RPDrummer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δε νομίζω να θέλει oil γιατί θυμάμαι το oil μπορούσα να το μαζέψω αργότερα από τη μολότοφ.Για τσέκαρε μηπως υπάρχει κανα φαναράκι με φωτιά μέσα να το πετάξεις στα ξύλα που θες.
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά ολα τα tomb raider και τέτοιου είδους παιχνίδια με keyboard και mouse παίζω δεν με βολεύει καθόλου το χειριστήριο και εχω και του xbox αν θέλω Δε νομίζω να θέλει oil γιατί θυμάμαι το oil μπορούσα να το μαζέψω αργότερα από τη μολότοφ.Για τσέκαρε μηπως υπάρχει κανα φαναράκι με φωτιά μέσα να το πετάξεις στα ξύλα που θες. Δεν υπάρχει φωτιά κοντά
Zus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά ολα τα tomb raider και τέτοιου είδους παιχνίδια με keyboard και mouse παίζω δεν με βολεύει καθόλου το χειριστήριο και εχω και του xbox αν θέλω Δεν υπάρχει φωτιά κοντά Δεν έχεις flame arrows?
RPDrummer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Spank προσπαθώ να θυμηθώ ποιο σημείο λες. Για δες ρε φίλε στο youtube πως προχωρας
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Στο youtube το δείχνει τι κάνεις και ξέρω τι κάνεις απο πρίν αλλα το θέμα ειναι οτι τα μπυκάλια που μαζεύεις απο κάτω και τα πετά σαν μολότοφ δεν βγάζουν φωτιά ωστε εκει που θα πέσουν να το κάψει , το έβαλα σε spoiler
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Απο οτι βλεπω ουτε το resourceful compatant, ουτε το incendiary bombs ουτε το demolitions expert χρειαζονται για να αναψεις την απλη μολοτοφ απο απλο μπουκαλι. Τα red cans π.χ ναι χρειαζονται ability .Τα resources βρισκονται μεσα στην πιστα δεν νομιζω ομως οτι ειναι scarce/σπανια για να χρειαζεται να κανεις κατι.. Δεν θυμαμαι καν να χρειαστηκε να χρησιμοποιησω κατι ιδιαιτερο για να το κανω craft γινεται αυτοματα χωρις να τρωει απο τα δικα μου resources. Απλα πατας καποιο κουμπι να το αναψει οταν το παρεις στα χερια. Ειναι ενα ability που σου δινεται αυτοματα οταν φτασεις σε ενα σημειο του παιχνιδιου και ξεκλειδωνει, αν δεν κανω κατι δραματικα λαθος. edit : Οπως λεει στο βιντεο hold L1 to heal ετσι δεν σου λεει hold R1 to light the bottle ή πως το λεει δεν θυμαμαι; Ρε συ αυτοματα γινεται δεν νομιζω να κανω λαθος.
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Οχι θελει κατι αντικειμενα οπως και για το Heal απλα απο οτι θυμαμαι δεν ειναι σπανια εκτως αν τα χρησιμοποιησε καπου αλλου ξερω γω.
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Οχι θελει κατι αντικειμενα οπως και για το Heal απλα απο οτι θυμαμαι δεν ειναι σπανια εκτως αν τα χρησιμοποιησε καπου αλλου ξερω γω. Ναι για το heal θελει σιγουρα resources, δεν θυμαμαι ομως για να αναψεις το bottle αν θελει μπορει δεν αμφιβαλλω.. Σιγουρα παντως δεν ειναι σπανιο δεν συναντησα ποτε προβλημα αναβοντας και καμια 15αρια σερι καποια στιγμη.
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο oil μου λείπει απο τα αλλα ειμαι full αλλα το oil δεν με αφήνει καν να το μαζέψω .... bug ?
D.Luffy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Απο περιεργεια τι Monitor εχεις για τετοιο συστημα,καθως η 980ti ειναι ολιγον τι υπερβολικη... Εάν κάποιος θέλει να τρέξει με max settings και 60 fps με καλό IQ, όχι, δεν είναι υπερβολή για αυτή την ανάλυση. Το αν αξίζει πάλι επειδή όλα είναι console ports είναι καθαρά υποκειμενικό. Επίσης εάν φέτος μια κάρτα θεωρείται υπερβολή στην τάδε ανάλυση, του χρόνου θα θεωρείται μια χαρά νορμάλ. Ας βγει πχ το Deus Ex όπως το έδειξαν στην ε3 και θα δούμε αν το καλοκαίρι η 980ti θα είναι υπερβολή στα 1080p.
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο oil μου λείπει απο τα αλλα ειμαι full αλλα το oil δεν με αφήνει καν να το μαζέψω .... bug ? Μπορει πρωτη φορα το ακουω δεν ειχα δωσει καν σημασια σε αυτο να καταλαβεις ποτε δεν χρειαστηκε και τα αναβω σερι οπως ειπα χωρις θεμα.. Στο heal ειχα θεμα, οπως και στα poison arrows στο αναμα των μπουκαλιων ποτε.
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εάν κάποιος θέλει να τρέξει με max settings και 60 fps με καλό IQ, όχι, δεν είναι υπερβολή για αυτή την ανάλυση. Το αν αξίζει πάλι επειδή όλα είναι console ports είναι καθαρά υποκειμενικό. Επίσης εάν φέτος μια κάρτα θεωρείται υπερβολή στην τάδε ανάλυση, του χρόνου θα θεωρείται μια χαρά νορμάλ. Ας βγει πχ το Deus Ex όπως το έδειξαν στην ε3 και θα δούμε αν το καλοκαίρι η 980ti θα είναι υπερβολή στα 1080p. Το τελευταιο τι παει να πει???Οτι για Ultra 1080p θα θες 980ti???και στις αλλες αναλυσεις καλα χριστουγεννα???Ας το κανουν ετσι να δω μετα τι πωλησεις θα εχουν.
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το βρήκα τελικά ηταν το μεσαίο κουμπί του mouse ( η ροδέλα για να κάνει craft το μπουκάλι με φωτιά ) αλλα το θέμα ειναι οτι δεν δουλεύει για καποιο λόγο αυτο το κουμπί οποτε έβαλα ενα αλλο στο keyboard και κομπλέ
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το βρήκα τελικά ηταν το μεσαίο κουμπί του mouse ( η ροδέλα για να κάνει craft το μπουκάλι με φωτιά ) αλλα το θέμα ειναι οτι δεν δουλεύει για καποιο λόγο αυτο το κουμπί οποτε έβαλα ενα αλλο στο keyboard και κομπλέ Αρα δεν ηταν θεμα οτι δεν ειχες mats αλλα οτι δεν εβρισκες σε πιο κουμπι αντιστοιχουσε η επιλογη αυτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα