Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το G-Sync είναι θαυματουργό στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι ο λόγος πιστεύω που δεν έχω κατεβάσει άλλες ρυθμίσεις..Ακόμα και στα 35FPS το παιχνίδι δείχνει πολύ ομαλό.

Πάντως ακόμα γελάω με τους ισχυρισμούς κάποιων που έλεγαν ότι η 980 που έχει Full 4GB δεν θα ΄χει πρόβλημα, ενώ η 970 με τα 3.5 + 0.5 θα έχει. Ορίστε, στο RotR με V.High textures είναι και οι δύο κάρτες unplayable..Και η διαφορά στο frame-rate σύμφωνα με αρκετές σελίδες είναι για γέλια μεταξύ των δύο καρτών.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω πως αρχικά πρέπει να βγεί ενα fix άμεσα να σταματήσουν τα crashes γιατι μονο σήμερα εχω φάει 3

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω πως αρχικά πρέπει να βγεί ενα fix άμεσα να σταματήσουν τα crashes γιατι μονο σήμερα εχω φάει 3

Έχω και εγώ διαφορα crash σε άκυρα σημεία και όταν αρχίζει το παιχνίδι μερικές φορες.

• Like 1
Δημοσ.

Το Vsync ανοιχτό ή κλειστό? Εγώ το έκλεισα και έγινε πολύ πιο smooth το παιχνίδι, ενώ καρφώθηκε και στα 35 FPS @ 1440p

Επιπλέον, επειδή χρησιμοποίησα το 5 way optimization της Asus, για να κάνω ένα μικρό overclock στον επεξεργαστή, παρατήρησα ότι τα περισσότερα κρασαρίσματα τα είχα με αυτό το profile, ενώ όταν γύρισα σε Power save mode, είχα που και που κάτι βουτιές στα FPS που οφείλονταν στο ζόρι του επεξεργαστή προφανώς, αλλά εξαφανίστηκαν και τα κρασαρίσματα ως δια μαγείας.

Δημοσ.

Εμένα μου κόλλησε μόνο μια φορά όταν πάτησα να βγω από το παιχνίδι και έπρεπε να το κλείσω από task manager, κατά τα άλλα μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα.

Δημοσ.

Οσοι εχετε 970 καντε οτι εκανα και εγω και θα ειναι κομπλε το παιχνιδι. Ολα very high εκτος απο textures στο high 1080p αναλυση SMAA +100 mhz overclock πυρηνα + 300 mhz στην μνημη. Μετα απο αυτο ουτε σερνεται ουτε εχει crashes

Δημοσ.

Με το συγκεκριμενο OC που ειναι και το μεγαλυτερο που αντεχει η καρτα χωρις να χρειαστει να πειραξω core voltage και power limit ειδα διαφορα ομως. Τουλαχιστον οσον αφορα το tomb raider γιατι μεχρι τωρα δεν εχια προβλημα σε κανενα αλλο παιχνιδι σε 1080p maxed.

Δημοσ.

νομίΜε το συγκεκριμενο OC που ειναι και το μεγαλυτερο που αντεχει η καρτα χωρις να χρειαστει να πειραξω core voltage και power limit ειδα διαφορα ομως. Τουλαχιστον οσον αφορα το tomb raider γιατι μεχρι τωρα δεν εχια προβλημα σε κανενα αλλο παιχνιδι σε 1080p maxed.

γιατι το Crysis 3 το παιζει oλα μα ολα τέρμα 60fps/1080p και σε αλλα φυσικα, μαλλον όχι

επισης χαλάρωσε με το maxed oταν οι διαφορές απο very high εως medium δεν ειναι πια και τόσο μεγάλες και επισης η gpu σου δεν ειναι πλέον και η αιχμή της τεχνολογίας, αν δεν κάνω λάθος σε λιγο καιρό θα συμπληρώσει 1,5  χρόνο στην αγορά 

οποτε παίξε τα παιχνίδια οπως μπορεί το pc σου και μη σε πιάνει και τόσο ψύχωση με το "ολα maxed" και αν δεν τα παιζει ολα maxed "α η κάρτα ειναι για τα μπάζα"

Δημοσ.

15 ωρες εχω μέχρι στιγμής στο παιχνίδι και δεν έχω φάει crash ακομα. τρώω μερικά fps drops αλλα τίποτα το τραγικό ή που να κάνει το παιχνίδι unplayable. 

Δημοσ.

Έτρεχα το παιχνιδι με stock cpu clock από την αρχή χωρίς κανένα προβλημα.

Είπα να δοκιμάσω ένα overclock να δω αν έχει διαφορα και οχι απλά κρασαρε, μπλε οθόνες έβγαζε το Tomb Raider... Όλα αυτά σε win 10 και με overclock σταθερό και δοκιμασμένο πολλές φορές στο παρελθόν.

• Like 1
Δημοσ.

BigBOSS, σε πληροφορώ ότι στα textures υπάρχει αρκετή διαφορά ακόμα και από High σε Very High, ειδικά στις πληγές στο σώμα της Lara είναι μέρα με την νύχτα..

http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/rise-of-the-tomb-raider/alt/rise-of-the-tomb-raider-texture-quality-interactive-comparison-005-very-high-vs-high.html

Αλλά και γενικότερα δίνουν μια άλλη οξύτητα τα V.High, και πάλι όμως δεν δικαιολογείται να μην μπορεί να τρέξει όπως πρέπει με 4GB Vram.

http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/rise-of-the-tomb-raider/alt/rise-of-the-tomb-raider-texture-quality-interactive-comparison-001-very-high-vs-high-alt.html

Δημοσ.

Έπρεπε να πάω αρκετά κοντά στο monitor μου για να δω την διαφορά. Στο gameplay δεν παίζει να είναι αντιληπτό

*Στο χέρι της φαίνεται μόνο αρκετά αλλά αυτό είναι και από cutscene, στο gameplay έχει κανένα comparison να δούμε;

Όπως και να έχει θα το φτιάξουν, για άλλη μια φορά άλλο ένα game (port) βγήκε όπως όπως. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να το τρέξει στα 1080p μαξαρισμένο με σταθερό 60αρι μια 780,970,980. Έχει πολύ ωραία γραφικά αλλά δεν δικαιολογεί και πάλι να είναι τόσο μη σταθερό ανα περιοχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...