Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλει να έχει καρφωτό 60άρι, τα ξεχνάει τα max settings, αν είναι ικανοποιημένος με 35+ τότε δεν θα 'χει πρόβλημα.

https://sfx.thelazy.net/games/preset/5091/

K-putt'e preset, κι' αυτό έχει λίγο ασπρίλα, όχι τα χάλια της Ubisoft αλλά έχει.

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θέλει να έχει καρφωτό 60άρι, τα ξεχνάει τα max settings, αν είναι ικανοποιημένος με 35+ τότε δεν θα 'χει πρόβλημα.

https://sfx.thelazy.net/games/preset/5091/

K-putt'e preset, κι' αυτό έχει λίγο ασπρίλα, όχι τα χάλια της Ubisoft αλλά έχει.

Τα δοκίμασα. Δεν ξέρω FPS γιατί δεν έβαλα FRAPS. 

Το οπτικό αποτέλεσμα είναι απόλαυση ΑΛΛΑ σε κάθε έντονη σκηνή, όπου θεωρητικά έχω frame drops φυσικά, το παιχνίδι κρασάρει... Drivers είναι αυτό ή τπτ άλλο?

Windows 10 64 το λειτουργικό

Driver Packaging Version
15.30.1025.1001-151204a-296874C
Δημοσ.

Rise of the Tomb Raider – SLI Fix Found, Offering 95% SLI Scaling On Two NVIDIA GPUs

Καλά ρε, βρίσκουν οι χρήστες πιο σωστά SLI bits από την NVIDIA και την Square Enix ; Πλάκα μας κάνουν ;

Ποτέ κανένα custom profile που έτυχε να δοκιμάσω όταν είχα sli δεν δούλεψε σωστά. Κανένα όμως. Χαιρόμουν στην αρχή με το performance boost και μετά παρατηρούσα σιγά σιγά τα προβλήματα. Είτε flickering σε κάποια σημεία, ή light bleed μέσα από τοίχους, ή έλλειπαν συγκεκριμένα εφέ κλπ.. 

Θα πρότεινα όσοι έχουν sli και θέλουν να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα, να κάνουν υπομονή και να περιμένουν επίσημο profile update από την nvidia. Εξάλλου είναι νωρίς ακόμα. 

Πάντως προς το παρόν, πέρα από λίγο tessellation και μερικά εντυπωσιακά particle εφέ, δεν έχω δει κάτι που να δικαιολογεί πανίσχυρο σύστημα για να τρέξει με καρφωμένο 60άρι maxed. Έχει πολύ ωραία γραφικά, για να μην παρεξηγηθώ, αλλά αν λάβουμε υπόψην ότι δεν είναι και κανένα open world παιχνίδι με τεράστιους χάρτες, οι απαιτήσεις θα έπρεπε να ήταν σε πιο χαμηλά επίπεδα.

Έφαγα και ένα crash στο desktop στα καλά καθούμενα  :P.

• Like 1
Δημοσ.

Με το ταπεινο μου συστημα με medium high ειμαι πανω απο 50 μετα απο μιαμιση ωρα παιχνιδι...Το μονο θεματακι ειναι αραια και που κανει κατι πτωσεις στιγμιαιες στα 30..Πιστευω πως με ενα καλο patchακι τετοια θεματα δεν θα υπαρχουν!Πολυ καλη δουλεια απο την square!

Δημοσ.

Και εγω εφαγα 3 crashes στο desktop στα καλα καθουμενα απο εκει που δουλευε απροσκοπτα...Σπανια δουλευουν σωστα τα custom τελευταιο ηταν του fallout 4 που δουλευε σωστα μεχρι να φτιαξει η nvidia καλυτερο.

Δεν δουλευει σωστα το sli profile αυτο με την καμια.. Δινει καλο utilization και αρα και αποδοση, αλλα με εχει τιγκαρει στο κρασαρισμα και εχει αυξησει το stuttering απο εκει που το εβλεπα μια φορα στα 10 λεπτα.

Δημοσ.

Μήπως παίζει τίποτα με τα 10 man; Γιατί και εμένα με το The Division με έχει ταράξει στα random crashes.. Δεν βλέπω να το αναφερουν πολλοί και ψάχνομαι και εγώ μήπως φταίει το os το ίδιο.

Δημοσ.

Εντάξει, αδύνατον. Το παιχνίδι για εμένα είναι unplayable. Κάθε 5 λεπτά είτε freeze είτε crash και desktop. Απεγκατέστησα εντελώς τους drivers και έκανα clean install τους 16.1 που είναι και οι προτεινόμενοι και τα ίδια σκ@τά. Έβγαλα εντελώς tesselation, κατέβασα εντελώς φίλτρα κλπ, μόνο με Ultrex δε λούστηκα και συνεχίζει να κρασάρει αμέσως μετά τα cinematics. Ανάθεμα την ώρα του day 1.

Crash Raider τελικά, idd.

Δημοσ.

Μήπως παίζει τίποτα με τα 10 man; Γιατί και εμένα με το The Division με έχει ταράξει στα random crashes.. Δεν βλέπω να το αναφερουν πολλοί και ψάχνομαι και εγώ μήπως φταίει το os το ίδιο.

Οχι το θεωρω απιθανο, ειναι καθαρα θεμα profile για μενα δεν ειχα ποτε το παραμικρο θεμα με παιχνιδι στα win10 προσωπικα.. Το division λιγο που επαιξα δεν ειχα θεμα..Στο rise δεν ειχα το παραμικρο crash μεχρι που αλλαξα sli profile..Μονο περιστασιακο stuttering 

Ψαξου μηπως τρεχει κανα 3rd party απο πισω τα παιχνιδια της Ubi εχουν θεματακια με ολα αυτα π.χ afterburner και fraps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...