Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως σε αλλα παιχνίδια και με 2gb vram εισαι καλά για very high textures (Witcher 3, Ethan Carter, Mad Max, Dragon Age Inquisition, Battlefield 4, Star Wars Battlefront, GTAV και πολλά άλλα) και κάποια άλλα σαν αυτο για very high textures ζητάει πολλά παραπάνω χωρις να τα δικαιολογεί.

Δημοσ.

Θα το διορθώσουν. Το εύλογο ερώτημα είναι αν κάνει τα ίδια και σε κάρτες με παραπάνω από 4Gb vram. Δεν αναφέρομαι μόνο στις 980ti, αλλά στις amd για παράδειγμα. 

Δημοσ.

Είναι uncompressed προφανώς και τρώνε την Vram με το κουτάλι, σιγά μην κάτσει ο dev να νοιαστεί..Σου λέει, υπάρχουν κάρτες και με 8GB Vram, οπότε σιγά μην ασχοληθούμε. Δεν σκέφτεται το πόσο τραγικό είναι ένας με Fury X που είναι η κορυφαία GPU της AMD να μην μπορεί να έχει V.High textures και ένας με 390 να μπορεί επειδή έχει 8GB..

Θα το διορθώσουν. Το εύλογο ερώτημα είναι αν κάνει τα ίδια και σε κάρτες με παραπάνω από 4Gb vram. Δεν αναφέρομαι μόνο στις 980ti, αλλά στις amd για παράδειγμα. 

Οι 980Ti δεν έχουν θέμα διαβάζω ακόμα και σε 1440P, αυτό έλειπε βέβαια να έχει κι' αυτή θέμα..

Δημοσ.

Το παιχνίδι οντως δυνατό,το ξεκίνησα σημερα..απο graphics ολα στο τέρμα με gtx 980 ti χωρις κανένα frame drops..

Απο display μεριά έκανα το λάθος στην αρχή και έβαλα ssaa 4x καλά εντάξει..γέλαγε ο Jonah..

Μετά στο 2x σε μερικά σημεία 50αρια και 40αρια σε cutscenes και τωρα παίζω με smaa σταθερά 60 με ολα τα αλλα στο τέρμα..θα δω και με reshade πως παει αυριο..

i7 4790k,16 gb ram,Windows 8.1,1080p

Απο περιεργεια τι Monitor εχεις για τετοιο συστημα,καθως η 980ti ειναι ολιγον τι  υπερβολικη...

Δημοσ.

Είναι υπερβολική ; Δηλαδή κρατάει σε όλα τα παιχνίδια 60+ frames χωρίς πτώσεις με όλες τις ρυθμίσεις στο max ακόμα και σε 1080P ; Όχι, άρα..Η έννοια του overkill είναι σχετική και πάει ανάλογα με τον χρήστη και τις απαιτήσεις του.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και οι ti έχουν drops στα 40-45 οπότε τι να κάτσουμε να συζητήσουμε για το game. Είχα ανεβάσει ένα βίντεο με το perofmance ενός youtuber που έκανε το review και είναι με 980ti. Έχει θέμα το game και θα το φτιάξουν, αν το αφήσουν όπως έχει, ε δεν θα πάμε και για new gpu για αυτό το game, δεν δικαιολογεί τίποτα αυτές τις απαιτήσεις.

*Ο φίλος παραπάνω με την ti δεν παίζει να μην έχει framedrops απλά δεν τα αντιλαμβάνεται το μάτι του πιθανόν. Τρέχει καλύτερα εννοείται από όλες τις gpu η ti αλλά και πάλι στο συγκεκριμένο έχει frame drops, δεν ειναι σταθερό καθόλου το perfomance.

Για το overkill που λέτε αν ο φίλος έχει κανένα 120+HZ 1080p monitor η ti μια χαρά θα του δίνει πολλά frames οπότε είναι εν μέρει δικαιολογημένη η επιλογή του. Ναι, πάει και ανάλογα και με τις απαιτήσεις του καθενός.

Δημοσ.

Όχι, στην 390 δεν έχω θέμα, πέρα από κάτι κάθετα drops που σίγουρα δεν οφείλονται στην κάρτα + το γεγονός ότι σε 1080 ανεβοκατεβαίνουν τα FPS σαν απομαγνητισμένη πυξίδα.

Δημοσ.

Αν πάω για Gsync monitor(και προφανώς ξέρετε για ποιο θα παω) βέβαια θα πρέπει να πάω και για άλλη gpu, 1/3 του μέσου ελ. εισοδήματος για monitor/gpu, nope, i will pass this time.. Είναι πολλά τα χρήματα και δεν βλέπω games να το αξίζουν όλο αυτό. Αν το VR μας πάει σε άλλη φάση gaming και αξίζει ίσως εκεί να επενδύσω.

Δημοσ.

Oι 980Τi δεν εχουν θεμα με stuttering απο vram γιατι καθισα και το τσεκαρα εχθες ακομη και σε 4k..  

Εχω ομως θεμα με stuttering και το εστιασα στην ανεξηγητη αυξηση της ram σε καποια διαστηματα του παιχνιδιου, ακομη και οταν η vram δεν ειναι τιγκα.. Εφτασε και τα 13-14Gb η ram σε 4k σε καποια σημεια!! Κραταει 2-3 δευτερα και γινεται εκνευριστικο καποιες φορες γιατι φαινεται οτι ειναι bugged επειδη ξεκιναει σε ασχετες στιγμες εκει που δεν εχει θεμα υπο κανονικες συνθηκες. Αν π.χ οταν βγαινεις απο κλειστους χωρους σε open world environments με εντονο foliage που αυξανει και το LoD με τοσες σκιες και νεες υφες να γινονται preload συνεβαινε θα εξηγουνταν λογικα. Αλλα οταν στον ιδιο χωρο εκει που δεν εχεις θεμα ξαφνικα αποκτας και κοιτας αυτοματα την ram και εκτινασσεται στα υψη, καταλαβαινεις τι παιζει.. Παντως σε αρκετα σημεια μου τρωει και και ολη την vram σε 4k.. 

Θελει patch 100% για τα διαφορα issues γιατι αν δεν ηταν το stuttering τολμω να πω οτι με επερνε ακομη και για SSAAx2. Αλλα ετσι ουτε για αστειο.

p.s Επισης ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που αρχιζει και δουλευει ο 5820k πιο εντονα.. Και μου κανει εντυπωση ειδικα σε μια κατεξοχην gpu limited αναλυση.. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν ήξερα να βάλω 32GB Ram για το TR :D

32Gb  my arse.. Patch θελει.. Σαν το Call of Booty πριν το patch σε πιο χαλαρη κατασταση μοιαζει.. Eχοντας παιξει παντως στο xb1 ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που προσωπικα μου αρεσει να παιζει κοντα στα 60fps.. Σπανια πλεον σε τετοιου ειδους παιχνιδια μου κανει εντυπωση για πανω απο 40-45fps αλλα σε αυτο μου αρεσει η αισθηση των 60fps. 

Δημοσ.

Σε 4Κ; Να φανταστώ με sli το οποίο δεν είναι και όπως πρέπει όμως καθώς τα profiles που έβγαλε η nvidia είναι γτπκ, που ακόμα και που βρήκαν λύση κάποιοι να τρέξει καλύτερα δεν μπορεί να έχει το ιδανικό(ακόμα) scaling.

Ε θέλει patch/patches, δεν είναι φυσιολογικό όλο αυτό, σιγά το Rise of the Crysis που θα θέλουμε και 980ti και 32Gb ram για να το τρέξουμε ανθρώπινα.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, δεν παίζει κανένα θέμα με τα Win10, απλά χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση του ReShade και προσωπικά έπρεπε να τρέξω το ReShade setup για να δουλέψει αφού πέταξα το αρχεία στο φάκελο του παιχνιδιού, διαφορετικά δεν το έπαιρνε.

ωραιος ευχαριστω και σε μενα με το setup ετρεξε κανονικα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...