JohnVani18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Λίγο δύσκολο αυτό . Αλλά δύσκολο και να θες να υποστηρίξεις ένα studio που σου φέρνει broken παιχνίδι στο PC (βλέπε batman arkham night). Και broken να μην είναι, διορθώνουν και προσθέτουν ένα κάρο πράγματα, πχ βλέπε Witcher3. Προσωπικά ακόμα δεν το άρχισα και το έχω απο day-one. Σαν το κρασί, μερικά παιχνίδι όσο περιμένεις τόσο καλύτερα γίνονται. 2
Oroku Saki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Οι περισσοτεροι ομως θελουμε να παιζουμε το καθε παιχνιδι οταν βγεινει και οχι μηνες μετα γιατι τοτε θα εχουν βγει αλλα παιχνιδια να παιξουμε.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Οι περισσοτεροι ομως θελουμε να παιζουμε το καθε παιχνιδι οταν βγεινει και οχι μηνες μετα γιατι τοτε θα εχουν βγει αλλα παιχνιδια να παιξουμε.Οταν πήγες στρατό και μαζεύτηκαν παιχνίδια στο backlog, τι έκανες, πώς άντεξες..? 1
naruto14 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και broken να μην είναι, διορθώνουν και προσθέτουν ένα κάρο πράγματα, πχ βλέπε Witcher3. Προσωπικά ακόμα δεν το άρχισα και το έχω απο day-one. Σαν το κρασί, μερικά παιχνίδι όσο περιμένεις τόσο καλύτερα γίνονται. Το ότι προσθέτουν πράγματα θετικό είναι. Εξάλλου αν το έχεις τερματίσει και προσθέτουν μετά περιεχόμενο, έχεις επιπλέον λόγους για να ξανανοιξεις το παιχνίδι, που διαφορετικά ίσως να είχες κάνει και uninstall
ultraex2003 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Με 15.11.1 ειχα cf 2x290 αλλα κολαγε εντελως μετα απο λιγο χρηση Με τους νεους δε εχω cf αλλα τουλαχιστον παιζω Το bench του παιχνιδιου δε υπαρχει σαν επιλογη μαλλον καταργηθηκε !! Σκρινακια δε βαζω κριμα ειναι για τα παιδια που δε το αρχισαν ακομα Περιμενουμε drivers!! 1
Belisarius Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 To αγόρασα και το κατεβάζω τώρα για να παίξω το βραδάκι. Ξανατερμάτισα πρόσφατα το reboot και δεν μπορούσα να περιμένω, ήθελα να συνεχίσω αυτή την εμπειρία και δεν θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό. Πιστεύω οτι με κάποιες παραχωρήσεις θα παίξει καλά.
Zus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Έφαγαν άκυρο στο e-shop και έριξα παραγγελία από console club, έλεγαν άμεσα διαθέσιμο στο site τους λίγο πριν βάλω την παραγγελία, τώρα λέει ''προπαραγγελία''. Ελπίζω να πρόλαβα.. Έριξα άκυρο κι εγώ και πήγα και παρέλαβα από gamesexplorers στην Πανόρμου πριν από λίγο. Θα καεί το πελεκούδι το βράδυ! 1
gkalas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Βγήκαν και τα πρωτα sweetfx presets.Θα τεσταρω το απόγευμα.
Zus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πόσα GB κατεβάζει από το steam το παιχνίδι? Δεν είμαι σπίτι και δεν μπορώ να το δω.
ultraex2003 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πόσα GB κατεβάζει από το steam το παιχνίδι? Δεν είμαι σπίτι και δεν μπορώ να το δω. 17.5 και κατι γιγα ειναι!!
naruto14 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ερώτηση προς όσους το αγόρασαν retail: Υπάρχει μόνο ένα DVD και τα υπόλοιπα GB κατεβαίνουν από το steam?
Zus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 17.5 και κατι γιγα ειναι!! Εντάξει, καλά είναι. Το Witcher 3 ήταν 35 Ερώτηση προς όσους το αγόρασαν retail: Υπάρχει μόνο ένα DVD και τα υπόλοιπα GB κατεβαίνουν από το steam? Υπάρχουν δύο DVD. Από εκεί και πέρα προσωπικά, δεν ξέρω αν κατεβάζει κάτι επιπλέον, καθότι δεν έχω συνδέσει το DVD drive και το κατεβάζω από steam.
naruto14 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει, καλά είναι. Το Witcher 3 ήταν 35 Υπάρχουν δύο DVD. Από εκεί και πέρα προσωπικά, δεν ξέρω αν κατεβάζει κάτι επιπλέον, καθότι δεν έχω συνδέσει το DVD drive και το κατεβάζω από steam. Και εγώ έτσι το σκέφτομαι, αν αρχίσει να κατεβάζει δεν αξίζει να συνδέσω το DVD Drive. Διαφορετικά αξίζει γιατί με 850kb/s, πάει επόμενη μέρα
Zus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ έτσι το σκέφτομαι, αν αρχίσει να κατεβάζει δεν αξίζει να συνδέσω το DVD Drive. Διαφορετικά αξίζει γιατί με 850kb/s, πάει επόμενη μέρα Εμένα κατεβάζει καρφωμένο στα 5,5 Mbps, γι' αυτό και βαριέμαι να συνδέσω το dvd drive. Με 850 kbps θα το είχα συνδέσει ασυζητητί Θέλω να παίξω το βράδυ και θα παίξω τελεία & παύλα!
naruto14 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εμένα κατεβάζει καρφωμένο στα 5,5 Mbps, γι' αυτό και βαριέμαι να συνδέσω το dvd drive. Με 850 kbps θα το είχα συνδέσει ασυζητητί Θέλω να παίξω το βράδυ και θα παίξω τελεία & παύλα! Αυτό έλειπε να μπλέκεις με DVD με 5.5mb/s. Από περιέργεια, πόση ώρα έκανε να στο κατεβάσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα