johnnyman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 στο Soviet area οντως πεφτουν τα καρε καμποσο.εχω τελευταιους drivers ολα ultra εκτος απο AA στο off.τι μπορω να κανω?δε ξερω ποσα fps εχω διοτι ειναι αγορασμενο απο το windows store!!
Zus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 στο Soviet area οντως πεφτουν τα καρε καμποσο.εχω τελευταιους drivers ολα ultra εκτος απο AA στο off.τι μπορω να κανω?δε ξερω ποσα fps εχω διοτι ειναι αγορασμενο απο το windows store!! Να περιμένεις patch. Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα γιατί πάω για 100% εκεί και σε κάποια σημεία φτάνει μέχρι και 17 fps, απελπισία. Σα να παίζω με 486 cpu αισθάνομαι...
johnnyman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 αυτο λεω να κανω..αμα κανεις τα στραβα ματια σε εκεινο το σημειο παιζεται αλλα δεν το απολαμβανεις τοσο...
Heatspreader Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Έκανα αρκετές μετρήσεις, το είδαν φίλοι μου πως πάει, είπαμε γνώμες, κάναμε κουβέντες για κάρτες γραφικών, κλπ.Χθες το άρχισα κανονικά. Έβαλα το Preset στο Very High, έκλεισα MSI Afterburner και παίζω μια χαρά. Από εδώ και πέρα σημασία έχει το παιχνίδι.
gkalas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αν είσαι απο τους τυχερους που δε καταλαβαίνουν τα framedrops τοτε μια χαρά το απολαμβανεις. Εγώ υπεφερα σε καποιες περιοχές. 1
Heatspreader Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Κοίταξε να δεις...Με Very High Preset το παιχνίδι παίζει συνήθως 60 και πέφτει που και που κάνα 40άρι. Στα Videos είναι 40 σίγουρα. Δεν το έχω προχωρήσει πολύ βέβαια.Από εκεί και πέρα αν ήθελα παντού 60άρια έπρεπε να ρίξω ένα κλικ το Foliage, το AF στο x8 (Αν και δεν έχει και τόσο performance hit αυτό), και το DOF ένα κλικ κάτω. Επειδή όμως πραγματικά δεν με πειράζει να γίνεται και κάνα drop το άφησα Preset very high να παίξω και λίγο με τη καινούρια κάρτα.Έχει πλάκα που κάθε φορά που βγαίνει Tomb Raider τυχαίνει να αλλάζω κάρτα γραφικών. Θυμάμαι ότι το προηγούμενο το έπαιξα σχετικά καλά με την 5870, σε medium High Settings και αμέσως μετά πήρα το SLI 650ti boost όπου απλά Benchάρα λίγο, είδα ότι πάει κομμάτια και το άφησα μιας και το είχα τερματίσει προηγουμένως.Τώρα το Rise δεν έπαιζε και πήρα R9. Πλάκα έχει.
Spartan117 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Όσοι έχετε nvidia κάρτες χωρίς gsync monitor και θέλετε να απολαύσετε το παιχνίδι χωρίς drops βρείτε settings που δεν πέφτει κάτω από 30 ποτε, κατεβάστε Nvidia Inspector, και βάλτε τα παρακάτω setting στο rise of the tomb raider profile:Επιτέλους μπορώ να παίξω το game χωρίς να περιμένω patch, και σήμερα το προχώρησα σχεδόν στο τέλος (στο GV το είχα αφήσει). Μπορώ να πω πως η τελευταία περιοχή μου αρέσει παρα πολύ αν εξαιρέσεις τα firefight. Τα poison arrow πάντως είναι καλύτερα και από rocket launcher (άμα είχε) στο RoTR
Oroku Saki Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ναι με vhigh textures παίζω χωρίς θέματα, απλά κάνει πολύ memory allocation στην vram/ram. Fps διαφορά δεν υπάρχει σχεδον καμία απο οσο είδα. Αρα ειναι θεμα της ram. Αν θελει 12 gb αφου εγω εχω ακριβως 12 τοτε θα επρεπε να μην κολλαει με very high textures.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αρα ειναι θεμα της ram. Αν θελει 12 gb αφου εγω εχω ακριβως 12 τοτε θα επρεπε να μην κολλαει με very high textures. 12-13 θέλει μόνο το παιχνίδι, ξέρεις έχεις και ένα λειτουργικό στο PC που τρώει Ram.. AF στο x8 (Αν και δεν έχει και τόσο performance hit αυτό), Πες μου ένα λόγο που δεν το αφήνεις στο 16X ; Από τότε που βγήκε το G80 και έπειτα, το AF ζήτημα να τρώει 2 FPS..Όσοι σέβονται τα μάτια τους, πάντα με κάθε νέο driver αυτόματα βάζουν το texture filtering στο high quality και σε όλα τα παιχνίδια AF 16X. 1
Spartan117 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Όχι μονο το game, τα 12gb που είπα είναι συνολικά (που άμα έχεις 12gb ήταν είναι πιθανό να έχει stuttering, το οποιο εμφανίζεται όταν το σύστημα είναι οριακά από όσο έχω δει). Κοιτάξτε τα max από μερικές ώρες που έπαιξα σήμερα:
Zus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ έχω 16 και πάλι τρώω τρελά frame drops και σε αρκετά σημεία, ειδικά στο SI τρώω και προσωρινά παγώματα, συνεπώς, όχι, δεν φταίει η μνήμη, ο κώδικας φταίει και το γεγονός ότι είναι κλασικά ένα σκατένιο port. Δεν γίνεται να κατεβαίνω σε 1080 από 1440 για να παίζω πιο smooth και τα FPS να κάνουν τραμπάλα. Απαγορεύεται να έχω μέχρι και σε κάποια σημεία στα 1080 επαναλαμβάνω, 11 fps έστω και για ένα δευτερόλεπτο και μετά να κάνει ένα οπ και να πηγαίνει στα 60.
Heatspreader Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 12-13 θέλει μόνο το παιχνίδι, ξέρεις έχεις και ένα λειτουργικό στο PC που τρώει Ram.. Πες μου ένα λόγο που δεν το αφήνεις στο 16X ; Από τότε που βγήκε το G80 και έπειτα, το AF ζήτημα να τρώει 2 FPS..Όσοι σέβονται τα μάτια τους, πάντα με κάθε νέο driver αυτόματα βάζουν το texture filtering στο high quality και σε όλα τα παιχνίδια AF 16X. Με x16 παίζω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Memory leak είναι, patch και τέλος, σιγά μην αγοράσουμε RAM για το Tomb Raider 2
Spartan117 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το κλειδώνεις στα 30 μέχρι να βγάλουν patch και είσαι κομπλέ. Διαφορετικά η μονη λύση είναι freesync/gsync. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα