παιδια 16 gb ram ειναι καλυτερα απο 8 μην υπολογιζετε την ram που σας δειχνει σε usage γιατι οσο λιγοτερη εχεις τοσο πιο πολυ χρησιμοποιειται η virtual μνημη  που εχει πιο αργες ταχυτητες απο την physical.

Δημοσ.

Mtyb0sm.gif

Επειδή τα χρησιμοποιώ.

Δεν θέλω να ασχολούμαι με κλείσε, άνοιξε μετά, κλπ.

Δουλεύω το PC σαν μηχάνημα.  Η δουλειά του είναι. Αυτό μου κάνει τα χατίρια, όχι εγώ. :)

Stock τον έχεις ; Το παιχνίδι είναι GPU bound πάντως.

Ε... Δεν βλέπουμε ακριβώς ίδια αποτελέσματα. Όχι ότι αλλάζει η εμπειρία χρήσης βέβαια.

Το παιχνίδι έτσι και αλλιώς δεν έχει Benchmark, οπότε τόσο κοντινές μετρήσεις...

Σχετικά για το OC του CPU...

post-115429-0-49621200-1454521741_thumb.jpg

Δημοσ.

Μετά από αυτά που είδα σε κάτι μετρήσεις σχετικά με τα Mhz στις Ram πάντως, πάω καρφωτά για TridentX 2400 CL10..

Μία παράθεση με τις μετρήσεις; ( ενδιαφέρει φίλο με Χ99-ddr4 )

thx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...