toyo73 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Γελαει ο κοσμος με το παραπανω παντως. Αυτο ελειπε να δινουμε 800ευρω για καρτες γραφικων για τα console ports.. Πλεον ολα console ports θα ειναι.
Alex21121988 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Στο μεταξύ αυτό παίζει και να μπορεί να διορθωθεί με ένα καλό SweetFX preset με καλό Sharpness. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που στοιχίζει με αυτό που απεικονίζεται δεν το αξίζει τόσο κόστος σε vram. Anw, για το game δεν βλέπω πολύ να μιλάτε, μόνο ο Spartan είχε πει κάποια πράγματα και με προβλημάτισε, γιατί σπάνια τον βλέπεις ''ψιλοαπογοητευμένο'' με game. Συνήθως και τα πιο μούφα games (για μένα) κάτι καλό τους βρίσκει και αναφέρει. *Aν δείτε να πέφτει πουθενά η τιμή του, ρίξτε κανένα σήμα. Στο G2A καλά κρατεί στα 39 ευρώ. Μου κάνει εντύπωση γιατί τόσο ακριβά(για digital) από την στιγμή που retail στοιχίζει τόσο..
BigBOSS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Πλεον ολα console ports θα ειναι. ποια ολα; το XCOM2 που θα βγει τώρα console port ειναι;
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Του Spartan δεν φαίνεται να του αρέσει ιδιαίτερα το παιχνίδι. Εγώ λίγο που έχω παίξει μου αρέσει και πολύ μάλιστα, η εξερεύνηση στα tombs είναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-η. Το gameplay κατά τα άλλα(Πιστολίδι, movements etc) είναι ίδιο με του Reboot που μου άρεσε οπότε κομπλέ και 'δω. Γενικά είναι ένα Uncharted με την Lara αλλά εδώ είναι πιο ''σκοτεινό'' το όλο σκηνικό ας το πω, ενώ το Uncharted έχει και την σαχλαμάρα του μέσα(Ατάκες κλπ). Μόλις το προχωρήσω λίγο ακόμη θα γράψω και γι' αυτά που δεν μου αρέσουν, όπως το τραγικό ΑΙ του παιχνιδιού.
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικα την γνωμη μου την εχω γραψει πιο πισω.Αλλωστε οσον αφορα τις προσωπικες αποψεις ειμαι της ιδεας οτι πρεπει να γραφεις 2 φορες σαν εντυπωσεις.Πρωτες στην αρχη μετα απο πχ 2 ωρες παιχνιδιου(αυτο που λεμε πρωτες αποψεις για το παιχνιδι και μετα σαν συνολο οταν το ολοκληρωσεις).Προσωπικα εχω ως τωρα γραψει 9ωρες πανω κατω στο παιχνιδι,το παιζω σε normal με ολα high settings και ειμαι Geothermal valley και γραφει ποσοστο 35%. Δεν το βιαζομαι το παιχνιδι για να κανω και explore στο map οσο μπορω οπως και να κανω τα περισσοτερα tombs που βρισκω.Ολοκληρωμενη γνωμη θα βαλω μολις το τελειωσω το παιχνιδι. Παντως απο το Uncharted μονο και μονο στο explore/skills/upgrades(πλεον εχει και διαφορετικες στολες)μου αρεσει πολυ περισσοτερο σαν συνολο. Τα side missions δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα τουλαχιστον δινουν decent rewards/upgrades. Εκανα και ενα διαλειμα για να τελειωσω το Jessica Jones λογω και του Daredevil που βγαινει τον Μαρτιο γιαυτο δεν το εχω προχωρησει πολυ ακομα.Περιμενω να παρω και το Starcraft 2 απο την προσφορα του Γερμανου
liakinen Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχω αγοράσει το παιχνίδι ακόμα, δεν έχω παίξει το παιχνίδι ακόμα, έχω μια GTX 670 ακόμα σε 1920x1200 monitor, έχω αρκετά παιχνίδια AAA νέα και παλιά που δεν έχω παίξει ακόμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ρίξω ρυθμίσεις στα παιχνίδια και να τα χαρώ (Witcher 3 πχ), την κάρτα όμως δεν την αλλάζω μέχρι να λιώσει και ας έχω τα λεφτά. Α και για το παιχνίδι του thread θα ξαναβάλω το προηγούμενο σε λίγες μέρες αφού τελειώσω τα Bioshock ξανά (είμαι τυχερός που γουστάρω να ξανά παίζω παλαιότερα παιχνίδια και να το απολαμβάνω). Το συγκεκριμένο όταν βγάλει τα patch του βλέπουμε (ας περάσουν και κάνα 2-3-4 μήνες). P.S Δεν θέλω να βγάλω κακία αλλά το να ασχολούνται άτομα που έχουν 980 ti με ρυθμίσεις είναι για γέλια. Όχι βέβαια για τους ίδιους αλλά για τις εταιρείες. Ένα παιχνίδι που έχει μια βελτίωση στον οπτικό τομέα ας πούμε 15% από το προηγούμενο έχει απαιτήσεις 70% και πάνω. Βρε ουστ... 1
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ρε 'συ, οι υφές είναι παντού στο παιχνίδι..Όταν λοιπόν ρίχνεις την ποιότητα των υφών, το καταλαβαίνεις γιατί οι υφές είναι παντού στην εικόνα. Εκτός αυτού, το έγραψα και προηγουμένως, άλλος θα το παρατηρήσει, άλλος όχι. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια παρατηρητικότητα. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που τους δείχνεις γραφικά από παλιές και νέες κονσόλες και πασχίζουν να δουν τις διαφορές, τι να λέμε τώρα Ναι δεν διαφωνω με αυτο που λες αλλα η λυση ειναι πολυ απλη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Παιζεις τωρα σε high settings σε normal πχ επιπεδο δυσκολιας και αργοτερα μολις βγουνε Performance drivers το ξαναπαιζεις σε παραπανω δυσκολια σε very high settings(που και το framerate θα ειναι καλυτερο)και εισαι αρχοντας. Το λεω γιατι δυστηχως με τις παραπανω εικονες που ανεβαζουν και στα forum πιο πολυ οι περισσοτεροι δειχνουν λες και ειναι αυτης της κατηγοριας. Παντως μετα απο ενα διαβασμα εδω στο φορουμ, εγω νομιζα οτι ολοι οι pc-gamers σταματανε καθε 10 βηματα και βγαζουν screenshots με διαφορετικα settings για να κανουν συγκρισεις. Ο Fulgore μαλλο ειναι εξαιρεση! Δεν έχω αγοράσει το παιχνίδι ακόμα, δεν έχω παίξει το παιχνίδι ακόμα, έχω μια GTX 670 ακόμα σε 1920x1200 monitor, έχω αρκετά παιχνίδια AAA νέα και παλιά που δεν έχω παίξει ακόμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να ρίξω ρυθμίσεις στα παιχνίδια και να τα χαρώ (Witcher 3 πχ), την κάρτα όμως δεν την αλλάζω μέχρι να λιώσει και ας έχω τα λεφτά. Α και για το παιχνίδι του thread θα ξαναβάλω το προηγούμενο σε λίγες μέρες αφού τελειώσω τα Bioshock ξανά (είμαι τυχερός που γουστάρω να ξανά παίζω παλαιότερα παιχνίδια και να το απολαμβάνω). Το συγκεκριμένο όταν βγάλει τα patch του βλέπουμε (ας περάσουν και κάνα 2-3-4 μήνες). P.S Δεν θέλω να βγάλω κακία αλλά το να ασχολούνται άτομα που έχουν 980 ti με ρυθμίσεις είναι για γέλια. Όχι βέβαια για τους ίδιους αλλά για τις εταιρείες. Ένα παιχνίδι που έχει μια βελτίωση στον οπτικό τομέα ας πούμε 15% από το προηγούμενο έχει απαιτήσεις 70% και πάνω. Βρε ουστ... Βασικα αυτο. Το να εισαι πχ ψειρας με την 980ti σε 1440p που εκει ναι προοριζεται η καρτα για high/very high settings το δεχομαι λογω και αναλυσης. Αλλα σε 1080p που το παιχνιδι το σηκωνουν σε high settings καρτες κατα πολυ φθηνοτερες(οπως και τα αλλα παιχνιδια)ε ναι ειναι λιγο τραγικο. Εκτως αν για καποιον οι παραπανω διαφορες high με very high αιτιολογουν τα κοντα 800ευρω της καρτας ......
Sprou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά το δικό μου μάτι βλέπει διάφορα τι να κάνουμε τώρα..γτ δλδ θα πρέπει να σχολιαστεί αυτό αρνητικά..συζήτηση κάνουμε..
Spartan117 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Στο μεταξύ αυτό παίζει και να μπορεί να διορθωθεί με ένα καλό SweetFX preset με καλό Sharpness. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που στοιχίζει με αυτό που απεικονίζεται δεν το αξίζει τόσο κόστος σε vram. Anw, για το game δεν βλέπω πολύ να μιλάτε, μόνο ο Spartan είχε πει κάποια πράγματα και με προβλημάτισε, γιατί σπάνια τον βλέπεις ''ψιλοαπογοητευμένο'' με game. Συνήθως και τα πιο μούφα games (για μένα) κάτι καλό τους βρίσκει και αναφέρει. *Aν δείτε να πέφτει πουθενά η τιμή του, ρίξτε κανένα σήμα. Στο G2A καλά κρατεί στα 39 ευρώ. Μου κάνει εντύπωση γιατί τόσο ακριβά(για digital) από την στιγμή που retail στοιχίζει τόσο.. Εγώ από αυτά που έπαιξα βρήκα το shooting μέτριο, την ιστορία γελοία, και το exploration καλο. Το μονο aspect που δεν μου αρέσει καθόλου είναι ότι προσπαθούν να το κάνουν ποτε rpg (crafting, skill trees, materials, drops, loot κτλ) ποτε open world (fetch quest για gear), ποτε on-rails TPS, ποτε και εγώ δεν ξέρω τι ακόμα θα έχουν σκεφτεί προς το τέλος. Και επειδή προσπαθούν πολλά πράματα και κάνουν μιση δουλειά σχεδόν σε όλα αφήνει μια μετριότητα σαν after taste. Είναι ένα potpourri από gaming elements που απλά δεν βγάζει νόημα, πολλές φορες την ώρα που παίζεις φαίνεται πως ούτε το ίδιο το παιχνίδι ξέρει τι είναι. Το χειρότερο είναι ότι τα open world segments του παιχνιδιού είναι και κακάσχημα με shimmering παντού, και τρέχουν άσχημα από άποψη επιδόσεων οποτε μπαίνω σε αυτές τις περιοχές και με κακή προδιάθεση. Γι' αυτό μέχρι να βγάλουν patch παίζω The Witness, που είναι παιχνιδάρα και βλέπουμε όταν φτιάξουν λίγα πράματα. Ούτως ή άλλως λένε θα βγάλουν Dx12 patch, VXAO ελπίζω και κανένα TAA. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι οι δυο πρώτες ώρες είναι ευχάριστες, και είναι από τις λίγες στιγμές που το παιχνίδι δεν έχει identity crisis. Απ' όταν έφτασα στο Soviet Camp και μετά όλα είναι ψιλό μέτρια με highlight τις κλειστές περιοχές και τα Tombs που είναι ΠΟΛΥ βελτιωμένα σε σύγκριση με το reboot. 1
liakinen Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά το δικό μου μάτι βλέπει διάφορα τι να κάνουμε τώρα..γτ δλδ θα πρέπει να σχολιαστεί αυτό αρνητικά..συζήτηση κάνουμε.. Καλά κάνει το μάτι σου ο καθένας εκφράζει τον εαυτό του. Απλά εμείς της άλλης σχολής ήμαστε πιο ευτυχισμένοι. Εσείς πρέπει να υπάρχει χρήμα αλλιώς...
naruto14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Για την ιστορία είχα ένα άγχος ότι θα ακολουθήσει τα επίπεδα του Reboot και δυστυχώς επιβεβαιώνομαι. Κρίμα, πρέπει να δουλέψει περισσότερο εδώ η crystal dynamics.
Spartan117 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Για την ιστορία είχα ένα άγχος ότι θα ακολουθήσει τα επίπεδα του Reboot και δυστυχώς επιβεβαιώνομαι. Κρίμα, πρέπει να δουλέψει περισσότερο εδώ η crystal dynamics. Είναι χειρότερο από το reboot στην ιστορία, το reboot είχε κάποιο νόημα και κάποια λογική, αυτό είναι χειρότερο imo.
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Με ρυθμισεις παντα ασχολουνταν και παντα θα ασχολουνται ΟΛΟΙ οι PC gamers και ας εχουν το καλυτερο συστημα. Ανεξαρτητως IQ διαφορων ΠΑΝΤΑ βρισκονταν ενας ή περισσοτεροι τιτλοι που εφερνε το συστημα τους στα γονατα ανα τα χρονια, και εχω παρα πολλα παραδειγματα. Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο ή εχει μνημη χρυσοψαρου ή ειναι gamer νεοτερης γενιας και ανακαλυπτει τωρα πως παιζεται το παιχνιδι χρονια απο καταβολης. Kαι επειδη οι διαφορες ειναι πιο subtle εν πρωτη οψει,ειδικα οταν δεν γνωριζουμε την τεχνολογια που κρυβεται πισω απο καποια settings τοτε φτανουμε σε συμπερασματα κατα το δοκουν.. Απο το advanced AO π.χ ή τα advanced soft shadows υπερυψηλων αναλυσεων και τι στοιχιζουν αυτα ειδικα σε ενα open world παιχνιδι. Και στο κατω κατω το εχουμε ξανατονισει. Δεν υπαρχει τιποτα μεμπτο στο να μην βλεπει καποιος την διαφορα. Αρκει να μην διατεινεται οτι ειναι και PC gamer και να την λεει στον κονσολα οτι εχει χαζοκουτι, ενω οταν αυτος δεν μπορει να τρεξει το παιχνιδι οπως πρεπει φταινε οι εταιρειες παντα (για ολα τουλαχιστον γιατι φταινε αναμφιβολα και αυτες σε μεγαλο βαθμο και οχι το συστημα του). Εχω βαρεθει προσωπικα να ακουω τα ιδια και τα ιδια τοσα χρονια λες και ανακαλυψαμε την Αμερικη. Δεν με πειραζει να τα ακουω, με πειραζει ομως να βλεπω δηκτικο τροπο ειδικα οταν δεν εχεις σφαιρικη αποψη για το θεμα και το παιζεις και ξερολας. Η αποψη του καθενος σεβαστη αρκει να την τεκμηριωνει με επιχειρηματα και το κυριοτερο να μην θεωρει οτι επειδη αυτος πραττει ετσι αυτοματως οτιδηποτε αλλο ειναι εκτος λογικης. Στα του παιχνιδιου τωρα Spartan ξερεις οτι σε πολλα συμφωνω μαζι σου και οι αποψεις μας ειναι ταυτοσημες αλλα εδω θα διαφωνησω. Δεν ειναι κακο να δανειζεται στοιχεια απο διαφορα genres. Το αν μας αρεσει ή οχι ειναι καθαρα υποκειμενικο και δεν βρισκω το λογο γιατι ξεκινωντας ενα παιχνιδι πρεπει να το χαρακτηρισω ως ενα genre υποχρεωτικα. Εγω π.χ το βρισκω fun που εχει και ψιλοrpg στοιχεια και μου αρεσει αρκετα ο τροπος εξερευνησης και τα side quests. Ειναι αυτο ακριβως που περιμενα. Παταει πανω στο reboot και δινει την ιδια εμπειρια. Δεν ηθελα κατι αλλο. Ηθελα κατι σαν το reboot που μου αρεσε αρκετα και το ευχαριστηθηκα. Αναμφιβολα θα υπαρξουν οι αμεσες συγκρισεις με το Uncharted αλλα για εμενα και τα δυο παιχνιδια εχουν την μαγεια τους, το καθενα με τον δικο του τροπο. Και ουτε θεωρω οτι ειναι τοσο ρηχη πια η ιστορια που δεν αντεχεται εχω δει παρα πολυ χειροτερες ιστοριες μονο φετος. Και πολλα μερη της ιστοριας την εμπλουτιζουν ανακαλυπτωντας artifacts και κανοντας loot ή ανακαλυπτωντας tombs αρκει να τα διαβαζουμε.. Μου αρεσει που ξετυλιγεται σαν κουβαρι και ο τροπος που προσθετει στο ολο immersion. Γενικα προκειται για ενα fun παιχνιδι.. Ουτε η επιτομη του gaming ειναι, ουτε η ατομικη βομβα που λεγεται Witcher 3 και ουτε ποτε ισχυριστηκαν οι devs οτι θελουν να φτιαξουν φανταζομαι. Ειναι ενα Tomb Raider με την μορφη που πηρε απο το reboot και μετα. Αν σου αρεσε το πρωτο δυσκολευομαι να καταλαβω γιατι πρεπει να ειναι διαφορετικο και 2 φορες καλυτερο το δευτερο. Εμενα μου αρκει να ειναι αυτο που ηταν το reboot. Που ειναι για τα δικα μου δεδομενα. Τελος αν πρεπει κατι να χαρακτηρισει το παιχνιδι για εμενα αρνητικα αυτο αναμφιβολα ειναι το κακιστο AI οπως ειπε ο Psycho.. Ωρες ωρες ειναι αστειο να σκοτωνεις τον αλλο και δυο βηματα διπλα να μην περνει χαμπαρι κανεις τι γινεται π.χ ή να ψαχνουν να σε βρουν και να σταματανε σε αστεια σημεια. 5
Spartan117 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Fun είναι δεν διαφωνώ, δεν είπα ότι είναι κακό, απλά δεν είναι αυτό που περίμενα. Αλλα όπως είπες απόψεις είναι όλες, εμενα απλά δεν μου άρεσε το πως δένει όλα αυτά που προπαθεί να κάνει (ειδικά τα quest τύπου πάνε εκεί, σκότωσε αυτό) και ότι επίσης η ιστορία όπως και στο reboot παίρνει πολύ σοβαρά τον εαυτό της χωρίς λόγο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Τόση επεξεργαστική ισχύ, και το AI δεν το προσέχουν καθόλου..Αν είναι δυνατόν να σκοτώνω από ψηλά με τόξο 2 άτομα και οι υπόλοιπα απλά να περπατάνε με το πάσο τους και να χαζοκοιτάνε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα