RPDrummer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Έφτασα geothermal valley και μάλλον θα περιμένω για patch. Το shimmering μου καίει τα ματια, είναι κυριολεκτικά παντού. Και είναι και μεγάλη περιοχή για 100% .
Heatspreader Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αύριο θα χτυπήσω μία R9 390 κάνοντας ταυτόχρονα το σταυρό μου πηγαίνωντας σε AMD και ο θεός βοηθός.Άντε να το παίξω και εγώ...
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Έφτασα geothermal valley και μάλλον θα περιμένω για patch. Το shimmering μου καίει τα ματια, είναι κυριολεκτικά παντού. Το παιχνίδι πάντως δεν με έχει τρελάνει, meh combat με το μονο θετικό να είναι το bow (που παραμένει εξαιρετικό, δώστε αύξηση σε αυτόν που το έκανε!), ωραίο exploration, forgettable story και αστεία προσθήκη fetch quests. Θα παίζω το The Witness μέχρι να το φτιάξουν γιατί θέλει δούλεμα το port ακόμα. Με αυτά που διάβαζα και εδώ και στο neogaf περίμενα περισσότερα πάντως, ελάχιστες ουσιαστικές διαφορες από το reboot. Το Forgettable story πραγματικα δεν ξερω που κολλαει και γιατι το λες σε τετοιο παιχνιδι του ειδους.Και του Uncharted forgetable stories ειναι στην τελικη ουτε αυτο ειχε μεγαλες διαφορες απο το 2 στο 3 αλλα οι βαθμολογιες μιλαγανε απο μονες τους. Γιατι να το πω και ποιο απλα νομιζεις οτι θυμαται κανεις πχ το τελος των παιχνιδιων αυτων τι εκανες,ποιο ηταν το μερος,ποιος ο τελικος κακος και παει λεγοντας???? Απο περιεργεια σε τι περιμενες περισσοτερα με αυτα που διαβαζες εδω και τελικα απογοητευτικες?
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ξέραμε εδώ και αρκετό καιρό ότι πάνω κάτω το παιχνίδι είναι σαν το Reboot(Gameplay etc), απλά έχει περισσότερα tombs αν δεν κάνω λάθος και καλύτερα γραφικά. Δεν ξέρω γιατί μερικοί περιμένατε θαύματα. 1
Spartan117 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Η ιστορία κολλάει στο ότι το παιχνίδι είναι single player only, και περιμένω κάτι που τουλάχιστον έχει μια λογική ροη. Επίσης, το RoTR πήγε από last gen hardware που βγήκε το reboot σε next-gen hardware και υπάρχουν προσδοκίες κάθε φορα που γίνεται αυτό. Το level design είναι παρόμοιο, animation σε gameplay ίδια, τα enemy encounters είναι ίδια κατάσταση, το combat είναι ίδιο και χειρότερο μην σου πω. Το uncharted 2 και 3 είναι άκυρη σύγκριση μιας και είχαν βγει στο ίδιο hardware και υπάρχει ένα limiting factor, όχι ότι το δικαιολογώ μιας και θεωρώ το Uncharted 3 χειρότερο του 2 και είμαι από τους πρώτους που το κράζουν για την ιστορία που δεν έβγαζε νόημα. Άμα θες να κανεις παρόμοια σύγκριση με Uncharted κανε το 3 με το 4 που θα βγει σε λίγους μήνες. A και για τους χαρακτήρες, ακόμα και στο reboot έχει πιο memorable χαρακτήρες. Τον παππούλη τον θυμάμαι, τον nerdουλα τον θυμάμαι, τους Roth/Sam/Mathias τους θυμάμαι. Τον Kostantine, την Anna και τους άλλους που ούτε καν θυμάμαι τα ονόματα τους θα τους έχω ξεχάσει σε μια εβδομάδα... Παρόλα αυτά, το exploration μέρος του παιχνιδιού μου αρέσει και γουστάρω να ψάχνω και να κάνω 100% το map και για αυτό το παίζω το game, απλά δεν με τραβάει τόσο έτσι ώστε να το συνεχίσω μιας και δεν με ενδιαφέρει η ιστορία και για αυτό θα περιμένω κανένα patch.
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το Forgettable story πραγματικα δεν ξερω που κολλαει και γιατι το λες σε τετοιο παιχνιδι του ειδους.Και του Uncharted forgetable stories ειναι στην τελικη ουτε αυτο ειχε μεγαλες διαφορες απο το 2 στο 3 αλλα οι βαθμολογιες μιλαγανε απο μονες τους. Γιατι να το πω και ποιο απλα νομιζεις οτι θυμαται κανεις πχ το τελος των παιχνιδιων αυτων τι εκανες,ποιο ηταν το μερος,ποιος ο τελικος κακος και παει λεγοντας???? Απο περιεργεια σε τι περιμενες περισσοτερα με αυτα που διαβαζες εδω και τελικα απογοητευτικες? Σχετικά με το story (χωρίς ουσιώδη spoilers, απλά για παν ενδεχόμενο): Δεν ξέρω για τα Uncharted, δεν τα έχω παίξει ακόμα, αλλά τόσο στο πρώτο TR όσο και στο Rise, το στόρυ ήθελε περισσότερη προσπάθεια. Και εντάξει πες ότι στο reboot το δικαιολογούμε ως reboot (?), αλλά στο Rise το πρόβλημα δεν είναι το forgettable της υπόθεσης, είναι η φαιδρότητα του σεναρίου. Ξεκινάει το game με τη Lara να κερδίζει το όσκαρ μυξοπαρθενίας κλαψουρίζοντας για τα daddy issues της και στα καπάκια πάει στην άλλη άκρη του κόσμου για να σφάξει αρκούδες και τρομοκράτες. Δηλαδή οκ, δείξτε μας τον χαρακτήρα να είναι weak και να χτίζεται αργά και σταθερά σαν γαμώ-και-δέρνω (που δεν χρειάζεται, το είδαμε στο reboot) ή αλλιώς δείξτε τον εξαρχής γαμώ-και-δέρνω. Μην μας δείχνετε όμως ότι αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της σε μια μέρα, δηλαδή έλεος. Αν είναι ας κόψουν εντελώς το σενάριο και ας το κάνουν Serious Sam style το game.
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Η ιστορία κολλάει στο ότι το παιχνίδι είναι single player only, και περιμένω κάτι που τουλάχιστον έχει μια λογική ροη. Επίσης, το RoTR πήγε από last gen hardware που βγήκε το reboot σε next-gen hardware και υπάρχουν προσδοκίες κάθε φορα που γίνεται αυτό. Το level design είναι παρόμοιο, animation σε gameplay ίδια, τα enemy encounters είναι ίδια κατάσταση, το combat είναι ίδιο και χειρότερο μην σου πω. Το uncharted 2 και 3 είναι άκυρη σύγκριση μιας και είχαν βγει στο ίδιο hardware και υπάρχει ένα limiting factor, όχι ότι το δικαιολογώ μιας και θεωρώ το Uncharted 3 χειρότερο του 2 και είμαι από τους πρώτους που το κράζουν για την ιστορία που δεν έβγαζε νόημα. Άμα θες να κανεις παρόμοια σύγκριση με Uncharted κανε το 3 με το 4 που θα βγει σε λίγους μήνες. A και για τους χαρακτήρες, ακόμα και στο reboot έχει πιο memorable χαρακτήρες. Τον παππούλη τον θυμάμαι, τον nerdουλα τον θυμάμαι, τους Roth/Sam/Mathias τους θυμάμαι. Τον Kostantine, την Anna και τους άλλους που ούτε καν θυμάμαι τα ονόματα τους θα τους έχω ξεχάσει σε μια εβδομάδα... Παρόλα αυτά, το exploration μέρος του παιχνιδιού μου αρέσει και γουστάρω να ψάχνω και να κάνω 100% το map και για αυτό το παίζω το game, απλά δεν με τραβάει τόσο έτσι ώστε να το συνεχίσω μιας και δεν με ενδιαφέρει η ιστορία και για αυτό θα περιμένω κανένα patch. To Uncharted 2 και 3 ειναι ακυρη συγκριση λογω του Hardware????ΓΙατι ποιος μιλησε παραπανω για hardware???Εγω μιλησα σαν story και combat που σιγα τα οα που αλλαξανε απο του αψογου 2 αλλα τα 10ρια πεφτανε βροχη because....reasons. Το ιδιο και για τους χαρακτηρες. Για ρωτα πχ στο topic του ps4 ποσοι θυμουνται πχ τους κακους απο το Uncharted 2 και 3 και αν ξερουν και τα ονοματα τους κιολας να δουμε ποσο memorable ονοματα ειχαν.Βασικα σου βαζω στοιχημα οτι ουτε του Reboot τα παραπανω ονοματα θα θυμουνται οι περισσοτεροι. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εγω προσωπικα οπως και οι περισσοτεροι που το παιξανε το παιχνιδι ειτε στο One ειτε στο pc ειτε στο 360 και τους αρεσει πολυ ηξεραν τι να περιμενουν οσον αφορα την ιστορια που λες και τους κακους πανω κατω. Αμα θελω παιχνιδι με βαρβατο story θα κοιταζα Rpg παιχνιδια αυτο θελω να πω. Για το συστημα μαχης συμφωνω και εγω οπως ειπα πιο πισω παντως οτι ανεβασανε πολυ το bow και σαν να ριξανε τα αλλα,ισως να το κανανε επιτηδες δεν ξερω.
Federacion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δεν καταργήθηκε το windows 10 exclusive, ή εξακολουθεί να είναι έτσι το παιχνίδι;
BigBOSS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Για το συστημα μαχης συμφωνω και εγω οπως ειπα πιο πισω παντως οτι ανεβασανε πολυ το bow και σαν να ριξανε τα αλλα,ισως να το κανανε επιτηδες δεν ξερω. και στο reboot το τοξο ξεχώριζε κατα τ'αλλα αν περιμενετε απο tomb raider, uncharted σοβαρή ουσιώδη ιστορία κακώς κοιτάξτε προς κάποιο καλο επικούρα rpg οπως ειπε και ο Fulgore
greg2310 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια δεν εχω ηχο,καμια βοηθεια?ουτε στα μενου πουθενα στο παιχνιδι....σε αλλα παιχνιδια εχω κανονικα ηχο..
shooterg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Site: Αγοράστετο Rise of the Tomb Raider για $9 δολάρια στο PC
Zus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Site: Αγοράστετο Rise of the Tomb Raider για $9 δολάρια στο PC http://www.insomnia.gr/topic/576649-rise-of-the-tomb-raider-pc28-ιανουάριου-2016/?p=54617505
bedazzled Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το Forgettable story πραγματικα δεν ξερω που κολλαει και γιατι το λες σε τετοιο παιχνιδι του ειδους.Και του Uncharted forgetable stories ειναι στην τελικη ουτε αυτο ειχε μεγαλες διαφορες απο το 2 στο 3 αλλα οι βαθμολογιες μιλαγανε απο μονες τους. Γιατι να το πω και ποιο απλα νομιζεις οτι θυμαται κανεις πχ το τελος των παιχνιδιων αυτων τι εκανες,ποιο ηταν το μερος,ποιος ο τελικος κακος και παει λεγοντας???? Απο περιεργεια σε τι περιμενες περισσοτερα με αυτα που διαβαζες εδω και τελικα απογοητευτικες? Forgettable stories τα παιχνίδια της ND (Uncharted/TLOU); Ούτε καν... εκτός αν δεν είσαι fan των παιχνιδιών τους και απλά τα παίρνεις για συλλογή/ξεπέτα playthrough. Τα θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια, ενώ από το reboot δεν θυμάμαι τίποτα σχεδόν. Το ίδιο και για το The Order 1886. Πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Η ND πάντα έχει αξιομνημόνευτους χαρακτήρες στα παιχνίδια της. Ιδιαίτερα όσοι έχουν ασχοληθεί και με το MP κομμάτι γνωρίζουν πολύ καλά τι χαμός γίνεται στα forums όταν λείπει κάποιος χαρακτήρας από το Campaign/lore ή δεν έχει τα χαρακτηριστικά one liners (ατάκες)... π.χ. η beta του Uncharted 4 δεν είχε την Chloe μέσα και πολλοί ρωτούσαν γιατί. Είναι δυνατόν να έχει παίξει κάποιος το Uncharted 2 και να μην θυμάται την Chloe; Δεν ξεχνιέται αυτή η κοπέλα, ούτε τα «προσόντα» της. Τα RPG δεν ξέρω που κολλάνε (εκτός αν πρέπει ντε και καλά να έχει μεσαιωνικά κάστρα, ιππότες, μάγισσες και ξωτικά για να θεωρείται «γαμάτο» story), πάντως καλώς ή κακώς η ND φημίζεται για το storytelling της... εκτός αν το ακούτε πρώτη φορά αυτό. ΥΓ: Για τα bosses που αναφέρεις, όχι απλά θυμάμαι τα ονόματά τους (ξεχνιέται π.χ. ο Lazarevic?), αλλά θυμάμαι να σου πω μέχρι και exploits για να τα νικήσεις πιο εύκολα... 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ήρθε και σε μένα το παιχνίδι, εντυπώσεις το βράδυ. 1
BigBOSS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ελάτε ρε παιδιά, ποιο uncharted lore πλάκα κάνουμε; μην υπερβάλλουμε. αλλα καλά στοιχεία έχει το uncharted, προσωπικά ποτέ δεν με απασχόλησε ως ιστορία αλλά το οτι έχει κάποιους συμπαθητικους χαρακτήρες ναι αν και προσωπικά θυμαμαι πολλά περισσότερα απο Shenmue που έπαιξα χρονια πριν παρά απο Uncharted. Τα RPG δεν ξέρω που κολλάνε (εκτός αν πρέπει ντε και καλά να έχει μεσαιωνικά κάστρα, ιππότες, μάγισσες και ξωτικά για να θεωρείται «γαμάτο» story), πάντως καλώς ή κακώς η ND φημίζεται για το storytelling της... εκτός αν το ακούτε πρώτη φορά αυτό. καλά παιξε Baldurs Gate να δεις τι εστί story και μετά ελα μιλα μας για Uncharted story , δοκιμασε και αλλά κορυφαια crpg (icewind dale) μετά αμα θες πάνε σε Planescape Torment αλλά έχει παλιώσει και δεν υπάρχει και HD έκδοση. ολα αυτά αν σου αρέσει το ειδος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα