Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβγαλε ένας χρήστης SLI bits που δουλεύει κομπλέ το SLI, το έχω ποστάρει κάποιες σελίδες πιο πίσω. Το ότι θέλει patch το παιχνίδι, εξυπακούεται νομίζω. Το Reboot έγινε άλλο παιχνίδι μετά από 2-3 patches.

Πάντως d4ydr33m3r, αν η TV σου είχε και G-Sync θα καταλάβαινες την έννοια του butter-smooth gaming με το setup που έχεις :)

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβγαλε ένας χρήστης SLI bits που δουλεύει κομπλέ το SLI, το έχω ποστάρει κάποιες σελίδες πιο πίσω. Το ότι θέλει patch το παιχνίδι, εξυπακούεται νομίζω. Το Reboot έγινε άλλο παιχνίδι μετά από 2-3 patches.

Πάντως d4ydr33m3r, αν η TV σου είχε και G-Sync θα καταλάβαινες την έννοια του butter-smooth gaming με το setup που έχεις :)

Πολλα τα λεφτα Αρη αλλα το εχω πει..Αν κατι μου λειπει απο τα advanced gaming monitors ειναι το adaptive sync.. Best thing που συνεβη στα μονιτορ εδω και καιρο.. Το X34 predator χαλβαδιαζω μηνες τωρα που ειναι και λιγοτερο απαιτητικό σε θεμα ανάλυσης,ειδικα για αυτες τις περιπτωσεις σαν το RotTR, αλλα περιμένω για κατι

καλυτερο σαν πανελ.. Θα δειξει οκ το 2713hm ακόμη κρατάει καλα αν το χρειάζομαι για τα υπολοιπα παιχνίδια. .

Δημοσ.

1.ειμαι οοοοοοο ψειρας με τα settings..όταν μιλάτε για 970 και high,εγω προσωπικά δε θα ήμουν ευχαριστημένος..άρα όπως λέει ο psycho ειναι τι θέλει ο καθένας και το σέβομαι αυτο..

2.δε συμφωνώ σε καμία περιπτωση περί overkill psycho answer

1080p 60 monitor

Δημοσ.

Είναι υπερβολική ; Δηλαδή κρατάει σε όλα τα παιχνίδια 60+ frames χωρίς πτώσεις με όλες τις ρυθμίσεις στο max ακόμα και σε 1080P ; Όχι, άρα..Η έννοια του overkill είναι σχετική και πάει ανάλογα με τον χρήστη και τις απαιτήσεις του.

Γελαει ο κοσμος με το παραπανω παντως. Αυτο ελειπε να δινουμε 800ευρω για καρτες γραφικων για τα console ports.. Αλλα ελεγες btw για την 980ti και το 1080p πιο παλια......Και δεν νομιζω οτι αυτο αλλαξε σε καινουργιο παιχνιδι χωρις καν να εχει βγει performance driver.Στο παραπανω βεβαια την γλυτωνει εν μερη ενα gsync monitor να πεις οτι εστω κυνηγας τα frames.

Επισης και απο τις προηγουμενες φωτο που ειχες ανεβασει μεταξυ high και Very high,τρομερη διαφορα.......Ασε που το προσωπο της Lara το βλεπεις μονο στα Cut scenes και εκει σιγα μην κατσει να παρατηρεις τετοιες λεπτομερεις...

Είναι uncompressed προφανώς και τρώνε την Vram με το κουτάλι, σιγά μην κάτσει ο dev να νοιαστεί..Σου λέει, υπάρχουν κάρτες και με 8GB Vram, οπότε σιγά μην ασχοληθούμε. Δεν σκέφτεται το πόσο τραγικό είναι ένας με Fury X που είναι η κορυφαία GPU της AMD να μην μπορεί να έχει V.High textures και ένας με 390 να μπορεί επειδή έχει 8GB..

Οι 980Ti δεν έχουν θέμα διαβάζω ακόμα και σε 1440P, αυτό έλειπε βέβαια να έχει κι' αυτή θέμα..

Οχι αλλα σκεφτεται οτι πολυ απλα η R9 390 θα πουλησει περισσοτερο απο την Fury X λογω χαμηλοτερης τιμης.

Επισης να σου πω την αληθεια εν μερη οσοι αγορασαν FuryX λογικα θα ετρεξαν να τις πουλησουν κατευθειαν αν δεν ειχαν δει benchmarks. Καρτα που φτανει σε τιμη την 980ti,εχει λιγοτερες επιδοσεις και Vram.Κοινως δεν υπαρχει λογος να την προτιμησει καποιος εκτως αν την βρει μιση τιμη ξερω γω https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=fury+x

Δημοσ.

1.ειμαι οοοοοοο ψειρας με τα settings..όταν μιλάτε για 970 και high,εγω προσωπικά δε θα ήμουν ευχαριστημένος..άρα όπως λέει ο psycho ειναι τι θέλει ο καθένας και το σέβομαι αυτο..

2.δε συμφωνώ σε καμία περιπτωση περί overkill psycho answer

1080p 60 monitor

Ναι δεν διαφωνω οταν ομως οι διαφορες κανουν μπαμ οπως πχ απο Low σε High settings κατι σελιδες πιο πισω. Επισης αν ησουν τοσο ψειρας οπως λες θα ειχες παει σε μεγαλυτερης αναλυσης monitor :)

Τι εννοεις δεν θα ησουν ευχαριστημενος σε High settings???Δηλαδη το παιχνιδι δεν βλεπεται σε high settings???

Οσο για το 2ρο λογικο ειναι να μην συμφωνεις(αφου εχεις την καρτα lol). 

Να το πω πιο απλα,σκοπος μου δεν ειναι να πας να πουλησεις την καρτα για να παρεις αλλη.Αλλα εξ αρχης αυτη η καρτα βγηκε κυριως για 1440p Ultra γιαυτο και λεμε περι overkill.Οταν μπορεις να κανεις την δουλεια σου με αρκετα φθηνοτερη καρτα(και αυτο παει και στην προηγουμενη γενια,βλεπε 780 και 780ti χρηματικα)τοτε ναι η 980ti για 1080p ειναι overkill,τουλαχιστον μεχρι να βγουν οι επομενες καρτες. Οποιος θελει μπορει να το δεχτει ή οχι αλλα ετσι ειναι.

Δημοσ.

Προσωπικά με πρόσφατη αλλαγή GPU φτάνω στο συμπέρασμα ότι τα extra settings που βάζουν στο PC edition και δεν υπάρχουν στις consoles είναι αυτά που βαραίνουν τρελα χωρίς λόγο το game γιατί μέσα σε λίγους μήνες ποτε να προλάβουν να κάνουν σωστή δουλειά...γενικά imho ας always δεν αξίζει να αγοράζεις πολύ ακριβά GPU έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, ρίχνεις λίγα settings και ζεις ήσυχος. Είδα λίγο το game σε φίλο και looks pretty, τουλάχιστον στην αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά με πρόσφατη αλλαγή GPU φτάνω στο συμπέρασμα ότι τα extra settings που βάζουν στο PC edition και δεν υπάρχουν στις consoles είναι αυτά που βαραίνουν τρελα χωρίς λόγο το game γιατί μέσα σε λίγους μήνες ποτε να προλάβουν να κάνουν σωστή δουλειά...γενικά imho ας always δεν αξίζει να αγοράζεις πολύ ακριβά GPU έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, ρίχνεις λίγα settings και ζεις ήσυχος. Είδα λίγο το game σε φίλο και looks pretty, τουλάχιστον στην αρχή.

Που να μην ειχαμε και κριση/capital control μονο το Sli 980ti θα διαβαζαμε οτι ειναι overkill :P

Δημοσ.

Γελαει ο κοσμος με το παραπανω παντως. Αυτο ελειπε να δινουμε 800ευρω για καρτες γραφικων για τα console ports.. Αλλα ελεγες btw για την 980ti και το 1080p πιο παλια......Και δεν νομιζω οτι αυτο αλλαξε σε καινουργιο παιχνιδι χωρις καν να εχει βγει performance driver.Στο παραπανω βεβαια την γλυτωνει εν μερη ενα gsync monitor να πεις οτι εστω κυνηγας τα frames.

Επισης και απο τις προηγουμενες φωτο που ειχες ανεβασει μεταξυ high και Very high,τρομερη διαφορα.......Ασε που το προσωπο της Lara το βλεπεις μονο στα Cut scenes και εκει σιγα μην κατσει να παρατηρεις τετοιες λεπτομερεις...

Οχι αλλα σκεφτεται οτι πολυ απλα η R9 390 θα πουλησει περισσοτερο απο την Fury X λογω χαμηλοτερης τιμης.

Επισης να σου πω την αληθεια εν μερη οσοι αγορασαν FuryX λογικα θα ετρεξαν να τις πουλησουν κατευθειαν αν δεν ειχαν δει benchmarks. Καρτα που φτανει σε τιμη την 980ti,εχει λιγοτερες επιδοσεις και Vram.Κοινως δεν υπαρχει λογος να την προτιμησει καποιος εκτως αν την βρει μιση τιμη ξερω γω https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=fury+x

Δεν πήρα 980Ti τώρα που έχω 1440P/144Hz monitor, πόσο μάλλον αν είχα 1080P. Αυτό όμως αφορά εμένα και δεν αναιρεί αυτό που είπα για την έννοια του overkill. Όσο για την διαφορά στις υφές, δεν είναι μόνο στα cutscenes, υπάρχουν γενικότερα διαφορές και στο περιβάλλον όπως θα είδες(Αν είδες) και στο άλλο συγκριτικό που έβαλα. Κάποιοι θα το παρατηρήσουν, κάποιοι όχι..Προσωπικά όταν έριξα την ρύθμιση στο High μου κακοφάνηκε αμέσως η πτώση της ευκρίνειας στις υφές. Για την Fury X θεωρώ ότι το fail-αρε η AMD απλά για να βάλει το μπουρδο-HBM.

Ισχύει εν μέρει αυτό που λες, όπως και να το κάνεις στο 3D δεν είναι τίποτα τζάμπα και το eye candy κοστίζει, το θέμα είναι ότι πολλές ρυθμίσεις βελτιώνουν απειροελάχιστα το IQ και κοστίζουν πολύ σε επιδόσεις, οπότε αν δεν είσαι ψείρας ζεις και χωρίς αυτό.

Δημοσ.

Προσωπικα οταν εριξα τις ρυθμισεις απο very high σε High απολαυσα περισσοτερο το παιχνιδι γιατι πολυ απλα δεν ειχα να παρατηρω περισσοτερο τα frame drops αλλα το παιχνιδι αυτο καθαυτο. Επισης σου ξαναλεω οτι εγω προσωπικα και φανταζομαι και οι περισσοτεροι δεν καθομαστε οταν παιζουμε το παιχνιδι να κοιταμε τις γραμμες στα βραχια πως δειχνουν.

BigBOSS, σε πληροφορώ ότι στα textures υπάρχει αρκετή διαφορά ακόμα και από High σε Very High, ειδικά στις πληγές στο σώμα της Lara είναι μέρα με την νύχτα..

http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/rise-of-the-tomb-raider/alt/rise-of-the-tomb-raider-texture-quality-interactive-comparison-005-very-high-vs-high.html

Αλλά και γενικότερα δίνουν μια άλλη οξύτητα τα V.High, και πάλι όμως δεν δικαιολογείται να μην μπορεί να τρέξει όπως πρέπει με 4GB Vram.

http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/rise-of-the-tomb-raider/alt/rise-of-the-tomb-raider-texture-quality-interactive-comparison-001-very-high-vs-high-alt.html

Ξανακοιτα την δευτερη φωτογραφια. Ναι εκει που παιζεις το παιχνιδι και θα ανεβεις πανω λες ''κατσε να σταματησω εδω να θαυμασω το περιβαλλον''.... Κοροιδευομαστε τωρα??

• Like 1
Δημοσ.

Παντως μετα απο ενα διαβασμα εδω στο φορουμ, εγω νομιζα οτι ολοι οι pc-gamers σταματανε καθε 10 βηματα και βγαζουν screenshots με διαφορετικα settings για να κανουν συγκρισεις. Ο Fulgore μαλλο ειναι εξαιρεση!

• Like 2
Δημοσ.

Το γελιο ειναι παντως οτι για γραφικά γινεται πάντα ο λογος. Που να μας ενδιεφερε κιολας.

Ρε καντε οτι τραβαει η ψυχη σας το gaming ειναι απόλαυση. Αν κατανταει να γίνεται ψυχαναγκασμος ας το αφήσουμε καλύτερα :D

• Like 2
Δημοσ.

Ρε 'συ, οι υφές είναι παντού στο παιχνίδι..Όταν λοιπόν ρίχνεις την ποιότητα των υφών, το καταλαβαίνεις γιατί οι υφές είναι παντού στην εικόνα. Εκτός αυτού, το έγραψα και προηγουμένως, άλλος θα το παρατηρήσει, άλλος όχι. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια παρατηρητικότητα. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που τους δείχνεις γραφικά από παλιές και νέες κονσόλες και πασχίζουν να δουν τις διαφορές, τι να λέμε τώρα :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και εγω παρατηρησα αυτες τις διαφορες high με very high. Αλλα τι να κανω αφου δεν μπροει η καρτα αναγκαστικα το εβαλα σε high γιατι αλλιως σερνοταν το παιχνιδι. Παλι καλα που  ολα τα υπολοιπα setttings αντεχει very high. Και αυτο μετα το overclock γιατι με stock θα επρεπε να τα εχω ολα high. Μεχρι το αυριο θα ανεβασω 2 youtube gameplay videos να δειτε πως ειναι το παιχνιδι και πως σφαζω αγρια τους εχθρους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...