Oroku Saki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 1510 πυρήνα. και ποσο την μνημη? Πειραξες και κατι αλλο για να μπορεσει η καρτα να λειτουργησει σε αυτο το overclock χωρις κολληματα? Το ξεκινησα και εγω τωρα. Με ολα ultra 1440p DR + 2X SSAA οπως μου ειπε ο αλλος που μιλησα στο steam που εχει επισης την 970 G1 GAMING. Τα γραφικα του ειναι απιστευτα. Σε τι επιπεδο δυσκολιας το παιζεται? Εχει αυτοματα επιλεγμενο το δευτερο το οποιο ειναι το μεσαιο επιπεδο μετα εχει αλλα 2.
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Τα γραφικα του ειναι απιστευτα. Κόψε κάτι, μάστορα. Ωραία είναι, βλέπονται, αλλά βρωμάνε last-genίλα. Σε ορισμένα σημεία είναι για γέλια. Σε καμία περίπτωση δεν είναι «απίστευτα» και δεν δικαιολογούνται με τίποτα τα specs που ζητάει. Εγώ το ξεκίνησα στο μέγιστο επίπεδο δυσκολίας και ως τώρα δεν έχω ζοριστεί κάπου. Keep in mind, όμως, ότι εγώ είμαι completionist και μαζεύω τα πάντα στο δρόμο μου, άρα παίρνω γρηγορότερα skills και resources απ' ότι κάποιος που κάνει λιτό playthrough. 2
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 και ποσο την μνημη? Πειραξες και κατι αλλο για να μπορεσει η καρτα να λειτουργησει σε αυτο το overclock χωρις κολληματα? Το ξεκινησα και εγω τωρα. Με ολα ultra 1440p DR + 2X SSAA οπως μου ειπε ο αλλος που μιλησα στο steam που εχει επισης την 970 G1 GAMING. Τα γραφικα του ειναι απιστευτα. Σε τι επιπεδο δυσκολιας το παιζεται? Εχει αυτοματα επιλεγμενο το δευτερο το οποιο ειναι το μεσαιο επιπεδο μετα εχει αλλα 2. Θες περίπου 2358,65 πυρήνα και 8123 μνήμη. Δοκίμασε το, τα φτάνει άνετα αυτά τα νούμερα η 970 (η G1 που έχεις μόνο όχι οι υπόλοιπες) και παίζεις κλειδωμένο 60άρι με 4Κ dsr. Πάντως βάζεις και dsr αλλά και SSAA που είναι ουσιαστικά το ίδιο. Μάλιστα...
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πολυ θα ηθελα να μαθω πλην των Unity και syndicate και του W3 σε pc ποια game ειναι next gen για εσας. Το παιξατε με ολα very high κ σας χαλασε; anyway..Προσωπικά οι υλοποιήσεις ειδικα σε tessellated surfaces/subsurface scattering και στο HBAO+ (αν το σηκώνει η καρτα σας) ειναι πολυ καλες.Just my 2 centsΚαι ναι όπως είπαμε θελει patch έχει ram issues και προβλημα με το gpu utilization κ αυτο ειναι ακόμα πιο εντονο οσο προχωρας στο παοχνιδι.. O 5820k σε εμενα συμπεριφερεται νορμάλ απο επιπεδα χρησης. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2016 από d4ydr33m3r
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πολυ θα ηθελα να μαθω πλην των Unity και syndicate και του W3 σε pc ποια game ειναι next gen για εσας. Το παιξατε με ολα very high κ σας χαλασε; anyway.. Προσωπικά οι υλοποιήσεις ειδικα σε tessellated surfaces/subface scattering και στο HBAO+ (αν το σηκώνει η καρτα σας) ειναι πολυ καλες. Just my 2 cents Και ναι όπως είπαμε θελει patch έχει ram issues και προβλημα με το gpu utilization κ αυτο ειναι ακόμα πιο εντονο οσο προχωρας στο παοχνιδι.. O 5820k σε εμενα συμπεριφερεται νορμάλ απο επιπεδα χρησης. Πες τα γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε. Αν το παμε μονο απο πλευρας γραφικων τοτε next gen ειναι μονο το The Order σε σχεση με ps3 πχ. Αλλα να το βρασω αν πρεπει να θυσιασει ολο το υπολοιπο παιχνιδι για το eye candy... 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πες τα γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε. Αν το παμε μονο απο πλευρας γραφικων τοτε next gen ειναι μονο το The Order σε σχεση με ps3 πχ. Αλλα να το βρασω αν πρεπει να θυσιασει ολο το υπολοιπο παιχνιδι για το eye candy... Ακομη και εγω που φανταζομαι εχουν καταλαβει αρκετοι ποσο μου αρεσει το eye candy δεν λεω τετοια.. ;p Εχασα κατι που ρωταμε συνεχως ο ενας τον αλλο τι ρυθμισεις και τι το ενα και τι το αλλο; Ανοιξε την κονσολα γραφικων παιξε με τις ρυθμισεις και βρες τι σε βολευει προσωπικα και τι θεωρεις αποδεκτο σαν IQ και framerate.. Απλα και gaming παραδοσιακα οπως κανουμε στο Τενεσι εδω και χρονια ;p Τελοσπαντων ας παιξουμε το παιχνιδι γιατι το καναμε ενα ατελειωτο γαιτανακι για τα γραφικα ολο αυτο και χανουμε την ουσια.. Το παιχνιδι αναλογικα με τις ρυθμισεις παιζει μια χαρα, εχει issues αλλα λογικα θα φτιαχτουν σχετικα γρηγορα.
Oroku Saki Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Θες περίπου 2358,65 πυρήνα και 8123 μνήμη. Δοκίμασε το, τα φτάνει άνετα αυτά τα νούμερα η 970 (η G1 που έχεις μόνο όχι οι υπόλοιπες) και παίζεις κλειδωμένο 60άρι με 4Κ dsr. Πάντως βάζεις και dsr αλλά και SSAA που είναι ουσιαστικά το ίδιο. Μάλιστα... Ναι αλλα δεν θα ανεβει η θερμοκρασια της σε επικινδυνα επιπεδα αμα κανω τοσο μεγαλο overclock? Θα πρεπει να ανεβασω και το power limit για να αντεξει? Επισης να κανω overclock μονο για παιχνδιια η μπορω να το αφησω ετσι για ολες τις χρησεις ακομα και για πολυ απλα πραγματα οπως πχ τωρα που γραφουμε στο φορουμ?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και για αυτό δεν κάνουμε pre-order ακόμα και από "trusted" devs και περιμένουμε port reports και reviews.... Νομίζω ήρθε η ώρα να γίνω σαν τον Panther που τα παίζει όλα "άψογα" μετά από μήνες release. 4
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλα δεν θα ανεβει η θερμοκρασια της σε επικινδυνα επιπεδα αμα κανω τοσο μεγαλο overclock? Θα πρεπει να ανεβασω και το power limit για να αντεξει? Επισης να κανω overclock μονο για παιχνδιια η μπορω να το αφησω ετσι για ολες τις χρησεις ακομα και για πολυ απλα πραγματα οπως πχ τωρα που γραφουμε στο φορουμ? Εντάξει για το φόρουμ η 970 τα βγάζει πέρα και σε stock χρονισμό. Ίσα ίσα βέβαια γιατί το ινσόμνια είναι και κάπως βαρύ. Ειδικά με αυτά που γράφεις εσύ. Βάλε μια σακούλα παγάκια πάνω στην μονάδα (passive cooling λέγεται) και θα είσαι οκ. Εγώ αυτό κάνω και δεν έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες. 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλα δεν θα ανεβει η θερμοκρασια της σε επικινδυνα επιπεδα αμα κανω τοσο μεγαλο overclock? Θα πρεπει να ανεβασω και το power limit για να αντεξει? Επισης να κανω overclock μονο για παιχνδιια η μπορω να το αφησω ετσι για ολες τις χρησεις ακομα και για πολυ απλα πραγματα οπως πχ τωρα που γραφουμε στο φορουμ? Αν θες να κανεις και seppuku δεν εχω θεμα.. ♥♥ Τρολοκουσακι κατσ'καλα..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Που θα πάει...κάποια στιγμή θα κουραστούν και οι mods με τόσο trolling...
BigBOSS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και για αυτό δεν κάνουμε pre-order ακόμα και από "trusted" devs και περιμένουμε port reports και reviews.... Νομίζω ήρθε η ώρα να γίνω σαν τον Panther που τα παίζει όλα "άψογα" μετά από μήνες release. Καλά εννοείται αυτο και το Rise δεν νομιζω να ειναι και κανας "must" τίτλος για τον έχεις απο πρώτη μέρα δηλαδή και να μην το παιξει κάποιος δεν νομιζω να χάσει κάτι αφού εάν δε κάνω λάθος πολυ λιγες διαφορές έχει απο το reboot,δεν αποτελει κάτι που δεν έχει ξαναδεί. παντως μου αρέσει που ο κόσμος έλεγε πως αν το αναλάβει η Νixxes ή οπως λέγεται ο τίτλος θα αποτελεί μία αν μη τι άλλο αψεγάδιαστη μεταφορά. 1
panther_512 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και για αυτό δεν κάνουμε pre-order ακόμα και από "trusted" devs και περιμένουμε port reports και reviews.... Νομίζω ήρθε η ώρα να γίνω σαν τον Panther που τα παίζει όλα "άψογα" μετά από μήνες release. Aυτή είναι η στάνταρ τακτική μου πλέον. Δεν αξίζει τις πλείστες φορές το παίξιμο του παιχνιδιού day-1. Θα έλεγα ούτε κάν τον πρώτο μήνα. Ειδικά για παιχνίδια με πολύ περιεχόμενο (RPGs για παράδειγμα), και το τρίμηνο λίγο είναι. Ακόμα και αν θές οπωσδήποτε να στηρίξεις το στούντιο και αγόρασες το παιχνίδι μόλις βγήκε, φύλαξέ το στη ζελατίνα του κάνα τρίμηνο και δεν θα χάσεις. 2
naruto14 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ακόμα και αν θές οπωσδήποτε να στηρίξεις το στούντιο και αγόρασες το παιχνίδι μόλις βγήκε, φύλαξέ το στη ζελατίνα του κάνα τρίμηνο και δεν θα χάσεις. Λίγο δύσκολο αυτό . Αλλά δύσκολο και να θες να υποστηρίξεις ένα studio που σου φέρνει broken παιχνίδι στο PC (βλέπε batman arkham night).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα