Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά ανήκουν σε εποχές FX5950 -> 6800 Ultra(Όπου η δεύτερη ήταν 3 φορές πιο δυνατή από την πρώτη), δηλαδή μιλάμε για μια 10ετία πριν..Όσο για την δεύτερη πρόταση, την 970 πήρες, δεν πήρες την κορυφαία κάρτα της αγοράς.

Βλεπω δεν τον εχεις βαλει σε ignore και καθομαι παλι να διαβαζω απο τα quotes σου τις βλακειες που γραφει.... Αλλωστε το λεει πετσοκοψε απο very high σε High και δεν μπορει θα του ανεβει και η μυωπια.....

• Like 2
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια υπαρχει καποια λυση ωστε να μην ανεβοκατεβαινουν τα frames απο το 60 στο 30 γιατι φαινεται καπως!Medium high τις εχω τις ρυθμισεις.Μηπως να κλεισω καποιο φιλτρο?

Δημοσ.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το V-Sync εντελώς(Μπας και έχει πρόβλημα), γιατί αποκλείεται να έχεις 30άρια σ' αυτά τα settings με 380..Έβαλες τους νέους οδηγούς που είναι optimized για το παιχνίδι ;

Δημοσ.

οχι ειμαι με τους 15.11 γιατι ειχαν θεματα οι crimson..Θα τους βαλω!

Δεν αλλαξε κατι..Αλλα νομιζω πως δουλευει λιγο χαμηλα ο επεξεργαστης?

post-283515-0-77145000-1454491648_thumb.jpg

Δημοσ.

Ρε 'σεις, βλέπω ότι το παιχνίδι φτάνει να τρώει 10GB + Ram..Τι στο καλό..Ήρθε η ώρα να αναβαθμιστώ σε 16GB..

Εν μερη γιατι οχι τωρα που εχουν πεσει οι τιμες ? Καλα δεν στα λεγε πιο πισω ο Daydreaming και εσυ τον κοροιδευες(σιγα μην βαλω και 32gb ειπες :P).Τι στο καλο απωλεια μνημης σε επιασε ?:D

Δημοσ.

Ρε 'σεις, βλέπω ότι το παιχνίδι φτάνει να τρώει 10GB + Ram..Τι στο καλό..Ήρθε η ώρα να αναβαθμιστώ σε 16GB..

Ναι, πρέπει πια με τα τωρινά games. Το RoTR σίγουρα κερδίζει από 16gb, εγώ δεν είχα ποτε stutter ούτε με very high textures με την 970.

Και επίσης, μιας και δεν έχω Gsync monitor, έβαλα cap στα 30 (adaptive με Nvidia Inspector 1/2 refresh rate), ανέβασα το res στα 1440p και ησύχασα. Αυτό το πράμα κάθε περιοχή να έχει διαφορετικό performance... Ποτε capped 60 ποτε 40-60 είναι σπαστικό. Τώρα έχω locked 30 με όλα max εκτος από το AO που το έχω σε BTAO.

• Like 1
Δημοσ.

Ο άλλος με 780 που έχει 3GB λέει ότι δεν έχει καθόλου stuttering με Very High textures(1080P βέβαια), αλλά έχει 16GB Ram. Εγώ έτρωγα πολύ χοντρά κολλήματα στο Soviet area..

Δημοσ.

Εγώ υπήρχαν φάσεις που είδα την 970 να είναι 4060mb vram και την main ram να κάθεται στα 12-13gb. Ή memory leak έχει το game ή κάνει απλά dump όλα τα textures στην μνήμη, και άμα δεν έχει αρκετή πρέπει να δημιουργεί stutter.

Δημοσ.

Εσύ παίζεις με V.High textures σε 1440P και δεν έχεις θέμα ; Άμα φτάνει το παιχνίδι να τρώει 12GB Ram, λογικό είναι να τσιμπάω τέτοια κολλήματα..Είναι περίεργο γιατί όλα τα άλλα παιχνίδια που λένε ότι και καλά θέλουν 6GB VRam(SoM, Rainbow Six: Siege κλπ) τρέχουν κομπλέ..Το RoTR έχει memory leak σίγουρα.

Δημοσ.

Εσύ παίζεις με V.High textures σε 1440P και δεν έχεις θέμα ; Άμα φτάνει το παιχνίδι να τρώει 12GB Ram, λογικό είναι να τσιμπάω τέτοια κολλήματα..Είναι περίεργο γιατί όλα τα άλλα παιχνίδια που λένε ότι και καλά θέλουν 6GB VRam(SoM, Rainbow Six: Siege κλπ) τρέχουν κομπλέ..Το RoTR έχει memory leak σίγουρα.

Ναι με vhigh textures παίζω χωρίς θέματα, απλά κάνει πολύ memory allocation στην vram/ram. Fps διαφορά δεν υπάρχει σχεδον καμία απο οσο είδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...