Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόσωπο της Λάρας γιατί είναι αλλαγμένο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι?

Θυμάμαι ότι έκαναν κάποιες αλλαγές στο πρόσωπο για το πρώτο παιχνίδι στο XBOXOne, αλλά αυτό που βλέπω τώρα μου φαίνεται αρκετά generic.

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πρόσωπο της Lara στο reboot ήταν καταπληκτικό. Είχε προσωπικότητα.

Δυστυχώς αυτό δεν μπορώ να πώ ότι με ενθουσιάζει.

• Like 1
Δημοσ.

Και όμως εγώ θεωρώ πως το μοντέλο της Lara (συμπεριλαμβανομένου και του προσώπου) σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι τώρα. :P

• Like 2
Δημοσ.

Και μένα τώρα μ' αρέσει, του Reboot(PC version) δεν μ' άρεσε.

Δεν είναι ότι δεν μου άρεσε. Απλά φαινόταν πολύ "ψεύτικο". Στην definitive edition ήταν πολύ καλύτερο.

Γούστα είναι αυτά.

278007963f677c30f0348029c1f73d27.jpg

Εγώ πιστεύω ότι το πρόσωπο στα αριστερά, που είναι αυτό που είχαμε στην PC έκδοση του reboot ήταν ότι καλύτερο.

Αυτό που είδα στα προηγούμενα πόστς το βρήκα μέτριο.

Γούστα είναι αυτά. Πάντως στο Rise of the tomb raider, το πρόσωπο της είναι αρκετά πιο ρεαλιστικό.

Δημοσ.

Στο reboot το προσωπο της Lara ηταν πιο στρογγυλο και εδειχνε πιο ...'αθωα'. Τωρα δειχνει μεγαλυτερη και πιο ..'ωριμη'. Οι αλλαγη αυτη υπαρχει και στις εκδοσεις ps4/xb1 του reboot οπως ηδη αναφερθηκε, αλλα τωρα ειναι ακομα πιο εντονη. Το ποιο ειναι πιο ωραιο ειναι καθαρα υποκειμενικο (σαν τα γουστα στις γυναικες!) αλλα σιγουρα στο RoTR ειναι πιο λεπτομερες και ρεαλιστικο.

Παντως διαβαζοντας σας εδω να γκρινιαζετε, επιτελους αποφασισα να τελειωσω το reboot,  26 ωρες με 100% ingame achievements (οχι του Steam), ωραιο παιχνιδι και η διαρκεια του ηταν ικανοποιητικη. Θα ηθελα λιγοτερα QTEs και καλυτερα gun fights, προσωπικα με εκνευρισαν αρκετες φορες. Υπαρχει βελτιωση σε αυτα στο RoTR?

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνω το subsurface scattering works wonders στα μοντελα και ειδικα στην Λαρα..

Το μονο κακό είναι ότι χρησιμοποιούν τελείως διαφορετικό μοντέλο για τα cutscene που δεν υπάρχει την ώρα gameplay και κάνει μπαμ η διαφορα (όπως έδειξα στο προηγούμενο post). Έχουν και εξειδικευμένο φωτισμό για cutscenes.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...