Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομίζω να θέλει oil γιατί θυμάμαι το oil μπορούσα να το μαζέψω αργότερα από τη μολότοφ.

Για τσέκαρε μηπως υπάρχει κανα φαναράκι με φωτιά μέσα να το πετάξεις στα ξύλα που θες.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά ολα τα tomb raider και τέτοιου είδους παιχνίδια με keyboard και mouse παίζω δεν με βολεύει καθόλου το χειριστήριο και εχω και του xbox αν θέλω

Δε νομίζω να θέλει oil γιατί θυμάμαι το oil μπορούσα να το μαζέψω αργότερα από τη μολότοφ.

Για τσέκαρε μηπως υπάρχει κανα φαναράκι με φωτιά μέσα να το πετάξεις στα ξύλα που θες.

Δεν υπάρχει φωτιά κοντά :(

Δημοσ.

Βασικά ολα τα tomb raider και τέτοιου είδους παιχνίδια με keyboard και mouse παίζω δεν με βολεύει καθόλου το χειριστήριο και εχω και του xbox αν θέλω

Δεν υπάρχει φωτιά κοντά :(

Δεν έχεις flame arrows?

Δημοσ.

Στο youtube το δείχνει τι κάνεις και ξέρω τι κάνεις απο πρίν αλλα το θέμα ειναι οτι τα μπυκάλια που μαζεύεις απο κάτω και τα πετά σαν μολότοφ δεν βγάζουν φωτιά ωστε εκει που θα πέσουν να το κάψει , το έβαλα σε spoiler

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω ουτε το resourceful compatant, ουτε το incendiary bombs ουτε το demolitions expert χρειαζονται για να αναψεις την απλη μολοτοφ απο απλο μπουκαλι. Τα red cans π.χ ναι χρειαζονται ability .Τα resources βρισκονται μεσα στην πιστα δεν νομιζω ομως οτι ειναι scarce/σπανια για να χρειαζεται να κανεις κατι.. Δεν θυμαμαι καν να χρειαστηκε να χρησιμοποιησω κατι ιδιαιτερο για να το κανω craft γινεται αυτοματα χωρις να τρωει απο τα δικα μου resources. Απλα πατας καποιο κουμπι να το αναψει οταν το παρεις στα χερια. Ειναι ενα ability που σου δινεται αυτοματα οταν φτασεις σε ενα σημειο του παιχνιδιου και ξεκλειδωνει, αν δεν κανω κατι δραματικα λαθος.

edit : Οπως λεει στο βιντεο hold L1 to heal ετσι δεν σου λεει hold R1 to light the bottle ή πως το λεει δεν θυμαμαι; Ρε συ αυτοματα γινεται δεν νομιζω να κανω λαθος.

Δημοσ.

Οχι θελει κατι αντικειμενα οπως και για το Heal απλα απο οτι θυμαμαι δεν ειναι σπανια εκτως αν τα χρησιμοποιησε καπου αλλου ξερω γω.

Δημοσ.

Οχι θελει κατι αντικειμενα οπως και για το Heal απλα απο οτι θυμαμαι δεν ειναι σπανια εκτως αν τα χρησιμοποιησε καπου αλλου ξερω γω.

Ναι για το heal θελει σιγουρα resources, δεν θυμαμαι ομως για να αναψεις το bottle αν θελει μπορει δεν αμφιβαλλω.. Σιγουρα παντως δεν ειναι σπανιο δεν συναντησα ποτε προβλημα αναβοντας και καμια 15αρια σερι καποια στιγμη.

Δημοσ.

Απο περιεργεια τι Monitor εχεις για τετοιο συστημα,καθως η 980ti ειναι ολιγον τι υπερβολικη...

Εάν κάποιος θέλει να τρέξει με max settings και 60 fps με καλό IQ, όχι, δεν είναι υπερβολή για αυτή την ανάλυση. Το αν αξίζει πάλι επειδή όλα είναι console ports είναι καθαρά υποκειμενικό.

Επίσης εάν φέτος μια κάρτα θεωρείται υπερβολή στην τάδε ανάλυση, του χρόνου θα θεωρείται μια χαρά νορμάλ.

Ας βγει πχ το Deus Ex όπως το έδειξαν στην ε3 και θα δούμε αν το καλοκαίρι η 980ti θα είναι υπερβολή στα 1080p.

Δημοσ.

Μόνο oil μου λείπει απο τα αλλα ειμαι full αλλα το oil δεν με αφήνει καν να το μαζέψω .... bug ?

Μπορει πρωτη φορα το ακουω δεν ειχα δωσει καν σημασια σε αυτο να καταλαβεις ποτε δεν χρειαστηκε και τα αναβω σερι οπως ειπα χωρις θεμα..

Στο heal ειχα θεμα, οπως και στα poison arrows στο αναμα των μπουκαλιων ποτε.

Δημοσ.

Εάν κάποιος θέλει να τρέξει με max settings και 60 fps με καλό IQ, όχι, δεν είναι υπερβολή για αυτή την ανάλυση. Το αν αξίζει πάλι επειδή όλα είναι console ports είναι καθαρά υποκειμενικό.

Επίσης εάν φέτος μια κάρτα θεωρείται υπερβολή στην τάδε ανάλυση, του χρόνου θα θεωρείται μια χαρά νορμάλ.

Ας βγει πχ το Deus Ex όπως το έδειξαν στην ε3 και θα δούμε αν το καλοκαίρι η 980ti θα είναι υπερβολή στα 1080p.

Το τελευταιο τι παει να πει???Οτι για Ultra 1080p θα θες 980ti???και στις αλλες αναλυσεις καλα χριστουγεννα???Ας το κανουν ετσι να δω μετα τι πωλησεις θα εχουν.

Δημοσ.

Το βρήκα τελικά ηταν το μεσαίο κουμπί του mouse ( η ροδέλα για να κάνει craft το μπουκάλι με φωτιά ) αλλα το θέμα ειναι οτι δεν δουλεύει για καποιο λόγο αυτο το κουμπί οποτε έβαλα ενα αλλο στο keyboard και κομπλέ

Δημοσ.

Το βρήκα τελικά ηταν το μεσαίο κουμπί του mouse ( η ροδέλα για να κάνει craft το μπουκάλι με φωτιά ) αλλα το θέμα ειναι οτι δεν δουλεύει για καποιο λόγο αυτο το κουμπί οποτε έβαλα ενα αλλο στο keyboard και κομπλέ

Αρα δεν ηταν θεμα οτι δεν ειχες mats αλλα οτι δεν εβρισκες σε πιο κουμπι αντιστοιχουσε η επιλογη αυτη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...