Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τερμάτησα. 

ΕΕΕΕΕΕ Στο τέλος ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ! 

270x 2GB έχω και στην τελευταια περιοχή γ@μιώτανε συνεχεια. 60, 40, 30, 24 fps τα μάτια μου είχαν πάθει κοκομπλόκο! Σταθερά η Vram στα 1950 MB

Όμως, πολύ δράση και γενικά το παιχνίδι ακόμα και στη μέγιστη δυσκολία μου φάνηκε εύκολο. Βέβαια, εγώ προσπάθησα για 100% και έπαιρνα lvl συχνά. Τα όπλα δεν καταφερα να τα μαξάρω.

Μου πήρε 34 ώρες για να μαζεύω τα πάντα ψάχνοντας αρκετή ώρα materials για upgrade των όπλων και για ξεκλείδωμα των εμφανίσεων.

Α και .... ξέχασα για το τέλος.  Κάτι που κάνω πάντα μετά τον τερματισμό σε όλα τα games :

Περιμένετε να τελειώσουν οι τίτλοι τέλους ...

Επεξ/σία από RPDrummer
  • Like 1
Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα το "θα θες" μια 980ti είναι σχετικό. Εξαρτάται από τη χρήση που θέλει να κάνει ο καθένας ως gamer. 

Εγώ προσωπικά πήρα αυτή την κάρτα με αυτό το setup για ένα και μοναδικό λόγο. Locked 60fps με όλα maxed out στα 1080p. 

αν δεν παιρνεις GTX 980ti για 144hz/1080 δηλαδή για τα frames σε αυτη την ανάλυση διότι παιζεις πολλά shooter αλλά απλώς για τα 60fps στα 1080p για (κακογραμμενα πολλές φορές) console ports, συγγνώμη αλλά ειναι σαν κάποια χρονια πριν να ειχες πάρεις πχ HD 5870 για 720p ανάλυση. :-D

epic fail

Δημοσ.

Ο καθένας μας έχει διαφορετικά γούστα και ανάγκες, άλλος γουστάρει 1080P@60FPS, άλλος γουστάρει 4K@30FPS. Προσωπικά ανήκω στην δεύτερη επιλογή.  :)

• Like 2
Δημοσ.

αν δεν παιρνεις GTX 980ti για 144hz/1080 δηλαδή για τα frames σε αυτη την ανάλυση διότι παιζεις πολλά shooter αλλά απλώς για τα 60fps στα 1080p για (κακογραμμενα πολλές φορές) console ports, συγγνώμη αλλά ειναι σαν κάποια χρονια πριν να ειχες πάρεις πχ HD 5870 για 720p ανάλυση. :-D

epic fail

Δηλαδή θες να μου πεις ότι πχ το Tomb Raider (μιας που βρισκόμαστε σε αυτό το θέμα) θα τρέξει στα 144fps με μία 980ti? Αν ρίξω τα settings πιο χαμηλά και από το One μπορεί...  

Για μένα epic fail είναι ακριβώς αυτό. Να χρειάζεται να πετσοκόβω ένα παιχνίδι πιο κάτω και από επίπεδα κονσόλας (μιας που μιλάς και για console ports) για να τρέχω 144fps ή 4Κ. 

Δημοσ.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι πχ το Tomb Raider (μιας που βρισκόμαστε σε αυτό το θέμα) θα τρέξει στα 144fps με μία 980ti? Αν ρίξω τα settings πιο χαμηλά και από το One μπορεί...  

Για μένα epic fail είναι ακριβώς αυτό. Να χρειάζεται να πετσοκόβω ένα παιχνίδι πιο κάτω και από επίπεδα κονσόλας (μιας που μιλάς και για console ports) για να τρέχω 144fps ή 4Κ. 

Ετσι απο περιεργεια ποια ειναι τα επιπεδα κονσολας που πρεπει να πετσοκοψεις????Ουτε καν σε medium settings δεν ειναι οι κονσολες ποιον κοροιδευουμε??? Προφανως και ο καθενας αναλογα με τις αναγκες του(ή οπως λεω εγω αναλογα με τα ψυχολογικα του)αγοραζει οτι θελει αλλα μερικα πραγματα ειναι κοινως αποδεκτα και ναι αυτη την στιγμη η 980ti ειναι Overkill καρτα για 1080p απλα τα πραγματα οπως και Sli 970/980 κλπ.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι απαγορευεται ο αλλος να την αγορασει την καρτα/καρτες.

Δημοσ.

Το ''πετσόκομμα'' ίσως είναι λίγο υπερβολικό καθώς στα περισσότερα console ports πασχίζεις να δεις διαφορές από Medium και άνω, σε μερικά δεν βλέπεις διαφορά(Ουσιαστική διαφορά εννοώ) ούτε από το Low και πάνω(Π.χ. Crysis 3). Καταλαβαίνω όμως πως νιώθεις όταν έχεις σκάσει 600άρες και 700άρες σε GPU και πρέπει να κατεβάσεις τα settings. Αυτά που σίγουρα θα προσφέρουν στο PC, είναι το AA/AF(Και αυτό εφόσον έχει proper AA support και όχι τα μπουρδο-FXAA/MLAA), η ανάλυση και το έξτρα frame-rate(Εφόσον έχεις το hardware που απαιτείται και φυσικά έχει ένα optimization της προκοπής το παιχνίδι). Κατά τα άλλα για όποιον έχει τα φράγκα, αυτό που κάνει μεγάλη διαφορά σε όλα τα παιχνίδια, είναι το G-Sync.

• Like 1
Δημοσ.

Τι κανουμε οσοι αγορασαμε την απλη εκδοση του παιχνιδιου οταν βγει το Baba Yaga DLC αφου το steam δεν δεχεται ακομα paysafe καρτες απο Ελλαδα?Πλησιαζω στο τελος του παιχνιδιου και οσο σκεφτομαι οτι δεν θα μπορω να παιξω το dlc νευριαζω :mad: Δεν ειχαν την πληρη εκδοση του παιχνιδιου με το season pass ουτε το πλαισιο ουτε το public γι αυτο πηρα την απλη.  Για τις καρτες ναι συμφωνω στο οτι ο καθενας με τις αναγκες του αποφασιζει τι καρτα θα αγορασει. Προσωπικα το θεωρω υπερβολικο το να δωσει καποιος 700 ευρω για καρτα οταν σε 1 χρονο με λιγοτερα λεφτα μπορει να εχει κυκλοφορησει καποια αλλη καρτα που θα εχει ακομα και τη διπλασια δυναμη απο μια τωρινη των 700 ευρω οπως η 980 ti. Μονο και μονο το οτι στο tomb raider για πρωτη φορα αναγκαστηκα  πετσοκοψα τα textures απο very high σε high για 1080p σε high end καρτα εναμισι ετους ειναι απαραδεκτο. 

Δημοσ.

Ετσι απο περιεργεια ποια ειναι τα επιπεδα κονσολας που πρεπει να πετσοκοψεις????Ουτε καν σε medium settings δεν ειναι οι κονσολες ποιον κοροιδευουμε???

Όλα τα ports προς το παρόν, σύμφωνα με τις αναλύσεις του DF, είναι μία μίξη μεταξύ medium-high στις κονσόλες. 

Εσύ από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν είναι καν medium?

Οπότε για πολύ υψηλές αναλύσεις ή frames σίγουρα θα πας και πιο κάτω. Το αν αυτό αξίζει είναι φυσικά υποκειμενικό αλλά δεν παύει να είναι αλήθεια.

Στα Unity και Syndicate πχ που έχουν τούμπανο τεχνικό τομέα, τι είδους υποχωρίσεις πρέπει να κάνεις για 4Κ ή 144fps? 

Δημοσ.

Προσωπικα το θεωρω υπερβολικο το να δωσει καποιος 700 ευρω για καρτα οταν σε 1 χρονο με λιγοτερα λεφτα μπορει να εχει κυκλοφορησει καποια αλλη καρτα που θα εχει ακομα και τη διπλασια δυναμη απο μια τωρινη των 700 ευρω οπως η 980 ti. Μονο και μονο το οτι στο tomb raider για πρωτη φορα αναγκαστηκα  πετσοκοψα τα textures απο very high σε high για 1080p σε high end καρτα εναμισι ετους ειναι απαραδεκτο. 

Αυτά ανήκουν σε εποχές FX5950 -> 6800 Ultra(Όπου η δεύτερη ήταν 3 φορές πιο δυνατή από την πρώτη), δηλαδή μιλάμε για μια 10ετία πριν..Όσο για την δεύτερη πρόταση, την 970 πήρες, δεν πήρες την κορυφαία κάρτα της αγοράς.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...