Spartan117 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Τώρα που πόσταρες, είχα και εγώ ένα "Orusaki" moment που έψαξα να βρω το email της nixxes να τους παρακαλέσω να βάλουν καλύτερο ΑΑ σε patch στο μέλλον Άμα δουλέψει παίρνεις partial credit.
Heatspreader Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Επιτέλους θα παίξω και εγώ το παιχνίδι...Σήμερα πήρα νέο καρτάκι! 6
naruto14 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Επιτέλους θα παίξω και εγώ το παιχνίδι... Σήμερα πήρα νέο καρτάκι! Όχι και καρτάκι. Καρτάρα. Με γεια και καλό λιώσιμο 1
gkalas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Οroku το παιχνιδι είναι ασανσέρ στο frame rate ακόμα και στα high.Απο περιοχή σε περιοχή αλλάζει δραματικά ο ρυθμός. Σε αλλη τρέχει καλά και σε αλλη σκατά. Κακογραμμένο είναι. Και εγώ σε high το παίζω και δε παλευεται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει ισχύει, αλλά όχι και κακογραμμένο..Απλά ίσως να βιάστηκαν να το βγάλουν, με 2-3 patches πιστεύω θα είναι κομπλέ. Το Reboot μετά από 2-3 patches εκτοξεύτηκε όσον αφορά τις επιδόσεις. Πάντως στο Guru3D βλέπω ότι η 980Ti βγάζει σχεδόν τα διπλά frames από μια 970..Φαντάζομαι με O/C θα απογειώνεται..Άντε να βγει το Pascal..Επίσης, δεν ξέρω τι τεχνική χρησιμοποίησαν για motion capture(Νομίζω κάποιος το έχει αναφέρει ήδη) αλλά το παιχνίδι σπέρνει σ' αυτό το τομέα.
Oroku Saki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μετα απο overclock +300 mhz στη μνημη και + 100 mhz πυρηνα πλεον δεν εχω καθολου κολληματα με ολα very high εκτος απο τα textures που ειναι στο high. Σκεφτομαι να αυξησω και το power limit που ειναι 101 να το παω 112 για να μπορεσω να φτασω τον πυρηνα στα 130. Να το κανω η υπαρχει κινδυνος να γινει ζημια? Απο ερευνα που εκανα οι περισσοτεροι με G1 Gaming εχουν κανει περιπου ιδιο overclock με εμενα χωρις να χρειαστει να πειραξουν το core voltage.Μεχρι που να την φτασω?
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Επιτέλους θα παίξω και εγώ το παιχνίδι... Σήμερα πήρα νέο καρτάκι! Επιτέλους έστειλες το fail SLI που είχες κάνει και αγόρασες GPU της προκοπής 1
Heatspreader Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το Fail SLI σκότωνε. Απλά πάλιωσε. Έτσι και αλλιώς τα νούμερα μιλούσαν από μόνα τους. Για το πόσο αξίζει και πόσο καλή είναι η R9 390 θα δείξει στο άμεσο μέλλον.Μέχρι στιγμής από θόρυβο, θερμοκρασίες και απόδοση στο Tomb Raider και το Battlefront που έπαιξα πάει πολύ καλά. Φοβόμουν τα πρώτα δύο...
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Άμα σκότωνε το 650Ti SLI, τότε το 980Ti SLI είναι ατομική βόμβα..Τέσπα, δεν θα αναλύσουμε στο θέμα του TR το προηγούμενο setup σου, με γεια η νέα κάρτα πάντως και τα 8GB θα είναι σωτηρία για τους επόμενους τίτλους.
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Επιτέλους θα παίξω και εγώ το παιχνίδι... Σήμερα πήρα νέο καρτάκι! Mεγειες ρε καλο λιωσιμο.. 1
Spartan117 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει bug με το HBAO+ και μαυρίζει πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε διαφορες επιφάνειες. Στο επίπεδο που είναι το port μας θεωρώ beta testers, η beta του The Division ήταν πιο polished... Αν και είχε θέματα εξ αρχής από την έκδοση του X1 το RoTR. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δεν φτάνει που τρώει κάμποσα frames, είναι και bugged
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το ίδιο πρόβλημα είχε και το Mad Max +shimmering. Λες και αλλάζει textures είναι.
Spartan117 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το ίδιο πρόβλημα είχε και το Mad Max +shimmering. Λες και αλλάζει textures είναι. Ουσιαστικά αυτό κάνει, παίρνει info από texture maps και πάει full derp. Κανονικά το AO πρέπει να είναι πάνω από την επιφάνεια και όχι να αλλάζει το texture map αν και πιο παλιά κάνανε map πάνω στο texture το AO για να σώσουν resources, δεν ξέρω κατά ποσο γίνεται ακόμα αυτό. Το άλλο περίεργο με το RoTR είναι ότι οι περιοχές που είναι πιο όμορφες τρέχουν καλύτερα, και οι περιοχές που είναι ότι νάνε τρέχουν χειρότερα... Επίσης διαφορα perf saving features που είχε το X1 τα χρησιμοποιούν και στην PC έκδοση για κάποιο λόγο, σβήνει το motion blur σε μερικά σημεία, αλλα σημεία έχει χαμηλότερο res από ότι το native και πάει λέγοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα