Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@BigBOSS

Κορυφαίο story έχει π.χ. και το Witcher 3. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί τα RPG να θεωρούνται η επιτομή του storytelling... εκτός αν κάποιος είναι biased με τα RPG και δεν γουστάρει TPS action adventure. Εκεί είναι υποκειμενικό/προσωπική προτίμηση.

Ωραίο storytelling έχουν και τα παιχνίδια της Telltale, αλλά δεν είναι RPG... δηλαδή αν δεν είναι RPG, το πετάμε στον καιάδα;

Αν δεν έχεις ασχοληθεί με το lore του Uncharted, προφανώς δεν μπορείς να έχεις άποψη. Ούτε εγώ έχω ασχοληθεί με Baldur's Gate, ούτε με ενδιαφέρει κιόλας.

Πάντως BigBOSS εγώ στα έλεγα ότι το RoTR δεν θα φέρει τρελές αλλαγές στο gameplay/map design σε σχέση με το reboot και βλέπω το ομολογείς και μόνος σου (αλλού το αρνιόσουν, ξέρεις εσύ)... αυτό δεν ισχύει για το Uncharted 4, μιας και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Τόσα πολλά έχουν αλλάξει στο gameplay/map design, που κάποιοι βετεράνοι της σειράς τα χώνουν στην ND π.χ. για σχεδιαστικές επιλογές στο MP. Αλλά είπαμε, πρέπει να έχεις ασχοληθεί σε βάθος (SP & MP) για να έχεις άποψη, όχι 10ωρη ξεπέτα και πάμε για άλλα. :)

Παρ' όλ' αυτά θα το παίξω κάποια στιγμή το RoTR, χωρίς όμως να έχω τρελές προσδοκίες. Με έχει ψήσει και το γεγονός ότι έχει ελληνικό voice over σε κάποιες φάσεις από ότι έχω δει.

Δημοσ.

Πάντως σε μια φάση διαβάζει η Lara αντί για "αθάνατοι" αθανα-το-ι αλλα εντάξει, ευτυχώς δεν είναι τόσο κακό όσο το "μεγκάλος αλεξάνδρος" του Hollywood και δεν είναι εύκολα τα Ελληνικά :D

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως σε μια φάση διαβάζει η Lara αντί για "αθάνατοι" αθανα-το-ι αλλα εντάξει, ευτυχώς δεν είναι τόσο κακό όσο το "μεγκάλος αλεξάνδρος" του Hollywood και δεν είναι εύκολα τα Ελληνικά :D

• Like 4
Δημοσ.

Έπαιξα λίγο, το frame-rate όπως πολλοί είπαν ήδη κάνει σκαμπανεβάσματα συνεχώς και σίγουρα το παιχνίδι θέλει κάνα 2 patches. Από 'κει και πέρα, ωραία γραφικά αλλά κάτι με χαλάει και δεν ξέρω τι..Σαν να μην είναι πολύ crisp η εικόνα..Δεν ξέρω..Πάντως έκανα δοκιμές με το SweetFX preset του K-Putt'e και είδα ότι το παιχνίδι by default είναι σαν να έχει ένα μπλε φίλτρο που ευτυχώς ο K-Putt'e το αφαίρεσε και τα χρώματα φαίνονται όπως πρέπει φυσικά.

Δημοσ.

Κάτσε να φτάσεις στο Soviet Camp, μέχρι εκεί όλα είναι κομπλέ. Μετά και στο GV το framerate πάει full roller coaster. Ευτυχώς οι δυο πρώτες ώρες είναι σχετικά ok οποτε αφήνει καλές πρώτες εντυπώσεις. Γενικα προτείνω να κλείσετε HBAO+ γιατί στρώνει αρκετά το perf χωρίς αυτό.

Δημοσ.

Η τελευταία φορά που εκανα preorder ηταν αυτή. Άλλο ενα κακογραμμένο παιχνίδι. Θα πρέπει να μάθω να κάνω υπομονή γιατί δε πάει άλλο η κατασταση.

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι ρε.Έχουν πάθει ζημιά τα ματια μου απο το framerate.Καλυτερα να το είχα παίξει στο one.Σα δε ντρεπονται οι καραγκιοζηδες.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω δεν φταίει η Nixxes αλλα η SE που βιάστηκαν να release το game, όλα τα προηγούμενα games ήταν καλά οποτε δεν φαντάζομαι να είναι άλλος ο λόγος. Φαντάσου να μην ήταν η Nixxes :D

Δημοσ.

Ο λόγος είναι ότι ύπάρχει μια σοβαρή πανεπιστημιακή σχολή στο εξωτερικό που υποστηρίζει πως ο τρόπος με τον οποίον προφερόταν τα αρχαία ελληνικα ήταν όντως αυτός, δηλαδή κάθε γράμμα με την σειρά του.

Η αλήθεια είναι πως μεχρι να ανακαλυφθεί η μηχανή του χρόνου, σίγουροι γι αυτά τα ζητήματα δεν θα είμαστε ποτέ.

Πάντως επειδή η ελληνική επίσημη επιστημονική κοινότητα διαφωνεί (κατα πάσα πιθανότητα και για πολίτικούς λόγους) αυτός είναι ο λόγος που διδασκόμαστε εμείς έτσι τα αρχαία ελληνικά, στην προφορά τους και άλλοι πχ οι Γάλλοι αλλιώς...

• Like 1
Δημοσ.

Η τελευταία φορά που εκανα preorder ηταν αυτή. Άλλο ενα κακογραμμένο παιχνίδι. Θα πρέπει να μάθω να κάνω υπομονή γιατί δε πάει άλλο η κατασταση.

παιδια μεχρι να βγαλουν πορτ τις προκοπης ποτε preorder...το μονο που καταφερνεις ειναι να δινεις περισσοτερα λεφτα,να σπαζουν τα νευρα σου γιατι εχεις δωσεις ενα χιλιαρικο για pc gaming και παλι νιωθεις οτι χρειαζεσαι 980 Ti για να ανταπεξελθεις,ενω μια παιχνιδομηχανη των 300 ευρω κανει πολυ καλυτερα την δουλεια τις...(μιλαμε τρωμε πολυ δουλεμα...)

Προσωπικα περιμενω μεχρι και 6 μηνες μεχρι να στρωσει το παχνιδι και εαν αξιζει θα το αγορασω 1. στην μιση τιμη και 2.θα το ευχαριστηθω 

• Like 1
Δημοσ.

Ανεβαζω gameplay video στο youtube. Λεω να ανεβασω 3 για αρχη. Τα 2 τα τραβηξα εδω και μιση ωρα που παιζω ενω το αλλο ειναι απο την αρχη του παιχνιδιου οταν το ξεκινησα την Παρασκευη. Ετοιμαστειτε για αφθονη δραση και αγριες δολοφονιες των εχθρων ετσι που μονο εγω ο Σρεντερ ξερω να σφαζω!! Επειδη παιρνουν πολλες ωρες να ανεβουν θα ειναι ετοιμα μεχρι αυριο το πρωι.

Λοιπον εγω μετα απο overclock + 300 mhz μνημη και + 100 mhz πυρηνα με ολα very high εκτος απο textures που εβαλα στο high τρεχει κανονικα πλεον. Το ιδιο λενε και αλλοι με 970 στο steam που εκαναν το ιδιο overclock στην 970 G1 Gaming. Κακογραμμενο δεν φαινεται να ειναι καθως μονο το very high ειναι πολυ απαιτητικο.Η Nvidia στις προτεινομενες απαιτησεις ειπε οτι θελει 970 για high ενω εμεις το βαλαμε very high.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...