RPDrummer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Είναι χειρότερο από το reboot στην ιστορία, το reboot είχε κάποιο νόημα και κάποια λογική, αυτό είναι χειρότερο imo. Επίσης από το gameplay λείπει το horror στοιχείο από το 1ο. Έτσι μου φάνηκε εμένα που είμαι στο 70% μέχρι στιγμής.
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Fun είναι δεν διαφωνώ, δεν είπα ότι είναι κακό, απλά δεν είναι αυτό που περίμενα. Αλλα όπως είπες απόψεις είναι όλες, εμενα απλά δεν μου άρεσε το πως δένει όλα αυτά που προπαθεί να κάνει (ειδικά τα quest τύπου πάνε εκεί, σκότωσε αυτό) και ότι επίσης η ιστορία όπως και στο reboot παίρνει πολύ σοβαρά τον εαυτό της χωρίς λόγο. Σεβαστο και λογικο δεν μπορει να αρεσουν ολα σε ολους.. Παντως ειδικα στο geothermal valley και στο soviet installation για εμενα ειναι πραγματικα πολυ fun το παιχνιδι και εχει τοσα πραγματα να κανεις που οκ για light tps shooter με ψιλογριφακια οπως ειναι απο το reboot και μετα το κανει και καλα..Αναλογα πως το βλεπουμε. Για εμενα απογοητευση τεραστια φετος ηταν το ακομη πιο ρηχο fallout 4. Το οποιο ειναι η αγαπημενη μου σειρα και εχει γινει ακομη πιο ρηχο και δεν με κρατησε οσο θα ηθελα σε καμια περιπτωση.. Δεν ειναι δυνατον να μην εχω γραψει ουτε 100 ωρες εκει π.χ για διαφορους και ποικιλους λογους και εξαρταται και ποσο hyped ειμαστε για ενα τιτλο παντα και τι περιμενουμε απο αυτον.. Anyway μην φευγουμε απο το θεμα.. Τόση επεξεργαστική ισχύ, και το AI δεν το προσέχουν καθόλου..Αν είναι δυνατόν να σκοτώνω από ψηλά με τόξο 2 άτομα και οι υπόλοιπα απλά να περπατάνε με το πάσο τους και να χαζοκοιτάνε.. Αυτο με το τοξο και το double aim ειναι για γελια πραγματικα λολ Επίσης από το gameplay λείπει το horror στοιχείο από το 1ο. Έτσι μου φάνηκε εμένα που είμαι στο 70% μέχρι στιγμής. Ναι λειπει ισχυει αλλα εχει πιο εντονο το στοιχειο της εξερευνησης και βοηθαει σε αυτο η εξελιξη της ιστοριας απο το geothermal valley και μετα.. Καποια tombs θα μπορουσαν οπως και καποια quests θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα αλλα ok δεν το λες και αποτυχια σε συγκριση με το reboot imo.. Μοιαζουν πολυ και εχει κρατησει τα standards του για εμενα που ειναι και το πιο σημαντικο.
naruto14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Για την A.I φαινόταν από τα πρώτα gameplay videos ότι δεν έπρεπε να περιμένουμε κάτι σοβαρό. Και τα περισσότερα reviews έκαναν αναφορές στα προβλήματα που αντιμετωπίζονται εκεί. Από όσα έχω δει γενικά πάντως και από το πόσο ψάχτηκα από reviews όταν βγήκε το παιχνίδι για το Χ1, είναι πως το RoTR πρόκειται περισσότερο για κάτι σαν "expansion" του πρώτου παιχνιδιού αφού τα πάντα φαίνονται ολόιδια και οι διαφορές μικρές. Δεν με χαλάει αυτό στα σημεία στα οποία τα πήγε καλά το πρώτο, αλλά περίμενα τουλάχιστον να διορθώσει ορισμένα θέματα που είχε. Και από αυτά φαίνεται να ασχολήθηκαν μόνο με τους γρίφους και στο να βελτιώσουν τα γραφικά...
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά για βοηθήστε γιατι εχω κολλήσει σε κατι εντελώς κουφό , για να περάσεις κατι εμπόδια πρέπει να πετάξεις αυτα τα μπουκάλια με φωτιά για να καούν τα εμπόδια που εχουν cloth μπροστά ... οκ αλλα πως τα ανάβεις ?
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά για βοηθήστε γιατι εχω κολλήσει σε κατι εντελώς κουφό , για να περάσεις κατι εμπόδια πρέπει να πετάξεις αυτα τα μπουκάλια με φωτιά για να καούν τα εμπόδια που εχουν cloth μπροστά ... οκ αλλα πως τα ανάβεις ? Εμενα στο XboxOne controller που δεν εχω πειραξει χειρισμο ειναι με το RB αν θυμαμαι καλα.Βασικα ολα τα αντικειμενα που τα πειραζεις ειναι με το ιδιο κουμπι οπως Smokescreen bottles,explosive bottles και cans κλπ
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά για βοηθήστε γιατι εχω κολλήσει σε κατι εντελώς κουφό , για να περάσεις κατι εμπόδια πρέπει να πετάξεις αυτα τα μπουκάλια με φωτιά για να καούν τα εμπόδια που εχουν cloth μπροστά ... οκ αλλα πως τα ανάβεις ? Bαλε spoiler tags Εξαρταται σε ποια λες και αν εννοεις πως τα αναβεις και δεν σβηνουν απο το νερο.. Στο πρωτο ριχτο ψιλοκρεμαστο αλα Westbrook και στο δευτερο γριφο πρεπει να φερεις πιο κοντα το αλλο καροτσι για να το δεσεις πρωτα με το τοξο απο πανω και μετα να κρεμαστεις ετσι ωστε να μην πεσει κατω αλλα στα πανια και να μην πεφτει νερο πανω τους. Δεν ειμαι και ο καλυτερος στο να εξηγω αυτα οποτε αν βρεθει καποιος αλλος και δεν το καταλαβες ας στο πει
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κατσε γιατι τωρα εγω μπερδευτικα.Ρωτας πως να περασεις ενα συγκεκριμενο κομματι του παιχνιδιου ή πως αναβεις τα μπουκαλια?
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κατσε γιατι τωρα εγω μπερδευτικα.Ρωτας πως να περασεις ενα συγκεκριμενο κομματι του παιχνιδιου ή πως αναβεις τα μπουκαλια? Και εγω στην αρχη αυτο νομιζα, ε του δωσαμε και τις δυο εξηγησεις οποτε gg ;p
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κατσε γιατι τωρα εγω μπερδευτικα.Ρωτας πως να περασεις ενα συγκεκριμενο κομματι του παιχνιδιου ή πως αναβεις τα μπουκαλια? Πως ανάβουν τα μπουκάλια
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Πως ανάβουν τα μπουκάλια Θα στο ξαναπει και αργοτερα οταν βρεις και τα αλλα παρομοια πραγματα που αναβεις/αλλαζεις παντως αν σε ανησυχει αυτο. Αλλα αν εχεις Xbox controller με το παραπανω που σου ειπα.
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Το θέμα ειναι οτι για να προχωρήσω πρέπει να περάσω απο εκει τώρα το πετάω το μπουκάλι αλλα ειναι σβηστό ουτε το ανάβει με κατι , απο οτι ειδα στο inventory θέλει oil να μαζέψω αλλά τοσα πράγματα μαζεύω και oil δεν βρήκα
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Οταν φτανεις εκει νομιζω αυτοματα μπορεις να κανεις craft explosives οποτε με R1 οπως ειπε ο Fulgore αναβει η μολοτοφ και την πετας. Αλλιως τσεκαρε στα διαφορα abilities tiers για craft explosives αν και δεν νομιζω οτι τα χρειαζεται αν θυμαμαι καλα..
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δεν με βολεύει το χειρηστήριο οποτε παίζω με keyboard και mouse , το θέμα ειναι οτι πρέπει να θέλει oil και το oil το βλέπω αλλα δεν μπορώ να το μαζέψω ...
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δεν με βολεύει το χειρηστήριο οποτε παίζω με keyboard και mouse , το θέμα ειναι οτι πρέπει να θέλει oil και το oil το βλέπω αλλα δεν μπορώ να το μαζέψω ... Να πλακα πλακα κατι που δεν εχει αναφερθει ως τωρα στο εν λογω θεμα.Οτι δηλαδη δεν παιζουν ολοι το παιχνιδι με gamepad
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα