RPDrummer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο oil μου λείπει απο τα αλλα ειμαι full αλλα το oil δεν με αφήνει καν να το μαζέψω .... bug ? Μπορείς να το μαζέψεις αργότερα όταν θα βρεις νέο εξοπλισμό. Δεν είναι bug. Μόλις πιάσεις το μπουκάλι κράτα πατημένο του κουμπί που πατάς για να ρίξεις τα δηλητηριώδη βέλη και θα δεις τι χρειάζεσαι για να την αναψεις
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το βρήκα τελικά ηταν το μεσαίο κουμπί του mouse ( η ροδέλα για να κάνει craft το μπουκάλι με φωτιά ) αλλα το θέμα ειναι οτι δεν δουλεύει για καποιο λόγο αυτο το κουμπί οποτε έβαλα ενα αλλο στο keyboard και κομπλέ Ε μα λεω και εγω αφου δεν ηθελε τιποτα το τρομερο και δεν ηθελε ability για crafting. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Γιαυτο μου εκανε και εντυπωση που τον βολευει το mouse and keyboard απο το gamepad Βεβαια να μου πεις εδω παιζουν Dark Souls καποιο με mouse και keyboard που ειναι ακομα χειροτερο
WizNick Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παντως στο reboot σε καποια gun fights γυρναγα σε k+m για καλυτερο/γρηγοροτερο aiming αλλα σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ο χειρισμος με το 360 controller ηταν μακραν καλυτερος.
naruto14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παντως στο reboot σε καποια gun fights γυρναγα σε k+m για καλυτερο/γρηγοροτερο aiming αλλα σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ο χειρισμος με το 360 controller ηταν μακραν καλυτερος. Αντίθετα εγώ το Reboot στο 2ο playthrough το έπαιξα εξολοκλήρου με keyboard /mouse αφού το shooting ήταν πολύ πιο ευχάριστο έτσι. (αναφέρομαι στο τελευταίο επίπεδο δυσκολίας).
RPDrummer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Τα ελληνικά που ακούγονται είναι λες και ακούω μεταγλωτισμένο anime.
Zus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Τα ελληνικά που ακούγονται είναι λες και ακούω μεταγλωτισμένο anime. Να τη εκεί είναι, πιάστε την
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Είμαστε πολύ κοντά στο πρώτο patch, υπάρχει ''κινητικότητα'' στο Steam.
BigBOSS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Τα ελληνικά που ακούγονται είναι λες και ακούω μεταγλωτισμένο anime. γελάστε λίγο 2
7nisiotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέσω ενός φίλου μου, με το family share το ξεκίνησα και γω σήμερα με την ταπεινή 770. In game settings: Framerate: min: 42 average: 47-51 max: 60κατι In game screens: PC Specs: i7 2600K - 4.2 8GB ram ddr3 1600 drivers: latest της nvidia 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ρε 'σεις, το anisotropic δεν μπορώ να το βλέπω κάτω από 16X, αφού δεν τρώει ούτε 2FPS το ρημάδι, γιατί το κατεβάζετε ; Επίσης, κλείσε τα FXAA/Motion blur/Vignette blur γιατί γίνεται της θολούρας απ' ότι βλέπω και τσούξε και SweetFX να δεις το άσπρο φως 2
Spartan117 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Είμαστε πολύ κοντά στο πρώτο patch, υπάρχει ''κινητικότητα'' στο Steam. Καλά μέχρι να περάσει από QA έχουμε ακόμα. Ελπίζω και εγώ να είναι σύντομα πάντως.
D.Luffy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το τελευταιο τι παει να πει???Οτι για Ultra 1080p θα θες 980ti???και στις αλλες αναλυσεις καλα χριστουγεννα???Ας το κανουν ετσι να δω μετα τι πωλησεις θα εχουν. Πρώτα απ' όλα το "θα θες" μια 980ti είναι σχετικό. Εξαρτάται από τη χρήση που θέλει να κάνει ο καθένας ως gamer. Εγώ προσωπικά πήρα αυτή την κάρτα με αυτό το setup για ένα και μοναδικό λόγο. Locked 60fps με όλα maxed out στα 1080p. Τα 1440p τα θυσιάζω ά-ν-ε-τ-α για τα πρώτα δυο. Και φυσικά βλέπω ότι μέχρι στιγμής αυτή η θυσία χρειάστηκε σε διάφορες περιπτώσεις. Φέτος θα γίνει μάλιστα και απαραίτητη. Έτσι κι αλλιώς στο δικό μου μάτι τουλάχιστον, η διαφορά από 1080 σε 1440 δεν είναι το ίδιο εμφανής απ' ότι 1440 σε 4Κ. Όσο αναφορά το Deus Ex που ανέφερα ναι, υποθέτω ότι μία 980ti ακόμα και στα 1080p θα ζοριστεί να κρατήσει locked 60άρι με maxed settings. Μιλάω σύμφωνα με αυτό που βλέπω στο δικό μου σύστημα αυτή τη στιγμή (που είμαστε ακόμα αρχές του χρόνου) με το Tomb Raider. Μου δίνεται η εντύπωση ότι είναι εντελώς οριακά στο να κρατήσει σταθερό 60άρι στα 1080 maxed. Εαν βάλω SSAAx2 (που είναι σαν να έβαζα ανάλυση 1440p αν είχα τέτοιο monitor) αμέσως η απόδοση πέφτει δραματικά και πλέον πάω στα 40-50 avg. Βάλε εδώ επίσης και την ιστορία της Nixxes στο χώρο. Όλοι μιλούσαν για το πόσο καλό port θα ήταν, ότι το performance θα ήταν στα ύψη day one και τώρα περιμένουν λένε "κανα-δυο patch τουλάχιστον" για να στρώσει το παιχνίδι! Φαντάσου τι θα δούμε δηλαδή από Ubi μεριά μετά το καλοκαίρι... Μη σου πω ότι θα κάνει και την αρχή ήδη με το Far Cry Primal.. Εν τέλει για να τελειώσω το off-topic και να απαντήσω στην ερώτηση σου, ναι για μένα τουλάχιστον και για τη δική μου χρήση, "θέλω μια 980ti για Ultra 1080p". Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2016 από D.Luffy 2
Oroku Saki Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Τα ελληνικά που ακούγονται είναι λες και ακούω μεταγλωτισμένο anime. Ti περιμενεις η Crystal Dynamics ειναι Αγγλικη εταιρια . Δεν ξερουν ελληνικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα