Alex21121988 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ούτε σε μενα έχουν κάνει το παραμικρό τα 10αρια. Στο συγκεκριμένο με έχουν ταράξει. Όχι, δεν τρέχει κάτι από πίσω, ξέρω ότι το uplay δεν τα πάει καλά με 3d party apps, μήπως είναι το Shadow Play που έχω ενεργοποιημένο; Είναι το μόνο που υποψιάζομαι. Μετά δοκιμάζω ddu και βλέπουμε.
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ούτε σε μενα έχουν κάνει το παραμικρό τα 10αρια. Στο συγκεκριμένο με έχουν ταράξει. Όχι, δεν τρέχει κάτι από πίσω, ξέρω ότι το uplay δεν τα πάει καλά με 3d party apps, μήπως είναι το Shadow Play που έχω ενεργοποιημένο; Είναι το μόνο που υποψιάζομαι. Μετά δοκιμάζω ddu και βλέπουμε. Απιθανο το βλεπω αλλα δεν το ενεργοποιω και συχνα να σου πω την αληθεια για να ξερω απο πρωτο χερι σπανια μονο οταν θελω να κανω capture video.. Στα της ubi βαζω μονο το fps counter της κονσολας απο τις ρυθμισεις του uplay να βλεπω fps.. Αλλιως alt+enter μολις μπεις στο παιχνιδι ανοιγεις το 3rd party και ξαναμπαινεις, ετσι συνηθως δουλευουν.. Βγαζε μονο το exclusive fullscreen οπου υπαρχει για ευνοητους λογους.. Τσεκαρε και το o/c σου δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα, να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να αποκλειεις ενα ενα ολα..
Alex21121988 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω OC στην gpu, αυτό με το excl. Fullscreen δεν το κατάλαβα. Τι εννοείς;
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω OC στην gpu, αυτό με το excl. Fullscreen δεν το κατάλαβα. Τι εννοείς; Το rise π.χ εχει exclusive fullscreen περα απο απλο. Δεν σε αφηνει να βγεις στο desktop κλειδωνει στο παιχνιδι ή αν βγεις με task manager μπορει να μαυρισει η οθονη και να μην ξαναμπαινει..Γενικα σιγουρεψου οτι δεν τρεχει τιποτα fishy εξ αρχης στο background που μπορει να κανει κανα conflict just to be on the safe side..
Alex21121988 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ναι, έχει αυτό που λες το The Division όταν μπαίνεις σε Fullscreen. Παίζει να έχω conflict από κάτι αλλά δεν είναι κάτι εμφανές.
Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον να πω προσωπικα πρωτες γνωμες απο το παιχνιδι μιας και μετα παλι θα γραψω στο τελος του. Το παιχνιδι σαν συνολο ειναι παρα πολυ ομορφο(εκτως αν παιζεις σε low οποτε...ουδεν σχολιο).Κατι σχολια που διαβαζα πιο πισω για last gen γραφικα ειναι πραγματικα για γελια λυπαμαι που θα το πω.Σαν Settings πηγα και εγω με τα νερα του Nvidia experience που εχει ενα μιγμα High και Very high settings. Μονο με το Fraps ανοιχτο αν βαλει καποιος οντως θα παρατηρησει οτι υπαρχουν σκαμπανεβασματα στα frames αλλα προσωπικα παντα γυρω στο 60ρι ειναι αρα για μενα κλειν. Ουτε καποιο crash/error εχω φαει προσωπικα ουτε τπτ. Συστημα i7 4770k,970 g1 stock,μνημες 16gb g.skill 2400,windows 8.1 pro και Gsync monitor και το παιχνιδι τρεχει νερακι. Επισης και το Xbox One με τον ανταπτορα ειναι λουκουμι,χωρις lag/delay και κανονικα τα κουμπια του φενονται μεσα στο παιχνιδι. Τα υπολοιπα στο τελος του παιχνιδιου για μενα. 1
D.Luffy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μόλις έκλεισα περίπου μιάμιση ώρα χωρίς κανένα crash. Δεν ξέρω αν έτυχε (η αλήθεια είναι ότι μου κράσαρε μόνο μια φορά μέχρι τώρα) αλλά έχω απενεργοποιήσει τα online features μέσα από τα gameplay settings. Δοκιμάστε το αυτοί που έχετε πρόβλημα μπας και.. Λοιπον να πω προσωπικα πρωτες γνωμες απο το παιχνιδι μιας και μετα παλι θα γραψω στο τελος του. Το παιχνιδι σαν συνολο ειναι παρα πολυ ομορφο(εκτως αν παιζεις σε low οποτε...ουδεν σχολιο).Κατι σχολια που διαβαζα πιο πισω για last gen γραφικα ειναι πραγματικα για γελια λυπαμαι που θα το πω. Καλά "last gen" είναι πραγματικά υπερβολή. Σε καμιά περίπτωση. Αυτό που παρατήρησα επίσης είναι και πολύ ωραίο self shadowing στα πρόσωπα των χαρακτήρων κατά τη διάρκεια cut-scenes (μόνο με maxed out shadows βέβαια). Πάντως εγώ πέρα από το ένα και μοναδικό crash, δεν αντιμετώπησα κανένα απολύτως πρόβλημα σε θέμα performance. Ούτε πτώσεις ούτε τίποτα. Δεν περιμένω κανένα patch και πάω σερί για τελείωμα .
aekoupoli Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 εμενα παντως δεν μου εχει κρασαρει ουτε μια φορα
SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μετα απο 10 ώρες παιχνιδιού έχω φάει και εγω 4 crashes στο desktop 1
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Κατι σχολια που διαβαζα πιο πισω για last gen γραφικα ειναι πραγματικα για γελια λυπαμαι που θα το πω. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, επειδή το σχόλιο περί «last-gen» το έκανα εγώ, δεν το εννοούσα. Το έκανα ειρωνικά ως απάντηση στο γνωστό troll, που έχει γράψει ένα κάρο αρλούμπες σχετικά με το game (του τύπου ότι παίζει σε 1080p monitor με 1440p ανάλυση). Φυσικά και δεν το εννοώ, ίσως να έπρεπε να είχα προσθέσει εμότικον για να γίνει κατανοητό. Το RotTR εννοείται πως έχει πάρα πολύ καλά γραφικά και όταν ανέφερα ότι δεν εντυπωσιάστηκα, το ανέφερα συγκρίνοντας πάντα με το Witcher 3. Περίμενα κάτι περισσότερο, ειδικά με τα specs που ζητάει για τα max settings. Είναι ακόμα νωρίς βέβαια, πιθανόν να αλλάξει αυτό στο κοντινό μέλλον.
Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, επειδή το σχόλιο περί «last-gen» το έκανα εγώ, δεν το εννοούσα. Το έκανα ειρωνικά ως απάντηση στο γνωστό troll, που έχει γράψει ένα κάρο αρλούμπες σχετικά με το game (του τύπου ότι παίζει σε 1080p monitor με 1440p ανάλυση). Φυσικά και δεν το εννοώ, ίσως να έπρεπε να είχα προσθέσει εμότικον για να γίνει κατανοητό. Το RotTR εννοείται πως έχει πάρα πολύ καλά γραφικά και όταν ανέφερα ότι δεν εντυπωσιάστηκα, το ανέφερα συγκρίνοντας πάντα με το Witcher 3. Περίμενα κάτι περισσότερο, ειδικά με τα specs που ζητάει για τα max settings. Είναι ακόμα νωρίς βέβαια, πιθανόν να αλλάξει αυτό στο κοντινό μέλλον. Το ξερω αλλα τα post του κυριου δεν μπορω να τα δω για ευνοητους λογους.Προτεινω σε ολους να κανουν προσθηκη σε ignore τον εν λογω συμφορουμιτη να τελειωνουμε πια με την περιπτωση του, και ναι εχεις ενα δικιο. Εγω παλι οπως σου ειπα δεν ειναι οτι εχω εντυπωσιαστει απο συγκεκριμενα πραγματα αλλα στο παιχνιδι σαν συνολο. Γιατι οταν εχεις δει προηγουμενως παιχνιδια σαν τα Fallout 4 και Dirt Rally να ζητανε και αυτα απιστευτα requirements για τα γραφικα τους ε τοτε ναι προσωπικα εντυπωσιαστηκα απο το Rise. http://www.pcgamer.com/fallout-4-system-requirements-released/ http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/dirt-rally/12602/?p=r 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ο developer ομολογεί πως τα 4GB Vram δεν είναι αρκετά για τα Very High textures: Also note that textures at Very High requires over 4GB of VRAM, and using this on cards with 4GB or less can cause extreme stuttering during gameplay or cinematics. http://steamcommunity.com/app/391220/discussions/0/451852225134000777/ Άντε μετά να μην έχει μετανιώσει κάποιος που έδωσε ένα σωρό λεφτά για μια Fury X..
Zus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ας έπαιρνε 390 BTW τα 60αρια που βαράει η 390 είναι φυσιολογική θερμοκρασία, σωστά? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Για GPU το 60άρι δεν είναι τίποτα. 1
Alex21121988 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ok το καταλάβαμε.. Πάμε για νέες gpu, πρέπει κάτι να πουν και αυτοί.. ΄Τώρα τα 4 δεν είναι αρκετά, του χρόνου τα 6 δεν θα είναι επίσης.. Ε ρε δούλεμα. Και να ήταν για τίποτα 4Κ αναλύσεις και πραγματικά Ultra super duper HD textures, να πω πάει στην ευχή, αλλά με αυτά που βλέπω δεν δικαιολογεί τίποτα όλο αυτό που πάνε να πλασάρουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα